כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
מתי אמור לצאת תמיכה בdirect X10?? יש למישהו מושג? קראתי פעם שזה יצא ברבע הרביעי של שנת 2006...
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. אני מזמין בעוד כמה ימים מחשב לחבר והוא מעוניין שהמחשב יכיל כ"מ שיאפשר חיבור של ממיר למחשב, ע"מ לצפות בכבלים. גיימינג ממש לא מעניין אותו, אז התקציב הוא בערך 400 ש"ח. תודה רבה ,דוד.
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה שלפי דעתי תעזור להרבה אנשים... קניתי לא מזמן מסך חדש lg 1750hq ( אחלה מסך דרך אגב) השאלה שלי היא איך אוכל לשמור על המסך בצורה הטובה ביותר? הכוונה האם לעשות שהוא יתכבה לבד אחרי 20 דקות או שמהו כזה? האם לכבות אותו ידנית דרך המסך ? או האם יש דברים אחרים שמומלץ לעשות בתודה, לירן,
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
לאיזה כרטיסים של ATI וNVIDIA מקביל ה950 המובנה של אינטל? מבחינת יכולת להריץ משחקים, לאיזה G-FORCE או RADEON הוא מקביל? ברור לי שהוא חלש מכרטיסים כמו 8400GS לדוגמא. אבל למה הוא כן משתוה? לFX5200? לG-FORCE 4?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מה לקנות??? 6600GT 1120 ש"ח X800GT ב-1050 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש למישהו שיטה בדוקה שעובדת להפעיל את הTVOUT בכרטיסים כמו FX5200 או ATI 9200SE על ויסטה פרימיום? נדפק לי כרטיס ה2400 PRO שלי, והמדיה סנטר שלי מושבת. בדרייברים של הכרטיסים הנ"ל, לATI אין דרייבר לויסטה ובדרייבר של NVIDIA לא מופיעה בכלל האפשרות של TV OUT לכרטיס, למרות שאני יודע שיש לו. לצערי המסך שלי הוא טלויזיה ישנה 21", ככה שאין מנוס משימוש בTVOUT. כל הכרטיסים הם כמובן AGP. תודה.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני צריך למצוא מסך lcd טוב בתקציב הזה. לא משנה 17 או 15. צריך שיראו מדויק וברור. בעיקר לעבודה בווינדוס,אינטרנט ומידי פעם משחקים.... אני יכול להביא את המסך הזה ב-1700 ש"ח. MAG LCD MS576 http://www.lamco.com.ph/index.asp?pgid=380 נראה לי די חמוד,קונטרסט 1:400 וזמן תגובה 16ms שזה לא רע בכלל. שוווווה???? ועוד שאלה,יש איזה קשר בין מסך lcd לבין ה-fps במשחק? מה יעני אם המסך לא משהו אז המשחק יעבוד לאט? מוזר... מה הכוונה?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את כרטיס מסךGECUBE RADEON X1950Pro 512MB GDDR3 PCI-E רציתי לדעת האם החברה הזאת טובה והאם הם כרטיסים אמינים
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך שלי, למשהו קצת יותר טוב. החומרה שיש כרגע היא: מסך samsung 206bw 20'' 2ms כרטיס מסך zotac 8800gt מעבד intel quad core 9300 זיכרון 4GB DD2 משחקים רצים לא רע במצב הנוכחי, אבל כמובן שלא על רמת הרזולוציה המקסימלית עם כל האפקטים הנלווים. לאחרונה, עם המשחקים החדשים, אני נאלץ "להתפשר" ולהוריד רזולוציה או לבטל אפקטים מסויימים כדי להנות ממשחק חלק. אני לא הולך לשדרג מחשב או מסך בזמן הקרוב, ולכן אני חושב לשדרג את כרטיס המסך. אילו אופציות מומלצות לי, ככה שאוכל להריץ משחקים על הרזולוציה הטבעית של המסך, עם אפקטים ושאר ירקות, ועדיין להנות מחווית משחק נורמלית? תודה!
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מה יתן ביצועים יותר טובים יחסית למחיר... לוח של nForce4 עם SLI ושני כרטיסי 6800LE או לוח אחר עם כרטיס 6800GT?? ולמי משניהם פוטנציאל אוברקלוק טוב יותר??
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסוג Video AdapterRADEON 9550 מצאתי שיש DRIVER חדש שאלתי מהו סדר הפעולות הנכון להתקנה האם קודם להסיר את הDRIVER הקודם או פשוט להתקין את החדש תודה
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
הוא פועל טוב כשהו על AGP X2 וכשאני מעלה ל-X4 הוא פועל טוב ב-Win ME אבל ב-XP הוא תוקע את המחשב באמצע משחקים הוא פשוט נתקע מפרט: AXP 2000+ Gigabyte GA-7VAXP Samsung 256 MB 2100 Inoo3d Ge Force 4 ti 4200 128 MB תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס 9600GT ואחרי שהתקנתי XP-SP3 ודרייברים מעודכנים לכרטיס מסך לא הצלחתי לעבור את הרזולוציה של 1200 . יש לי רק 3 רזולוציות שאני יכול לבחור מהם 800x600 , 1024x768 ו 1200x משהו .. המסך הוא LCD 17 של LG נדמה לי 1780HQ (מחובר ב DVI) שניסיתי גם להתקין דרייברים שלו אבל לא עוזר . במחשב הקודם שהיה לו כרטיס radeon X600 יכולתי לעבור לרזולוציות יותר גבוהות . אני לא נמצא מול המחשב כרגע אבל בדקתי באתר של היצרן ולפי הנתונים שם הכרטיס אמור להיות מסוגל להגיע ל 2560 על משהו ..
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס הנ"ל. האם אני עומד להנות ממנו?(הכרטיס הנוכחי שלי הוא ג'יפורס 2 GTS של פוור קולור).
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
האם קיים איזשהו כרטיס מסך "עצמאי" מבית ATI או NVIDIA (מלפני 3-4 דורות אני מניח...) שנותן ביצועים שווי ערך לGMA4500 של אינטל? לאחרונה קניתי לפטופ עם הכרטיס הנ"ל. בעיקר לצרכי לימודים, אבל ייתכן שיתחשק לי מדי פעם להשתעשע עם משחקים קלאסיים (נגיד עד 2002). בכל הביקורות שמצאתי בודקים משחקים מודרניים, והתוצאות עלובות בהתאם. לכן רציתי לדעת אם ישנו כרטיס מקביל, ישן יותר, שיכול לתת מושג לגבי המשחקים שכן יעבדו טוב?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הרצתי עכשיו 3DMARK06 קיבלתי 10911 זה קצת נמוך יחסית המערכת היא : מעבד Q6600 כרטיס מסך 9800GTX זיכרונות 2 גי'גה לוח אם INTEL DG965WQ (המערכת למטה..) עשיתי את הבדיקה על רזולוציה של 1680X1050 אולי בגלל זה הכרטיס מסך קיבל בSM2 4627 ובSM 3 4470 המעבד 3549 עריכה : הרצתי על ההגדרות בררת מחדל.. אבל התוצאה ירדה 10398
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
שלום, האם כדאי לי להחליף את ה-Asus GeForce 7600GT שלי ב-Gainward GeForce 8400GS חדש? תודה, ואשמח ללינקים / הפניות.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס: Gigabyte GeFerce 6600GT PCie non VIVO כשהרצתי כמה חיפושים מצאתי שני קירורים של הכרטיס הנ"ל: איזה מביניהם אני אקבל ? יכול להיות שאחד מהם זה AGP ?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=4704 האתר הנ"ל מדווח שלא יצאו גרסאות 8XXX ל AGP בעוד שבאתר שלנו יש חדשות על סדרות שלמות על ציפים עדכניים לממשק הוותיק. אשמח לדעת מי צודק ולמי יש מקור יותר אמין ואיפה אפשר קצת להתעמק בנושא. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6200 TURBOCACH האם כרטיס מסך זה אמור לעשות בעייה במשחק כמו פני צלקת? פשוט המשחק ממש איטי ב1024 768 שאני מוריד את ההגדרות ל800 600 הוא עדין איטי אבל לא כמו ב1024 768 המחשב חדש יחסית עם זכרון פנימי 512 מגה. היו לי בעיות בעוד כמה משחקים. אם הבעייה בכרטיס אז בבקשה המלצה לכרטיס טוב עד 1000 שקל,יש יציאה של PCI E. אם לא מבקש עזרה אולי בהגדרות המחשב. תודה נועם..
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
לגבי הורדת דרייבר עדכני לכרטיס מסך מסוג GEFORCE- האם מומלץ להוריד מאתר של יצרן הכרטיס או מאתר של nvidia?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי הגדול נמצא כעת בניו יורק, לכן חשבתי על לקנות Radeon 9800Pro שם. ברצוני לשאול אתכם מספר שאלות: - אח שלי אמר לי כי הוא מתגורר קרוב לחנות המחשבים CompUSA, נכנסתי לאתר שלה והוא לא מעודכן לגבי מחירים של מוצרים ישנים יותר, ואין מבחר גדול במיוחד של מוצרים. מישהו מכיר את החנות (היה בה או אפילו קנה בה)? מכירים חנויות אחרות בניו יורק של מחשבים? - ברשותי המחשב הבא: ברור לי שהמחשב לא ינצל את כוחו הכרטיס כלל וכלל ויהווה צוואר בקבוק, אבל האם הכרטיס בכלל יתאים למחשב? יהיה אפשר לחבר אותו ל AGP שברשותי? - הבנתי כי MSI מייצרים כרטיס בעל ליבת R360. האם כל כרטיס שלהם הנמכר כיום הוא בעל ליבה כזאת? נ.ב: חשבתי לשאול את זה בכל זאת כאן, ולחסוך נושא בפורום העוסק ב OC. …
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על GIGABYTE ו ALBATRON לגבי הכרטיס מבחינת הקירור?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום חיפשתי באתר של YNET בגוגל ובאתר שלכם ולא מצאתי את הקישור של הכתבת וידיאו שיצאה לא מזמן על מדריך לניקוי מסכי LCD אם תשיגו לי אשמח תודה 1
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-