כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולם, הורדתי את הדמו של המשחק crysis(לא נראה לי שיצא המשחק המלא) ובינתיים חוץ מהעובדה שאני הולך לשדרג את הזכרון אני צריך גם המלצה לכרטיס מסך טוב, לא משהו כבד אבל גם לא משהו פשוט;שיוכל להריץ את המשחק בגרפיקה סבירה. לוח האם שלי לא תומך בכרטיסי pci experss ולכן אני חושב שזה קצת ישנה. אני מוכן להשקיע עד כ800 שקל ואלף זו כבר חריגה אבל משהו שאני אוכל לספוג. מצ"ב המפרט המלא: CPU Type: AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3000+ Motherboard Name: Gigabyte GA-K8NS Device Description: RADEON 9600 SERIES - Secondary אשמח אם תעזרו לי, רועי. נ.ב: מה הכוונה משני בכרטיס המסך, יש לי כרטיס מסך יחיד. יש לציין גם שזהו מעבד 64 ביט.
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני יודע שהרבה חיכו לה אז הנה היא: http://xbitlabs.com/articles/video/display/leadtek-8800gt-extreme_2.html#sect0
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
חברי קנה היום HD5770 של SAPPHIRE, ולא מצליח להפעיל אותו כראוי כאשר הWINDOWS לא עולה עם דרייברים של המסך. מספר אפשרויות לבעייה: הספק שלו נראה לי בעייתי - האם ו Thermaltake TR2-550 אמור להיות מספיק חזק? אולי זה ה BIOS של לוח האם? הוא לא הצליח לעדכן אותו כי הוא לא תומך ב WIN7... למישהו יש מושג בעניין? תודה עריכה: איך לעזאזל הפוסט הזה הגיע ל"מסכי מחשב" אין לי מושג :0 אסמך להעברה לכרטיסי מסך
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 8800GT.. עכשיו נגיד וחיברתי הכל ללוח אם.. מה עכשיו אני עושה? צריך קודם למחוק את הדרייבירם של הכרטיס מסך הקודם? למחוק את ה BIOS של הכרטיס מסך הקודם? אם כן איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
אתמול עבדתי על המחשב , לפתע קיבלתי מסך כחול ומאז אי אפשר לראות באחת מהיציאות DVI בדוס (לא בדיוק דוס אלא לפני שהמחשב נכנס לוינדוס) הלכתי לחנות שקניתי והם טוענים שיש בכרטיסים האלה DVI אחד שהוא ראשי ורק בו ניתן לראות בדוס, למרות שאני בטוח לחלוטין שהיציאה התקולה עבדה לפני כן בדוס כרגע המצב שבשתי היציאות רואים בוינדוס, ורק באחת רואים בדוס. אין להם כרטיס זהה לבדיקה והם לא מוכנים לפתוח כרטיס חדש זהה כדי לבדוק את העניין , איך מוכיחים להם את הטענה שלי ? זה הכרטיס? http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2879&ProductName=GV-N95TD3-512H אולי יש למישהו כרטיס זהה שיוכל לבדוק את העניין עבורי?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני לא יודע אם מדובר בפריט קלוקל או שככזה, אבל תוכנת GPU-Z מראה לי במשחקים תובעניים, כגון CALL OF DUTY 5, טמפרטורה של למעלה מ-100 מעלות! לדעתי זה מוגזם, אבל אני יכול להסביר את זה במאוורר של ARCTIC COOLER שהוא אמנם בלתי-נשמע אבל כנראה גם לא ממש אפקטיבי... כנראה שזה המחיר שצריך לשלם על שקט במארז, השאלה אם זה לא מסוכן לכרטיס, אולי צריך להחליף?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, נשרף לי 9800GT ובשל כך חזרתי לכרטיס הקודם 7800GT שכיום לא מהווה אופציה למשחקים. אני מחפש כרטיס מסך עד 500 ש"ח בכדי שאוכל להריץ משחקים על 1680*1050. משחקים לדוגמא: COD, Guild Wars 2 ושאר AAA. אשמח לחנות שידועה באמינות שלה על מנת שלא יהיו בעיות עם אחריות, כמו כן אני מעדיף אחריות של 3 שנים. 9800GT שלי נשרף חצי שנה לאחר שנגמרה לו האחריות (של 3 שנים :-[ ) אני מוכן למתוח מעט את התקציב אם זה יהיה משמעותי. מפרט שלי: GA-785GT-UD3H AMD X4 630 4GM RAM Corsair 550W תודה
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום ראיתי שNVIDIA הוצאו דרייבר חדש ורציתי לדעת אם אני יכול להתקין אותו הכרטיס מסך שלי הוא 6600GT. לא ראיתי איפו הם רושמים באיזה כרטיסים הוא תומך.... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מחפש המלצות למכשיר אלחוטי ללא כבלים שנמכר עכשיו באולסייל ומאפשר לראות סרטים שהורדנו למחשב בטלויזיה. לינק למכשיר http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=399343&type=2&product=1&=
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי, ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך שברשותי ואחרי בירור קצר הבנתי שאני צריך לשדרג גם ספק כוח, מפרט המחשב שלי הוא כבן שנתיים וחצי: intel core 2 duo e6300 1.86 3giga ram 667 twinmos nvidia geforce 7300 gt 256mb 128bit ספק כוח של hec 300w שהגיע מובנה עם המארז. עד היום הכרטיס מסך שלי היה נחמד אבל כעת אני לא יכול לשחק בשום משחק חדש שיוצא אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי לבחור כרטיס מסך נחמד וספק כוח מומלץ בתקציב של עד אלף ש"ח לשניהם,ניתן לחרוג במעט. תודה מראש. רועי.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הרגע התקשרתי לחנות מחשבים ואמרו לי מחיר של gigabyte geforce 6600gt 128ddr3 agp ב1380 כדאי לי?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מצטער אם הכותרת קצת לא ברורה. יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח-אם, וכרטיס מסך רגיל. סה"כ ארבעה יציאות. האם אני יכול לחבר שני מסכים לכרטיס מסך הרגיל ועוד שני מסכים ללוח-אם ולקשר בין ארבעתם בעזרת dual view? או שמא dual view מתאים רק לשני מסכים המחוברים לכרטיס מסך אחד?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
חיפשתי לבנות מחשב בכמה חנויות מחשב אבל ברובם לא היה את הכרטיס מסך הזה אם תוכלו להביא לי לינק לכרטיס הזה בזול זה יהיה סבבה תודה!
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אהלן,במחשב של חבר שלי,להלן: SeaSonic S12D-850 850Watt 80Plus Silver LG GH22 SATA x 22 Black שני כרטיסים HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ שני כרטיסים Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Box Scythe Mugen 2 Rev B MSI P67A-GD55--B3 Cooler Master 690 II Basic שני הכרטיסים הם ב-X8 לפי GPU-Z בדקתי ב-Power Options בלוח הבקרה,בהגדרות המתקדמות,ב-PCI-Epress ה-Link State Power Management מוגדר Off מה הסיבה לכך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
אני לא מיתמצה כול כך בדרייברים של ati עכשיו אני יודע מה זה aa השאלה היא אני צריך להפעיל אותו דרך משחק או דרך הדרייבר עם דרך הדרייבר איפו עוסים את זה?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 6850 של ATI ואני מעוניין לשדרג אותו ליותר טוב [h=1]Gigabyte NVIDIA GeForce GTX660 Ti 2GB GDDR5[/h] [h=1]Gigabyte AMD Radeon HD 7870 2GB OC[/h] 5 Gigabyte NVIDIA GeForce GTX760 OC 2GB GDDR שאלה מה עדיף מבחינת המחיר 1350 עד 1500
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מניח שזו רק PRE-ORDER, אבל אפשר לדעת מה המחיר: (אני גם חושב שמדובר על על 4670. לא ידעתי שבכלל אמורה לצאת סדרה 45X0.) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=1373 סורי אם כבר פתחו פוסט כזה, פשוט אני מבלה לאחרונה את רוב חיי בMASS EFFECT.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך מומלץ לעבודה עם משחקים, directx 9, פוטושופ, חלונות ויסטה וכמה זיכרון רצוי? בתקציב של כ-600 עד 800 שקל.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני משאר שבניגוד לATI , אצל NVIDIA ביום ההשקה ואחריו בעיות מלאי לא ממש יהיו..
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש כרטיס עריכה בשביל "להקליט" תוכניות טלוויזיה למחשב (+לקודד אותן כמובן). זיפzapתי קצת, וראיתי שני כרטיסים של חברת Leadtek שמצאו חן בעיני מבחינת המפרט שלהם: WinFast PVR2000 WinFast DV2000 הראשון עולה 747 בזיגזג, והשני עולה 650 בלוג'יקPC. מישהו יכול להסביר לי מה ההדבל בין שני הכרטיסים? בסך הכל המפרט דיי דומה. המלצות בבקשה ...
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול שאלה שהרבה זמן אני רוצה לדעת: אם למשל יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE, עם צ'יפסט של NVIDIA, איזה דרייברים מעודכנים אני צריך להוריד ולהשתמש, של GIGABYTE או של NVIDIA? באתר של NVIDIA? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-