עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הכרטיס בן כמה שעות. עוד לא ניסיתי לשחק שום משחק או לעשות בדיקות גרפיקה, אבל כאשר הוא תחת לחץ (כריית Bitcoins במקרה שלי) יש הרבה artifacts, משום מה רק על החלון של Firefox. בנוסף, הכרטיס לא מגיב לunder/over clocking של הזיכרון. אני לא יודע אם הבעיה פה היא עם דרייברים, או עם הכרטיס (מקווה שדרייברים). אני כרגע מריץ את הCatalyst האחרון (13.3 Beta), אך אותו הסיפור היה עם 13.1. הוספתי תמונות להמחשה. יש איזה פתרון ידוע? חיפשתי בגוגל וראיתי שלהרבה אנשים יש בעיות עם הכרטיס הזה... תודה!

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות לאחי כרטיס מסך למחשב שישמש לו למשחקים, כמובן שלא על ההגדרות הכי גבוהות אבל שיוכל לשחק מבלי שיתקע לו המחשב. כרגע המחשב עובד עם האון-בורד של הלוח אם. המפרט כזה: לוח אם של Gigabyte G41M-ES2L מעבד: Pentium Dual-Core 3.20GHz DDR: 2Gb אני חשבתי על Readon 7770 HD נראה לכם שהמחשב יחזיק אותו? או אולי Gigabyte 450 GTS. אם לא תציעו כרטיס מסך אחר שכן יתאים. ד"א אם אפשר למצוא כרטיס מבלי להחליף את הספק זה עדיף אם אני לא טועה יש לו 400W. תודה לעונים!

3. Started by ToMuSH,

אהלן! יש לי מערכת AMD שכוללת 720BE @ 3.5GHZ, GTX260, 4GBRAM, לוח GA-MA770T-UD3P וספק HIPER 550W. אני מעוניין לשדרג את כ. המסך אבל לא יודע בדיוק מה לקנות - מבחינת צוואר בקבוק.לאחר חיפוש בגוגל לא מצאתי תשובv, כל המידע שם משנת 09-10. ישנו GTX285 ביד שניה בפורום וחשבתי עליו, אבל השאלה היא האם זהו צעד נבון והוא ינוצל במלואו. אני רוצה לקנות רק מיד שניה (או אם הכרטיס המיוחל נמכר באיזה 400 שח חדש) - סחבק חייל. תודה חברים. *** עריכה: הספק הוא HIPER S625, בעל הספק של 625W ***

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  4. היי חברים אני מתלבט בין שתי הכרטיסים היאלו. radeon7970 ו geforce 680gtx.אני צריך שתמליצו לי מה יותר טוב. אני אם ספק 700 w טרמלטק ומתלבט אני יודע ש rdeon הנ''ל עולה 2000 ו ה geforce הנ''ל עולה בסביבות 1000. אשמח לעזרה בהתלבטות תודה ויום טוב

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום, איזה כרטיס מסך הכי חזק ניתן להרכיב על המערכת הזו (מפרט בצד) ולא יהיו צווארי בקבוק ? שימו לב שהמעבד Q9650 עובד רק על 2.4 בגלל מגבלה מלוח האם וחריץ ה-PCI-E הוא מהגרסה הראשונה. http://www.asus.com/Motherboards/P5W_DH_Deluxe/#overview התקציב לא מוגבל.

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. http://www.fudzilla.com/home/item/32162-amd-aib-partners-slash-hd-7990-down-to-us-$699 המחיר ירד כדי להתמודד טוב יותר מול GTX 780 AMD ושותפיה (AIB) החליטו לבעוט ולפתוח במלחמה על מחיר על ידי הורדת מחירו של כרטיס Radeon HD 7990 מלטה כפול GPU גרפיקה מסביב 1,200 דולרים עד 699.99 דולרים. מיושם כבר בארה"ב Newegg.com ואנחנו רואים אותו דבר בכל רחבי אירופה. AMD Radeon HD 7990 תכונות : 28nm מופעל דגם טהיטי GPUs , סכום כולל של 4096 מעבדי זרם ו6GB של זכרון GDDR5 (3GB לכרטיס מסך).GPUs עובד בבסיס 950MHz ושעוני Boost 1000MHz ועוד 6GB של זכרון GDDR5 לזווג אותו עם ממשק זכרון 2x384 סיביות , clocked עד ב6000MHz. AMD כבר פרסמה את הדרייבר בטא החדש שפותר חלק מבעיות מיקרו הגמגום עם פרופילי C…

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by spider272,

שלום לכל הפורום האם ה GTX 660 ''יזיע'' אם יחובר למסך 1920X1080? הוא יקרטע במשחקים כמו קרייסיס 3 ו ה GTA V?METRO? בכמה הFPS ירד מהמסך שיש לי עכשיו(1440X900) תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. אהלן, מסקרנת אותי דעתם של הגיימרים שגולשים כאן: ידוע שהפילטרים שאפשר להוסיף להגדרות הוידאו של משחקים הם האויבים הכי גדולים של ה-FPS, ואחת הסיבות לכך שגיימרים מוציאים אלפי ש"ח על כרטיסי מסך - כמעט כולם רוצים לשחק על אולטרה+פילטרים בכל משחק חדש שיוצא... התחושה שלי היא שהפילטרים האלה הם די overrated, במיוחד במשחקי FPS, בהם יש תנועה מהירה. בכל פעם שבדקתי (ולא משנה באיזה משחק), ראיתי הבדל ניכר לעין רק כאשר לא זזתי והסתכלתי על תמונה קבועה. אז באמת אפשר לראות הבדלים בין קווים מזוגזגים לקווים אלכסוניים חלקים וכו'. אבל כאשר משחקים, רצים, זזים ויורים במשחק FPS, היה לי כבר קשה להבחין בהבדלים האלה. המסקנה האישית שלי הייתה שמי שמשחק משחקי FPS יכול לוותר על פילטרים ברמה הכי גבוהה שיש …

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by spike_staff,

שלום לכולם, השבוע כרטיס מסך שלי החליט למות ואני מחפש לו חלופה הולמת. היה לי לפני זה GTX 470. המערכת היא Q9550 מומהר ל3.4, 4 ג'יגה ראם, וספק כוח 750W. אני מחפש כרטיס שלא יהיה אוברקיל למערכת ושיתן ביצועים לא פחות טובים מה- 470 שהיה לי. מה אפשר לקנות למחשב הזה עד 1000 ש"ח?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by itaylevi,

בTMS ההבדל הוא הבדל של כ-40 ש"ח, לא רציני בכלל. לכן אתייחס אליהם כאל 2 כרטיסים באותו מחיר. קיימת ההתלבטות בין 2 הדגמים הנ"ל : GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5 על איזה כרטיס אתם הייתם הולכים, ולמה? אשמח לשמוע פירוטים והסברים על ההבדלים וכו'. תודה.

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by ori24,

[TABLE=class: tborder vbseo_like_postbit, align: center] [TR] [TD=class: alt1]ידוע כבר מתי תצא הסדרה החדשה? היה לי GTX770 של גי'גהבייט שלא הייתי מרוצה כ"כ ממנו,היה לפעמים מתקשה במשחקים כאשר הייתי משחק על הגדרות מקס ולא מדבר על AA במקס' אלא ההגדרות בכללי על 1900X1200. מכרתי אותו ועכשיו אני שואל האם לחכות לסדרה החדשה או ללכת על ה780 בגרסת הGHZ של ג'יגהבייט שהוא כרטיס מאוד חזק ושבכל מבחני הביצועים הוא מאוד קרוב ל780TI אבל המחיר שלו פשוט יקר... [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: alt1, align: left] [/TD] [/TR] [/TABLE]

• 21 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. Started by cha_had,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה ואני צריך את עזרתכם: התחדשתי היום בכרטיס R9 280X, ניסיתי להתקין אותו במחשב והצלחתי, יש לי ספק מתאים, כבלים וכו'. הבעיה היא כשאני מדליק את המחשב ומחבר אליו את המסך, המסך רושם שאין אות (no signal). בדקתי אם הכרטיס החדש בכלל עובד והמאוורים שלו אכן מסתובבים - אך עדיין המסך רושם שאין אות. ניסיתי לשחק עם הסלוט PCI EXPRESS, עם הכבל DVI (להפוך אותו ולחבר את הצד השני), שיחקתי עם כבלי המתח בצורות שונות- ובכל המצבים הכרטיס מסך עובד והמסך רושם שאין אות. לעומת זאת כשחיברתי את הכרטיס מסך הישן RADEN 5450, המסך חזר לעבוד כרגיל. ועל כן רציתי לשאול - אולי קיים סיכוי שהמסך לא תומך ברטיס מסך??? בכל זאת המסך לא הכי חדש -מסך 4:3 ברזולוציה מקסימלית של 1280x102…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by usx,

נהרס לי הכרטיס מסך 5970 לאט לאט היה מכניס את המסך ל SLEEP MODE עד שבסוף הפסיק להתעורר לגמרי. קניתי את ה TOXIC של sapphire התקנתי מערכת הפעלה מחדש. אחרי 10 דקות משחק מתחילות להופיע כל מיני צורות תוך כדי משחק על גבי המפה השמיים מתחילים להבהב, פסים הזויים שרצים על המסך ועוד כל מיני תופעות עבמים שאין לי מושג איך להסביר לקחתי את הכרטיס קיפלתי אותו והחלפתי אותו בחברה אחרת של Gigabyte גרסאת ה OC BF4 ההבדל בין הכרטיסים הוא TOXIC - 1150MHZ BOOST GIGABYTE - 1100MHZ BOOST חיברתי את הכרטיס החדש הכל היה בסדר יום למחורת אחרי 10 דקות משחק חזרו אותם הבעיות. מה זה כבר יכול להיות? ספק כח? אני מבין שארטיפקטים יכולים להופיע אחרי OC (אני לא עשיתי) המעבד שלי i7-3770k עם קירור סט…

14. Started by pperoxide,

יש לי תקציב של 300 שקל אם אפשר פחות מה טוב הצרכים לא מיוחדים ממש אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה והמשחק הכי כבד cod מעבד q8300 2gb זכרון לוח אם Asus p5qpl-am יש לי פה כרטיס מסך מובנה עם יציאה VGA השאלה אם זה מספיק למשחק ולטלויזיה כי ניסיתי לחבר לפלזמה והעברתי בinput וזה פשוט לא מראה כלום והכרטיס מסך שלי נשרף נראה לי הוא לא מראה מסך.. היה לי 9550 radeon מה אתם אומרים??

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by DORAZABI,

יש לי מעבד I5 4670 עם כרטיס GTX770 2GB. לפי הרכיבים הבנתי שאני יכול לשחק בדוגס על HIGH עם SMAA .. זה מה שאני עושה וזה זורם בסדר אבל מציק לי שאני לא משחק על אולטרה..השאלה שלי אם אני אבטל את הפילטרים אני אוכל לשחק על אולטרה? אם כן זה שווה לבטל את הSMAA?

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by Chumlee,

כרטיס מסך שמגיע ללא חיבורי חשמל הוא נחשב LOW END ? גם אם זה GT740 ? יש לי גם כרטיס מסך GTS 450 ו GT430 ואין להם חיבורים של חשמל ועוד משהו כרטיסי מסך יקרים הם ארוכים מגושמים זה הקנה מידה לכרטיס מסך HIGH END ו LOW END ? בעיקרון כל כרטיס מסך שהוא קטן ללא חיבורי חשמל זה סתם כרטיס חלש ?

17. Started by ZiVa2Ri,

יכול להיות גם יד שנייה. אני לא גיימר כבד, בעקרון רק רוצה שירוץ לי פיפא 16 על 50 אינץ וגם אולי שיחזיק למשחקי פיפא הבאים שיצאו ואולי GTA V מה מומלץ בסכום הזה? יש סיכוי גם שאהיה באילת אז אולי אוכל להביא משם בלי מעמ תודה על העזרה מצורף פרטי המחשב שלי ספק 600W

• 21 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. אני רוצה חודש הבא להביא את הכרטיס מסך radeon rx 480 8gb איך הכרטיס מסך הזה? הוא חזק? כדאי להביא?

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by yaniv_scr,

ערב טוב, עיון קצר הראה שהרוב מעדיפים את asus או msi על פני השאר. אפשר בבקשה להסביר לי מדוע אלו עדיפות על השאר ? וגם לקבל המלצה כמובן תודה

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. אחרי הספירה המסקרנת לאחור, נחשפים המרכיבים הטכניים בליבת Vega המתקדמת במיוחד מבית מפתחת השבבים. האם יש כאן תחרות אמיתית ל-Pascal של NVIDIA? לכתבה

21. אהלן, אז ככה - יש לי מחשב חדש עם מעבד i5 זיכרון 4g וכרטיס מסך nvidia geforce gt 220 1. לפעמים המסך נכבה ונדלק ויש הודעת מערכת שהיתה נפילה כנראה של הכרטיס מסך display driver has stop respondding and has recoverd" 2. לא ניתן לראות וידיאו סטרים על מסך שלם באתרים מסוימים כדיגמת sport5.com אלא רק בתצוגה קטנה כשאני מגדיל את הוידאו לתצוגה מלאה(על כל המסך) האקספלורר מפסיק להגיב (נראה לי בגלל הכרטיס מסך) מה עושים??? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום לכולם, מחפש המלצה לשדרוג כרטיס מסך. המחשב מיועד למשחקי יריות ברשת מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz (9 x 267) לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) זכרון: 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7900 GS (256 MB) מסך: LCD 22" ברזולוציה של 1680X1050 תקציב של כ- 900 ש"ח חשוב שיתמוך ב- DirectX 11 תודה רבה !

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום, באתר רשום שצריך 650W אך בעל הכרטיס אמר שהוא מריץ את הכרטיס עם ספק של 520W וזה עובד לו סבבה. יש לי ספק של 550W, האם זה יספיק? אגב, אין לי חיבור של 8 פינים בספק, האם יש מתאם באריזה?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by LiorZi,

קניתי לפני חודש מחשב חדש: Core i5 750 GTX260 Super Overclocked של Gigabyte, 4GB ram לפני כמה ימים התקנתי Crysis Warhead, שיחקתי על הגדרות Gamer, רזולוציה 1920x1080 וAA - 2X. במהלך המשחק כל בערך 10 דקות ולפעמים גם כל פעם שטענתי את השלב - המשחק נפל (מצב Not Responding ב-Task Manager). בוסף ראיתי הודעת שגיאה בצד ימין למטה ב-notification, בקשר לדרייבר של NVIDIA 197.45 (העדכני ביותר) - אין הסבר על השגיאה, פשוט רשום שקרתה שגיאה. לאחר שזה קרה לי עשרות פעמים, חשבתי שאולי הגדרות נמוכות יותר לא יצרו את השגיאה הזאת, אז שמתי על הגדרות Mainstream והמשחק פעל יפה מאוד עד שסיימתי אותו. עכשיו אני לא מבין - איפה הבעיה? בכרטיס מסך? בדרייבר? אולי בגלל שהמשחק עובד על 32 ביט והווינדווס והדרייב…

25. Started by Yahav Arbiv,

זה המפרט שלי Q6600 4GB RAM ASUS P5N-E SLI EZCOOL 400W הכרטיס מסך שלי נהרס ואני צריך לקנות אחד חדש אני צריך את העזרה שלכם מצד אחד אני צריך כרטיס מסך טוב שיריץ כל משחק על הגדרות מקסימליות עם ביצועים נכבדים אבל מצד שני לא כל כך יקר מה אתם ממליצים לי?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.