עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היה לי מחשב ישן שהלוח שלו כבר גמר את הקריירה ונשאר לי ממנו SAMSUNG SH-S183L X18 DVD (שעדיין עובד קורא דיסקים לצרוב עד לא ניסיתי) ספק Corsair HX520W (שעדיין עובד) [אבל איך אפשר לדעת אם יש ירידה בביצועים מהספק שיתמוך בכרטיס מסך החדש] מארז מחשב Thermaltake Soprano (VE7000BWS קניתי רכיבים חדשים והם: (הרכבתי בעצמי) מעבד Intel Core I5 2500 trey לוח אם Gigabyte H67MA-UD2H זכרון Kingston KVR1333D3N9/4G * 2 מאוורר ופתרון קירור Scythe Katana 3 CPU Cooler SCKTN3000 השאלה היא האם הכרטיס מסך של המעבד Intel Core I5 2500 + הכרטיס מסך שעל הלוח Gigabyte H67MA-UD2H תומך במשחקים בכלל? ואם כן עד איזה רמה של משחקים / רזולוציה ? מה רמת הרזולוציה המקסימלית של מסכים עד "24 ? ואיזה כרטיס מסך מו…

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  2. Started by amit27,

אני מתלבט בין שני כרטיסים 1.Sapphire x1950xt 256 mb 2.GeCube x1950 pro 512 mb ל1950 pro יש 512 mb - אבל 1950 xt יותר יקר (256mb) אז מה יותר שווה??

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  3. ^ המפורט לעיל. תודה ושבת שלום!!

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  4. Started by iib,

AnandTech מבקר אצל ATi ו- nVidia. מסביר את סבב הפיתוח של מעבד גראפי חדש ונותן נמבט פנימי נחמד לתוך nVidia ו- ATi. כתבה אם לא אינטפורמטיבית במיוחד - נחמדה וקלילה לקריאה. אני אוהב את הסיקורים הפנימים האלה של AnandTech. Share your thoughts...

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  5. Started by bykeking,

אני שוקל לקנות\לקחת לאח שלי מסך LCD 17 שישמש אותי כמסך נוסף. אני צריך שהמסך יהיה "המשך" של המסך שיש לי עכשיו ככה שיהיה לי שטח עבודה גדול יותר. ה-66GT שלי תומך בזה? ד"א,המסך הנוכחי שלי הוא 19", והמסך השני יהיה קטן יותר (אך באותה רזולוציה). לא יודע אם זה משנה או לא... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by sirsnir,

אני אמור לקבל X1800GT אני ממש לא עקבתי אחרי ההתפתחות של ATI בשנים האחרונות...לאיזה NVIDIA הוא מקביל? מי המתחרה שלו? אגב,כמה אמור לעלות כזה דבר?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by gil1995,

שלום אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה למחשב גיימינג חדש. הכסף לא משחק פה תפקיד רק הביצועים. מי משני אלה מתפקד יותר טוב במשחקים של היום לדוגמא:bf3,dirt 3,crysis 2 וכד' כמובן שמתוכננת הפעלה על ההגדרות הגבוהות ביותר

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by dsane,

אני צריך כריטיס מסך די טוב שיריץ משחקים יחסית חזקים enter the matrix וכאלה אבל אני מוגבל ב550 ש"ח... אתם יכולים לעזור לי? בבקשה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  9. המפרט בצד. בXP: במשתמש שלי קאטליסט קורס יש בכניסה. במשתמשים אחרים הוא לא. הבעיה היא נורא מוזרה. במשתמש שלי אם אני נכנס ל FALLOUT3 אני עובר את רצף הסרטונים , ואיך שאני נכנס לשמירה שלי הכול קורס. או שזה מסך שחור או שאני מכבר מסך עם פסים בכול מיני צבעים. RED ALERT 3 למשל עובד מצויין. הדמו של HAWX קורס גם כן בכניסה לתפריט. במשתמש אחר FALLOUT3 עולה מצויין (הביצועים גם בסדר , אני על 1680X1050 + 2XAA והכול רץ חלק - לא בדקתי FPS). אבל גם במשתמש הזה HAWX קורס איך שאני מגיע לתפריט. בVISTA: קאטליסט עולה אבל FALLOUT3 קורס כמו במשתמש שלי על XP. לא בדקתי משחקים אחרים. 3DMARK VANTAGE מראה תוצאה נורמלית (כאילו כמו שצריך) אבל לפעמים בסרטונים יש ארטיפקטים קטנים (כמה ריבועים פה ושמה שמחליפי…

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by Wolf-Net,

רציתי לדעת האם יש מתאם מ- S-Video ל-21 פינים או מ- S-Video ל- RCA. ואיך החיבורים האלה נראים ואיפה אפשר לקנות אותם. עוד שאלה קטנה מזה RCA איך הוא נראה בדיוק? נ.ב: המטרה היא שאני יוכל איך שהוא לחבר מהמחשב לראות בטלויזה דרך הממיר , כי יש לי איזה בעיה עם S-Video מאחורי הטלויזה והמחשב לא נותן לו לשדר את מה שבמחשב לטלויזה. תודה רבה זאביק

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by cyberX,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1114 שווה ??

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  12. Started by Karchendo,

שלום, אני קונה מחשב חדש-אני לא משהו מבין בעניינים האלה והמליצו לי על הפורום הזה כפורום של מקצוענים אני מתלבט לגמרי לקראת כרטיס מסך. המפרט בערך הוא כזה מעבד, Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX זכרון, 2GB Samsung DDR II - 800 לוח אם, INTEL DP35DPM DRAGONTAIL PEAK איזה כרטיס מסך הייתם מגדירים כהקנייה הכי משתלמת בהתייחס למפרט הבא ולנתון שהתקציב הוא 700-800 ש"ח. תודה רבה, נ.ב. אשמח גם לשמוע איזה מילה או שתיים על המפרט מה דעתכם.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by zoloboy,

יש לי רדאון 9800 np ויש תאפשרות הזאות ב control panel השאלה מה זה v sync מה זה נותן לי והאם להשתמש באופציה הזאת ב control panel

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי חבר'ה, קניתי השבוע מחשב חדש עם כ. מסך ATI Radeon HD5670. התקנתי עליו Windows 7 64Bit וכמובן שדאגתי להוריד ולהתקין את הדרייברים העדכניים ביותר עבור הכ. מסך. לצערי אני חווה יותר מדי פעמים ביום תקלה ממש מציקה - כל המסך (חלונות ואפליקציות) פשוט "קופא" לאיזה 2-3 שניות, לאחר מכן כל המסך נהיה לבן/שחור ולאחר מכן הכל חוזר לקדמותו. כשהמסך חוזר לקדמותו אני מקבל את ההודעה הבאה במ"ה: display driver AMD stopped responding and has successfully recovered חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שזו תקלה ידועה, אבל לא מצאתי בשום מקום פיתרון נורמלי לתקלה. דרך אגב, התקלה הזו מתרחשת גם עבור כרטיסי Nvidia. מישהו מכיר איזשהו fix שפותר את זה? אני כבר לא יודע אם קיבלתי כרטיס מסך לא תקין, או שזו באמת בעי…

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  15. Started by hakoki,

מפרט שלם מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10B DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK זיכרון: SUPERTALENT 1024MB DDR2 667 CL4 + HEAT SINK מארז: COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ספק כוח: ENERMAX 450W : EG-465AX-VE ההתלבטות היא בין: X1950PRO 256MB לבין x1900gt 256mb וה x1800gt02 512 אשמח לעזרה. כרגע ני חושב שהראשון שה pro הכי טוב. תקנו אותי אם אני טועה או בכלל תמליצו על כרטיס אחר באותם מחירים.

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  16. הR9 280X יהיו חזקים יותר או חלשים יותר מהR9 280? מי יהיה יותר חזק בעיקרון?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  17. ברשת מנבאים לנו השקה של צמד דגמי ביניים חדשים מבית NVIDIA במהלך החודש הקרוב לכתבה

18. היי, המאורר בכרטיס המסך ATI HD 4850 הפסיק לעבוד וגם לאחר שימון בספריי WD40 עדיין מקרטע. הבנתי שהפתרון היחידי הוא להחליף את כל הגוף קירור מכיוון שהמאורר הוא חלק בלתי נפרד מגוף הקירור. היכן יש חנויות בחיפה/נשר שמוכרות גופי קירור לכרטיסי מסך? אשמח להמלצה מהירה, תודה מראש, אוהד : )

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  19. שלום, המטרה העיקרית של כרטיס המסך תהיה להריץ את Pro Evolution Soccer 2008 באיכות הכי טובה. זהו המשחק היחיד שאני משחק אך אם יש משהו שנותן תמיכה גם ב DX 10 זה יהיה נהדר. אשמח במסגרת התקציב הזה ליציאת HDTV לצורך הקרנה על מסך ה LCD בעתיד הקורב. לא מעוניין בOC מה עם הZOTAC GeForce 8500GT - 256MB GDDR2, ZONE Edition ? מפרט מחשב: Intel Pentium 4 3000 MHz Asus P5GD2-X System Memory 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by idanmal,

שלום לכולם רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בחריץ השני של הלוח שלי בשביל הכרטיס מסך הרי יש לי SLI ? אני רוצה להעביר את הכרטיס שלי מקום בגלל, שהוא יושב מעל הצלעות קירור של הצ'יפסט, וממש אין מקום לשים שם מאוורר . הדגם של הלוח רשום בחתימה תודה רבה.....

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  21. Started by TAMIRRR013,

תיראו הזמנתי את המחשב עם הכרטיס 9800gtx+ לאא שזה משנהה אבל בכל זאת. ועכשיו השאלה תיראו שהמחשב יגיע אז אחרי התקנת הווינדוס אני ישר מתקין את הדרייבר של הכרטיס? או שצריך לעשות מצב בטוח או משהוא?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by Omer DA,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס במחשב לקראת יציאת ASSASSINS CREED UNITY שאר הרכיבים במחשב יחסית חזקים. תקציב: עד 800 ש"ח מעבד: Core i5 4570 לוח אם: Gigabyte Z87 HD3 זכרון: GB ram 1600mhz 16 ספק כוח : 525w +Enermax modu דיסק מערכת: Sandisk Extreme II 128GB מארז: Fractal Design R4 כרטיס מסך נוכחי: Ati Radeon HD5670 מסך: DELL 23 Inch U2312HM 1920X1080 מסך משני:(לא לשימוש במשחקים) samsung 20 Inch מעוניין בכרטיס שיחזיק לי משחקים בצורה סבירה לשנה וחצי לפחות,רצוי עם 3 יציאות מסך לפחות(כרגע 2 בשימוש ומתוכנן מסך נוסף).

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. 1.יש לי כרגע כרטיס מסך מסוג geforce fx5200 אני רוצה לשחק בדום 3,swat 4 ובמשחקים עם גרפיקה ברמה הזו איזה כרטיס מהרשימה החדשה שיש בפורום אני צריך לקנות כדי שהמשחקים האלה יעבדו חלק וטוב?, התקציב שלי הוא 400-800 ש"ח 2.האם יש אפשרות לשחק בפלייסטיישן 2 על המסך מחשב? תודה לעונים ולעוזרים !

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  24. כרטיס עם כניסה ל-3 RCA - (audio-audio-video) שיכול להקליט לדוגמא מהממיר של יס... לחבר אודיו ווידאו ביחד מהכרטיס לממיר ועם תוכנה להקליט את שידורי הממיר איזה כרטיס אם בכלל יש יתאים לי? כמה הוא עולה בערך?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.