כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,955 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש ברשותי מחשב ישן עם כרטיס מסך מובנה בעל חיבור VGA יחיד בזמן האחרון המסך (מסך ישן ועבה) התחיל להביא הודעה של no signal שאני מדליק את המחשב קניתי מסך חדש בעל יציאת VGA והבעיה נשארה חשדתי שהבעיה במחשב לכן בדקתי על מסך טלויזיה (שכעת מחובר לממיר של HOT ועובד בוודאות) והבעיה אותה בעיה המסך מראה no signal מה שמוזר זה שכשלקחתי את המחשב לחבר בעל מסך DELL מדגם 2209WAf המחשב כן עבד והמסך כן קיבל signal מישהו יודע למה דבר כזה יכול לקרות? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה מסך איכותי של 17" אינץ'.....כמה שיותר טוב למשחקים וסרטים תודה.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
האם באמת משחקי Lcd לא טובים למשחקים? מהי הסיבה לכך? ומהו המסך המומלץ ביותר בתקציב של 1500-2000 שקל למשחקים? שיהיה איכותי בעל ריפרש טוב, ואיכות תמונה מעולה. תודה
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי מסך LG Flatron 775ft לאחרונה המסך משמיע כזה ביפ מוזר.. אין הפרעה בתמונה וזה לא קורה בזמן מסויים או שמפעילים תוכנה או משחק מסויים לא קורא כלום מבחינת התמונה שנותנים לסמך מכה זה מפסיק אבל זה לא פיתרון אם יש למישהו רעיונות הצעות או את הסיבה שזה קורה אנא עיזרו ליייייי !@! כי אני שובר פה ת'ראש ??? ??? בתוה מראש LIR@N
-
- 1 תגובה
- 6.6k צפיות
-
-
טוב אז השתדרגתי לwindows 7 התקנתי את הדרייבר האחרון של ati ה10.6 ואני מקבל מסכים אפורים רנדומלים שתוקעים את המחשב ואני חייב לעשות restart חפשתי באינטרנט פטרון אבל לא מאצתי משהו מועיל מישהו נתקל בבעיה וסדר אותה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך דק 17" לעבודות משרדיות (ושום דבר מעבר) התקציב הוא מקסימום 1000 ש"ח אבל אפשר לחרוג ל 1100. תודה
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום, איזה מסך כדאי לקנות בסביבות ה-700 שקל? איך אלה של מאג ה770 וה 786 ? MAG CRT 17" - 770FS e-View series MAG CRT 17" - 786PFs - PF series - SILVER תודה.
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בקניית מסך. המסך הנוכחי שלי סובל מבעיות גיאומטריה קשות ובלתי ניתנות לריפוי, אי לכך ובהתאם לזאת מצאתי תקציב של בערך 2000 ש"ח למסך. עכשיו, המסך צריך להיות לפחות 17", ואמור לשמש לעבודות גרפיקה, מעט משחקים, סוגים שונים של וידאו (סרטים), ועבודות משרדיות שונות. בהתחלה חשבתי על LCD, אבל בכל דיון פה הדעות חלוקות, כנ"ל לגבי CRT. מצב העיניים שלי גם ככה לא משהו, והעדיפות היא לגבי LCD, ככה שהייתי שמח לדעת עד כמה ההבדלים בין CRT לLCD גדולים. אשמח לקבל המלצות (וכמובן שאשתדל להסתכל על המסך בעייני שלי בשביל להיווכח באיכויות שונות). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בדיוק אותה תופעה כמו בflatron הישן לפני שהוא מת זה תקין? ואם לא זה משהו שאפשר על בסיסו לדרוש החלפה?
-
- 12 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום. נתבקשתי לברר עבור מכר, האם מסך Dell Ultrasharp בעל רזלוציה של 1440x2560 דורש כרטיס מסך יעודי? למיטב הבנתי (מהפורום המעולה כאן) רזלוציה גבוהה יותר דורשת חומרה חזקה יותר (ככלל). אם כן - מכיוון שמדובר כאן באמת ברזלוציה גבוהה, האם דרוש כרטיס מסך חזק? אשמח מאוד לעזרתכם. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך LCD. האפשרות של מסך Widescreen קורצת. מהם היתרונות? מהם החסרונות? וכו'. אם מישהו יכול להעיד מנסיונו על עבודה עם מסך כזה זה יהיה נחמד. איך משחקים עובדים? איך סרטים עובדים? איך מתמודדים עם דברים שלא תומכים בפורמט רחב? תודה
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך מסך LCD למשחקים מהירים כמו שוטרים וכדומה ושיעלה בסביבות ה2000 (טופ 2200) ויהיה נוח אם יהיה תואם גם כמה שאפשר לעריכה גראפית. תודה
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
נשרף לי המסך במחשב של העבודה... שמתמשים בו רק לאופיס.. עכשיו אני צריך מסך טוב והכי זול שיש.. (אם מישהו קנה יש לו המצלה זה טוב) צריך שיהיה 17 אינצ שטוח CRT תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך בתקציב של עד 1900 ש"ח. המליצו לי על 19" Viewsonic P95F+ Flat Monitor, וזה באמת נראה לי מסך מצויין, אבל רציתי לדעת אם יש איזו המלצה אחרת וכדאי לי לקחת משהו אחר. ויש לי עוד שאלה, למי שיש את המסך הזה, מה העומק שלו בסנטימטרים? אני פשוט לא רוצה יותר מידי בעיות להכניס אותו על השולחן שלי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי לפני כמה ימים את המסך 19' Viewsonic P95F, אבל נאמר לי שאין אותו כרגע במלאי ועד שיהיה זה עלול לקחת הרבה זמן. עכשיו יש לכם הצעות למסך בתקציב של עד 2000 ש'ח? (אפשר לחרוג טיפה)? חשבתי על המסך הבא: http://www.pch.co.il/docs/pd716786323.htm, לדעתכם שווה? ויש לי עוד שאלה, אני יכול להשקיע עוד קצת ולקנות את ה Vision Master 454 של IIyama, ב2500 ש'ח, אבל אני לא יודע אם ההשקעה באמת כדאית, מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מיועד למערכת למשחקים, לא משנה לי אם CRT או LCD- צריך להיות המסך הכי טוב בתקציב. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם אני צריך כרטיס מסך מיוחד כדי להשתמש במסך דק. ורציתי גם לדעת מזה DVI.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך דק 17 אינצ' , איזה הכי מומלץ? איזה דגם? איזה חברה? אני מעוניין להשקיע בסביבות ה- 1800 שקל. והאם שווה לקנות במחיר הזה כבר 19 אינצ' ? תודה. ודרך אגב אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל אני אשאל בכל זאת: האם אפשר לחבר את המסך מחשב ישירות למכשיר dvd (לא במחשב) ואם כן איזה כבלים צריך?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום קיבלתי הצעת מחיר על מסך( LCD דק) 19 אינץ' של חברת AOC, במחיר 1500 ש"ח.\ דגם המסך הינו LM965, חיפשתי חוות דעת באינטרנט על מסך זה אך קיבלתי תשובות מעורבות בעד ונגד. האם כדאי לרכוש מסך זה באופן כללי ואם כן האם המחיר ההצעה סביר ?! תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 550 צפיות
-
-
עניין המכסים הדקים LCD הולכים ומתקדמים ברצוני לרכוש מסך דק שמעתי שה 15" אינטש הם כמו 17 רגיל האם זה נכון? מה מומלץ לרכוש? ???
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש עם מסך דק... זה המסך: ViewSonic VA712 17" LCD http://www.viewsonic.com.sg/product...?id=215&s=specs לינקים אחרים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3543 (לא קונה מכאן - רק שיהיה את השם) http://www.viewsonic.com.sg/products/productspecs.php?id=215&s=specs איך הוא? כדאי? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך הזה טוטב? יש דגמים יותר חדשים של סמסונג? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
היי ראיתי מסך דק "19 של AOC דגם LM919 במחיר של 3000 ש"ח ושלוש שנים אחריות ! ומכיון ש "17 LCD נראה לי קטן מדי ל- 1280X1024 אז אני מחפש "18 או "19 האם מישהו ראה\מכיר את המסך הנל? מפרט: Screen Size VIS: 19 " ( 48,2cm ), Diagonal Panel TFT Active Matrix LCD Hard Coating, Anti-glare Treatment Pixel Pitch 0.294 x 0.294 Display Area 376mm x 301mm Brightness 250 cd/m2 Contrast Ratio 600:1 Response Time 25ms Viewing Angle Horizontal: 170 Degrees, Vertical: 170 Degrees Compatibility VESA, SXGA, XGA,SVGA,VGA Mac® Equipped With VGA Port Scanning Frequency Horizontal: 24K~93KHz (analogue), 24~83KHz (DVI-D) Vertical: 55~75Hz Pixel Frequency 135MHz Maximum Resol…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך דק, המחיר צריך לנוע בין 1200 לגג 2000 שקל...אני רוצה ללכת על 15 אינץ וללכת על משהו יותר איכותי מאשר לקחת 17 אינץ ברמה נמוכה... על איזו חברה מומלץ...האם PROVIEW ,CTX וכול הזולות נותנות תמורה לכסף? אם ידוע על דגמים טובים ( מניסיון ) שמריצים משחקים ברמה טובה ורצים תחת כרטיס מסך טוב ( סגנון RADEON 9600 ) נא להודיע...כול המלצה תבוא בברכה.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-