עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, התקנתי את הדרייברים החדשים של nvidia ומשום מה כשאני מנסה להפעיל תצוגה לרוחב Horizontal span מסך אחד (הראשי) עובד והשני נכנס ל standby. פעם זה עבד לי בדרייברים הישנים, חיפשתי fix ולא מצאתי, מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  2. אני קונה אותו ביחד עם AMD3800 DUAL CORE ולוח MSI NFORCE 550 בכרטיס אני לא רוצה להשקיע יותר מדי כי אני רוצה לחכות לכרטיסים שתומכים בDX10 אז חשבתי ש 7300 גי טי יעשה עבודה טובה גם במשחקים , מה דעתכם ?

3. כמה לדעתכם שווה הכרטיס מסך הזה: ATI RADEON X850XT X850XT IceQ II Turbo 256MB PCI express DVI + TVOUT והאם הוא יסחוב משחקים ברמה טובה?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by YARONGT,

ששלום חברה אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 500 600 גג לגיימינג וגם ל oc נורמלי אבל נבידיה כי יש בו פיזיקה טובה משל ati לא חשוב מפרט. לא משנה אם אני לא ינצל את הכטיס טוב רק תביאו לי את הכי טוב שיש בתקציב הזה תודה לעוזרים ובוקר טוב לכולם . ספק כוח יש חיבור 6 פינים של חשמל 480 וואט.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  5. אני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לגבי שאלה שיש לי : יש לי בבית מסך 25.5 אינץ של חברת SAMSUNG דגם T260 אני הולך לקבל מחשב סביר פלוס עם מעבד QUAD9450 לוח אם ASUS P5Q DELUXE זכרונות CORSAIR DHX 2*2GB TWINX DDR2 CL4 800 MHZ כרטיס מסך GIGABYTE RADEON HD 4870 512MB השאלה שלי האם המסך יעבוד לי טוב ברזולוציה גבוהה 1920X1200 למשחקים ברמה של CRYSIS .? אם לא אז מה אני יכול לעשות? האם יהיה באפשרותי להגדיר רזולוציה נמוכה יותר במסך הנ"ל ואם כן האם זה יגרום לי למראה פחות איכותי !!! אם תוכלו לפרט לי יתרונות וחסרונות הצעות ואפילו פתרונות זה ממש יעזור לי !!! בתודה מראש אור ירושלים

6. Started by HeDesXs,

אני מתכנן לקנות X1950GT שווה לקנות אותו עכשיו? וספק כח ג'נרי 400W יחזיק אותו?

7. Started by shoeyal,

עדיף מזיגזג אבל מקסימום נקנה במקום אחר(כמו כן נא להתחשב בשירות של היבואן)

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by blanco,

שלום לכולם יש לי כרטים מסך ati x600 pro . יש לי מסך של mag מחובר ב dvi למחשב. הבעיה שלי היא שאני מחבר את הטלויזיה למחשב ואומר לו לזהות את הטלויזיה אני לא מצליח (לא רואה תמונה). עשיתי ניסוי וחיברתי את המסך למחשב בחיבור רגיל (לא DVI) והכל עובד ! מה עושים ? האם יכול להיות שחיבור ה DVI מבטל את האופציה לראות בטלויזיה? עזרה בבקשה..... :s05: תודה יוני

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  9. שלום לכולם.. לפני 8 חודשים בערך קניתי מחשב די חזק מחברה מוכרת בישראל.. לאחרונה הכרטיס מסך שלי (Geforce 8800GT) התחיל לעשות לי בעיות, כמו למשל הרבה פסים לבנים כאשר אני מפעיל את המחשב וכו'.. בכל אופן הבאתי את הכרטיס לחברה לתיקון לפני שבועיים והיום הם התקשרו אליי והודיעו לי שהם לא הצליחו לתקן את הכרטיס.. עכשיו, מאחר ולטענתם כבר לא מייצרים כאן את הכרטיס הזה (דבר שנשמע לי קצת מוזר..) הם רוצים לשלוח אותו למעבדות בחו"ל וששם יתקנו לי אותו. תהליך כזה יכול לקחת הרבה זמן ואני לא יודע אם שווה לי לחכות את הזמן הזה או שאולי עדיף לי לקחת במקום ה8800GT את ה9800.. מה אתם אומרים? שווה לי? איזה כרטיס יותר טוב? תזכרו שה8800GT עלה לי בסביבות ה1100-1400 ש"ח.. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  10. אז ככה, רציתי לברר כמה דברים בקשר לכרטיסיי מסך האלה כהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=306017.0 היה לי את הכרטיס מסך הזה radeon x850 + 256mb and bites, והוא היה כרטיס מסך מעולה, שום משחק ששיחקתי לא עבד חלק עם הגרפיקה הכי טובה, בתור גיימר דיי מציקים לי התקיעות הקטנות והפיקסלים הקטנים, והרידאון לא עשה לי שום תקיעות ובעית פיקסול. כמו שאמרתי בנושא הקודם, יש לי בעיה קטנה עם האידיוט ההוא שצריך לתת לי את האחריות (נא לעיין בלינק המצורף למעלה בשביל להבין על מה אני מדבר). אז הטכנאי שלי אמר לי לברר גם על הכרטיס מסך ההכי טוב של ג'יפורס, ולראות אם אפשר לדרוש את זה מהאדם שנותן לי את האחריות. אישית אני דיי מאוכזב עכשיו מה8500 עם ה512 מגהבייט, השאלה היא אם ה88…

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by PrefaceAlumni,

ראיתי שהמחיר שלהם די דומה. מי מבינהם עדיף?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by MATANEL,

שניהם באותו המחיר בערך האם ידוע לכם מי מבינהם מומלץ יותר למשחקים??

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by XCG120,

כידוע הכרטיס ATI 5970 מתחבר ליציאה PCIE 2.1 השאלה שלי היא כזאת............. האים כרטיס כזה יכול להתחבר ליציאה PCIE 2.0?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום אני כנראה מרכיב HTPC אין לי מקום לכרטיס מסך.. השגתי לוח עם כרטיס מובנה כמובן בלי יציאת SVIDEO רק VGA עכשיו אני מתכנן לחבר אותו לטלויזיה יש דרך ? http://www.cablesnmor.com/vga-rca-cable.html אם יש את זה בארץ במחיר שפוי אני קונה.. אם יש דרך לבנות כזה אין לי בעיה 8) 8) תודה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by lmlm,

מקור http://www.dailytech.com/AMD+RV610+and+RV630+Details+Unveiled/article6451.htm *ל R610 יש רק 64 ביט

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  16. Started by za-david,

מחפש כרטיס מסך עד 1500 בלי עדיפות מסויימת ל ATI או NVIDIA העיקר שיהיה חזק יתמוך ב DX10 ובחיבור של PCIE2

17. Started by Baz34,

למישהוא יש מושג מתי באמת!!! אמורים הכרטיסים של XFX8800 אמורים להשתחרר למכירה (התירוץ התורן של היבואן, אחרי השביתה היא שהם תקועים במכס)

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  18. ככל שאני חוקר יותר את עניין ה 8800GT אני מבולבל יותר איך יכול להיות היצע כזה של אותו כרטיס עם מהירויות שעון שונות בכל אחד? לדוגמא ה PALIT שהבנתי שזה בעצם ה EXPERTVISION (עדיין לא הבנתי מה העניין כאן, זה חברת בת או משהו כזה?) מגיע במהירות של 650MHZ. לעומתו ה gigabyte במהירות 700 ונדמה לי שכמוהו גם ה ASUS. מה בעצם המהירות הטבעית של ה 8800GT? ממה שקראתי זה בכלל 600MHZ. אז מה, כולם מומהרים באיזושהיא צורה? אז מה העיניין כאן? רכיבים יותר טובים? האם אפשר להמהיר את כולם עד לאותו סף? כי בסך הכל כולם מיוצרים לפי אותו reference. אופיר

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by Hartley,

מי ראה ? מי שמע ? הכרטיס יצא כבר לפני כמה חודשים. :s05:

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  20. חיפשתי באתר של ATI חיפשתי (ולא הבנתי) כאן באתר, גם בדיון המרוכז... :'( אם תמצאו אז בבקשה גם ל 98 וגם ל XP תודה HF

21. Started by PuG3o6,

בוקר טוב לכם . אני מעוניין לקנות את ה 6850 החדש הנה המפרט שלי: Information Operating system: Windows 7 Ultimate 64-Bit System memory: 6 GB CPU: Intel® E8400 @ 3.00 GHz Sound system: : SigmaTel Audio VGA Information Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail מסך מחשב Samsung 2233BW LCD ( רזולוציה מקסימלית 1680x1050 ) Intel® Desktop Board DP43TF 1- האם כדאי לשדרג מ 4850 ל 6850 ? 2- האם אני יכול לעשות crossfire בין 4850 ל 6850 ? 3- איזה עדיף ? powercooler או sapphire

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  22. באחת התוכנות היה כתוב שהם מבקשים שיהיה מותקן Detonator 5.08 ומעלה.. איך אני יכול לדעת איזה יש לי ?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  23. חח אחריי שהמחשב שלי החליט שהוא רוצה לעשות לי בעיות (מחשב בן 5 שנה), הוא מפעיל את עצמו מחדש כל פעם כשהוא מציג את הלוגו של הלוח אם. עכשיו ניסיתי לברר איזה חלק עושה לי בעיות והגעתי למסקנה שזה הכרטיס מסך, (הוא היה עושה לי בעיות עוד לפניי) ועכשיו אני מתכוון להחליף אותו. המפרט: core 2 quad q6600 gigabyte motherboard ep43-ds3l 2gbx2 ram a-data hd4870 - הכרטיס המניאק western digital 640gb זה פחות או יותר מה שאני זוכר כי כרגע אני לא בבית ואני לא יכול לפרט יותר. האמת שדיי התבאסתי שאני לא יכול לשחק BF3 באופן נורמלי אבל אין לי עכשיו גם תקציב נורמלי ואני לא חושב ששווה להשקיע בכרטיס מסך טוב על מחשב ישן. יש כרטיס מסך שיוכל להריץ לי את המשחק בצורה נורמלית שמתאים למפרט הזה? אני מוכן להשקי…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by kentaro,

אהלן סהלן,כפי שכבר אמרתי בפעמים קודמות,תכננתי לקנות מסך LCD ואכן קניתיהו, בסוף במקום אסוס הלכתי על הT220 של SAMSUNG ואני חייב לציין שהוא ממש נקי,חד,ופשוט חלום להסתכל עליו. אז ככה, כרגע חיברתי את שני המסכים לכרטיס מסך אבל אני עובד בינתיים רק עם הT220,עכשיו אני מעוניין ששני המסכים יפעלו,הבעיה היא שלא הצלחתי להגדיר לישן להמשיך לעבוד ברזולוציה שלו,הוא נדבק לרזולוציה של המסך הגדול ולא נותן לי לעבוד. עוד שאלה, אני יודע שאפשר להגדיר והצלחתי חלקית ששני המסכים יהיו "כאילו" מסך אחד אבל שוב עלה העניין של הרזולוציה,אז איך באמת אפשר לכוון את זה?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by wiz,

יש פשוט המון דגמים וקצת התבלבלתי. אני מעוניין ב- FX 5900 השאלה היא, מה ההבדל בין ה- VTD ל - TD? בנוסף, איזה כרטיס זה: "MSI Geforce FX 5900 128MB DDR VIVO DVI Retail Video Card" כםי שמצוין ב-PCH בחנות שאסור לציין את שמו רשום בפירוש VTD והוא עולה 1477 מול 1656 שבPCH. עוד שאלה, איך זה שבPCH הכרטיס הזה - בפנדה - MSI Fx 5900 Ultra 256MB DDR DVI VIVO בחנות הראשונה עולה 3222 וב-PCH עולה 2371? זאת נראת לי סתם טעות אבל בכל מקרה.. סתם שאלה, השאלה העיקרתי זאת השאלה הראשונה

• 2 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.