עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, עדכון עדכני! טוב עכשיו אני מתלבט בין שתי אופציות. 6600 יד שניה או 9800פרו AIW יד שניה. פרטים מלאים החל מעמוד 2! נושא ישן אני יודע שהם בחזקת ענתיקות אבל יש לי צרכים של ארכאולוג חובב. מה עדיף? 6200 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=222&CatCode=145 או 9600 http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&orderby=price&DB112601=112635&DB68806=68807&DB68784=112599&DB188833=188842 - בפועל ה9600 מוצע למכירה בתור יד שניה ב300 שקל. האם יש הבדל מהותי? הערה: התקציב שלי הוא עד 300 לחדש או ליד שניה כאשר יד שניה שאני מוכן לקנות צריך להיות באזור ה50% מערכו של חדש לכרטיס במצב טוב. הדרישות שלי הן אפסיות. המשחק הכי "חדש" שאני משחק בו כיום זה WC3. הב…

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by zahi,

ראיתי כתבה חדשה שבה כתוב שיש בעיה בכרטיסי 8800 שיש בעיה ב vertx http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=391 האם זה נכון הוא אומר שיש לחכות לדור הבא של הכרטיסים ?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by hakoki,

וזהו לא מעל כרטיס מסך שיפעיל רק סימס 2 יש המלצות? אמור לעלות בסביבות ה200 שקל ככה,רצוי לציין שהוא ישולב עם ג'יגה זיכרון.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Tomersoni,

אני מחפש תשובה לשאלה הזאת כבר הרבה זמן. איזה כרטיס שati הולכים להשיק ייתחרה ב8800gts 320mb ומה הסיכוי שבאמת יהיה טוב ממנו ומשתלם ממנו ברמה שיהיה לי שווה לחכות אליו. (אני בונה על ה8800gts 320 ובא לי כבר לקנות אותו.)

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי תקציב של 1400-1500 לכרטיס מסך ה 8600GTS עולה 1100 ש"ח חשבתי שה 8600GTS יציג ביצועים טובים יותר ויעלה קצת יקר יותר אבל זה לא ממש ככה שווה לקחת 8600 ולהשקיע את ה 400 ש"ח במשהו אחר? אני לא יכול לקחת 8800 כי 1500 זה המקסימום ואני לא יכול לעבור את זה מישהו יודע אם ה 8800 יירד לסביבות ה 1500 עד חודש מאי? ועוד משהו: אני לא רוצה לקחת 1950XT כי אני לא מתכוון לקחת כרטיס שלא יתמוך ב DX10 של משחקים עתידיים

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by רונאלדו,

חשוב שיהיה שקט,AGP.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יש לי X1950P (יציאות DVI וS-VIDEO) ויש לי LCD 32" עם כל כניסה אפשרית, מה הדרך הכי טובה לחבר אותם עם איכות תמונה כמה שיותר טובה, אשמח גם להמלצות לכבלים ספציפיים.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הי יש לי כזה כרטיס וגם המסך וגם הטלויזיה מחוברים אליו. האם הכרטיס מאפשר למשל לראות סרט בטלויזיה ובאותו הזמן לגלוש באינטרנט? אם כן, איפה אני יכול למצוא מדריך להגדרות? ומתוך סקרנות, אם לא, איזה כרטיס כן מאפשר? תודה

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מתלבט איזה מהכרטיסים הנ"ל לקחת(לקנות/לשדרג) המחשב הנוכחי מבוסס i7-9700k , 16gram ספק 750W איכותי, לוח אם z390 מסך עם רזולוציה 1440p 165hz gsync. המטרה להריץ משחקים כבדים על מקסימום גרפיקה(עם ray tracing עם DLSS) עם fps של כ 70 ומעלה (בטווח של כ 3 שנים הקרובות) מחפש מקסימום אפקטיביות\ניצול , בלהתחשב בעלות תועלת. לכאורה הכי פשוט זה ללכת על 3080 אבל ראיתי באתר שבודק צוואר בקבוק "תיאורתי" שיהיה לי צוואר בקבוק של כ 7% , זאת אומרת לדוגמא במקום שמשחק X ירוץ על 80FPS זה ירד ל 74 ( הבנתי נכון ?) לעומת זאת אם אקח 3070TI יהיה לפי אותו אתר רק 1.8% צוואר בקבוק לכן משחק X במקום לרוץ על 65FPS(כפער שנבדק בין הכרטיסים הנ"ל) ירד ל 63 fps זאת אומרת יהיה בנ…

10. Started by Klayhamn,

אהלן - הקדמה קצת ארוכה כרקע - ולאחריה השאלה עצמה. מי שרוצה לדלג - סימנתי היכן היא. אז, אחרי שמת לי לוח האם (עשר שנים אחרי רכישת המחשב ב-2013) החלטתי לקנות מחשב חדש במקום לנסות להציל את הקיים (בכ-1000 שח ללוח ישן תואם 4770K I7). אני די סגור כבר על המעבד שארצה (13700F לצורך העניין, למרות ששוקל גם AMD), המארז, ויתר הדברים - ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי כרטיס המסך. כיום אני עם R9 270X RADEON - שעדיין עובד - ותפקד לי לא רע בכלל לכל המשחקים ששיחקתי: OVERWATCH 1 & 2 DIABLO PATH OF EXILE LEAGUE OF LEGENDS MTG: ARENA, RUNETERAA, ואפילו WITCHER 3 הוא הריץ יחסית סביר למרות שלא ממש השקעתי במשחק …

11. לאחר ציפיות רבות והמתנה שהרגישה כמו נצח, סדרה חדשה ומתקדמת של כרטיסי מסך מוצגת באופן רשמי עם מחירים, דרגות ביצועים וגם כמה יהלומים נסתרים שאנחנו ממש רוצים שתדעו עליהם לכתבה

12. Started by l_messi,

שלום אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי מה אתם ממליצים? פרטים על תקציב הקונה: תקציב : 3800 כולל לספק חדש חריגה מקסימלית : 200 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? GTA - AC- FIFA -COD -BF - NBA - האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). *מהו OC וכיצד לבצעו, ראו כאן (תגובה 2). כרגע לא בעיקר שאני לא ממש יודע איך עושים את זה וקצת מפחד לעשות את זה חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: KSP מפרט המחשב: מעבד : I5 2500 3.3 GHZ לוח אם : ASUS P8H67-M כרטיס מסך נוכחי : GTX 560…

13. שלום לכולם, כיום יש לי את הכרטיס מסך הזה: http://gyazo.com/0b7e84a5398f0c39b2c4edab382476cc החומרה שלי יחסית חזקה: http://gyazo.com/626f9a072862aa5b5a744be156a0b0ad אני משחק ב Battlefield 4 ואני מעוניין לשחק עם רזולוציה גבוהה, השאלה היא, אם נניח אני משקיע בסביבות ה1500-2000 ש"ח, אני אקבל כרטיס משמעותית טוב יותר? אני גם עובד עם תוכנות עריכה כמו לייטרום ופוטושופ (ועובד עם 2 מסכים במקביל בתוכנות האלו) אז אני צריך שהוא גם יתמוך בזה. את המחשב שלי קניתי מ www.tms.co.il. מה אתם אומרים? מה מומלץ (אם בכלל).. תודה על התשובות והסבלנות מראש.

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. זוג כרטיסי מסך עם נתונים שאינם תואמים לדגמי כרטיסי-מסך הקיימים כיום צצו ברשת - האם זה הדור הבא שמכינה לנו AMD? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-%d7%a8%d7%93%d7%90%d7%95%d7%9f-390-%d7%95-390x-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by Animor,

אהלן, אני מעוניין לרכוש בקרוב את ה-970. איזה מהדגמים נחשב לשקט ביותר? קראתי גם שבחלק מהכרטיסים יש coil whine, יש מידע היום מאיזה דגם עדיף להימנע? הרכישה תתבצע ככל הנראה באילת (KSP או אייבורי).

• 21 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. הוא הציע לי גם את GTX 970 ב1550. אני מתלבט בין שניהם בתכלס זה עניין של תקציב, אלה מחירים טובים או שהוא שחט אותי?

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by gaboss,

שלום לכולם יש לי בעיה כבר חודשיים בכרטיס מסך לפעמים תוך כדיי עבודה או סתם מצב STAND BY המחשב קופא ולפעמים מגיע blue screen התקלה לא דווקא במצב מאמץ כלומר יכול להיות שיעבור מבחן מאמץ בקלות ואחריי שעתיים שאני סתם באינטרנט הוא קופא לא עשיתי OC לכרטיס יותר ממה שהוא מגיע איתו דברים שכבר ביצעתי : 1. הסרה והתקנה מחדש של דרייוור 2.פרמוט והתקנה מחדש של מערכת הפעלה (7+8) 3. הפעלה ב SAFE MODE 4. החלפת חריץ PCIe 5. עדכון BIOS ללוח אם 6. עשיתי downclock לכרטיס (ראיתי מלא ברשת שעזר להם) כל זה לא עזר והבעיה ממשיכה דגם הכרטיס : GV-N78TGHZ-3GD מבקש עזרה ממי שניתקל / מכיר פתרון לבעיה תודה

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. אהלן חברים. מפרט המחשב: זכרונות - kingston ddr3 4GB 133Mhz *2 מעבד - Intel i5 2400 לוח אם - MSI O67A-GD53 ספק - ANTEC vp550 Intel 330 180 GB - SSD כ. קשיח - 2 TB לא זוכר את החברה לצערי הרב נראה שהRadeon HD 7950 הלך. ניסיתי להפעיל אותו במספר מחשבים שונים, ולאחר מאמץ קצר כל המחשב נתקע (לא רק המסך, גם המקלדת לא מגיבה). לאחר שאני מתחיל מחדש את המחשב, המסך לא מקבל אות, ורק לאחר מספר רב של איתחולים המחשב עולה מחדש - וחוזר חלילה. בדקתי כבלים וכ"ו ולא הצלחתי לראות משהו חריג... בכל מקרה, אני מעוניין לקנות כרטיס חדש שיתאים למחשב בן ה3 שלי. המטרה של המחשב היא gaming (הוא בן 3 אז לא המשחקים הכי חדשים מן הסתם) ואשמח לכרטיס שיהיה יותר חזק מהקודם - כאשר כמובן הוא ישאר בטווח הביצו…

• 21 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. בגלל תמיכה פחות טובה מפעם? בעלי 970 עוד שנה שנה וחצי יתקשו להריץ משחקים על 1080p? או במילים אחרות, נגמרו הימים שכרטיס מסך החזיק מעל שנתיים ונתן ביצועים חזקים? - - - תגובה אוחדה: - - - (בעיקר שהקשר של אופטימיזציה גרועה בשנים האחרונות, בדגש על כרטיסים ישנים יותר)

20. Started by mosesgamer,

שלום, לפני חודשיים קניתי מחשב לגיימינג בסיסי עם לוח H81M-K ומעבד אינטל i3 4170, הוספתי כרטיס מסך readeon r5 230 1g asus silent ועכשיו אחרי שגיחחתם קצת אני מבהיר שמדיום מספיק לי במשחקים ואני מתכנן לשדרג חומרה בעתיד. כעת לבעיה, הבנתי שלגיימינג כרטיס מסך טוב חשוב כמעט כמו מעבד טוב ואני אשדרג בעתיד למשהו נורמלי אבל... במחשב שקניתי מאייבורי הגיע ספק של Power-Man 350W active pfc, ואני לא יודע איזה כרטיס מסך יוכל להסתדר בכמויות חשמל נמוכות כאלה....

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. בצל השקת דגמי ה-Turing היקרים, מחיר כרטיסי המסך המתקדמים מהדור הקודם של NVIDIA יורדים לרמות שיוכלו לאפשר להם להמשיך ולהוות אלטרנטיבה הגיונית עד סיום המלאים לכתבה

22. Started by huber,

שלום חברים. ביכולתי/ברצוני להביא RTX 2080 בשבועיים הקרובים מארה"ב. כרגיל יש מבחר רחב של מוצרים ממגוון חברות. השאלה היא האם ללכת על הכי זול שאני מוצא או לחפש דגם טיפה יותר מומהר. בנוסף לגבי חברות, הבנתי שאם אני רוכש בחו"ל עדיף לרכוש EVGE מכיוון שהם נותנים אחריות בנלאומית - נכון?

23. Started by shimon070,

שלום, קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים (ללא כרטיס גרפי) כי הייתי בהתלבטות,לאחר כמה ימים הלכתי על הכרטיס הנ"ל (מאותה חברה שקניתי את המחשב), בקושי השתמשתי בו (אני עובד איתו ומרדנר GPU) ויום אחד פשוט המחשב התכבה, וכשניסתי להדליק את המחשב המחשב לא עלה, אז התחלתי לבדוק חלקים והוצאתי את הכרטיס הגרפי, גם כשהוא היה בחוץ המחשב לא נדלק, לאחר כמה נסיונות מסתבר שרק אם אני מכבה ומדליק מהכפתור של הספק זה נדלק אבל רק העיבוד הגרפי המובנה במעבד! אני שלחתי את הכרטיס לבדיקה כבר שבועיים!! עוד מעט (יום ראשון) נכנס לשבוע שלישי! אני לא יכול לקבל עבודות וזה מטריף אותי וכל הזמן מהחברה כל שבוע זה "סוף שבוע צריך להגיע" אף אחד לא ישלים לי את הפערים האלה כשאני מנסה לעבוד על CPU וב…

24. Started by Titan7777,

חיפשתי בהרבה פורומים אבל רוב המידע על NVIDIA שלא תומכים, חוץ מכרטיסי QUADRO וכרטיסי PRO של AMD שאני יודע שתומכים. רציתי לדעת אם הכרטיס החדש של AMD תומך ב10bit בOpenGL (כמו תוכנת פוטושופ למשל). כמובן אם יש מסך שתומך ב10bit. רוב הסיכויים שלא תומך. קטע מעצבן. יש אופציה לחבר כרטיס מקצועי Pro/FirePro שיעבוד בCROSSFIRE עם ה5700XT ויתן תמיכה של 10bit בOpenGL של פוטושופ?

25. שבוע טוב לכולם, יש ברשותי שני מסכים : (Philips 24" 1920X1200 (16:10 מחובר ב-DVI. SAMSUNG C450 "32 ברזו' 1360x760 שבחיבור HDMI מציג 1920x1080. שניהם מחוברים ל-HD5870 רציתי ליצור ליצור דופליקט שבו הרזולוציה של הפיליפס תשמר ב-1920x1200@60hz והסמסונג ישמור על 1920x1080@60hz הבעיה היא שעם תוכנת הסטוק של WINDOWS זה לא אפשרי מבלי ששניהם יהיו על הרזולוציה של הסמסונג (שמשומה נקבעת על 1360),ניסיתי עם הדרייברים של AMD אך ללא הצלחה כלל. הורדתי את התוכנה ultramon שיצרה פחות או יותר את מה שרציתי רק עם בעיה אחת : הרזולוציה של הפיליפס נקבעה על 1920x1080 ויצרה תמונה מוזרה מעט,ניסיתי לשחק איתה עוד קצת אך לא מצאתי אופציה מתאימה. הבקשה היא כזו : יצירת מצב שבו הפיליפס ישמור על הרזו…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.