כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,966 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע 8500 GT שנקנה לפני שנה ,השאלה אם 9600 GT הרבה יותר חזק ממנו ויוכל לעבוד על לוח ישן יחסית ועם מעבד 2140
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה ראיתי שלכמה אנשים יש פה שני מסכים ומחשב אחד הייתי רוצה יותר הסבר איך זה עובד צריכים כרטיס מסך מיוחד?! מערכת הפעלה מיוחדת?! שני עכברים ושני מקלדות?! ועוד שאלות שלא עולות לי בראש עכשיו
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה שקראתי על כך באינטרנט עדיין לא הבנתי מה עדיף ,בדרייבר של הכרטיס מסך או במשחקים או פעם ככה ופעם ככה. יש לזה תשובה משמעית?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הציעו לי את הכרטיס 256MB 1950GT במחיר של 820 ש"ח. מולו הציעו לי 7600GT 256MB במחיר של 750 מבית אסוס.. ברצוני לדעת מה מהם יותר חזק, והאם ישנה תמיכה ב S.M3 בכרטיס הזה של רדאון? המחיר הוא מספק שאני מכיר בגלל זה המחיר כך (הבנתי שהכרטיס של רדאון יותר יקר מ800). תודה מראש על העזרה.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכותברת מסבירה הכל אני פעמיים כבר לחצי על משהו במקלדת ובטעות הכנסתי את המסך שלי ל SUSPEND וני מדגיש SUSPEND ולא את כל המחשב ל STANDBY. אני מחפש תוכנה שאני יכול להפעיל או אולי איזשהו מקש קיצור שיכבה את המוניטור עד שאני ילחץ על המקלדת או עכבר כי אני משאיר את המחשב תמיד עובד אבל המונטור לא ויוצא מצב שאני יותר מדי פעמים ביום נידש אליו ומכבה ומדליק ע"י לחיצת כפתור שזה מקצר את חייו בטוח. נסיתי את TRAY COMMANDER אבל משומה הפקודה SHUT MONITOR OFF לא עובדת על המוניטור שלי, אולי בגלל שהוא מחובר דרך כניסת DVI (אם לא אמרתי יש לי LCD 19). תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני מתלבט בין שני אלו: ASUS EN8800GS/HTDP/384M/A 8800GS 256Bit 384MB DDR3 http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=442&l4=0&model=2050&modelmenu=1 או GIGABYTE NX96T512H 9600GT 256Bit 512MB DDR3 http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ProductID=2786 איזה הייתם ממליצים לי יותר ולמה? תודה רבה.
-
- 21 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב ומשתלם יותר? עוד שאלה.ה4850 וה4830 בסטוק ההפרשים באחוזים בערך כמה?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם שווה לי לקנות את הכרטיס הזה במחיר הזה? http://www.shamir-computers.co.il/shop/product_data.asp ורציתי לדעת עוד משהו. הכרטיס הזה עובד בטכנולוגיית agp8x ויש לי בלוח אם agp4x, אז מה יהיה ההבדל בביצועים והאם הוא יהיה רציני או שאפשר גם לשחק עם agp4x? תודה רבה מראש!
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, עדכון עדכני! טוב עכשיו אני מתלבט בין שתי אופציות. 6600 יד שניה או 9800פרו AIW יד שניה. פרטים מלאים החל מעמוד 2! נושא ישן אני יודע שהם בחזקת ענתיקות אבל יש לי צרכים של ארכאולוג חובב. מה עדיף? 6200 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=222&CatCode=145 או 9600 http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&orderby=price&DB112601=112635&DB68806=68807&DB68784=112599&DB188833=188842 - בפועל ה9600 מוצע למכירה בתור יד שניה ב300 שקל. האם יש הבדל מהותי? הערה: התקציב שלי הוא עד 300 לחדש או ליד שניה כאשר יד שניה שאני מוכן לקנות צריך להיות באזור ה50% מערכו של חדש לכרטיס במצב טוב. הדרישות שלי הן אפסיות. המשחק הכי "חדש" שאני משחק בו כיום זה WC3. הב…
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש כדי להנות כמו שצריך מאובליביון אבל עכשיו יש לי בעיה במשחק. כל גוף מים במשחק מהבהב ומרצד. זה קורה רק למים. מחשב: PD930 2GB RAM Geforce 7900GT (giga-byte), winXP pro. לינק לסרט: video video (600k) תמונה: הרצתי 3Dmark06 ולא ראיתי שום בעיות עם הגרפיקה. הכרטיס מדגם GV-NX79T256DP-RH של Gigabyte ולא מתחמם יותר מידי (60 מעלות). לא עשיתי המהרה לאף רכיב במערכת. אני משחק עם הפאטצ' החדש ביותר על התקנה חדשה של ווינדוס, התקנתי את המשחק מחדש כמה פעמים וניסיתי עם הדריבר החדש ביותר של nvidia וגם עם הבטא. אין תוכנות ברקע. אין בעיות עם משחקים אחרים. יכול להיות שהכרטיס דפוק? איך אני יכול לוודא שבאמת יש בעיה בכרטיס כדי שאני אוכל לפנות ליצרן\יבואן? תוכנה? ה…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כששאלתי חברים ובני משפחה קיבלתי כמה תגובות.... אשמח לשמוע חו"דים לגביהם - אישור/אישוש... א - "בשביל 720p צריך כבל HDMI בודד, בשביל 1080p צריך שניים." ב - "הכבל שקנית ב120 שקל (מטר וחצי smartcom) לא מספיק איכותי - צריך להשקיע איזה 300 שקל על כבל איכותי !" ג - "שני הכרטיסי מסך לא מספיק חזקים." ד - "באורך כזה של כבל (מטר וחצי) האיכות יורדת משמעותית." ה - "בשביל 1080p חייבים כבל DVI ולא HDMI !" מה שמוזר לי יותר מהכל זה שויסטה רץ חלק על 1080 אבל המשחקים לא - ברגע שאני משנה רזולוציה למשהו גבוה מ720 קופצת הודעה של No Signal או לחילופין Out of range. חבר'ה, אשמח לתגובות ורעיונות... בתודה מראש, שי ביטון
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם הוא יכנס למארז טריניטי? האם ציפ'טק 400W יספיק? האם Gigabyte GA-8i945GZME-RH תומך בו? האם הוא יעשה לי צוואר בקבוק אם מעבד 3.4 GHZ P-D? האם הוא שווה בכלל? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150172 תודה למגיבים P: אה ומפרט: P-D 3.4 GHZ 2GB RAM 667 MHZ GEFORCE 7300LE 512MB Gigabyte GA-8i945GZME-RH 160 GB ספק G-PRO 500W
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נהרס לי הכרטיס מסך 5970 לאט לאט היה מכניס את המסך ל SLEEP MODE עד שבסוף הפסיק להתעורר לגמרי. קניתי את ה TOXIC של sapphire התקנתי מערכת הפעלה מחדש. אחרי 10 דקות משחק מתחילות להופיע כל מיני צורות תוך כדי משחק על גבי המפה השמיים מתחילים להבהב, פסים הזויים שרצים על המסך ועוד כל מיני תופעות עבמים שאין לי מושג איך להסביר לקחתי את הכרטיס קיפלתי אותו והחלפתי אותו בחברה אחרת של Gigabyte גרסאת ה OC BF4 ההבדל בין הכרטיסים הוא TOXIC - 1150MHZ BOOST GIGABYTE - 1100MHZ BOOST חיברתי את הכרטיס החדש הכל היה בסדר יום למחורת אחרי 10 דקות משחק חזרו אותם הבעיות. מה זה כבר יכול להיות? ספק כח? אני מבין שארטיפקטים יכולים להופיע אחרי OC (אני לא עשיתי) המעבד שלי i7-3770k עם קירור סט…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מטלבט בין הדגמים WinFast A250LE TD MyVIVO Geforce 4 Ti 4200 128Mb SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB יש את היתרונות ללידטק עם הVIVO וכמות זיכרון יותר גדולה (אני יודע שה64 מנצחים בבנצ'מרקים...) אבל מה עם אובר קלוק מי מגיע יותר רחוק ? ומה יותר עדיף לקחת ומאיזה סיבות ?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות להשיג במחיר מוזל את שני הפריטים הבאים: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2162,CONTENTID=9950 http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171b/ לגבי העכבר והמקדלת אין לי בעיה, אני מעוניין לשמוע את דעתכם בקשר למסך. אני גיימר דיי כבד ורציתי לדעת האם אתם חושבים שכדאי לי לעשות את המעבר מCRT לLCD. אני יודע שלמסכים רגילים יש 2-3MS, ונראה שדי מצמצמים את הפער במסכי LCD, האם אתם חושבים שאני ארגיש בהבדל בין המסך הזה לבין הF700P שיש לי כרגע? תודה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי 1200 ש"ח אני רוצה כרטיס טוב שיספיק לי ל 3 שנים בערך שיפעיל תמשחקים החדשים לפחות על הגדרות בנוניות (ואת רוב הישנים על גבוה). נגיד המשחק CRYSIS בטלפליד החדש (לא זוכר תשם) Test Drive Unlimited Alan Wake ועוד איזה כמה שאוכים לצאת . ויש לי שאלה (לא רוצה לפתוח על זה דיון): גיפורס 7600GT מריץ את F.E.A.R על הגדרות הכי גבהות(נגיד יש לי מערכת מספיק טובה )? אפיקpci-e .
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום אני רוצה לדעת האם הכרטיס המסך הזה הוא טוב,ואם יש יותר טובים ממנו אחריי חיפושים וקריאה מרובה מצאתי 2 כרטיסי מסך טובים אבל מה ההבדל ??? אלה 2 הדגמים שאני מתלבט - 1. GF - 7900GTX 512MB DDR3 XXX EDITION (PV-T71F-YDDR) XFX 2. BFG GeForce 7900 GTX OC 512MB PCI-E הבנתי שה OVERCLOCKED של XFX גדול יותר משל BFG וש... BFG נותנים אחריות לכל החיים ,ובכלל יש יותר טובים מאלה שהצגתי כאן ?? וזה מתחבר ללוח אם של GIGABAYTE GA-G1975X תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לשאול לגבי הכרטיס הנ"ל בהתחשב בזה שיהיה לו מחשב חזק, עם QUAD זיכרון ולוח אם איזה משני הכרטיסים עדיף: הGDDR2 עם 1G זיכרון או הGDDR3 עם 512 זיכרון נא לקחת בחשבון שאני אבחר כנראה בדגם של Zotac שמגיע עם הZONE תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי מה אתם ממליצים? פרטים על תקציב הקונה: תקציב : 3800 כולל לספק חדש חריגה מקסימלית : 200 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? GTA - AC- FIFA -COD -BF - NBA - האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). *מהו OC וכיצד לבצעו, ראו כאן (תגובה 2). כרגע לא בעיקר שאני לא ממש יודע איך עושים את זה וקצת מפחד לעשות את זה חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: KSP מפרט המחשב: מעבד : I5 2500 3.3 GHZ לוח אם : ASUS P8H67-M כרטיס מסך נוכחי : GTX 560…
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש משהו שאני צריך לבדוק עליו פיזית בשביל לדעת אם אני יכול לפתוח לו את הצינורות הנוספים לפני שאני מתקין את הכרטיס? תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ולא ממהר בכלל, אני רוצה לדעת אם יש כ. מסך שמסוגל להריץ את Crysis ב DirectX10 וכל ה AA AF והאיכות היא Very High בקיצור, באיכות הכי גבוהה חלק. 50FPS~ אפשר גם SLi \ CrossFire אבל לא כולל tri-way לדוגמא XXXXGTS SLI אם יש כ מסך שיכול להריץ לבד אז עדיף ומותר להתחשב בכרטיסים שיוצאים בחודשיים הקרובים, לדוגמא 9600GT SLI אנא מכם לא לענות אם לא בטוחים זה חשוב לי מאד. תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי מה קורה ראיתי במודעה של KSP R9800P במחיר פצצה של 1880ש"ח שמחתי והכל ואני נכנס לאתר של ATI ורואה שהמחיר ירד ב100$ והמחיר הנוכחי בארץ בכלל לא כזה טוב אז מה אתם אומרים ? ללכת עליו במחיר הזה? תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ויש לי שאלה לכל המבינים: יש לי כרטיס מסך GF 6600gt agpx8 מעבד פנטיום 4 3.0 ולחבר שלי ישאותו כרטיס מסך עם אותו מעבד עם אותו לוח אם רק הכרטיס שלו זה PCI EXP והביצועים של הכרטיס מסך שלו עולים בהרבה על שלי...וההבדלים ממש נראים לעין! האם באמת יש הבדל בין agpx8 ל- PCI EXP?????
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יכול להיות ש- 6800 gt ? או שזה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3042
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-