עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tombcatz,

שלום אני מעוניין להתקין את גירסאת הבטא החדשה של NVIDIA FORCEWARE DRIVERS [גירסא 77.76] בכל מקרה,רציתי לדעת משהו קטן: לפני התקנת הדרייבר החדש,אני מוחק את הדרייבר הישן...מכיוון ומעולם לא מחקתי דרייבר קודם [רק התקנתי עליו] אין לי מושג מהי תגובת המחשב כאשר אין לו דרייבר לכרטיס מסך מותקן עליו?האם הוא נדלק מחדש במצב SAFE MODE או מה? אודה למי שיתן לי הסבר קצר.

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  2. Started by ITSIK86,

אז יש לי מחשב חדש עם 7900 GT רק אתמול התקנתי וידוס ודרייברים שיחקתי קצת במשחק FEAR על ההגדרות הכי גבוהות עבד סבבה עד היום בצהריים אחרי שהורדתי איזה עידכון של וינדוס אז המחשב מתחיל להתקע לי במסכים כחולים כל פעם שאני מריץ משהו ממש כבד למה זה?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  3. הכרטיס ישמש גם קצת למשחקים אז שיהיה משהו חזק יחסית. וגם שיכלול יציאת HDMI כי אני חושב שזה בזבוז אם יש לי חיבור כזה למסך ואני לא אשתמש בו . לא ככה? תודה מראש. עריכה: אם אפשר שיהיה מ SKYPC כנראה משמה אני קונה את המחשב. זה המפרט : מעבד AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box לוח אם FoxConn A690GM2MA-8EKRS2H כונן קשיח Westren Digital WD3200KS 320GB זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE צורב LG GSA-H62N X18 DVD כונן Sony Nec - Optiarc16x48 DVD מארז כולל ספק Antec NSK2400-EC 380W כרטיס קול M-Audio Revolution 5.1 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 64 Pro Amd

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  4. אני הולך לקנות כרטיס חדש (8800gts) ורציתי לדעת מה ההבדל בין החברות השונות שמשווקות את הכרטיס? BFG/XFX/LEDTEC/SPARKLE/GUGABYE/ASUS וכו'...

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by yonatanph,

שלום, יש לי כיום מסך CRT דיי טוב (IIYAMA 454PRO) אבל הוא כבר דיי ישן ונראה לי שהגיע העת לשדרג (ביחד עם שאר המחשב אבל זה לנושא אחר). בעקבות עיון בTOMS HW הגעתי למסקנה שמה שכדאי לקנות הוא את ה?VX922 19'' LCD 2ms DVI? הוא עולה כ2000 שח' בKSP. העניין הוא שהכתבה שם כבר ותיקה (יחסית) ולכן תהיתי האם עדיף אולי ללכת על מסך אחר. אם כן איזה? ויותר חשוב למה? (אשמח לקבל תשובות מפורטות יותר מאשר לך על X הוא ממש טוב) בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by eizik26,

?שלום לכולם אני חשבתי לקנות את הכרטיס מסך הזה: RADEON 9600Pro 128MB TV, DVI הבעיה היא שהוא של חברת PEAK שאותה אני לא כל כך מכיר. מישהו יכול לתת לי יותר פרטים (אמינות, קירור)? ?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  7. שלום שאני מעדכן כרטיס מסך נהיה לי המסך שחור וכתוצאה מזה יש לי הגבלת רוזולוציה כמו בתמונה מה יכול להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, רציתי לדעת שכשיצאו הכרטיסים החדשים של NVIDIA כמה הם יעלו?? ובכמה אמור לרדת המחיר של הכרטיסים 8800GTS 640??? ומתי הם יצאו??

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by CyberBot,

שאני מנסה להוריד מאתר של AMD לכרטיס המסך HD5770 הוא מביא לי שגיאה בדפדפן Unauthorized Download

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  10. אני רוצה לבדוק אם יש לי כרטיס מסך X1300/X1300 PRO - אם איזה תוכנה אני יכול לעשות זאת? אני יודע את המהירויות שאמורות להיות לכל אחד, אז לחילופין עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את המהירות MHZ של כרטיס המסך? (ניסיתי עם REDONATOR שבאתר וזה לא מראה לי את המהירות)

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by hiyal,

http://tw.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=1223&ProductName=GV-R96P256D

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  12. החל מ-299 דולר בלבד - NVIDIA מכריזה על סדרת כרטיסי המסך GeForce RTX 5060 בהובלתו של ה- GeForce RTX 5060 Ti 16GBלכתבה

13. Started by nadaw,

מהי יותר טוב ולמה?????? http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=481&catcode=342 http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2703&catcode=341 ולמה??

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by מגדל,

תודה..

15. Started by yz101,

משום מה, גם אחרי עדכון דרייבר, הכרטיס לא מוכן לאפשר לי לקבוע את הרזולוציה ל1366X768. הכי קרוב שזה נותן זה 768X1024. החיבור הוא D-SUB ניסיתי גם לשים מתאם DVI לD-SUB, כמובן שאין הבדל. 1366X768 לא מופיע בכלל ברשימה. מה אפשר לעשות? האם כבל DVI ל HDMI יעזור בזה? אם כן, איך גורמים לכרטיס להעביר גם את הSOUND? תודה.

16. Started by AlbertG,

שלום לכם Peeps, אני צריך עזרה בקניית כרטיס מסך חדש. אחרי שקניתי את אובליביאן שלא רוצה לעלות אצלי בגראפיקה נורמאלית זה הכה בי שאני חייב כרטיס מסך חדש. כי שאר המפרט שלי לא רע, יש לי מעבד 3.0 של אינטל, 2 ג'יגה ראם ואחלה מערכת סראונד בחדר עם כרטיס לא רע. אין לי תקציב ולא רצון כרגע להחליף את כל המחשב שלי בגלל זה אני תקוע עם לוח אם AGPX8, אני מחפש כרטיס מסך שיספק אותי לפחות לשנה הקרובה בטווח מחירים עד ל1500 בערך. תנו לי את הכי טוב שאני יכול, כי אני מצאתי המון אפשרויות ואני לא מבין מספיק בשביל להחליט מה טוב יותר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  17. כאשר ל 8800 לוח GIGABYTE GA-P35-DS3L ול 9600 X2 לוח אם ASUS P5N-D תודה על העזרה..

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  18. Started by 2Wire,

כדי לי להוסיף 200 שקל בשביל Fx 5200 מ gf 4mx 440 ?????????// חייב עזרה דחוף!!!!!!!!!!!1 תודה מה יותר טוב אבל Gf 4 mx 440 or fx5200 ??????

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  19. שאלה בכותרת. אם כן - איך?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by kudish,

כותרת

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by desert,

למה כשאני נכנס ל MCRAELLY 3 עם GF 4 TI 4200 ואני מנסה להפעיל ב FSAA הוא לא נותן לי , כשהיה לי את ה FX 5200 היה אפשר, יכול להיות שאין תמיכה???

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  22. Started by jean-paul,

שלום, יש ברשותי כרטיס 4850 שהתחיל להרעיש והייתי מעונין להחליף אותו לכרטיס אחר, איזה כרטיס מומלץ עד 700 ש"ח שגם הספק שלי יוכל להחזיק וגם לא יוצר צוואר בקבוק עם המעבד שלי?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  23. Started by avi.hagit,

Geforce 7 7300TC תודה

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  24. Started by composite,

שלום לכולם, ברשותי המחשב הזה: Intel E5200 Box Gigabyte GA-G31M-ES2L A-DATA Vitesta CL4 800Mhz 2X2GB DDR2 Sapphire ATI Radeon 4850 512MB DDR3 Western-Digital WD1600JS Supertalent CA-601UFB Enermax EG475P-VE 485W במשחקים קלים כמו Bionic Commando Rearmed, Worms Armageddon, Lego Indiana Jones אני חווה מן בעיה מזורה ב- FPS: אני לא יכול להגיד שמדובר במקרה קלאסי של FPS נמוך ושל קרטוע, זה יותר Slow-Motion מעצבן (בשילוב עם FPS נמוך יחסית). Worms Armageddon למשל זה משחק 2D מ- 1999, והמחשב צריך להריץ אותו בלי בעיה. לכן משהו כאן לא הגיוני... כשקיבלתי המחשב, בימים הראשונים הכל היה טוב ואז זה קרה. לאחר יום עם הבעיה היא נעלמה, ואז עבר יום והיא שוב חזרה. יש לציין שהיא לא מופיע…

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  25. Started by itaiprz,

אני צריך כרטיס מסך טוב ואמרו לי שה8600gt חלש אני רוצה להפעיל איתו את lost planet ובהגדרות של המשחק רשום שזה מומלץ אז יש כרטיס מסך יותר טוב מימנו בתווח המחירים שלו והשאלה השניה אפשר קישור לטבלה שמשווה בין כרטיסי מסך

• 2 תגובות
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.