כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
היי, כנראה שהכרטיס שלי הלך ואני מחפש כרטיס מסך בתקציב נמוך , 200-300 ש"ח שדומה ביכולות שלו ל 9600GT לא צריך כרטיס יותר טוב אני גם לא צריך, אם הוא טיפה פחות טוב אז לא נורא אבל לא משהו ממש גרוע.
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני משדרג את המחשב בשביל ביצועי הגרפיקה שלי (פוטושפ לעבודות כבדות מרובות שכבות ואולי בעתיד עריכת וידאו כגון אפטר אפקטס) וגם על מנת לשדרג את חיבור הטלויזיה למחשב שלי (כרגע כאשר תזוזה מהירה בסרט יש ריצוד קל במסך הטלויזיה). שידרוג המחשב לפוטושופ יהיה על ידי תוספת של 8 ג'יגה לזיכרון הראם וחשבתי גם לשדרג כרטיס מסך. אחרי בדיקות מרובות והשוואה עיקרית בין נתוני ה-cuda והזיכרון בביטים הגעתי לכרטיס gtx660 הבא: http://ksp.co.il/?select=.1044..35..46..859.&list=1&sort=2&glist=0&uin=22414&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 וזה המפרט הנוכחי שלי שלי: מעבד אינטל 3.2GHZ 6MB CORE I5 1155 QUAD לוח GA-H77-D3H GIGABYTE דיסק קשיח טושיבה 500GB זיכרון C…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
חיכיתי לזה חודשיים וסופסוף הגיע ה 6600GT ל AGP! מה שכן, מאז יצא גם 6800LE וגם הוא ל AGP. מה עושים? מי מהם יותר טוב, זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2353&catcode= או זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2252&catcode= שניהם אותו מחיר ככה שאני ממש בדילמה. אבקש תשובות מבוססות בלבד ע"י בנצ'מרקים או נתונים טכניים, לא תשובות כגון "קח את X - הוא הכי טוב!!!"
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם מישהו ממכם יודע משהו על הדבר הזה כי חיפשתי קצת בגוגל אני לא יודע יודע אם זה עדכני או לא אז שמישהו יסדר לי קצת את המחשבה חח תודה.........
-
- 10 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות 8800GT 512MB 256BIT ההבדל בינו לבן ה512BIT הוא קריטי?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אנשים ידוע לכם מתי יוצא גיפורס 8600GT.... ומה המחיר שלו יהיה ?????
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ברוב המשחקים הFPS שלי בסדר !. התוצאה שלי ב-3DMARK זה איזה 3500 אבל בקאונטר סטרייק אני מקבל 15 -25 FPS וזה נראה כמו דפים בספר שעוברים ;D . התקנתי דרייברים אחרונים מהאתר של ATI אבל זה לא עוזר. מישהו יודע מה עושים ? אני חולה על המשחק אבל אני לא יכול לשחק וזה לא ממש אופייני לכרטיס שלי...(במיוחד שעם הקודם שלי GEFORCE 2 MX 400) הייתי מקבל לפחות 40-50+ FPS, עם כרטיס שחלש בהרבה מהראדון 9000 פרו שלי. מה עושים ?? אני אובד עצות
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי מסך של סמסונג ניגודיות 2000 2 מילי שניה רענון בקיצור כל סרט שאני שם {חוץ מדיוידי } הצבע נמרח מה יכולה להיות הבעיה ? ;D
-
- 8 תגובות
- 555 צפיות
-
-
כנ"ל אין מגבלת תקציב תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך דל 2407 . הרזולוציה הטבעית שלו 1920X1200. כרגע יש לי 7600 GT. איזה כרטיס צריך לרזולוציות האלו, על מנת להנות (גרפיקה על HIGH בכול הפרמטרים ) ממשחקים חדשים? לדוגמה: COD4, JERICHO, ומשחקים שעתידיים לצאת בזמן הקרוב. נ.ב. לא להכליל את CRYSIS בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה 78GS (עדיין לא בטוח איזה חברה אבל כנראה של EVGA) אבל שמעתי שבדגם XXX של החברה XFX יש בעיה קטנה עם המאוורר שהם השאירו איזה חתיכת פלסטיק מתחת למאוורר וזה עושה שם רעש מעצבן השאלה שלי היא אם זה יהיה בכל המודליםאו רק בזה של XFX כי המאורר והגוף קירור של כל המודלים הם אותו דבר רק מחליפים את הלוגו ואת הצבע השאר אותו דבר תודה מראש טל
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מצטער שאני עושה שני סקרים פשוט אני עדיין לא סגור על הגודל ורציתי להישאר עם אופציה אחת בכל קטגוריה המסך ישמש בעיקר לעבודות משרדיות ולסרטים אבל גם למשחקים נא לנמק כל בחירה ולהתייחס למחיר!!! אם יש עוד הצעות נא להגיד לי ואני אוסיף תודה רבה
-
יש לי שכן עם כרטיס 750TI והוא רוצה עליו 250 שקל ? כמה הוא שווה ? ואם הוא רלוונטי ל 2023 גם באיכות גרפיקה LOW MED
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כרטיס מסך טיפה מיושן והגיע הזמן לשדרג (RADEON VE וקצת קשה לו עם משחקים חדשים). השאלה היא מה כדאי לקנות, בהנחה שאני לא גיימר מושבע אלא משחק רק מדי פעם ואני לא הולך להוציא עליו מעל 1000 שקל. כך שכרטיסי ה HIGH END לא באים בחשבון. מבחינת NVIDIA, בתקציב הזה ניתן לקנות רק MXים למיניהם. האם הם שווים משהו ? אם אני הולך על ATI אז יש את ה RADEON 9000 PRO אבל לפי מה שקראתי הוא לא כזאת מציאה גדולה ובעצם ה RADEON 8500 יותר טוב (למרות שיותר ישן). אז האם כדאי לקנות את ה 9000 שהוא חדש אך חלש או למתוח קצת את התקציב ולקנות 8500 ? או אולי למישהו יש הצעה אחרת בכלל ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המערכת שלי: core i5 750 4gb ram enermax 525W מחפש כרטיס לסרטים בתלת מימד ב FULLHD הבנתי שכמעט כל הכרטיסים יכולים לשמש למטרה זו, תתקנו אותי אם אני טועה. אני רוצה גם משחקי תלת מימד, האם רק ל כרטיסים יעודיים של NVIDIA יש אופצייה זו? איך זה הולך , משקפיים שמחוברים לכרטיס או פשוט משקפיים של הקולנוע? האם צריך מסך מיוחד למשחקים? בכל אופן אני קונה מקרן 3D כנראה. לגבי העיבוד פיזיקה , האם רק לNVIDIA יש ? והאם יש טעם לחשוב על זה כאאשר יהיה כרטיס מסך אחד? אוליי כדי לחכות לכרטיסים חדשים ? שמועות אומרות משהו דצמבר ינואר ... שמעתי גם צריך להגיע 560 ברמה של 570 ...אוליי הוא כבר הגיע.. כרגע נראה לי 5950 2G או 560TI סליחה על כל כך הרבה שאלות מזמן לא התעדכנתי בחומרה. תודה לכל התומכים
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי את המשחק HL2 ,והתחלתי לשחק בו אבל אחרי כמה דקות המשחק נתקע ויש הודעה שמנוע גרפי לא מגיב. איתחלתי את המשק ושוב עלה אבל כל כמה דקות נתקע המשחק, הורדתי דרייוור חדש (4.12) אבל זה עדיין נתקע למישהו יש מושג למה זה קורה? יש לי את המערכת הבאה: A64 3000 s939 k8ns ultra gigabayte radeon 9600 pro 1024 ram תודה לכל המגיבים.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש חנויות שמוכרות את סוג הכרטיס בכ ש"ח1400 ,לדוגמא: http://wellcom.co.il/catalog/advanced_search_result.php?search_in_description=1&x=25&y=9&keywords=gtx570&osCsid=062c11e4dbe44542d3e0cc65fdaaa2ad אבל עם מאוורר אחד ,אני יודע שהם די מתחמם ואף מגיע ל 90+ מעלות ויש חנויות שמוכרות את בכ 1600ש"ח של חברות אחרות עם שני מאווררים וכו יש עדיפות לחברה מסויימת מבחינת אמינות/שמירה על טמפ נמוכה וכדומה מכל החברות שקיימות כמו Sparkle ,PNY,GainWard,TwinTech וכו.. עריכה: אה ושכחתי גם לציין שבמידת הצורך אעשה לכרטיס OC לכן גם זה חשוב ,ואם יש גירסא מסויימת שעדיפה לכך אשמח לדעת . ?
-
- 37 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך די בינוני geforce 4 mx 440 אבל אני רוצה ביצועים יותר טובים וגם יותר גרפיקה עשירה במשחקים. השאלה שלי היא האם כדאי להחליף את הכרטיס הישן ולקנות רדאון 9500 פרו? ואם תוכלו לרשום מה יותר טוב הרדאון או ה-gf4 ti 4400 וכמה עולה היום בישראל הרדאון 9500, חח מקווה שלא הגזמתי בשאלות... ;D
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשדרג את המחשב שלי באיזה כרטיס מסך למשחקים וצפייה בסרטים ב-HD. כרגע המפרט הוא: Intel D945GCNL DualCore Intel Pentium E2140, 1600 MHz 2GB RAM ATX-480 Power Supply אני יודע שהמחשב יהווה לי צוואר בקבוק, אבל ברצוני בסופו של דבר להעביר את הכרטיס למחשב הבא שאני ארכוש, שאינני מתכנן לקנות בשנה הקרובה ולא רוצה לקנות כרטיס נוסף כשהקנה אותו. ולכן אני מעדיף לקנות כרטיס דיי טוב עכשיו שיוכל לשמש אותי כרגע ובהמשך ברמה מסוימת, על אף צוואר הבקבוק. מבחינת הכרטיס חשבתי ללכת על: Radeon HD 6750 1024MB GDDR5 או Radeon HD 6670 1024MB GDDR5 אבל אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס אחר שיוכל להתאים לי או לומר לי איזה מהכרטיסים האלו יעבדו בשבילי הכי טוב בהתחשב שאני מריץ את המחשב ואת…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאר רכיבי המחשב אמורים להיות E6400, לוח אם ג'יגבייט 965,זיכרון 2x 1024, המפרט עדיין לא גובש לגמרי, יהיה מפרט ממוצע של 5000 ש"ח ללא מסך וציוד. לגבי כרטיס מסך אני מתלבט, מה מומלץ? לדעתכם, תוך כמה זמן כרטיסי מסך תומכי DX 10 יגיעו לרמת מחירים של 1300 שקל, אם תוך חודשיים-שלוש אז די כדאי לחכות לא? אשמח לתשובה כי זהו השיקול העיקרי האם לקנות את המחשב עכשיו.
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני ניסיתי לגלוש ברשת ולבדוק איזה הבדל ישנם בכרטיסים הנ"ל כי לפי המפרט הטכני של שניהם הם שווים אז מה בעצם ההבדל פה? WinFast A6600 GT TDH http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=160&lineid=1&act=1 WinFast A6600 GT TDH 20th Anniversary Limited Edition http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=250 מאוד הייתי רוצה לדעת מה הבדל בינהם כי הכרטיס המיוחד ברשותי.... והייתי רוצה לדעת עליו תודה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי Geforce 3 Ti200 של אסוס הכרטיס הוא דלוקס... עכשיו אני רואה לראות במקביל על המסך ובטלויזיה מה שאני מפעיל על המחשב! כלומר להפעיל סרט על המחשב ולראות אותו גם במחשב וגם בטלויזיה... עוד דבר זה יש איזה תוכנה שיכולה לעזור לי כי עם הדריוורים של נוידיה זה לא נוח להחליף לטלויזיה כי המחשב לא ליד הטלויזיה... אני לא רואה את שתיהם אז כאשר אין כלום במסך אני צריך ללכת לחדר השני כדי לראות מה קורה..
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה אבל עושה לי בעיות לראות סרטים העל מחובר טוב אני רואה את השולחן עבודה בטלויזיה אבל כש אני מפעיל סרט עם media player, bsplayer ,microdvd...... הסרט לא רץ. אני יכול לראות אותו רק על מסך המחשב שלי אני משתמש ב winxp והכרטיס הוא asus v7100 mx400 בבקשה תעזרו לי .
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אם זה מוציא סאונד של נגן כמו WINAMP וכו' אז כדאי לעבוד עם היציאה הזאת ולחבר אותה למגבר במקום היציאה של הכרטיס קול ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-