עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. משתמשים יקרים, לאחרונה יש ריבוי המלצות בפורום זה לכרטיסי המסך מהסדרה החדשה של ATI. יש דווחים כי מריחת המשחה הטרמית אצל היצרנים בעייתית, וכי החלפתה תשפר משמעותית את ביצועי הקרור של הכרטיס. שימו לב כי: 1) החלפת המשחה דורשת את פרוק גוף הקרור והרכבתו מחדש, מה שדורש נסיון ולא תמיד פשוט כפי שזה נראה או כפי שחלק מהמשתמשים המנוסים בפורום מציגים. זהירות - אתם עלולים לגרום לנזק לא הפיך לכרטיס. 2) די קל לזהות התעסקות עם גוף הקרור של הכרטיס. קחו בחשבון שאתם עלולים לאבד את האחריות. [br]פורסם בתאריך: 10.07.2008 בשעה 15:02:58 שימו לב כי אפשר לפתור את בעית ההתחממות בעזרת פרופילים ב CCC: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345269.0

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by kikkler,

איך עושים את זה בצורה אופטימלית ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. https://www.cnet.com/products/msi-rx1550-td256eh-graphics-card-radeon-x1550-256-mb/specs/ http://www.gpureview.com/Radeon-X1300-Pro-PCI-E-card-328.html Sapphire http://www.gpureview.com/Radeon-X1550-AGP-card-501.html http://www.gpureview.com/radeon-hd-2600-pro-agp-card-523.html Sapphire תודה

4. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני מחפש לקנות כרטיס מסך עד 1000 שקל NVIDIA או ATI ( אבל עדיף ATI בגלל האיכות תמונה ) ויש לי עוד שאלה. אני יכול לקנות כרטיס מסך מיד שניה ( מחבר ) GE-FORCE 4 TI4400 ב 500 שקל והשאלה אם ב 1000 שקל אני ימצא כרטיס מסך חדש שהוא יותר חזק מה TI4400 או שכדאי ללכת על ה TI וזהו ??? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by RgGolbraich,

יש לי שאלה קטנה בנוגע למסכים . אני מתלבט , מה עדיף יותר למשחקים , מסכי LCD העכשויים שמגיעים ל 2MS , או מסכי CRT הטובים והישנים. בלי להתיחס ליתרון של המקום שכל אחד מקנה מה עדיף יותר וטוב יותר?

• 46 תגובות
    • 6.1k צפיות
  6. Started by NetSpider,

http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX62128DP.htm האם יש אפשרות לפתוח צינורות לכרטיס הזה ? לא ממש מצאתי נושאים לגבי הכרטיס הזה...

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by OvOnoob,

שלום חברים. תמיד מאוד מסקרן לשמוע איזה חומרה יש לאנשים ומה הם חושבים עליה. אני חושב שיהיה נחמד אם כל מי שמעוניין יפרט איזה כרטיס מסך יש לו (וכמה זמן), והאם הוא מרוצה ממנו ביחס לשימושים שלו (האם הוא עומד בציפיות). פירוט על שילובים של (CF/SLI) גם מאוד מעניין. אני אתחיל הרהרתי בזמן האחרון על שדרוג מסיבי של המחשב, אבל הגעתי למסקנה, שהעניין מיותר. הכל פשוט עובד מעולה בFHD, והפגת השעמום לא סיבה מספיק טובה להשקיע אלפי שקלים (בינתיים) לי אישית יש 7970 גרסת רפרנס (בן למעלה מ3 שנים), שאני לא מרחם עליו כלל (מבחינת OC) ומשרת אותי נאמנה בעיקר לגיימינג בFHD גם מול משחקים חדשים. (הדוגמה הכי עדכנית, מריץ כמ…

8. כבר יצאו סוג של פירסומים של כמה אמור לעלות פחות או יותר ה R600 ??

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  9. יש לי GF 5200 ואני רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב כך שהטלויזיה פועלת בתור מסך קיבלתי כבל חיבור ביחד עם הכרטיס השאלה שלי מה אני צריך לעשות ? כאילו מה אני צריך לשנות בהגדרות של הדריבר .....

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by alfus73,

האם ניתן לחבר בחיבור - DVI את כרטיס מסך: Nvidia 6600 GT ל- מסך LG L194WS? האם אני צריך מתמאמים מסויימים או כבלים?

• 13 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by freesoul23,

שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שיש לי(Geforse2 mx 200) בכרטיס מסך יותר חדש, בתקציב עד 400 שקל ובחנויות אמינות שניתן להזמין דרך אינטרנט ושיהיה מותאם לדגם של לוח אם שלי שתומך עד AGPX4 . המחשב שברשותי הוא:פנטיום 4 1.6 עם לוח אם:ecs p4IBAS chipset i845, כמו כן שמעתי טענות שדגמים של לוח אם כמו שלי עושים בעיות עם כרטיסים יותר חדישים ממה שיש לי(בזמן התקנת הדרייבר) האם יש שחר לטענות? תודה מראש

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. היי חברים. אז ככה שידרגתי את הכרטיס מסך שלי ל 1070TI ועכשיו יש משחקים שעובדים בצורה פנטסטית אבל יש כאלה שעדיין נתקעים ויש להם אפילו ירידה ב FPS. החומרה שלי : I7-5820k 3.30GHZ gtx 1070ti 8gb asus 32GB 2133Mhz ssd 250gb crucial (ווינדוס 10 מותקן עליו) 2TB seagate מטמון64 אמרו לי שיכול להיות שהעברת נתונים של הכונן איטית וזה לא מעביר מידע כמו שצריך... המשחקים מותקנים על הכונן קשיח הרגיל ולא על ה SSD משחקים כמו assassins creed origins ו forza horizon 3 נתקעים ויש ירידת FPS ל40 או 30 ואז זה חוזר לכמה רגעים ל60

• 23 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. אהלן חברים...בקשה מוזרה הא? בכל אופן,העניין הוא שיש לי מחשב ישן בבית,אחד שלא שווה שדרוג או משהו כזה וכל מה שצריך מהכ.מסך זה שיראה תמונה על המסך של המחשב. אני מנסה עד כמה שאפשר לקנות כ.מסך כזה מאחר ובתור התחלה זה איזה 150 שקל וממש חבל לי להשקיע את זה על מחשב ישן שאין דרישות בכלל מהכ.מסך. אם במקרה למישהו מכם יש כ.מסך PCIE ישן (לא משנה כמה ישן,העיקר שעובד ושקימים לו דריברים מן הסתם) שהוא לא צריך/עמד לזרוק אני ממש אשמח אם תוכלו לתרום לי אותו. אני צריך אותו די בדחיפות לכן אין לי זמן למשלוחים בדואר או ליסוע רחוק לקחת אותו לכן מומלץ שזה יהיה מאזור חיפה/הקריות.. אין לי בעיה לתת חצי מזרק של משחה טרמית AC5 אם זה ידרבן אותכם קצת

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, בנתיים אני לא משחק במשחקים ולכן אני גם לא כל כך עוקב אחר כל המגמות והכרטיסים החדשים בשוק. בגלל זה אני צריך את עזרתכם. יש לי תקציב של כ-1500 שקל לכרטיס מסך טוב שיהיה אצלי כשנתיים (ואני מבין שהוא לא יריץ את המשחקים הכי חדשים ברמה הכי גבוהה אבל העיקר שיריץ בצורה סבירה) ואני מוכן לחכות (גם כמה חודשים) בשביל לקנות את הכרטיס הזה. השאלה שלי היא איזה כרטיס לקנות ומתי תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by Ronen11,

יש לי מחשב hp Model: a6633is מערכת הפעלה windows vista 32 bit processor: Intel core 2 Duo CPU E7200 2.53gh Memory (ram): 2 GB נרכש לפני מספר שנים. אני מחפש כרטיס מסך חזק עבור בעיקר סרטים HD באיכות טובה. (לא למשחקים). אשמח לקבל המלצות בהתאם ליכולות של המחשב שלי.

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  16. אני לא יודע מה לקחת או של ati או power color ??

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Zkaka17,

מותקן לי על המחשב radeon 8500 64mb משנת 2001. אחרי כמה זמן אח שלי קנה כרטיס nvidia fx5700le 256mb מ 2004 נראה לי והוא לא משתמש בו יותר - קנה כרטיס יותר חדש. כהשוואתי את המפרטים שלהם... ראיתי של8500 חלק מהספסיפיקציות יותר גבוהות בעיקר במה שקשור לרחוב פס והמהירות של הזכרון... למרות ההפרש בשנים הסתכלתי באתר הזה: http://www.rojakpot.com/showarticle.aspx?artno=88&pgno=0 לעומת זאת, הכרטיס החדש של nvidia תומך ביותר תקנים חדשים כמו dx9 וpixelshader version ומספר הפייפליינים וכ'.... אני כמעט ולא משחק משחקי מחשב (לעיתים ממש ממש רחוקות...) למרות זאת אני עורך הרבה ווידאו בתוכנות עריכה, משתמש בפלאש, פוטושופ וכאלה. אני משתמש במסך רחב, ברזולוציה 900X1440 הייתי רוצה לדעת איזה כרטי…

18. Started by michmoch,

מה דעתכם על הכרטיס הזה עם זכרון של 1 ג'יגה? מה דעתכם על חברת CONNECT3D? קיים עוד יצרן שמוכר כ. 4870 עם 1 ג'יגה זכרון? הפרש המחירים בחברת CONNECT3D בין גרסת 512 לגרסת 1 ג'יגה הוא כ- 150 ש"ח. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18522161 שופך אור מאד מעניין על צמרת מאיצים גראפיים בעת זו. Radeon HD 7970GE OC @ 1160/7160 GeForce GTX 680 OC @ 1150/7000 GeForce GTX 770 OC @ 1200-1300/7500 GeForce GTX 780 OC @ 1150/7000 GEFORCE GTX TITAN OC @ 1080-1180/6700 The test was performed on one of the most powerful to date gaming configurations based on Intel Core i7-3970X with its overclocked to 4.9 GHz, 16 GB of DDR3 memory with a frequency of 2133 MHz and a hard disk SSD OCZ Vertex 3. Nvidia GeForce / ION Driver Release 320.18 AMD Catalyst 13.6

• 26 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by TimoTy,

אין לי משהט להוסי פשוט תמליצו

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  21. אפשר לפתוח לכרטיס הזה את הצינורות ל16? מישהו מצא בנצ' מרק שעשו לו? במקרה ופותחים לכרטיס הזה את הצינורות ל16 ועושים לו אובר קלוק עצבני גם(שזה אפשרי דרך אגב) הוא יהיה יותר טוב מ: 6800 128mb 256bit שפתחו לו גם את הצינורות ל16 ועשו לו אובר קלוק עצבני??:\

• 11 תגובות
    • 835 צפיות
  22. Started by Yaniv11,

אני יודע שהרוב פה לא מכירים(לא זוכרים) את הכרטיסים האלה,אבל זה התקציב שלי.. אני צריך כרטיס גראפי לתוכנה שהמינימום שלה הוא g.force4. כרגע יש לי 9200 עם 128 מגה זיכרון והוא מידי פעם משתגע:נכבה,רואים חצי עבודה ועוד כל מיני דברים מוזרים. יש לי חיבור AGP וראיתי שההמלצה היא ל 6200. השאלה אם זה בכלל שדרוג (גם מבחינת דריברים) או שממש חבל על הכסף? יש לי 2.8 p.4 עם גיגה זכרון, ואני לא מתכוון להשקיע יותר מ 350 ש"ח. תודה.

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  23. Started by PCall,

שלום! יש לי שאלה אליכם... אולי אתם יכולים להביא לי את כול הסוגים של כרטיסי מסך התומכים בDX10? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  24. אחרי התוצאות הפנימיות מבית NVIDIA אנו מקבלים הזדמנות ראשונה להשוות את ביצועי דור ה-Turing לקודמו באופן בלתי תלוי - תודות למאגר מבחן ה-3DMark לכתבה

25. Started by K_D,

בKSP יש את הכרטיס מסך הזה,עכשיו רציתי לדעת מה זה TD,והtם הוא טוב בכלל ושווה את 2000 שח? ???

• 2 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.