כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
אם 400 watt מספיק לכרטיס הזה? איך אתה יודע כמה watt יש לספק כוח שהוא כבר על המחשב(יש לי שני ספקי כוח)?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם לפי דעתכם מחיר כרטיס מסך מסוג X850 PRO משומש עם קירור (לא מקורי) מסוג ZALMAN VF700-Cu שווה 350 ש"ח? הכרטיס הוא מתוצרת SAPPHIRE אז הוא די איכותי ויש לו VIVO, בתושבת PCIE. דיעותיכם בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אוקי, יש לי כרטיס מסך 5700LE 512 RAM אין צורב DVD. אני רוצה לשנות את זה ע"י שידרוג של שלושתם. עוד 512 RAM, כרטיס מסך 7600GT וצורב DVD. שלושתם אמורים לעלות מקסימום 1500 ש"ח. המערכת העכשווית שלי היא: AMD Athlon xp + 2400 M.B. Sumit 7NIF2 של Chaintech שתומך ב AGPX8 ובעל שלוש מקומות ל DDR (שניים תפוסים כרגע ע"י 2 RAM של 256) השאלה שלי היא: האם אני אוכל לנצל את כל הפוטנציאל של השידרוג עם החלקים שאני לא אשדרג? אם לא, האם זה רציני, ז"א ממש לא יהיה שווה לי לעשות את השידרוג הזה? אם אתם צריכים פרטים על חלקים אחרים במערכת שלי, תודיעו לי בדיון הזה, ואני אכתוב. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת בנצ'מרק לכרטיסי מסך, אבל שלא תהיה מאוד גדולה(בנפח), כי יש לי מודם 56K. תדודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי כמה דקות בתוך המשחק יש פיקסול וטשטוש מוזר. ניסיתי בכמה משחקים, ניסיתי לבדוק את ההגדרות אבל הכל נראה תקין. אני צריך לינק לדרייבר, אין לי מושג איך למצוא יש לNVIDIA מיליון סוגים וגירסאות. ATI הרבה יותר מסודרים בקטע הזה. כשאני עושה ABOUT בלוח בקרה של הכרטיס הוא כותב 2.4.370.04, לא אומר לי הרבה...
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, מה ההבדל בין שני החיבורים DVI ו HDMI? למשל, HD5850 מגיע עם חיבור HDMI וחיבורי DVI בעוד שהכרטיס HD5970 מגיע רק עם חיבורי DVI. מה זה אומר? (חוץ מהעובדה ש HDMI כולל גם אודיו) HD5850 טוב יותר מ 5970? אשמח להסברים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את הדריברים וראיתי שיש כל מיני הגדרות כאלו שאפשר לשנות אותם. ואפשר הסבר על " AA " בבקשה? מה זה בכלל? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
לפי דעתכם תהיה ירידה משמעותית במחירים של GF 4 TI 4200 או בכלל כרטיסים ברמה שלו בחודשיים שלושה הקרובים ? כי אני לא מסוגל לסחוב יותר מחודשיים עם הכרטיס החרא שלי (GF2 MX 200 ) אבל אם בקרוב תהיה ירידת מחירים משמעותית (מבחינתי זה ירידה של 100 - 200 ש"ח) אז אני אחכה כי אין לי יותר מדי תקציב
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
כחלק ממבצעי BF יש עכשיו את הכרטיסים של AMD במחירים הכי זולים שאני ראיתי בעולם במידה ומישהו מעוניין. מעבר למחיר הזול יש גם קופון עד מחר של 112 שקלים ועוד קופון של 50 אם מתחברים לטלגרם שלהם או משהו.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
כרטיס מסך PCI express זה בשביל לראות סרטים גלישה באינטרנט ולמשחקים
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש למשחקים ומחפש המלצות לכ. מסך בסביבות האלף ש"ח. זה לא חייב להיות כרטיס אחד, תצורות SLI או Crossfire לא מפחידות אותי. אם יש משהו קצת יותר יקר אבל שווה, זה גם זורם. תודה
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מנסה לקנות את כרטיס המסך הזה (ככל הנראה הכי טוב בתקציב שיש לי) בגרסת 128MB אבל לא מצליח למצוא היכן. ככל הנראה ATI מוציאים אותו מהשוק לטובת 9200 שהוא פחות טוב. אשמח לקבל מידע אם מישהוא יודע. תודה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך שחבר שלי הביא לי 8500GT 128bit של saparkel משהוא כזה. עכשיו שמדליקים את המחשב תמיד זה כותב איזה כרטיס הוכנס אז כתוב שיש 256MB. עכשיו בווינדוס יש במאפיינים>הגדרות>מתקדם>מתאם זה כותב 512MB ויש שם איזה כרטיסיה של NVIDIA וגם כותב 512MB. וגם בGTA IV זה מזהה 512MB. יש על הכרטיס כתוב 256MB?? לאיזה נתון להאמין? יתכן שזה טריק שצרבו ביוס לכרטיס מסך (הביוס שמדליקים את המחשב זה כותב על הכרטיס מסך כמעט בכל כרטיס זה כך אפילו בTNT1). תודה לעונים. ומנהלים. אני לא יודע למה כל פוסט שלי הכותרת לא טובה. אני בכתה ח' טוב על תבואו אלי בטענות. ועל תגידו לי תיקנה 9600 זה 520 שח למה כי אני מיסתפק בכרטיס הזה עם OC נחמד למרות שאני צריך רזולוציות גבוהות)
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא intel C2D E6550 gigabyte p35-ds3l 2GB DDR2 800 mhz Supertalent compucase 6a19 HEC 400TRT WD 250 GB אני אישית מעוניין לשדרג לכרטיס הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1140 השאלה שלי היא האם הספק שלי יחזיק ת'כרטיס הנ"ל? האם יהיה לי צוואר בקבוק במפרט הזה? ואולי תוכלו בבקשה להמליץ לי או לתת דעות על כרטיסים מסוימים, זה נורא יעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי כרטיס מסך חדש 7950 OC, אני מפעיל את המשחק והוא מגדיר אוטומטית רזולוציה שנמוכה מ - 1080*1920, נו מילא.. אני מריץ אותו בהגדרות הברירת מחדל (שיחסית גבוהות) אבל הוא מגיע באופן נדיר ל - 60 FPS ורב הזמן נמצא על אזור ה - 40. לעיתים יש גם תקיעות ויורד מתחת לזה ל - 20. באפטרברנר אני רואה שהכרטיס מסך בכלל לא מגיע לאחוז שימוש גבוה. אזור ה - 60.. ובכלל לא מתאמץ.. האם יש פה צוואר בקבוק של המעבד? יש לי i5 760 שכרגע ביטלתי לו את ה - OC בגלל טמפרטורות יחסית חמות. 80ב - OC. כרגע הוא באיידל באזור ה - 38, ובמאמץ מגיע ל - 68 ללא OC. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אז ככה.. ראיתי שלחבר שלי יש דסקטופ חיה ביותר הנה תמונה: http://img2.echo.cx/img2/5811/mydesktop0mn.jpg עכשיו רציתי לדעת איך הוא עשה את זה.. אז אם מישהו יודע ומוכן לעזור לי אני אשמח מאוד.. תודה
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה בנוגע לשדרוג עתידי. לא עקבתי לאחרונה אחרי ההתפתחויות בשוק... המפרט שלי נמצא בצד וכמו שאתם רואים הלוח שלי הוא ASUS P5B שלמיטב ידיעתי לא תומך ב-PCIE 2 אלא רק בגרסה 1. האם כרטיסים חדשים כמו סדרה 9 של NVIDIA או 260gtx יעבדו על הלוח? אני שואל את זה בלי להתייחס לעובדה שלא נראה לי שהספק יחזיק את זה...
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
מה המצב אנשים ?.. אז ככה יש לי עכשיו בעיה עם הכרטיס מסך אז אני משיג מחבר GeForce 4 עד שאני ארכוש כרטיס מסך חדש ... יש לי שתי שאלות שאני צריך שתענו לי עליהן בבקשה (אך ורק מי שמבין) . 1) יש GeForce 4 עם יציאת PCI-E או שכולם AGP ?.. 2) איך אני מזהה אם זה PCI-E או AGP ?.. אני צריך לדעת את זה כי הלוח אם שלי לא תומך ב - PCI-E ... תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום אני לומד קולנוע ומעוניין לקנות מחשב לשימוש בתוכנה הנ"ל ובתוכנות דומות לעריכה כמו אפטר אפקטס. המידע באתר ADOBE מאד לא ברור, ואשמח לעזרה בהבהרה מה לקנות (אינני מבין בחומרה..). האם המחשב הבא יתאים: I5 16GRAM DISK SSD 256 or 512G INVIDIA GTX 1070 צריך משהו נוסף? המעבד וכרטיס המסך יספיקו לתוכנה הנ"ל? המחשב נועד לעריכת סרטים, אפקטים וכדומה אבל לא לגיימרים או משחקים. תודה מראש אריה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ותוהה מה היא הדרך הכי זולה לחבר שלושה מסכים למחשב אחד? לא למטרת משחקים, מעדיף שליטה על המסכים ממערכת ההפעלה ולכן אולי Eyefinity לא יתאים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך למצוא דרייבר דחוף דחוף כי אני מוכר את המחשב שלי עם הכרטיס מסך הזה ששמו cirus cl-6d5446bv בעצם זה מה שרשום עם הציפ לא יודע בבקשה שם החברה היא cirus
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
האם חיבור כרטיס מסך טלויזיה LCD גורם לכרטיס מסך להיתחמם או להפך??
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
ההצעה שקיבלתי 239 דולר עם תוכלו לתת לי ביקורת מנסיון אודה לכם
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות את הכרטיס PCX - GeForce 7800GT (400/1000) 256MB DDR-III 256bit 20-Pipes - Leadtek ViVo Dual-DVI Retail - (זה שממומלץ במפרטים מומלצים ומחירו הוא 1920 ש"ח) נכנסתי לזאפ ומצאתי המון מחירים וכרטיסים שונים החל מ - ¤ 1,249 ועד ¤ 3,008. הנה הקישור של מה שראיתי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379220 בקלות רואים ש - 6 הכרטיסים הראשונים הם בכלל טעות של זאפ ולא מדובר ב 7800GT. הכרטיס ה- 7 הוא כן 7800GT אבל בתמונה שלו (שנמצאת כאן: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=857) הוא נראה ממש שונה מהלינק ב"מפרטים מומלצים" (הלינק הזה - http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7800gt_tdhvivoe_1.html ) מה זה החרטה הזה??!?! מה גם…
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-