עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום ובוקר טוב! יש לי כרטיס מסך של פוינט אוף ויו דגם מספר P561 אם אני לא טועה... כשהיה לי במחשב עשה כל מיני שיבושים, כמו למשל הראה מלא נקודות של פיקסלים צבעוניים על המסך שלי. בדקתי והבעייה ל א במסך (נבדק עם מחשב אחר). אחרי שהוצאתי את כרטיס המסך והתחברתי לכרטיס מסך און בורד אז הכל הפך להיות בסדר ולדעתי אחת הבעיות נובעת מכרטיס המסך החיצוני. האם מישהו מכיר את הדגם/בעייה/ויש לו מענה עבורי? שתהיה שבת שלום ותודה מראש אני

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by 54321,

מי אמר שהגרסא הזאת נפתחת לX850XT? לפי מה שבדקתי באינטרנט לא ראיתי בשום מקום שגירסת הFIREBLADE נפתחת אלא גרסת הLIMITED שנקראת גם X800GTO2,מה שטוב בגירסת הFIREBLADE הוא זה שהוא מגיע עם זיכרון 1.6ns. אפילו באתר של SAPPHIRE מצוין שיש 4 גירסאות לכרטיס, האחד זה הגירסא הרגילה http://www.sapphiretech.com/gallery/img/106/X800GTO_PCIE_256.jpg גירסת הULTIMATE שמגיעה עם קירור פסיבי http://www.sapphiretech.com/gallery/img/107/X800GTO_ultimate.jpg גירסת הFIREBLADE שמגיעה עם זכרון 1.6ns http://www.sapphiretech.com/gallery/img/108/X800GTO_fireblade_256.jpg וגירסת הLIMITED-GTO2 שיכולה להפתח לX850XT http://www.sapphiretech.com/gallery/img/109/X800GTO2_PCIE_256.jpg http://www.sapphiretech.…

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by coch,

http://www.guru3d.com/news-story/today-nvidia-gtc-2018-keynote-speech-watch-the-live-stream.html למי שאוהב\מעוניין לשמוע קצת דברים מעניינים. אגב בלי קשר לנושא הכותרת - שתי החברות הוציאו דרייברים חדשים עם כל מיני תיקונים קטנים שבעיקר מכוונים למשחק Far Cry 5 שיוצא\יצא בימים האלה. שבוע טוב.

4. קרה משהו מוזר למחשב שלי ואני לא יודע מה הבעיה. המפרט שלי הוא: מעבד AMD 1.7 זיכרון 512 לוח אם ASUS A7V333 וכרטיס מסך ATI RADEON 8500LE עם הדרייבר הכי מעודכן. בעבר שיחקתי במלא משחקים כמו GTA 3 וגם ב-VICE CITY ואפילו ב-FAR CRY ברזולוציה של 800X600 ועכשיו כל משחק שאני מנסה להריץ,אפילו ממש ישן תוקע לי את המחשב. לדוגמה היום ניסיתי להריץ את דיוק ניוקם מנהטן פרוג'קט על רזולוציה של 640X480 ב-16BIT ולא 32BIT וגם הוא תוקע לי את המחשב,ועוד עשיתי את זה בזמן שאני לא מחובר לאינטרנט וסגרתי את כל התוכנות שפועלות ברקע כמו אנטי וירוס,פיירוול וכדומה. מישהו יכול אולי לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה? תודה וחג שמח לכולם...

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by Armageddon1,

שלום , יש לי בעיה מוזרה עם הvoltage -בכל פעם שאני מאתחל את המחשב זה משתנה ל450 במקום 1087 כפי שצריך להיות (בסטוק) יש לי HD5850 . כבר ניסיתי לשנות מספר ביוסים טועמים לכרטיס (עובד בסדר אבל אני לא מעוניין בכל אתחול להחזיר ל1087 במקום 450 . אין לי מושג למה זה כל פעם משתנה . אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by d30DK,

היי, אני צריך לדעת איזה דגם ספציפי של כרטיס מסך יש לי. מדובר במחשב בעבודה. אני כרגע לא יכול לפתוח ולקרוא את הדגם אם כתוב בכלל, אבל זה כרטיס ללא מאוורר (פסיבי) וכזה שלא דורש חיבור חשמל נוסף. כן הצלחתי להתקין GPU-Z ולצלם תמונת מסך. כתוב שזה מסדרת 5400 אבל לא כתוב איזה. תודה מראש! - - - תגובה אוחדה: - - - אוקי הצלחתי לפתוח והיה צריך להפוך אותו כדי לראות, כתוב ממש בקטן על איזו מדבקה כתוב HD5450 סליחה שפתחתי את הנושא ועניתי לעצמי הייתי חייב את זה דחוף.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  7. מפרט: לוח אם - Intel Frostburg DG33FB מעבד - CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz (7 x 333) זכרונות - DIMM2: Kingston (2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) DIMM4: Kingston (2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך של ג'יגהבייט - GV-N430OC-1GL לאחר התקנת הכרטיס המעבד עובד על 70% - 100% על כל פעולה פשוטה כמו גלישה באינטרנט או כל דבר אחר. לפני כן עם כרטיס NVIDIA 220 וגם עם ה ONBOARD לא הייתה בעיה. פעם ראשונה שראיתי בעיה כזו זה ר כאשר הכנסתי זיכרון מסוג CEON 2GB CL5 ואז אני החלפתי את הזיכרון לזיכרון שתואם למה שקיים אצלי. יש רעיון למישהו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מחפש מסך חדש במקום ה 19 של סאמסונג הישן שלי והשיקול המרכזי שלי הוא קניית המסך בעל איכות התמונה הטובה ביותר בלבד עד 2500 שקל. נאמר לי בפורום שהמסך של VIEWSONIC 19 אינץ שעולה 1300 שקל הוא בעל איכות תמונה עדיפה על כל LCD שחשבתי לקנות LG 1970 HR או 1900 R.או ה 22 אינץ של CHI MI מסך רחב... אך כעת מתברר לי שהמסך CRT של VIEWSONIC יצא לפני כמה שנים לשוק אפילו! יכול להיות שמסך LCD משנת 2006 יציג פחות איכות ממסך CRT מלפני כמה שנים? אם כן אז עדיף לקנות את ה CRT שהוא גם בנוסף יותר זול? ( 1300 שקל לעומת 2000 ל LCD ) העיסוק העיקרי שלי במחשב זה משחקים וסרטים. וגם אני רואה שכולם קונים LCD אפילו גיימרים כבדים ואני לא רוצה להיות פתאום פרימיטיבי לקנות CRT ענק שוב הבעיה אני מפחד שאני קונ…

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by tomer_S,

שלום לכולם ! אני מחפש כרטיס מסך ראוי שיחליף את זוג כרטיסי המסך 8800GTS 512 והייתי שמח להמלצותיכם העיסוק המרכזי שלי הם סרטים באיכות HD שאני מנגן מהמחשב לטלווזיה דרך כבל DVI ל HDMI ומשחקים המפרט שלי הוא: לוח אם : ASUS P6T SE http://www.asus.com/Motherboards/P6T_SE/ ספק כוח : coolermaster 1000W מעבד : core i7 950 זכרון : 4GB DDR3 של Kingstone (גם מתכוון לשדרג בלפחות עוד 4 ג'גיה) התקציב שלי הוא 1500 ש"ח (אפשרי לעלות עד 2000 עבור כרטיס טוב במיוחד ) במידה והחסרתי איזה שהוא פרט צינו ואשלים אותו כמה שיותר מהר תודה רבה לעוזרים !!!

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  10. שלום... השאלה - כמו בכותרת. יש משהו מומלץ מבין PowerColor, Connect3d, ASUS וכו'... ? ומה אחוז המע"מ שלוקחים על הכרטיסים האלו בארץ? דבר אחרון - מה תאריך השחרור העדכני ביותר המאושר של כרטיס ה- Fermi?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by fly by wire,

היי אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיחובר לLCD 32" ברשותי מחשב דיי חדש amd 4200 כרטיס מובנה 7050 2 גיגה זכרון מחובר באופן קבוע ל19" ומידי פעם ל 32"

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by mor_shalev,

42 מעלות במנוחה.. ל7800GT זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  13. אני שואל עבור סטודנט לאדריכלות (אחי), שרוצה לרכוש מחשב יעודי לעבודות מן הסוג הזה. AutoCad AutoDesk SketchUp Pro Maia וכן הלאה תודה!

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by Moty_p,

שלום לכם, יש לי ג'יפור 9600 GT ואין לו כרטיס קול פנימי כמו שיש בכרטיס 5770 של ATI השאלה שלי היא איך אני מחבר לו כבל של קול ללוח אם במקרה שאני מחבר כבל DVI ל LCD ב HDMI אז יהיה גם קול ניתן לראות את הפרטים של המחשב שלי בצד תודה רבה לעונים מראש.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Palit ATI HD Radeon 4850 512mb GDDR3 Retail HDMI PCI-E P485512D3H זה הכרטיס ששמתי עליו עין הוא עולה 760 שקל המפרט של המחשב הוא לוח אם - msi pm8m3-v(ms-7211) זיכרון DDR SDRAM מסך 17 דק LG כרטיס מסך ATI Radeon Graphics Processor AGP מעבד intel pentium 4 511, 2800 Mhz (21X133) המחשב יתמוך בכרטיס מסך ?? אם לא איזה כרטיסי מסך אתם מציעים?? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by Born2Kill,

יש לי VIVO, אבל אני רוצה לדעת אם יש את האופצייה הזאת להקליט בשעות מסויימות שאני בוחר, כי לפעמים אני יוצא מהבית נגיד בשעה 21:00 ואני רוצה שזה ייקליט בשעה 22:00 עד 23:00, אני אודה מאוד לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  17. Started by seffi,

לכאורה נראה שהדגם הזה נותן תמורה נהדת עבור מחיר של מתחת ל 200 שח. ביקורות באתרי חומרה די משבחים אותו. אבל, וזה וואחד אבל, קראתי הרבה ביקורות של משתמשים ויש כמה בעיות איתו לפי מספר רב מאד של אנשים: 1. ברזולוציה של 1600x1200@85hz הטקסט ממש לא חד וקשה לקריאה. 2. בכל הרזולוציות יש הבדל משמעותי בין החדות במרכז לבין הפינות. 3. קשה מאד לכוון אותו לתצורה הרצויה, למרות שזה נראה לי פחות משמעותי.. מה יש לכם לאמר בנושא?? אני מתעכב בקניה של מחשב שלם רק בגלל שאני לא סגור על מסך ודרך אגב הייתי מאד רוצה לראות את המסך בפעולה אבל אני לא מוצא אף חנות שיש להם אותו בתצוגה. מכירים חנות כזאת? אפילו באילת רק תמצאו אחת..

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by elaydadon1,

כשאני לוחץ על זה זה כותב הגדרות התצורה של NVIDIA עבור התקן התצוגה אינן זמינות . אינך משתמש בהתקן תצוגה המחובר אל יחידה לעיבוד גרפי NVIDIA מה זה אומר ? ולמה אני לא יכול להיכנס ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. הכוונה ל H W D? תודה

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  20. Started by zaroor,

ראיתי בהסבר של לוחות אם שחריץ agp 1.5 volt בלבד מה המשמעות ואיך אפשר לדעת לפני שקונים כרטיס אם הוא 1.5 וולט או לא ? וגם מה המשמעות של שינוי המגרעת בחריץ יש 1 ויש 2 ויש 1 בצד שונה ?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by Swed,

האם 9800GTX נכנס במארז NZXT TEMPEST פתחתי נושא בפורום מארזים אבל אפחד לא עונה שם וזה דיי חשוב לי..

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by Bartleby,

יש לי כרטיס מסך חדש (FIC ATI RADEON 9600 Pro) אתמול בערב כשהדלקתי את המחשב מהשנייה שהמחשב הודלק עד השנייה שווינדוס עלה היו לי מלא שיבובשים בתצוגה כולל תמונה לא ברורה ופסים לבנים לאורך המסך ששיבשו את התצוגה. לאחר שחיברתי את הכ.מסך הישן הבעיה נפתרה. מישהו מכם נתקל בבעיה? יודע מה הפתרון? תודה. חשוב לציין שאין שום בעיות בסביבת ווינדוס, משחקים וישומים אחרים.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by thegodx,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3956 תגידו אפשר המחירים באמת מצדיק את זה? :

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  24. שלום, יש לי את הכרטיס R9700NP עכשיו לפני דיי הרבה זמן (אין משהו יותר ספציפי מי זה) בדקתי כמה מהדריברים החדים של ATI על הכרטיס מסך אם 3DMark עכשיו התוצאות הכי טובות היתקבלו אם ה3.7 ולאחר שעבר דיי הרבה זמן החלטתי להתעדכן ולהתקין את הדריבר 4.7, עכשיו הFPS ירד אבל לא משמעותית הבדל של 10-20 נגיד מ100 ירד לסביבות ה80, אבל הבעיה היותר גדולה היא שכל המחשב פועל באיטיות מאז שהתקנתי את הדריבר החדש. בקיצור אני לא מבין כל כך מה הבעיה בדריבר החדש הרי הוא רק אמור עלות ביצועים ולתקן כל מיני באגים שהדריבר הישן לא תיקן וההיתלבטות היא אם לחזור לדריבר הישן או להישאר אם החדש?, או אם אתם יודעים על איזה שהיא סיבה שיכולה להיות שהמחשב נעשה איטי יותר אם הדריבר החדש, תודה מראש על העזרה... :-\

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  25. Started by shlomibandit,

התקנתי את הדרייבר הכי עדכני מהאתר של nvidia 9.. ויש לו מלא באגים מלא בעיות , לא הסתדרתי איתו.. איזה דרייבר הכי מומלץ להתקין? 7800 gt

• 2 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.