עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by crazydiamond,

בוקר טוב לכולם איך המסך הזה באופן כללי? קניתי אותו (לא חדש) במצב מעולה ובקושי היה בשימוש הוא שפורפרת טריניטרון איך הוא לעומת אחיו הבכירים יותר 786FD ו 796FD

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by rantza,

שלום אנשים יקרים, יש ברשותי מסך SAMSUNG אשר מתחבר בחיבור HDMI לכרטיס מסך SAPPHIRE RADEON HD4830 512MB DDR3 PCI-E ויש בו רק 2 יציאות HDMI ו- TV OUT, כשאני משאיר את המחשב עובד רצוף, פתאום אני יכול לשמוע כאילו קול של חומרה מתנתקת אותו צפצוף שמנתקים או מחברים התקן חיצוני. אני שומע את המחשב עובד אך המסך מאבד סיגנל . אני מנסה להעיר אותו על ידי הזזת העכבר- לא עובד... נסתי לחבר אותו בחיבור אנלוגי כאשר בצד המתחבר לכ. מסך אין ברירה עם מתאם HDMI ואותו דבר... זה מה שמצאתי כשחיפשתי בגוגל אך גם עדכון דרייברים אצלי לא עזר http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=724178 אין לי שום הסבר של למה זה קורה האם מישהו יודע משהו?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  3. Started by newz,

לפני כחודשיים קניתי מסך חדש לחלוטין של חברת MAG כתוספת למסך MAG ה - 17 אינץ טריניטרון הישן הזכור לטובה בתקווה שגם המסך הזה ימשיך את המסורת והביצועים הטובים של המסך הקודם. בהתחלה קניתי מסך 17" מדגם 786PF שטוח לו הייתה בעיית הדלקה וכיבוי ומייד מימשתי את האחריות והחלפתי אט ליתר דיוק שידרגתי את המסך למסך אחר מדגם 996PF שטוח אף הוא רק בגודל של 19". המסך שעשה בהיות כבר ביום הראשון עם בעיות הכיוון הנוראות שלו שגם כיום כעבור חודשיים אינו מכוון היטב גם לאחר הרבה נסיונות (גם של הטכנאים אצל היבואן) סובל מבעיות כגון אי דיוק בצבעים וצבעים מרוחים שבמסך גדול כזה לא אמורים להופיע וריצודים מעצבניים. דבר נוסף ששמתי לב הוא שהמסך מעייף את העיינים בצורה מאוד בולטת, מה שהמסך הישן שלי לא היה גו…

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  4. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי שהמסך שלי יהיה מפוצל עם שני DESKTOPים? תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by Dr.K2,

שלום רב, ברשותי מסך PF של חברת MAG בין שנתיים. כשתדר הרענון עומד על 75 או יותר, המסך מצפצף עם הופעת רקע לבן. יותר שטח לבן-צפצוף יותר חזק. זוהי תקלה או הגדרה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  6. Started by newz,

אני יודע שזה ישמע לכם השאלה הכי מטומטת ששמעתם בחייכם (שאלה שגם אני חושב שהיא מטומטמת במיוחד) אבל האם ניתן לחבר מסך Apple חדש יחסית (שנת 2000) למחשב PC רגיל? אחד סיפר לי שזה אפשרי, ואני לא יודע אם להאמין... ??? מישהו שמע על חיבור מסך של מקינטוש למחשב רגיל? וזה פעל?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. היי לכולם, לאחרונה יש לי תקלה במחשב שהמסך מקפץ למסך שחור לשניה... כל כמה דק באופן שרירותי.. באותה מידה יכול להיות יום שלם שזה לא יקרה בכלל. מעבר לזה כשהמסך מקפץ, לפעמים הסמן של העכבר לא מגיב. מה שמשחרר את זה בד"כ זה לנעול את המחשב ולפתוח. עדכנתי את כל הדרייברים של המסך והתקלה לא הסתדרה. יש למישהו מושג מה התקלה ואיך מסדרים את זה?? אשמח לעזרתכם!!

8. היי לכולם, לאחרונה יש לי תקלה במחשב שהמסך מקפץ למסך שחור לשניה... כל כמה דק באופן שרירותי.. באותה מידה יכול להיות יום שלם שזה לא יקרה בכלל. מעבר לזה כשהמסך מקפץ, לפעמים הסמן של העכבר לא מגיב. מה שמשחרר את זה בד"כ זה לנעול את המחשב ולפתוח. עדכנתי את כל הדרייברים של המסך והתקלה לא הסתדרה. יש למישהו מושג מה התקלה ואיך מסדרים את זה?? אשמח לעזרתכם!!

9. Started by GlolG,

שלום לכולם השבוע המסך מחשב שלי התחיל לרצד בזמן פתיחת חלונות לבנים בעיקר (דוגמת IE וכו') ישנם קווים רוחביים על גבי המסך שמרצדים, ישנם תוצוגות מסויימות אשר אין בהם את הריצוד למשל - שולחן העבודה. קורה גם בזמן עליית המחשב (לפני עליית מערכת ההפעלה). כ.מסך GEFORCE FX 5200 צג -LG FLATRONeZ T710BH ניסיתי לסדר זאת על ידי: 1) שינוי רזולוציה/קצב רענון 2) הוצאת הכרטיס מסך והחזרתו 3) הסרת הדרייברים של הכרטיס והתקנת דרייברים חדשים תואמים לכרטיס של NVIDIA 4) הרחקת מכשירים טלפונים ניידים שנאים וכו' האם תופעה זו ניתנת לפתרון או שמא עלי לקנות כ.מסך חדש ?? תודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. יש לי מסך של MAG דגם 786PF היום שמתי לב שיש רעידות מעצבנות כאלה כאילו יש פלאפון שמצלצל ליד.. אבל אין. האם המסך עומד למות ? או שזה נובע מהפרעות של מכשירים אחרים בסביבה ? ליד המסך עומדים : הממיר של יס, סורק, דיוידי, מודם של ALCATEL SPEEDTOUCH 510, ראוטור של EDIMAX (לא אלחוטי).. או שזה בכלל נגרם בגלל הכ. מסך ? (Sapphire Radeon 9600XT ) תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by TC,

שלום לכולם ותודה שנכנסתם לאשכול הנחמד הזה אני קיבלתי את הרדאון 9800 פרו שלי אבל יש לי מסך LCD 15" שכמובן לא יכול לנצל אותו במלואו ... (1024x768) אז קראתי כמה מאמרים ב tomshardware על מסכי LCD , והיה להם שם מדד לכל מסך שנקרא Gaming Compatability אם אני זוכר נכון ... האם זה באמת משנה ? מסך Hitachi 17" שטום עשו עליו בדיקה התגלה כ-"מסך מצויין למשחקים" אבל הוא עולה בערך 3400 שקל ! בזמן שמסך 17 Proview עולה רק 1900 ש"ח ! האם זה באמת משנה ? אני יודע בדרך כלל שהכסף כן קובע את האיכות אבל במסכים אין לי מושג .. אז באתי לשאול אם באמת אני ירגיש הבדל במשחקים ? תודה רבה לכל העוזרים יכול להיות שאני יוכל לחסוך כך המון המון כסף

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by __MIKO__,

אני עובד על רזולוציה של 800-600 ובמשחקים על 1020-768 . ברגע שאני עובר למשחקים ברזולוציה הגבוהה יותר, המסך משום מה מתכווץ בכ- ס"מ אחד בצדדים. התמונה בעצם קטנה יותר מהמסך עצמו. כרטיס גרפי : nvidia 440 mx והתקנתי את הדרייבר האחרון של nvidia. מסך LG 700B ,דרייבר של המסך כמובן מותקן. האם זהו מצב תקין ואיך אני מסדר את הבעיה הזו? :-[

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  13. אהלן, יש לי מסך בן שלוש וקצת (האחריות נגמרה לפני "קצת"): LG 700P המוצלח. לפני כמה ימים לאחר הפעלה סטנדרטית (Windows XP) המסך החליף את הצבע למין גוון ירוק-צהוב. לאחר הפעלה מחדש שום דבר לא עוזר. בדקתי את הגדרות הצבעים במסך - הכל בסדר. גם התקנה של הדרייבר לא עזרה. כשאני נותן לו ככה צ'אפחה אחת (כן, אני יודע שזה דבר דבילי לעשות) הוא חוזר לממש מילי שניה לתצוגה טובה. חוצמזה, לעיתים, בלי לגעת בו ובצורה מאוד אקראית הוא חוזר לתצוגה רגילה לכמה דקות ואח"כ שוב לצהוב. יש לציין שכשאני מדליק את המחשב (ומכאן משתמע, גם את המסך) אחרי "מנוחה" של כמה שעות הוא מציג תצוגה טובה אבל שוב אחרי כמה דקות (5-10) חוזר להיות צהוב. מה הבעיה, איך אני מסדר את זה? למישהו זה קרה ספציפית עם הדגם הזה בעבר? אם …

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by morbidangel,

שלום לכולם ברשותי מחשב AMD 2800 עם כרטיס מסך ATI RADEON 9800 pro. כשאני משחק heroes 5 המסך נכנס למן מצב סטנד ביי (באופן ספונטני) וכלום לא מגיב אלא רק ריסט. ניסיתי לשנות הגדרות בתוך המשחק ואפשרויות גרפיקה שונות, כלום לא עוזר. שמעתי שקיימת בעיה עם הכרטיס מסך הזה בעוד מספר משחקים ושאפשר להוריד את הכח עיבוד מx8 לx6 או 4 וזה אמור לפתור תבעיה. כיצד נעשה הדבר והאם קיימות עוד אפשרויות? נ.ב לאחר הריסט טמפ' המחשב בערך 60 מעלות.. כשאני מציב אוורור בפתח המחשב הטמפ' יורדת לאיזור ה50, והמשחק עדין נתקע.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by nore0,

פתאום המסך נכבה לי בהפעלת משחקים מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  16. מה יכולה להיות הבעיה ?? הדריבר שמותקן 78.01 טמפ'

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  17. בהפעלה של משחקים לא כבדים המסך נכבה מה יכולה להיות הבעיה ? הורדתי את הדרייבר האחרון 7-6_xp_dd_ccc_wdm_enu_48640 טמפ' במנוחה 47 אני יבדוק במאמץ

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by amirx19,

מאז שהתקנתי ויסטה יש לי בעייה מוזרה במשחקים המסך נכבה ואז נדלק מחדש תוך כמה שניות וממשיך לשחק רגיל עד הכיבוי הבא וחוזר חלילה.השאלה שלי היא האם יש עוד מישהוא שזה קורה לו.הכרטיס מסך שלי הוא GTS640 8800 לידטק.וכן ניסיתי לעדכן דרייברים וכו'.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  19. שלום, אני מסדר לחבר שלי כמה דברים במחשב (פנטיום3 וג'י פורס MX 440) והבעיה היא שאחרי שפירמטתי את המחשב והתקנתי את הדריבר של הכרטיס מסך המסך נכבה כל פעם שהמחשב עולה. לפי דעתי זאת בעיה בדריבר של הכרטיס מסך כי אחרי שאני מסיר אותו ואני משתמש במחשב בלי הדריבר זה בסדר. אם מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה אז שיכתוב בבקשה. תודה.

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  20. שלום רציתי לדעת מה הסיבה שזה קורה ?<? האם זה בעיה עם הדריבר או שאני ציך להתחיל לדאוג לכרטיס מסך ? תודה אני אשמח לתשובות רציניות כי זה מאוד חשוב.

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  21. Started by oryosef1,

שלום קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך inno3d 9500 521MB התקנתי מע' הפעלה ויסטה אולטימט 64 ביט. בעדכונים האוטומטיים הוא מצא לי שצריך לעדכן את הכרטיס מסך. לאחר שעדכנתי וכיביתי את המחשב, כשהויסטה עולה בשלבים הסופיים (כשעלה כבר שולחן העבודה) המסך נהפך לשחור ונכבה כאילו הוצאתי את הכבל בין המסך לכרטיס מסך. בינתיים עשיתי שחזור מע' וכרגע אני עובד בלי דרייבר לכרטיס מסך השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי להתקין דרייבר שיעבוד? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Unavoidable Encounter,

חשבתי לקנות את המסך: 19` Samsung 997MB Flat Monitor השאלה שלי.. הוא טוב? הנה כמה פרטים ותמונה CRT Size/Viewable: 19"/18" Horiz. Dot Pitch: 0.20mm (H) CRT Type: DynaFlatTM Horizontal Scan: 30-96 kHz Max Resolution: 1920x1440 @ 64Hz Emissions: MPR-II Available Color(s): Silver/Black

23. Started by omrisc,

אני מעוניינת לדעת מה ההבדל בין מסכי סמסונג 730B ו740B וכמו כן אודה לכם אם תמליצו לי על מסך מחשב בתקציב של עד 1,500 ש"ח אם אפשר לקבל הסבר לאדם הפשוט שאינו מבין במונחים מקצועיים אך מאד מעריכה את האתר הזה כאתר לאנשים שמבינים בתחום, תודה מראש

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  24. Started by zuzu89,

היי , אני צריך מסך טוב עד 1000 שקל . (חריגות קטנות עד 99 שח ) . מסך CRT , מיועד למשחקים וגלישה באינטרנט . יש לי כרטיס מסך טוב אז אני רוצה לראות את הביצועים שלו . מה דעתכם עליו ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_911&products_id=2701 תודה .

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by Mishmish,

שלום לכולם !! אני קצר בזמן..... מחר אני קונה מסך..... חרשתי על מיליוני ת'ארדים וגם על המפרטים המומלצים..... מרוב מלא דגמים אני מבולבל לגמרי לא יודע במה לבחור.... כל אחד מציע דבר אחר....... יש לי כרטיס מסך : geforce 5900xt 128 mb. וכמו שהבנתם המסך אמור לנצל ת'כרטיס מסך..... ובעיקר למשחקים . . . התקציב שלי עד 1000 ש"ח מקסימום ואין לחרוג מהתקציב !! אני סומך עליכם שתציעו לי את הטוב ביותר במחיר הזה ;) תודה לכולם !!

• 8 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.