עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Stealth,

שלום קודם כל הבחירה שלי היא לפי זול, טוב ומעוצב או מסך שחור לגמרי ולכן החלטתי ללכת על אחד מהשניים המסך יהיה בסטודיו של יופי לצרכי הרצת דיוידי של עיצובים ותצוגות ולכן אני צריך מסך שיתאים לצרכים האלה ותו לא אני לא יודע מה הדרישות של דיוידי מזמן תגובה של מסך ולכן אני שואל אני כמובן מעדיף את ה781 אבל מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  2. שלום חברים! אני מתעניין במסך LCD 17 שישמש בעיקר לעבודה משרדית, לפעמים לסרטים, כנראה ללא משחקים, במחיר סביר (2500~) ראיתי מסך של חברת CMV, שעל הנייר נראה טוב מאוד, ואפילו קיבל ביקורת נחמדה מאוד כאן. הנה קישור לאתר היצרן מישהו מכיר? מישהו שמע? הנתונים נראים מצוינים, אבל לא מצאתי ממש ביקורות, והחברה יחסית לא מוכרת כאן. אני מחפש כמה שיותר פרטים לגביו. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by G-SHOCK,

ברכות באפשרותי לקנות מסך חדש באריזתו המקורית אשר הובא מחו"ל.על האריזה רשום LG 17 L 1710 BU-DVI . המחיר המבוקש הוא 2200 ש"ח,אולי אוכל להוריד עוד 100 שקלים. מישהו מכיר את המסך?האם העיסקה משתלמת ?(אין אחריות כמובן) מוסכם עם המוכר שאוכל לוודא תקינות מלאה לפני התשלום. תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by Stanly,

http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=35020&sog=C-Monitor מה אתם אומרים כדאי?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אז כך שמתי עין על מסך SAMSUNG TFT 19'' 930B+DVI אבל רציתי לדעת אם גם LG יש דגם שנועד למשחקים ממש כבדים *נע לא לכתוב תבחר מסך CRT

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  6. Started by K_D,

אז כך שמתי עין על מסך SAMSUNG TFT 19'' 930B+DVI אבל רציתי לדעת אם גם LG יש דגם שנועד למשחקים ממש כבדים *נע לא לכתוב תבחר מסך CRT

7. Started by adilevy20,

שלום לכולם מה אתם חושבים על המסך הזה: mag LCD 17" דגם ms776 SUPER SLIM ???? אני צריך למשחקים וסרטים

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  8. Started by Dan1989,

שלום רציתי לדעת בבקשה מה ההבדל בין שני מסכים של סמסונג, כמעט זהים (שניהם 17 אינץ'), אחד הוא DVI Samsung 740B והשני הוא Syncmaster 730B מה זה Syncmaster ומה ההבדל בין 730B ל 740B?

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  9. שלום לכולם השבוע קניתי מחשב עם מסך LCD שטוח מתוצרת Samsung מודל 740B. כעיקרון אני מרוצה ממנו,ואיכות התצוגה ממש מעולה, אבל בעיה אחת מפריעה לי ואפילו קצת מדאיגה אותי: לפי הגדרות צריכת החשמל של Windows, המסך אמור להיכבות אחרי עשרים דקות ללא פעילות . בפועל, במקום להיכבות, עם חלוף אותן 20 דקות הוא מתחיל להבהב: נכבה לכמה שניות, ואז פתאום יש הבזק של איזה חצי שנייה כאילו המסך נדלק, ומייד שוב נכבה לכמה שניות וחוזר חלילה. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? היא מדאיגה אותי כי אם זה באמת כמו שזה נראה (המסך נדלק-נכבה כל כמה שניות) אז לפחות מהמסכים שהכרתי, זאת דרך אפקטיבית להרוס אותו מהר מאד. חשוב לי להוסיף שהורדתי והתקנתי את הגירסה המעודכנת ביותר של הדרייבר למסך הזה, ישירות מאתר סמסונג (גירסה …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. כזכור בהודעות קודמות, התלבטתי עד שהחלטתי ומחר אני יזמין את המסך VP171. (שחור או כסף נחליט מחר). לרגע נכנסתי לזאפ, וראיתי שיש אותו דגם,עם אותם תכונות בערך, רק שהוא 19 אינץ, ומשום מה נכנס לי גו'ק לראש... המחיר של ה 17 - 3000, והמחיר של ה 19 - 3850. להלן לינק ל17- http://www.nirtech.co.il/details.asp?id=696&lead_id=&look= לינק ל 19- http://www.nirtech.co.il/details.asp?id=590&lead_id=&look= ישנם הבדלים בסוג המסך,שאין לי מושג מה נחשב טוב יותר,ובזמן רענון (מה שלא כ"כ חשוב לי, אבל השאלה אם יש הבדל רציני תכלס) שימושים-גלישה,עריכת וידאו, וקצת גרפיקה. לא משחק משחקים ולא רואה סרטים. 1. שווה להוסיף עוד 850-900 שקל ולקנות 19 אינץ ? 2. האם ההפרש מוצדק? 3. בכ…

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by wta,

בהתחלה הכל היה נראה סבבה, ועכשיו שראיתי סרט הצבעים היו כהים, ולא היו טבעיים, והזרימה של הסרט לא הייתה טובה... אז מה אתם אומרים, המסך חדש מהיום, להחליף במסך CRT? מה אתם אומרים על המסך הזה? http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=305334

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  12. Started by wzeedan,

שלום מה דעתכם על מסך LCD מסוג NEC דגם 72VM? מחירו 1400 ש"ח עם 3 שנים אחריות של היבואן? תודה.

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  13. כן, אני יודע שיש פה אלף הודעות כאלה...קראתי גם חלק אבל אף הודעה לא ממש עזרה לי אז ננסה נושא חדש... המסך 19" CRT של LG שלי עשה את העבודה שלו.. אחרי כמעט 5 שנים הוא פשוט מכאיב לי בעינים אם אני יושב מולו הרבה זמן (למרות שאולי זה קשור לכרטיס מסך, משהו שאני עוד צריך לבדוק - אם למישהי יש משהו להגיד בנושא הזה זה גם יבורך - הכרטיס הוא R9800 Pro של ATI.). וזה מביא אותי לזה שאני מחפש מסך חדש. למה LCD? כי הבנתי שאפשר כבר לשחק עליהם משחקים בצורה טובה, הם יותר קלים על העינים וזה גם יפנה לי קצת מקום בשולחן... בעקרון התקציב שלי זה בסביבות ה-2000 שקל אבל אולי אני אוכל למתוח את זה ל-2500, אם הסיבה לכך תהיה טובה. ממה שקראתי באינטרנט הבנתי שאני מחפש מסך עם קצב רענון של 16MS אמיתי, אולי פחו…

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  14. האם מסך LCD (כל חברה) טוב למשחקים? מה החסרונות במסך LCD??? (חוץ משזה יקר מאוד) כדאייי??????????????? ??? תודה על התגובות גיל.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by saar2,

מה אתם אומרים על המסך של מאג 19 (MAG LCD 19 LP917-8) למשחקים ולצפייה בסרטים ? יש הצעות יותר טובות ? התקציב מוגבל ל 2000 ש"ח וגודל 19 .

16. ALLAH HU AKBAR לכולם בפעם ה100. עוד שבוע היומולדת שלי (כן כן בן 16!), ומכל הכסף מקיבוץ הנדבות שאספתי (סתם) אני רוצה לקנות מסך טוב ואיכותי בסביבות ה1100 שקל. הלכתי, בדקתי, סקרתי, קראתי וכו'...וראיתי שהמסך הזה: http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/site/products/pc/monitors/crtmonitors/flatcrt.htm?product_uid=2515&category_uid=645 הכי מתאים. הוא בעל רזולוציה מקסימלית של 1280 על 1024 (אני לא צריך רזולוציה גבוהה מדיי, העיקר שיש 1024 על 768!). הקצב רענון שלו ברזולוציה המקסימלת (1280x1024) הוא 85HZ שנחשב לטוב מאוד.! גודל הנקודה שלו הוא 0.24m והוא בעל תקן TCO99. ועוד דבר ששמתי לב אליו, יש לו USB HUB (??!). ;D עכשיו, מוכרים אותו בחנות מסויימת ב1300 שקל, אז רציתי ל…

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by King Kong,

חשבתי בהשקעה מינימלית לשדרג את המסך הישן שלי ל CRT חדש 600 ש"ח http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4412 מה אתם אומרים עליו ?

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  18. Started by switchman,

קניתי את המסך הזה לפני בערך שלוש שנים (אז ב1250 ש"ח) ואני חייב לשדרג ל LCD בגלל העיניים.(ואני גם לא גיימר אז לא אכפת לי) מסך יפה, מסך טוב, מסך סוס - ושמרתי עליו מצויין ועם כל החוברות שבאו איתו[נראה ממש כמו חדש] האם יש למי למכור אותו היום? אני לא מכיר ממש את המפרט הטכני שלו וגם לא מבין בזה ממש הrefresh rate שלו או מה שהגיימרים רוצים, איך הוא מהבחינה הזאת? בכמה אני יכול למכור אותו היום בקיצור? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by Urchin,

אהלן, אני רוצה לקנות מסך . ה"מועמדים" הם כרגע LG Flatron 19" 995 או Samsung 19" 959NF . עזבו אתכם כרגע מחירים... אני רוצה לדעת איזה מסך מבין אלה למעלה כדאי לי לקנות ? תודה מראש, ;D

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הי קניתי לפני כמה ימים LG F900B, וזו התגלתה כטעות חיי (טוב, הגזמתי, אבל עדיין טעות חמורה). דאגו לשווק אותו תחת הכינוי "ספינת הדגל של LG", והיה לי הרושם ש-LG זו חברה אמינה וטובה, ואפילו המסך הקודם שלי היה FLATRON של LG דגם 775FT (שהיה נהדר!). אבל מסתבר שמשהו רע מאוד קרה לחברה הזו בשנים האחרונות. אולי זו כניסת מסכי ה-LCD לשוק, אולי זה פשוט פס יצור דפוק, בכל מקרה המסך שקניתי הוא מחפיר בכל קנה מידה. לפני כחודש קניתי את אותו הדגם בגרסת 17'' (F700B) והוא סבל בדיוק מאותן בעיות והחזרתי אותו לחנות והחזירו לי את הכסף בלי לשאול שאלות. לקחתי סיכון (שהסתבר בדיעבד כטיפשי ביותר) והחלטתי ללכת על 19'' מתוך תיקווה שהפגמים שהיו ב-F700B היו ספציפיים לאותו מסך. הסתבר שטעיתי... מלבד היותו שט…

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by emuzon,

מישהו מכיר במקרה את הדגם הזה? הוא די חדש להבנתי כך שמי שאפילו לא ניסה אבל יודע עליו קצת אני אשמח לדעת אם הוא טוב לגיימינג או רק נחמד

22. Started by achiya1,

אוקי אז ככה אני מתבלט בין המסכים האלה http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=785 http://www.karish.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1564&catId=185 מי שמבין באמת במסכים בבקשה עזרה.. אני לא יודע מה יותר טוב כי ב-LG יש ניגודיות 1600 ו4MS בסוני יש 1500 ו-8 אמרו לי שבסוני יש גודל נקודה יותר טוב...בכל זאת מה כדאי לבחור מה יותר עדיף גודל נקודה טוב? ניגודיות? אני לא ממש מבין בזה לא יודע מה יותר כדאי תודה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  23. Started by DannyBoy1904,

קניתי את המסך LG F700P לפניי כ3 חודשים... והיום (זה יוצא אתמול אבל לא משנה כבר אחריי 12) כיביתי את המסך ויצאתי מהבית לאיזה 10 שעות... וכשאני חוזר אני מדליק את המסך הכל נהיה סגול כזה כמו שמשחקים בכבל של המסכים הישנים ואז נהיה צבעים... קיצר הכל נהיה סגול כזה ואז חוזר להיות רגיל אבל מטושטש... ניסיתי להוציא ולהחזיר את הכבל... כמובן שניסיתי להדליק ולכבות את המסך ריסט למחשב ניסיתי לשנות את הרוזולוציה ולהחזיר... ניסיתי להעלות ולהוריד את ההרץ של המסך... כשמעלים ל 100 זה משתפר בקצת אבל כשאני מחזיר ל85 זה עדיין מטושטש... אני כבר נואש... תגידו לי אם לנצל את האחריות או שזה איזה בעיה נפוצה שאפשר לסדר??? (תעשו את זה קצת מהר כי כבר הלכו לי העיניים מלכתוב את ההודעה הזו....

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ben_sh090,

אני צריך מסך דק 17 עד 1600 ש"ח שיהיה 8 מילי לשנייה ושיהיה טוב למשחקים ויהיה טוב לעבודה ממושכת עם המחשב ושלא יכאב בעניים שיהיה נעים להיסתקל בו... תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. מסך MAG InnoVision 810FD יד שניה ב1000 ש"ח, כדאי לי לקנות? מחבר של אחותי מה אתם אומרים ?

• 7 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.