כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפניי כמה ימים ניקיתי את המחשב מאבק וגם את הכרטיס מסך אחריי שחיברתי את המחשב, הדלקתי והכרטיס מסך מרעיש מאוד לפעמים הוא נרגע לכמה דקות סוג הכרטיס הוא NVIDIA GeForce 6600 הנה תמונה: אם אני ינתק את המאוור הכרטיס יתחמם ויקרוס? ובזמן האחרון אני לא מצליח להפעיל סרטי 720p בצורה חלקה, בעבר עבד לי חלק, יש סיבה לכך? תודה לעוזרים =]
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
סתם רציתי לידע אותכם על הכרטיס אחד שיצא ל AGP אני מעוניין לדעת כמה הוא מוציא ב 3dmark05/06 http://nvidia.com/object/IO_29168.html
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחר Dell Inspiron 1545, ואני מתלבט בנוגע לכרטיס מסך. המשחק היחיד שאני משחק הוא Day of Defeat, האם ה 4500MHD יספיק בשביל להריץ את המשחק על 100FPS? ההבדל בין הכרטיסים 500 ש"ח כך שזה די משמעותי הייתי אומר... עד כמה ההבדל ביניהם משמעותי? מפרט המחשב: מעבד Intel® CoreTM2 Duo Processor T6600 2.2GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache מסך רחב 15.6 WXGA LED With Truelife רזולוציה 1366X768 כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD דיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 4GB DDR2 800MHz dual channel Memory תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
עכשיו שחברת NVIDA AGEIA התמזגו וכמובן שיקח קצת זמן עד שישלבו בין שני הטכנולוגיות האם עדיף לקנות GT8800 או לחכות לgt9800 שאז המחירים של של הgts/gt ירד בכל מקרה אני מעדיף בהרבה להשקיע בכרטיס בשיתוף שני החברות כל עדו זה יהיה בעתיד הלא ממש רחוק כך שאפילו שיצא סדרה 9 אם היא לא תהיה עם טכנולוגיה החדשה זה לא יהיה ממש שווה בקיצור נראה לי שזה ממש קפיצת דרך ששווה לחכות או לקנות משהו לא ממש יקר
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה: יש לי כרטיס מסך Asus Radeon A9600XT/TD, ורציתי לדעת אם הוא טוב ל-OC. מהירות הליבה - 500MHz מהירות הזכרון - 300MHz - 600MHz פעמיים מפני שזהו DDR איזו תוכנה מומלצת לשם כך, ועד כמה ניתן להגיע אם קירור ברירת-המחדל שלו? ועד כמה ניתן להגיע עם קירור חזק? תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
עכשיו לכרטיס הזה יש VIVO אני צריך להוריד דריוורים מיוחדים או את הרגילים של ATI? https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 צריך תוכנה להקלטה של הטלוויזיה שתיהיה כמה שיותר פשוטה ונוחה להפעלה
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר 3.8 אך אני רואה אותא באנגלית כיצד אפשר להפוך אותו לעברית? כוון שהוא תומך ב-24 שפות כןלל עיבאית! בתודה מראש אלעד
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, לפני בערך חצי שנה הייתי קצת מומחה (: משם ועד היום הרבה השתנה. אני צריך להחליט מהר, אשמח להעזר בכם : אני רוכש מחשב חדש עם לוח אם Gigabyte GA-k8U939 אכשיו הציעו לי באותו מחיר שני כרטיסי מסך : Radeon X1300 258MB ו - GeForce FX5500 256 MB אני לא ממש יודע מה יותר מתאים ללוח אם ? מה יותר יקר ? מה יותר איכותי ? ד"א אתה מחשב אני צריך לצרכים בסיסיים ובמקביל אם יתאפשר אז גם משחקים, אבל אל תטעו לא מדובר ב"גיימר". בכל אופן, תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
רציתי להזמין בנעה מחשבים מחשב עם כרטיס מסך Sapphir ATI Radeon X800XL 256 mb והם אמרו לי שחסר אצל היבואן(שאין בארץ), הם מזמינים את הכרטיס במיוחד בשבילי ושהם יקבלו אותו בערך תוך שלושה\ארבעה ימים. שמעתי על החנות הרבה המלצות טובות שהם אמינים, אבל זה לא ניראה לי שכרטיס מסך יגיע בהזמנה מיוחדת מחו"ל תוך שלושה ימים בלבד. לי נראה שזה יכול לכחת שבועות. יכול להיות שהם רק אומרים לי את זה כדי שאני אזמין את המחשב וארך כך אני אצתרך לחכות כמה שבועות?
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
הרעיון הוא להוסיף כרטיס אך ורק למטרות האלה ומקסימום להשתמש בו לעוד מסכים להרחבת הדסקטופ. כרטיס יעודי ! לא משחקים, לא SLI, לא קדחת וקישקושים אחרים. רזולוציה מינימלית 1920 על 1200 האם GTS 250 יספיק ואם יהיה הבדל ביצועים עם 260, 275 או 285. האם ישנו הבדל בין גירסת 512MB ל 1024MB בהתאם ליעוד ? אני לא מוצא משהו ספציפי באינטרטנט, הפניות יתקבלו בפרחים וחיוכים. דעתכם בנושא. תודה מראש לכל המשתתפים.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך : ati 1950X איזה דרייבר אפשר להתקין בווינדוס 7 כי בהורדות באתר שלהם ראיתי שאין את הדרייבר הזה בקטגוריה של 7. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מתכוון להשקיע בכרטיס מסך חדש בתקציב לא גרנדיוזי (עד 1000) . מפרט המחשב שלי כרגע : Intel quad core q8400 4GB ram ddr2 האמת אני לא זוכר יותר פרטים אני לא ליד המחשב, הלוח אם הוא של אינטל עם כרטיס מסך מובנה מעפן שרק קורס לי בזמן האחרון. אני משתמש במחשב אך ורק למטרות פיתוח תוכנה לאחרונה אני מריץ Visual Studio 2010 לפרוייקטים בWPF שצריכים עיבוד גרפי מסויים (כזה שהכרטיס המובנה משום מה מתאמץ בו....) בנוסף Microsoft Expression blend היא עוד תוכנה שאני עובד איתה די הרבה וגם היא מבצעת הרבה עיבודים גרפיים . אני רוצה כרטיס מסך חזק שלא יאכזב בתוצאות ויהיה מותאם לקונפיגורציה הכללית של המחשב.. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
האם מישהו שרכש את הכרטיסים המדוברים עם הקרור ACCELERO X2 מנעה ניסה לפרק את הקירור? כי אני באתי לפרק בשביל למרוח משחה מחדש ולא הצלחתי. פירקתי את כל הברגים מאחורה אבל זה כאילו הגוף קירור הודבק עם דבק טרמי יש למישהו מושג? תודה
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
לפני סיפור ההמלצה אני אקדים ואומר שלפני כמעט שנה פרסמתי פוסט עם המלצה דומה וכל מני הזויים העירו לי שלפנות לאמאזון בבקשות מיוחדות זה ניצול ו"ישראליות". אני מבוגר מדי לוויכוחים אינטרנטיים, לא הגבתי אז ולא מתכנן להגיב גם הפעם (אם הנושא יעלה שוב). אני רק אשתף שבזכות השירות הנהדר שנתנה לי אמאזון המשכתי לקנות בה באלפי שקלים וגם דרבנתי אחרים לעשות כך. לפני מספר ימים התקלקל לי הכרטיס EVGA GTX1080 FTW פניתי מיידית גם לEVGA וגם לאמאזון. EVGA היו אחלה, חזרו אלי תוך פחות משעה וביקשו שאשלח אליהם את הכרטיס לתיקון. אמאזון לעומתם חזרו אלי אחרי 5 דקות במייל, התנצלו שאין להם אותו כרגע זמין במלאי ונתנו לי זיכוי מלא על הסכום המקורי בו קניתי את הכרטיס. למעשה שילמו …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. נהרס לי הכרטיס מסך לאחרונה, ואני צריך חדש. המפרט שלי הוא: לוח אם : gigabyte ep45 ds3 מעבד : intel core 2 dou e8400 box כרטיס מסך : connect3d radeon hd4870hd 512 mb זכרונות : geil ddr2 4096mb 800 mhz X2 ספק כוח : corsair cmpsu-550vxeu 550w אז אני צריך שיהיה לו חיבור PCI - E ומומלץ משהו אמין וטוב. שייתמוך גם במשחקים, וגם בעריכה.(לא גרפית, עריכת וידאו). תקציב : סביבות ה700 שקל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם! ברשותי כרטיס מסך חדש שקיבלתי אותו וברצוני לברר כמה הוא עולה פה בארץ? הייתי רוצה למקור אותו. הכרטיס: 3Dlabs® Wildcat® VP990 Pro הוא AGP הלינק: http://www.3dlabs.com/products/product.asp?prod=272&page=1
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכם לפני כמה ימים אמרתם שהכרטיס הזה: MSI ATI RX9800PRO Video Card, 128MB DDR, 256-bit, DVI/S-Video, 8X AGP, Model RX9800PRO-TD128" -RETAIL הכי משתלם כרגע כי הוא בעצם 9800XT מוחלש שאפשר לעשות לו אוברקלוק זעיר והוא יוצא 9800XT לכל דבר. אני חושב שאני קונה מחשב מארצות הברית אז גם ככה שאחריות אין לי כל כך =\ אז אני רוצה לדעת אם יש באמת סכנה ממשית שיקרה משהו לכרטיס באוברקלוק? בבקשה עזרה והצעה האא ואחרי שאני יעשה את האובר קלוק לכרטיס הוא יריץ לי דום 3 פאר קרי ואף לייף 2 חלק? עם athalon 64 3200+ 512 x 2 mb (ocz)
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני לפני קנייה של מחשב, אני יודע שזה נראת שאלה די טיפשית, אני רק רוצה לדעת אם הביצועים של ה HD5850 יותר טוביםפ בגלל שזה DX11 או מה? המהירות יותר גבוהה? אני יודע שאפילו ב DX 10.1 עדיין השימוש הוא לא עד הסוף ורציתי לדעת איך המהירויות של 4890 מול 5850 המעבד של הכרטיס מסך והעיבוד נתונים, מה עדיף אם מסתכלים על זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי, יש חברות כמו GYGABYTE אשר באופן די עקבי מוציאות כרטסיי AMD במהירות שעון גבוהה יותר מאשר המהירות הבסיסית. למשל כרטיסי HD6870 מגיע ב-915MHZ לעומת 900MHZ. השאלה היא האם (ועד כמה) בכלל כדאי לקנות כרטיסים כאלו? האם הם כוללים מע' קירור טובה יותר? מה ההבדל בינם לבין כרטיסים עם המהירות הבסיסית שאפשר גם להם לעשות OC אם רוצים?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה זאת http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1841&CatCode=400 או זאת http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1771&CatCode=400
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לא מצאתי הרבה דיבורים עליו בפורום. אני שואל כי קניתי איזה מחשב חדש חמוד פה בארה"ב בדיל חלומי ורציתי לדעת אם יהיה כדאי לשדרג כרטיס מסך או שלא צריך בשביל עבודה משרדית נטו (אני אף פעם לא משחק משחקי מחשב..לפחות לא אצלי במחשב). אני לא יכול לספר על ביצועיו בשלב זה כי אני שומר אותו בקופסה עוד שבוע וחצי ככה.. הסיבה היא שכל יום ראשון יש דילים חדשים ואני רוצה לוודא שזה הדיל הכי טוב (אז אני ממתין לשתי נאגלות של דילים). את המחשב אפשר להחזיר תוך 14 יום כל עוד לא פתחתי את הקופסה... אולי נשמע מוזר, אבל זה בדיוק מה שאני מתכנן לעשות (להחזיק אותו בן ערובה קצת). ;D בוא נשאל את השאלה בצורה אחרת: האם יכולים להיות הבדלים משמעותיים בביצועים של ממשק Aero ושימוש משרדי (וטיפה'לה פוטושופ) בין הכרט…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי XFX GEFORCE 6800GT 256 עכשיו הייתי משחק במשחקים וזה... ועכשיו פיתאום אני שם לב כשאני ניכנס ממשחק וניכנס לבדוק כמה מעלות הכרטיס מסך שלי אז הוא עומד על 75 למה זה (וזה עוד בחורף) ומה אני אמור לעשות כדי לתקן את זה תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GeForce 6600 GT ואני רוצה להחליף אותו במשהו יותר חזק ועדכני למשל במשחקים של היום כמו NFS החדש או Time shift אני צריך להוריד את הרמה של הגרפיקה למינימום [אבל ממש המינימום] כדי שיפעל. אני מעוניין בכרטיס שלא יהיה יקר מדי אבל גם לא low end, מצידי שהגרפיקה תהיה בינונית רק שהFPS יהיה מספיק גבוה. מוכן להשקיע עד 700 שקל. הכרטיס הזה יתאים? http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=576021 ואם צריך אז המערכת שלי זה- amd +3000 1 GB זיכרון לוח אם A8N SLI ASUS
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
דבר ראשון זה אחלה מסך...רואים ממש יפה, בהיר, וברור. עכשיו יש לי שאלה... עדיף להשים את המסך על המהירות ריענון הכי גבוהה שלו? (שהיא 75 Hertz דרך אגב) בקיצור השאלה שלי בכלליות זה האם ככל שמהירות הריענון גבוהה יותר כך יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי את ה x800 XL של SuperColor כמובן שלכרטיס יש TV OUT עם איזה חיבור מוזר בצד של הכ.מסך שממנו אמור לצאת מתאם כזה שהופך את היציאה ל SVIDEO עכשיו אחי הקטן, איבד לי את המתאם הזה, ואני לא יכול עכשיו לחבר את הטלויזיה למחשב דבר מאוד חשוב היות והמחשב עובר הסבה ל HTPC מצאתי מתאם כזה של GIGABYTE בכלל מהכרטיס של אחי, אבל אני לא מצליח לגרום לזה לעבוד יש איזה פתרון חברים ???? אפשר לקנות כזה דבר או משהו ??? מעצבן מאוד
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-