עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Gohan,

אני רוצה להחליף את הiiyama v.m pro 454 המזדקן שלי במסך lcd 17" התקציב הוא 1800שקל אבל אני יכול להוסיף עוד 100-200 שקל עם זה באמת ישנה השימושים הם צפייה בסרטים , קצת משחקים וקריאה מאתרים. תודה.

• 12 תגובות
    • 921 צפיות
  2. Started by shloosh,

אני צריך למצוא מסך lcd טוב בתקציב הזה. לא משנה 17 או 15. צריך שיראו מדויק וברור. בעיקר לעבודה בווינדוס,אינטרנט ומידי פעם משחקים.... אני יכול להביא את המסך הזה ב-1700 ש"ח. MAG LCD MS576 http://www.lamco.com.ph/index.asp?pgid=380 נראה לי די חמוד,קונטרסט 1:400 וזמן תגובה 16ms שזה לא רע בכלל. שוווווה???? ועוד שאלה,יש איזה קשר בין מסך lcd לבין ה-fps במשחק? מה יעני אם המסך לא משהו אז המשחק יעבוד לאט? מוזר... מה הכוונה?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  3. טוב, אז אחרי חקירה מעמיקה בחיפוש של הפורום (שדא"ג 50% ממנו הם ויכוחים לא עניינים בין החברים ) + פורומים אחרים + זאפ (שיש לי תחושה חזקה שחלק "מתגובות הגולשים" בו הם של בעלי עניין ) + ריביו בגוגל ... ו מכיוון שאני זקוק למסך באופן די דחוף ובעיקר למשחקים כבדים להלן הנבחרים: (מחיר /דגם /חנות) Hyundai Q17 ¤ 2,178.00 ירדן פי.סי. 2,229 ViewSonic VG712B פלונטר 2,133 LG L1730S ירדן פי.סי. Ben-Q FP767 ¤2,250.00 ממורי מחשבים מבקש בכל לשון של בקשה רק מבעלי מסך או כאלה שבאמת מבינים המלצה לגבי מסך, שוב, בעיקר למשחקים FPS: DVI כן או לא חשוב ? יש הבדל בעין בין 12, 16 ms ? קונטראסט ? פאנל ? WTF כולה רוצה לקנות מסך :errrr: ה…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by The Ball,

לסבא שלי יש בעיות עיניים והוא החליט להחליף את המסך הישן שלו שגרם לו לכאבי ראש (lg flatron 776fm) למסך lcd שלא ירצד מן הסתם... התקציב הוא 2500, אבל אפשר למתוח עד 3000 אם יהיה שיפור משמעותי באיכות המסך. שאלה קטנה, אני לא ממש הבנתי איך הולכים הגדלים של המסכים האלו 15" במסך lcd זה כמו 17" במסך crt? או שזה עובד אחרת? בכל מקרה אני צריך שהמסך יהיה בגודל 17" (crt) וכמובן הכי איכותי שאפשר במחיר הזה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by yonni,

אני מעוניין במסך LCD 15 הכי טוב שאפשר לגרפיקה ווידאו עד 2500 ש"ח. יש המלצות? האם ה -LCD נופל בהרבה באיכותו על פני המסכים ה"רגילים" ?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  6. Started by giliboy,

אני חשבתי ללכת על LG L1710B מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 977 צפיות
  7. Started by TheWave,

אני מחפש מסך LCD 17בעיקר למשחקים אני לא מבין ממש במסכים אז בבקשה אם אתם יכולים להסביר לי על כל מסך תודה!

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by sh_idan,

אני לא ממש מבין במסכים האלו, ולכן אני מבקש את עזרתכם במציאת מסך LCD טוב. אגב, המסך ברשותי כרגע הוא samsung SyncMaster 753df והמסך שהמליצו לי עליו הוא SONY 17" hx73s + dvi תודה מראש

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by Dan4,

1.אני קונה מסך LCD בארה"ב שמעתי על המסך SAMSUNG 730B שיש לו ניגודיות 1:600 בהירות 300 וזמן9 תגובה 8 ms האם המסך הזה טוב? 2. יש לי אח קטן אם ובמקרה הוא נוגע במסך ושורף פיקסלים האם האחריות תקפה ומחליפים לי לחדש?

10. מסך 17 אינטש עם זמן תגובה נמוך, האם הוא איכותי כמו שהוא נשמע? איך נראה לכם? (גם מאוד זול יחסית...) Model e-yama 17NE1-S LCD 17,0 (43 cm) TN Wide Angle Response time 14 msec (rise: 4 ms, fall: 10 ms) not 16ms, not 20ms, not 25ms Sync frequency H:22 - 82 KHz V:56 - 76 Hz Video bandwidth 135 MHz Viewing zone 337,9 x 270,3 mm Displayable colours 16,2 M Max. resolution 1280 x 1024 (75 Hz) Brightness 370 Contrast 350 : 1 Input video signal D-Sub mini 15 pin Dimensions (WxHxD) 387 x 404 x 197 Net weight 3,5 kg

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  11. Started by 1nstall,

היי סתם נכנסתי לnewegg ופתאום אני רואה את המסך הזה: ViewSonic VX924 Black/Silver 19" 4ms (gray-to-gray); 5ms (typ) LCD Monitor 270 cd/m2 550:1 - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824116355 וסתם בשביל הידע הכללי....יש הבדל מורגש בינו לבין 8ms? והאמת שלא ראיתי באף אתר על מסך lcd עם 5ms....אז רציתי ליידע אותכם..

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  12. כן אני יודע שהדבר לא משפיע כלל במסכי LCD, ואני יודע שהשאלה קצת מוזרה, אבל האם מישהו יודע או מכיר מסך LCD 17" ומעלה עם ריפרשרייט של מעל 85Hz ? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by ilanb0,

מצאתי מסך שמתאים לי ושמובנים בו רמקולים. מאידך, קראתי כתבה על כך שכדאי לוותר על הרמקולים המובנים במסך כי הצליל שלהם עלוב. יש למישהו נסיון עם רמקולים מובנים?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  14. Started by yaari,

ראיתי בגלרית MOD באתר אחר, מחשב בתוך מזוודה, שכלל מסך LCD קטן. קראתי באתר בריטי על מה שנקרא "open frame", מסך ללא "מארז" פלסטי, שמתוכננן להיות מוברג למסגרת. ראיתי כזה מובנה לתוך תצוגה של חנות בירושלים. מישהו יודע איך משתמשים/מוצאים כזה?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by lazygecko,

שלום לכולם. אני בונה מרכז מדיה לסלון ואני רוצה לשלב בו מסך LCD קטן, אם אפשר שיהיה מסך נגיעה. מישהו יודע איפה אפשר למצוע מסכי LCD קטנים ? 10 אינטש או פחות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Stealth,

שלום קודם כל הבחירה שלי היא לפי זול, טוב ומעוצב או מסך שחור לגמרי ולכן החלטתי ללכת על אחד מהשניים המסך יהיה בסטודיו של יופי לצרכי הרצת דיוידי של עיצובים ותצוגות ולכן אני צריך מסך שיתאים לצרכים האלה ותו לא אני לא יודע מה הדרישות של דיוידי מזמן תגובה של מסך ולכן אני שואל אני כמובן מעדיף את ה781 אבל מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  17. שלום חברים! אני מתעניין במסך LCD 17 שישמש בעיקר לעבודה משרדית, לפעמים לסרטים, כנראה ללא משחקים, במחיר סביר (2500~) ראיתי מסך של חברת CMV, שעל הנייר נראה טוב מאוד, ואפילו קיבל ביקורת נחמדה מאוד כאן. הנה קישור לאתר היצרן מישהו מכיר? מישהו שמע? הנתונים נראים מצוינים, אבל לא מצאתי ממש ביקורות, והחברה יחסית לא מוכרת כאן. אני מחפש כמה שיותר פרטים לגביו. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by G-SHOCK,

ברכות באפשרותי לקנות מסך חדש באריזתו המקורית אשר הובא מחו"ל.על האריזה רשום LG 17 L 1710 BU-DVI . המחיר המבוקש הוא 2200 ש"ח,אולי אוכל להוריד עוד 100 שקלים. מישהו מכיר את המסך?האם העיסקה משתלמת ?(אין אחריות כמובן) מוסכם עם המוכר שאוכל לוודא תקינות מלאה לפני התשלום. תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by Stanly,

http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=35020&sog=C-Monitor מה אתם אומרים כדאי?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אז כך שמתי עין על מסך SAMSUNG TFT 19'' 930B+DVI אבל רציתי לדעת אם גם LG יש דגם שנועד למשחקים ממש כבדים *נע לא לכתוב תבחר מסך CRT

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  21. Started by K_D,

אז כך שמתי עין על מסך SAMSUNG TFT 19'' 930B+DVI אבל רציתי לדעת אם גם LG יש דגם שנועד למשחקים ממש כבדים *נע לא לכתוב תבחר מסך CRT

22. Started by adilevy20,

שלום לכולם מה אתם חושבים על המסך הזה: mag LCD 17" דגם ms776 SUPER SLIM ???? אני צריך למשחקים וסרטים

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  23. Started by Dan1989,

שלום רציתי לדעת בבקשה מה ההבדל בין שני מסכים של סמסונג, כמעט זהים (שניהם 17 אינץ'), אחד הוא DVI Samsung 740B והשני הוא Syncmaster 730B מה זה Syncmaster ומה ההבדל בין 730B ל 740B?

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  24. שלום לכולם השבוע קניתי מחשב עם מסך LCD שטוח מתוצרת Samsung מודל 740B. כעיקרון אני מרוצה ממנו,ואיכות התצוגה ממש מעולה, אבל בעיה אחת מפריעה לי ואפילו קצת מדאיגה אותי: לפי הגדרות צריכת החשמל של Windows, המסך אמור להיכבות אחרי עשרים דקות ללא פעילות . בפועל, במקום להיכבות, עם חלוף אותן 20 דקות הוא מתחיל להבהב: נכבה לכמה שניות, ואז פתאום יש הבזק של איזה חצי שנייה כאילו המסך נדלק, ומייד שוב נכבה לכמה שניות וחוזר חלילה. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? היא מדאיגה אותי כי אם זה באמת כמו שזה נראה (המסך נדלק-נכבה כל כמה שניות) אז לפחות מהמסכים שהכרתי, זאת דרך אפקטיבית להרוס אותו מהר מאד. חשוב לי להוסיף שהורדתי והתקנתי את הגירסה המעודכנת ביותר של הדרייבר למסך הזה, ישירות מאתר סמסונג (גירסה …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. כזכור בהודעות קודמות, התלבטתי עד שהחלטתי ומחר אני יזמין את המסך VP171. (שחור או כסף נחליט מחר). לרגע נכנסתי לזאפ, וראיתי שיש אותו דגם,עם אותם תכונות בערך, רק שהוא 19 אינץ, ומשום מה נכנס לי גו'ק לראש... המחיר של ה 17 - 3000, והמחיר של ה 19 - 3850. להלן לינק ל17- http://www.nirtech.co.il/details.asp?id=696&lead_id=&look= לינק ל 19- http://www.nirtech.co.il/details.asp?id=590&lead_id=&look= ישנם הבדלים בסוג המסך,שאין לי מושג מה נחשב טוב יותר,ובזמן רענון (מה שלא כ"כ חשוב לי, אבל השאלה אם יש הבדל רציני תכלס) שימושים-גלישה,עריכת וידאו, וקצת גרפיקה. לא משחק משחקים ולא רואה סרטים. 1. שווה להוסיף עוד 850-900 שקל ולקנות 19 אינץ ? 2. האם ההפרש מוצדק? 3. בכ…

• 5 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.