כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
אוקי, ביומיים האחרונים ביליתי בלקרוא כמעט את כל מה שיש לגבי הכרטיסים האחרונים של ATI והחלטתי שאני הולך על ה- 6850. עברתי ככה בין הגרסאות שיש וראיתי כל מיני סרטוני unboxing וכו' והבנתי שהכרטיס של ASUS והכרטיס של GIGABYTE שניהם מוצרים טובים שעובדים שקט יחסית. אז עכשיו השאלה, איזה מהם לקחת? בעיקרון אני רוצה לבצע את הרכישה מחר (לפני הסופ"ש) אז מי שיכול תיקתק לתת את החוו"ד שלו אני אשמח ! הדגמים המדוברים הם: Gigabyte GV-R685OC-1GD Asus EAH6850 DC/2DIS/1GD5/V2
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום ישנם 3 כרטיסי מסך משולבים בלוח שנחשבים הכי טובים: NVIDIA 6100/ 6150 ATI Radeon X1250 INTEL X3000 מי מביניהם נחשב הכי טוב בביצועים ?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
חבר שלי נוסע לארה"ב ורוצה לקנות כרטיס מסך חדש, בסכום הנ"ל.. הוא צריך המלצות לחנויות בניו יורק סיטי בנתיים יש את החנות www.jr.com ויש שם את הכרטיס הזה ב300$: http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=3993328 שהוא נראה לי הכי טוב שאפשר להשיג בסכום הזה. אם מישהו ימצא משהו יותר טוב או אותו כרטיס של חברה אמינה יותר, ויודע אולי על חנות אחרת? תודה
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שיתאים לספק כח של קראוסייר 520 ושהכרטיס יבוא משודרג הכוונה לגירסה מיוחדת עם קירור מסיבי איכותי ולא הוונטה המעפה שיש עליהם בדרך כלל אני לא יודע אם יש דבר כזה שבא כבר מהמפעל עם קירור עצבני מובה
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הוא יהיה יותר חזק מה HD4890? מה יהיה המחיר שלו בערך?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
החלפתי כרטיס לX1900XTX 512 היום, התקנתי את הדרייברים והכל. הבעיה היא שיש משחקים שלא עולים, NFS קארבון למשל, ברגע שמפעילים את המשחק המחשב עושה RESTART. חשוב לציין שהמשחק פעל טוב מאוד עם הכרטיס מסך הקודם שלי. לעוומת זאת יש משחקים שכן עולים על ההגדרות הכי גבוהות ורצים חלק (הסנדק למשל). תאבחנו לי את התקלה בבקשה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי מסך LG 99FT Plus הוא בן 7 והוא התחיל לעשות לי בעיות: התמונה גדלה(עושה זום אין) עד שכל המסך נהיה שחור, הוא מרצד , השוליים גדלים וקטנים ועוד כל מיני תופעות..
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
במאפינים של הכרטיס מסך כתוב לי "תדירות ריענון הצג" וזה מסומן על 60 מה זה הדברה הזה? ואם אני יעלה את המספר נגיד ל 85 מה יקרה? תודה
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני יודע שזה ישמע לכם השאלה הכי מטומטת ששמעתם בחייכם (שאלה שגם אני חושב שהיא מטומטמת במיוחד) אבל האם ניתן לחבר מסך Apple חדש יחסית (שנת 2000) למחשב PC רגיל? אחד סיפר לי שזה אפשרי, ואני לא יודע אם להאמין... ??? מישהו שמע על חיבור מסך של מקינטוש למחשב רגיל? וזה פעל?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כרטיס המסך על המחשב שלי הוא ג'יפורס 2 לאחרונה המשחקים החדשים יחסית נתקעים באמצע המשחק וזה מאלץ אותי לאתחל את המחשב.. משחיקם כמו PES4,Vice city, ISS 3 ואפילו RED FACTION הישן נתקע.... הדרייברים מעודכנים ומהירויות השעון והזיכרון נמצאות של המהירויות ההתחלתיות... יש למישהו רעיון מה הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מה ההספקים של הGTX וGTS??? ואולי מישהו יודע מה ההספק של הR600?
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
התקציב שלי:550 ש"ח עם חריגה של מקסימום 100 ש"ח 2 כרטיסים המיועדים ל PCI-E הגדול X16 מעבד:intel dual core E2220 זיכרון:של כל כרטיס צריך להיות 512MB זיכרון פנימי:זכרון OCZ 2G KIT DDR2 800MHz CL4 XTC PC2-6400EL Platinum ספק:400W לוח האם שלי:Asus P5K צריך תמיכה ב CF וב CFE 128BIT המסך שלי זה מהישנים הגדולים אני חושב קוראים לזה VGA
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
לפני פחות מחודש קניתי מחשב חדש ובחרתי בכרטיס zotac 8800GT ככרטיס מסך: http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=61&Itemid=189 ממה שקראתי בפורום ובמקורות נוספים, הבנתי שדי פשוט לעשות OC קל לכרטיס, עם קירור הסטוק שלו. בכל מקרה, הורדתי riva tuner, קראתי את המדריכים ועשיתי OC קליל ביותר. רק מה, פתאום שמתי לב ש-riva מראה שמהירות הזיכרונות המקסימלית נמוכה ממה שמצויין באתר היצרן לכרטיס הזה. אז מה בעצם הולך פה? האם בחו"ל מוכרים גרסה שונה של הכרטיס הבסיסי (ללא OC מהמפעל) מאשר מה שנמכר בארץ? או שבעצם מדובר בזיכרונות פגומים ואני צריך לדרוש החלפה של הכרטיס? סך הכל הכרטיס עובד מצויין, גם ברזולוציות גבוהות ואני לא רואה שום הפרעות, מריחות או ארטיפקטים בז…
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מתי אמור להגיע הכרטיס לארץ כי בנתיים הוא מופיע רק בנועה לפי מה שראיתי והאם שהוא יצא רשמית ויגיע למלאי ולעוד חנויות זה ישפיע על המחיר לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
כולם אומרים שה 1080ti יגיע בקרוב ושהמחירים של ה GTX 1080 ירדו. זה נכון? בכמה צפוי שירדו? איפה הכי זול לקנות את ה GTX 1080?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD ההתלבטות שלי כרגע היא בין סמסונג 730B ל- 930B מן הסתם אני כמובן מעדיף את ה19" אבל מה שמפריע לי זה ששניהם זה אותה רזולוציה ועקב כך הבנתי שב19 פשוט הגדילו את גודל הפיקסלים. השאלה שלי היא עד כמה זה משפיע על איכות התמונה והטקסט האם ב19 הכל יראה יותר מפוקסל? אני יודע במשחקים/סרטים זה פחות משנה כי זה כל הזמן מתחלף, אבל אותי יותר מעניין לדעת איך יראו התמונות שאני מצלם או הגלישה באינטרנט בנוסף אשמח אם תמליצו גם על צגים אחרים (חוץ מה710T שקראתי עליו רבות פה..)
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתקין פה מחשב לחבר, המעלות במנוחה בכרטיס מעט מפחידות אותי, מצד שני אמרו לי שזה נורמלי. המעלות שלו (לפי אברסט) במנוחה הן: DispIO - 52 MemIO - 64 (!!!, לא מוגזם?!) Shader - 58 האם אילו מעלות נורמליות במנוחה? הכרטיס שלי למשל (285 GTX) היה יותר קר עם הקירור סטוק שלו. אגב, לפי ה"אוברדרייב" של ATI, הכרטיס על 55 מעלות והמאורר עובד על 52 אחוז, הם זה תקין כל זה? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
התקציב הוא 1000 שקל ככה ובניתי על ה6850\6870 המפרט שלי: ספק:TT FAN 14CM 450W כרטיס מסך:250GTS מעבד: E7500 זיכרון ראם:4 800MHZ DBT GEIL מארז M5 עם 3 מאווררים מה שבעייתי זה הספק שעובר תדרישות של הכרטיסי מסך בלחץ.. והאם המעבד בעייתי גם כן ואני צריך להחליף אותו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש את המסך הכי טוב בתקציב הנ"ל..חשוב לי הקצב ריענון כי אני כן אנצל אותו למשחקים אבל בעיקר לעריכת וידאו ולכן אני לא מעוניין במסך ש"מאבד צבעים" בגלל קצב ריענון מהיר מדי, לפני כמה חודשים המסך שהכי התאים היה או SAMSUNG 172T או HYUNDAI Q17, כחצי שנה כבר לא התעניינתי בתחום ולכן אני שואל אותכם, המומחים פה.. מה כדאי? מה אתם מציעים אם תוכלו תרשמו לי דגמים ויתרונות וחסרונות שלהם אחד ביחס לאחר בתודה מראש, עידן
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אתמול קניתי HD4870 והתקנתי הכל והכל היה בסדר, שיחקתי איזה שעה וגם הרצתי כמה בנצ'מארקים עבד מצוין. הלכתי קצת לסלון וכשחזרתי באתי לשחק משחק והמחשב פשוט איתחל את עצמו לבד. ומאז זה קורה לי כל פעם שאני מפעיל משחק... מה עושים הספק לא משהו אני יודע.. EZCOOL 1050W ביטלתי OC,הגברתי מאווררים וזה גם קורס ב3DMARK ולא רק במשחקים. תודה..
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
http://www20.graphics.tomshardware.com/graphic/20040928/index.html זאת הביקורת החדשה מהיום!!
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-