כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
שלום לפורום גרפיקה, רציתי לומר לכם תודה על כל העזרה הרבה שנתתם לי בחיפושי אחרי כרטיס מסך. האנשים פה הם מקצועיים ויודעים על מה הם מדברים (בניגוד לכמעט כל מקום אחר), והפורום הזה הוא הפורום העברי הטוב ביותר שראיתי. יישר כח! עריכה: למי שרוצה לדעת, אני קניתי BFG Geforce 6800 GT (לא ממש אכפת לי מהבאג של הDVD כי סרטים אני מנגן בפלייסטיישן/טלוויזיה)
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Gainward 6600GT 256 MB + ACooling PCIE עכשיו השאלה שלי כמה אמפר דורש הכרטיס מסך מהספק?
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
ניסיתי הכל.....כמעט. הורדתי את הדרייברים הוספתי הסרתי מחקתי ביטלתי את הכרטיס באשף חומרה....ומה לא.. ה CCC הדרעק הזה מסרב להעלות יש לי .NET FAREWORK 1.1 עם כל העידכונים של ה XP כולל SP2. מי שיודע איך אני מצליח לגרום לו לעבוד? האם צריך למחוק רג'סטרי וכו'?
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך באופן עקרוני יכול לשמש גם ככרטיס טלויזיה? ואם כן אז איזה דגם.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום וברכה לכולם! רציתי להודות לכם ולומר שנעזרתי ואני נעזר עדיין רבות בפורום הזה לכל רכיבי המחשב. שנית, רציתי לשאול באופן כללי אם יש לי כרטיס מסך של GAINWARD בדגם ספציפי בשבבי NVIDIA, ואותו דגם ספציפי ב-GIGABYTE. איזה עדיף ואיזה יותר איכותי, אמין וחזק. אני לא מדבר על המחיר אלא על איכות המוצר. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן! בניתי מפרט למערכת לעריכת וידאוAVID MC - Intel Core i7 930 2.8Ghz Tray GA-X58A-UD3R X58 CHIPSET Scythe Mugen 2 - Infinity SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze Samsung 6GB Kit (2GBx3) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1000GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 - X2 WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS LG GH22 SATA x 22 Black reative Audigy SE ANTEC P193 כמה שאלות לגבי הכרטיס מסך: יש לי כרגע GEFORCE 9600GT, לפי מה שהבנתי מכל מיני דיונים פה ובפורומים אחרים, אני לא חייב לרוץ להחליף אותו בכרטיס QUADRO. עכשיו, יש לי גם כרטיס GEFORCE 9500GT. השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את שני הכרטיסים הללו בSLI ולקבל ביצועים שווים או יותר טובים מהQUADRO 580FX שאני שוקל לקנ…
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים : (כולם בסביבות אותו מחיר שיש לי) V9520 FX5200 128MB,TV - ASUS RADEON 9200 TV,DVI 128MB - GIGABYTE GF FX5200 128MB AGPx8,TV - MSI GF FX5200 128MB AGPx8,TV - ABIT על מה אתם ממליצים? מה הכי טוב לפי דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך יש לו כרגע 6800gs מה הכרטיס הכי טוב שלא יהיה צוואק בקבוק למה זה מעבד חד ליבה 3.0 תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי מסך עם חיבור D SUB רגיל וכרטיס מסך עם יציאה דיגיטלית וגם של D SUB השאלה היא : חיבור D SUB הוא פחות איכותי, האם יהיה שיפור באיכות התצוגה במידה ואחבר את המסך דרך החיבור הדיגיטלי בעזרת מחבר שממיר בינהם ?? תודה מראש לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
-
הזמנתי מPANDAS בבאר-שבע את הכרטיס הזה: GECUBE RADEON HD 3850 512MB DDR3 PCI-E GC-XHD3850PG3-E3 ולאחר יום היתחרטתי והזמנתי את הכרטיס הזה: inno3D Geforce 9600GT 512MB DDR3 PCI-E האים עשיתי טעות כשהחלפתי את כרטיס המסך אים כן יש אפשרות לחזור לדגם הקודם
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי מחשב בין שנתיים. P2.4 ו 9700pro. אפילו קיום אני מסוגל לשחק CS, HL2 ואת רוב הכותרים האחרונים. אבל ה FPS מתחילים להיות קצת גבוליים עד נמוכים. יש לי לוח ישן ללא PCIE. האם להכנס להוצאות חדשות ולהחליף לגמרי את כל הפלטפורמה בשביל PCI-EX ? או שאני יכול להנות מהטכנולוגיות האחרונות ללא החלפת מחשב. האם שווה לקנות את הגרסת ה AGP X800X לדוגמא ? או ששילוב הלוח והמעבד לא יצליחו להוציא את המקסימום מהכרטיס ?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מפתחות השבבים מוכנות לספק לכם תמיכה בכותרים החדשים שנמצאים בדרכם אל הרשת ואל החנויות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
קודם כל,קניתי היום 6600GT DDR3 וכו כוו.... איך הכרטיס הזה לדעתכם?? שווה משהו???? המליצו לי עליו .... עכשיו אני בעיקר משחק Battlefield 2 ואני מחפש את הדריברים שאתם הכי ממליצים עליהם לכרטיס הנ"ל????
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכ.מסך חדש ב AGP, לילד בן 9. הכרטיס לא ישמש למשחקים רציניים, אבל הכ.מסך שיש לו היום הוא מובנה, ויש משחקים שאפילו אותם הוא לא סוחב. אין תקציב ידוע, כי אני לא יודע מה הקנה מידה לכרטיסי מסך לשימושים האלה. אני משער שרצוי שהכרטיס לא יעבור את ה 300-400 ש"ח, עדיף פחות כמובן. תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
למישהו יש מושג עם איזו תוכנה אפשר לבדוק את הטמפ' אם בכלל אפשר לבדוק לכרטיס כזה?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ככה נדמה לי, למרות שאין סיכוי אבל... משהו לא מסתדר לי. הורדתי את ה3D מארק 03, וקיבלתי 6534. וזה המפרט שלי. [שום אובר קלוק, אני אנטי.] זה מכובד או נמוך מידי?,אני קצת מבולבל, כי חיפשתי אנשים עם מפרטים דומים, ויש להם בסביבות ה12 אלף. ומצוין שגם הם השתמשו עם גירסת ה03. אפילו היה להם חצי זיכרון ראם ממה שיש לי. אודה לכם אם תענו לי בפירוט.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח צינורות לכרטיס של חבר שלי אני שואל = יש לכרטיס הזה צינורות לפתיחה וכמה איך עושים את זה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
כרגע יש לי TITAN XP שהוא כרטיס מצוין שמריץ כל משחק ברזולוציות גבוהות בלי בעיה לכן אני מתלבט אם לקנות את ה2080 TI. ההבדל ביניהם משמעותי? מה דעתכם? דוד שלי בא באוקטובר לארץ אז אני יכול לקנות את הכרטיס ב1200 דולר ככה בBEST BUY או אתר דומה ולשלוח אליו אז אני חושב לנצל את זה..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
(לא בטוח לגמרי שזה הפורום המתאים. אנא העבירו אם לא.) ניסיתי לקודד משהו מוידאו למחשב (TV-IN לצורך העניין) אבל מה שנראה על המסך זה רקע שחור ומדי פעם פסים לבנים מרצדים במקום תמונה של הוידאו. זה קורה גם בתוכנה של הכרטיס שלי (ATI AIW 9000) וגם בוירטואלדאב. הרצתי את תוכנת הבדיקה ליכולת לכידה של הכרטיס והכל נראה תקין כך שלא צריך להתקין שוב דרייברים כלשהם. כל ההגדרות הפנימיות, composite, PAL-B וכדומה לא השתנו מהפעם האחרונה שלא היתה בעיה וכמובן כל החיבורים הפיסיים במקום הרגיל, אז מה נכנס בו פתאום? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קישור לאתר יצרן (תפריט - כפתורים בצד ימין) דגם 72VM 17 אינטש 8 MS כל השאר כתוב באתר. [שני פרמטרים חשובים ששמתי לב אליהם - רזולציה וקצב ריענון (60 Hz) וחוסר בחיבור DVI] - (חסרונות) אני יכול להשיג אותו במחיר של 1700 ש"ח כולל צורב DVD של NEC דגם 3550.(הצורב כלול במחיר). מה אתם אומרים? איך המסך? *לפי התגובות על צורבי NEC בפורום אני מבין שהם די מומלצים.. שווה את הכסף? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אהלן, טוב, נשרף לי הכרטיס מסך בעקבות בחירה לא כ"כ טובה של ספק כח. עכשיו החלטתי שאני צריך לקנות אחד חדש הקריטי במפרט שלי: 1. CPU- Intel core2 duo E6550 2. לוח אם-Intel DG31PR 3. ראם- 3 GIGABYTE של DDR2 אני יודע שזה די מיושן אבל בכנות, המחשב עשה עבודה לא רעה בכלל [הריץ משחקים חדשים בהגדרות בינוניות על רזולוציה גבוהה] ההתלבטות היא על מה ללכת? אני שחקן די כבד, אבל לא חשוב לי שהגרפיקה תהיה על המקס' ואין לי מסך מפלצתי [LCD 17 אינטש סטנדרטי] החלטתי לקנות Thermaltake TR2 RX 550W Retail בתור ספק כח [התרשמתי שהוא איכותי מפיק, אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה] Gigabyte GeForce GTX460 SE 1GB DDR5 PCI-E או Gigabyte ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 ובכלל, האם המחשב שלי יוכל לנצל את הדבר הז…
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ליפני כמה ימים קניתי 2 כרטיסי מסך של HD6950 חיברתי את שניהם בכבל CROSSFIRE אבל הבעיה היא שכשאני ניכנס למשחק לדוגמא GTA IV זה מוריד את ההגדרות על הכי נמוך וגם המשחק עובד יותר לאט מאשר כרטיס אחד מישהו בבקשה יכול לעזור לי בזה זה ממש מעצבן ולא מצאתי פיתרון.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לקחנו למבחן שני מעבדים מודרניים עוצמתיים, אחד של אינטל ואחד של AMD - על מנת לראות כיצד הם מתמודדים עם יכולות ה-GeForce RTX 3080 החדש. האם יש כאן אלוף ללא עוררין? התשובה בפניםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה עם משחקים שאני לא יכול לראות את המקשים בתפריט אני רואה ריבועים וסימנים מוזרים איפה שאמור להיות המקשים של המשחק[לא משנה אם לא הבנתם אני מצרף תמונות שמי תמונה של קריסס אבל אותו דבר עם אחרים] הורדתי תדריבר הכי חדש מהאתר של נוידיה ועדיין לא טוב אז למי שיש רעיו שיגיד לי אני מצרף תמונה של ההגדרות של הכרטיס מסך שלי גם תראו שהכותרת רשומה הפוך
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-