כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,955 דיונים בפורום זה
-
הייתי רוצה בבקשה המלצה למסך CRT לא LCD כי זה לא אותו דבר שמדובר למשחקים ולסרטים. הגודל 19 תקציב עד 1200 אפשר לחרוג באיזה 200ש"ח הייתי מעדיף לא MAG אבל אם אין הרבה אופציות אז אקח גם MAG רק בצבע שחור . או אפור מעורב עם שחור. העיצוב שלו מאוד חשוב לי גם. תודה נתי.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הי, מהו מסך ה-19" הטוב ביותר שאני יכול למצוא בארץ? תודה מוטי
-
- 10 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום. אני חזרתי אחרי סקר שוק קטן, ואכן אנלא חושב שMAG היא הבחירה הנבונה בLCD. מה שכן, ראיתי את הsamsung 910V ב2600 ש"ח. ורציתי לדעת אם זה מסך איכותי. מה המפרט שלו? אשמח גם להצעות של מסך LCD 19 של LG. בנוסף אשמח לקבל חוות דעת על המסכים 17 אינטצ' הבאים: Samsung 710N LG 1720B
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
נכון לעכשיו אני עובד עם מסך 15" של elite... הוא משמש אותי מאז 1996 ואני ממש מרוצה ממנו, אבל רוצה משהו קצת יותר גדול... ראיתי שמוכרים את ה-CTX PL9 בקצת פחות מ-1300 ש"ח... שמעתי על CTX שהם לא רעים... האם יש על מה לדבר בתחום ה-19" או פשוט להשקיע ב-17" איכותי? חשוב שתזכרו ש: -בתקציב שלי אני לא יכול להרשות לעצמי לשלם יותר מזה (hell, ה-1300 שקל האלה זה משכורת של 4 חודשים...). -אני לא מתכוון להחליף את המסך הזה בשנים הקרובות ולכן אני רוצה השקעה לטווח ארוך. -אם יש משהו שאני לחלוטין לא מבין בו זה מסכים (האמת שגם סורקים אבל הם לא מעניינים אף אחד)... אני אשמח לאינפורמציה על פרטים טכניים של המסך ו/או קישורים לאתרים שמסבירים על מושגים כאלה ועל מה צריך לשים את הדגש. תודה מראש! P.S. לא…
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום! לצורך מפרט שאני בונה לידידה אני צריך מסך CRT 19". בגלל שאין הרבה עם מה לשחק חשבתי על המסך הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3189 אני יודע שבתקציב הזה כדאי ואף מומלץ 17", אך האם המסך הנ"ל סביר או שיש משהו קצת יותר טוב בעד 1300 ש"ח?
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
זה כבר בלתי נסבל; ההתלבטות שלי לא נגמרת ואני כבר מוכרח לקנות מסך חדש, אני מתלבט בין: Samsung 959NF לבין Mitsubishi-NEC DiamondPro 930SB, שניהם 19". אני רוצה את המסך הטוב ביותר משניהם, מכל האספקטים, ומחיר לא משנה. תודה מראש ושבת שלום.
-
אני צריך מסך שישרת אותי נאמנות למשחקים בעיקר... תגידו איך המסך הזה של פרויו DX-997M ? יש למשהו פה.. אני רוצה לדעת איך הוא...
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
על איזה מסך 19 אינץ' אתם ממליצים עד ככה 1500 שקל?? או שבסכום כזה עדיף לקחת 17 אינץ' אכותי? מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מישהו מכיר או יכול לתת חוות דעת על המסך הזה? http://www.eur.aocmonitor.com/monitors_lm919.html טווח המחירים שלו בארץ הוא כ~3300 ש"ח. על מה כדאי להסתכל שקונים מסך כזה ברשת? על אילו פרטים וספציפיקציות? תודה, מיכאל
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לחץ כאן חבר שלי אמר שהוא יכול להשיג לי מחיר למסך הזה, 1400 ש"ח. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
-
קיצור אני בשלבים של לעשות את החדר שלי שיהיה מגניב כזה.... מבחינה הכללית וזה כולל את המחשב.... כרגע יש לי מסך של סוני 15 אינץ' ישן (E100) חשבתי להביא מסך 20.1 או עם אשפר יותר בישביל שאני יוכל להנות ממערכת הקולנוע בייתי שיתחבר אצלי למחשב..... העיקר של המסך זה לראות סרטים... ומשחקים..... מה אתם ממליצים לי.... כמובן שהייתי רוצה לקנות DELL ה דגם 2005 לא זוכר את האותיות שלו.... קיצור הבנתי שיבואן שלהם מוכר אך ורק לעסק אז אני צריך לבדוק את זה מקסימום אני יבקש מחבר שלי יש לו חנות מחשבים שאני יקנה דרכו(יש לו עסק לא ? ) מה אתם יכולים להמליץ לי שיתן ביצועים טובים.... מבחינת מחיר אני יודע זה קצת יקר מה שיש לי זה עד 6 אלף .... תודה aleXtazi
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו פה לא מסתדר: http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=3073&afid=1036
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם קיים מסך כזה? אם כן תוכלו בבקשה לתת לי את הדגמים שנמכרו בישראל בפרט ואת הדגמים הקיימם בכלל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מביאים לי היום מסך 21 אינ'צ של חברת דל רציתי לדעת אם בכלל יש טעם להשאיר אותו במקום ה17 אינ'צ שלי האם מסך 21 מסוכן יותר מבחינת קרינה ונזק לעיניים ? (אני עובד עם המחשב יותר מ 4 שעות ביום) אז בשבילי זה חשוב ???
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
קודם כל תודה לבחור שענה לי קודם (הוא היה יחיד ומיוחד). קראתי קצת באינטרנט והסתכלתי בחנויות ואני מתלבט בגדול בין שני מסכים. 1. IIyama Vision Master Pro 514 2. ViewSonic P225F שני אלה נמכרים בלמיר (www.lamir.co.il) אבל בפנדה (www.pandas.co.il) יש שני דגמים אחרים של IIyama. ה - 511 ו 512. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק ההבדל ביניהם? ואם למישהו יש נסיון עם המסכים שציינתי אני אשמח לשמוע תגובות. ובכלל איפה אפשר לראות מסכים כאלה במו עיני? תודה מראש על כל תגובה, טל.
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
המערכת שלי E8400 2GB 8800GT נכון לעכשיו במשחקים FAR CRY 2 ,COD5 CRYSIS EARHEAD שחקתי על 1280X1024 ועל הגדרות הכי גבוהות והמשחקים רצו טוב מאוד. אני שוקל להחליף ל 22' האם הכרטיס מסך שלי יחזיק ברזולציות של המסך החדש או שאני אצטרך להחליף כרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
הזמנתי לפני כמה חודשים מסך MONEX , וכרגע מחובר ל-460GTX ועובד עקב תינוקת קטנה שגנבה ממני את החדר, אני נאלץ לחסוך במקום. ואני מעונין לעבור למחשב NUC/BRIX (המחשבים הקטנים של אינטל/ג'גהבייט), אבל יש להם יציאות מיני HDMI, האם הם יתאימו ? (לאינטל יש כרטיס מסך מובנה HD4000/5000 ולג'גבייט יש מובנה HD5200 וגם 760GTX עם 2 מיני HDMI). האם הם יעבדו ? אם לא יעבוד יש מתאם שיעשה את העבודה ? תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
א.אני מחפש לקנות מסך 37 אינץ ולחבר אותו ל-htpc חדש שאני יקנה,האם יהיו הבדלים בתמונה בין מסך hd ready לבין מסך full hd במסך של 37 אינץ'? ב.האם יהיו כרטיסי מסך יהיו ב-3-4 חודשים הקרובים שיתמכו בכל תכני ה-hd?
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אם אפילו שקלתם לקנות את המסך הזה, שמחשבה זו לא תעבור אצלכם שוב!!!!! אני התפתיתי לנתונים המעולים שנכתבו באתר של החברה וקניתי את המסך אך הבן-דוד שלי הראה לי את הבעיה הרצינית במסך.... שני קווים מאונכים שמפריעים מאוד (אם לא תראו אותם על ההתחלה הם יפריעו אחרי עבודה ממושכת) הבעיה נוצרה מצורת היצור של המסך, הוא מורכב משלוש חתיכות שהחיבורים ביניהם גורמים לשני קווים על המסך, אז אני ממליץ בחום שלא לקנות את המסך.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך 17 אינץ' - LCD... ובמקרה היום נתקלתי בדיל לא רע בכלל למסך הנ"ל... אבל אני קצת מפחד ליפול על מסך מעפן מפרט טכני: משטח צג: שטח נראה: 17 אינץ (43.2 ס"מ) אלכסון, ציפוי קשיח טיפול נגד סינוור. פאנל כולל רמקולים: מטריצת LCD אקטיבית TFT, מארז דק גודל פיקסל: 0.264 מ"מ שטח צג אקטיבי: 388 מ"מ*270 מ"מ בהירות: 250cd/m2 (טיפוסי) יחס קונטרסט: 250 :1 (טיפוסי) זמן תגובה: 50 מילישניות זווית צפייה:אופקית: 120 מעלות, אנכית: 100 מעלות תדירות:אופקית: 28K~80KHz, אנכית: 50-75Hz רוחב-פס וידאו: 140MHz רזולוציה: 1280x1024 @ 60Hz(מומלץ) צבע:1.600.000 (מקס) תקנים: UL, CSA, FCC, TUV/GS, CE איך הוא? מישהו מכיר? תודה מראש... דודי.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מה הבעיה עם BENQ? קניתי אחד סה"כ מרוצה איפה הבאגים? יש משו שאני מפספס? המספר של המסך הוא FP557s והנה קישור לאתר של BENQ עם הסברים עליו http://global.benq.com/products/lcd/fp557s_s.htm
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-