כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב בן כ 4 שנים, intel dual core E7300 לא זוכר את המהירות המדוייקת לוח אם MSI כרטיס המסך שנשרף הוא Geforce 9800 GT ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך באותה רמה או טיפה טוב יותר ככה שהמשחב שלי יוכל לסחוב אותו. יש לכם אולי הצעות סבירות מבחינת כסף? (באזור ה 400 ש"ח ועדיף פחות) ? תודה סטס
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כבר די התיאשתי!! לא משנה מה אני לא מצליח לבדוק את הטמפ' של הכרטיס מסך שלי!! הכרטיס שלי הוא הכרטיס במחתימה (GV-NX66256DP ) איך בדיוק שלב אחרי שלב/תוכנות איך כמה ולמה! בקיצור עדיין לא מצאתי דרך לבדוק את הטמפ' של הכרטיס מסך!!! יש מצב שאין דרך בכלל לדעת?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
אני משחק במקס פיין וכול קווי הרוחב מטושטשים ברגע שאני זז אם מקס וזה גם קורא קצת בut2004 עכשוו השאלה אם זה המסך או הכרטיס מסך מה אתם אומרים יש ליradeon 9600 ומסך proview 787 pure flat הצמדתי מגנט בגלל שאני רוצה להרוס אותו אבל רק כמה דקות בודדות נראה לכם שהרסתי או שזה הכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי בעזרתכם החלטתי לקנות RADEON 9800 ובדקתי ובארץ זה עולה 1350 וזה קצת הרבה אז חשבתי אולי לקנות מארה"ב טוב אז בקיצור רציתי לשאול 1. האם שווה לקנות מארה"ב ? 2. אתם מקרים אתר/חנות מארה"ב זולה יחסית שאפשר להזמין דרכה (לארץ הכי טוב אבל זה לא ממש חשוב)
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
עבודה יפה של digital foundry - אל תפספסו:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
והאם זה יעבוד על מחשב רגיל ? איזה דגמים יש
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
קיבלתי כבר כזה שמתחבר לחיבור השחור הזה (ד"א אני שמוק שלא מבין במחשבים פשוט הכ. מסך האחרון שהיה לי זה GF4) ואליו יוצאים 3 RCA נקבות, אדום, כחול וירוק איך אני מחבר את זה לטלוויזיה?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מה זה אומר אם קיבלתי 29103 ב3DMARK 2001SE ?? חחח, זה טוב ? איפה אפשר לבדוק ?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות בין שני הכרטיסים מהסיבה הזאת: gigabyte הם חברה מוכרת יותר מ sparkle לכן לדעתי מבחינת אמינות הכרטיס של gigabyte יותר טוב מצד שני הכרטיס של sparkle מגיע עם אובר קלוק מה שיכול לשפר את הביצועים בצורה נחמדה של כ 10 % אך נאמר לי שהקירור של gigabyte יותר טוב וגם אמין (כסף הוא אינה הבעיה שניהם עולים בסביבות 1400 ש''ח) אני מקווה שתוכלו לעזור לי לבחור ואנא פרטו את הסיבות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיבבתם את דגמי ה-THICC המשונים מדורות קודמים של מפתחת השבבים האדומה? כדאי שתערכו היכרות עם דגמי ה-Speedster Merc 319 בהקדםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רק לאחרונה קניתי כבל HDMI כדי לחבר בין המחשב לטלוויזיה. אחרי שחיברתי נתקלתי בבעיה שיש תמונה אך אין סאונד. בדקתי קצת ברשת וגיליתי שבכרטיס שברשותי- GeForce GTS 250 יש לחבר בעזרת כבל את ה SPDIF ללוח אם, כדי לקבל סאונד. אבל מה, בלוח אם שברשותי - GA-P35C-DS3R ver1 של גיגהבייט, אין לו SPDIF OUT רק IN. (http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2551#manual) לכן השאלה שלי אליכם, מה האפשרויות שעומדות בפני? כדי לשמוע סאונד בטלוויזיה. תודה מראש רון
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כדאי לי לשלם את העוד 200 שקל בשביל לשדרג את הSapphire HD6770 ל6850. המפרט שלי הוא כזה: מעבד I5 ספק של צ'יפטק 550W מסך לא משהו 1024X1280 מה אתם אומרים? כמה ההבדל משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מה ההבדל בין video memory ל- Memory Bus? ואיזה מהם חשוב יותר ויותר משפיע על הביצועים של הכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכם! מה קורה ביום חורפי שכזה? הכל טוב? יופי... ;D אז ככה, היום בירצוני להמליץ לכם על כרטיס מסך במחיר המצחיק של 869 ש"ח . את הכרטיס קיבלתי ביום שישי, פתחתי את הקופסא ועיני נפערו! כזה מחזה מרהיב, לא ראיתי מימי . אץ רץ אני להתקינו, הדליקוני את המחשב, נכנסתי במהירות ל 3D Mark, עשיתי את הבדיקה, נוכחו מול עיני מחזות מרהיבים! שלא ראיתי מימי! ( שוב! ) בסופו של דבר, אחרי שהבדיקה הושלמה, הופיעה התוצאה: ! 8349 ! צרחתי באוויר, כן כן, זה מדהים! אפילו עם מערכת בינונית כמו שלי, מבוססת אינטל פי 4, 1.5 ג'יגה הרץ . לא אמתח אותכם יותר מידי, הכרטיס הוא: Leadtek A250LETD 64MB MyVIVO - הלוא הוא nVidia GF4Ti4200 64MB . ==!הוא!== ביצועים מצויינים בכל המשחקים ( למעט סולדט ), אפי…
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי שלום לכולם ומקווה שפרסמתי את ההודעה במקום הנכון. אז ככה אחרי 16 שנה בלי מחשב נייח קניתי לי מחשב חדש משומש. המחשב עצמו פרי בילט. יש לי את הכרטיס מסך שציינתי בכותרת והבעיה שיש לי היא שהכרטיס מסך באופן אקראי פשוט קורס ומאבד אות, לאחר מכן הדבר היחיד שאני יכול לעשות הוא לכבות את המחשב ולהדליק כמה וכמה פעמים עד שכרטיס מסך עובד ורואים הכל רגיל וזה יכול לקרות דקה אחרי שהמחשב עולה או אפילו כמה שעות אחרי.
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
- 1 follower
-
-
יש מחסור בכתבות ובשום מקום אני לא מוצא אחת plz help! חייב להשיג,מצטער אם הפרעתי לפורם
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק בבקשה להמלצה לכרטיס מסך לצפייה בסרטי 3D לא SBS אלה קבצי בלו ריי מלאים. מחיר הכי זול שניתן, ישמש אך ורק לצפייה בסרטים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כמו שראיתם בכותרת, קיבלתי את החלקים שלי לגבי חיבור הכרטיס מסך - הכרטיס מסך שיש ברשותי כרגע מחובר בשתי חיבורי 8 פינים, ה970 הוא עם חיבור אחד של 8 ואחד של 6, ה8 מורכב מ6+2, זאת אומרת שחיבור אחד אני מחבר כמו שהוא, ואת השני אני מחבר רק את ה6 ואת ה2 אני משאיר ככה תלוים בצד ? זה בסדר ? לגבי ה840 איבו, יש לי בחלון האחורי של המארז חיבורי הארדיסקים פנוים שזה כמה יציאות כאלה על כבל אחד, מחבר אחד מהם אליו וסטה וזהו ? ולגבי SATA, יש לי לוח אם Z77X-UD5H, אני לא מצליח להבין כמה חיבורי SATA 3 יש לי, ואיפה הם נמצאים, באתר של גיגהבייט רשום : Chipset: 2 x SATA 6Gb/s connectors (SATA3 0/SATA3 1) supporting up to 2 SATA 6Gb/s devices 4 x SATA 3Gb/s connectors (SATA2 2~5)…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי נושאים לא מצאתי משו שנוגע בישבילי .. אז ככה יש לי עכשיו X800XL 512MB אני רוצה לשאול האם כדי לקנות את ה-HD3850.. האם יהיו הבדלים בביצועים ששווים את הכסף ? תודה .. ובנוסף יש לי AMD3800 DUEL CORE עם אובר קלוק ל-4200.. הייתי רוצה לדעת אם זה בסדר .. והכל יעבוד טוב ? והאם כדי לי לקנות תודה =] ---- עוד שאלה.. רשום בפרטים של ה-HD3850 שהוא PCI-E 2.0 ולי ב-EVEREST רשום משו PCI-E 1.0 PCI-E 1.0 x16 port #0 In Use @ x16 (Gigabyte Radeon X800 XL Video Adapter) אז מה זה לא יעבוד לי במחשב ה-HD3850???? הלוח אם שלי הוא : Gigabyte GA-K8NF-9 v2 תודה על העזרה.. חשוב לי ממש.
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם, באמת אני בהתלבטויות פה וכבר לא מצליח להבין מה הולך. ראיתי שהX1600PRO הוא תקציבי אומנם אל ביצועי בהתאם וכבר עם עוד קצת התאמצות עדיף להביא את ה7600GS המרעיש. איך הכרטיס המוזכר בכותרת בעלות של 1000 שקל בדיוק? איפה הוא עומד מול 76GS ואם מישהו יוכל להביא לי בנצ' אני ישמח כי אני לא מוצא באמת באמת תודה לכולם ואני מצטער על כל השאלות תודה רבה קובי יש לו 12 צינורות DUAL DVI HDTV לעתיד.. גמובן תומך בSM3 וHDR
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
****עריכה**** מצאתי את הלינק היום, ומסתבר שהוא לא הכי חדש. מנהלים יקרים - אם קיים כבר פתיל בנושא אודה לכם אם תנעלו את זה. ------------------------------------------------------------------- http://www.projectlan.de/download,file,140,1,28.htm BOTH x86 and x64 inside ! -----------------ובנוסף - שתי תמונות שלקחתי עכשיו :
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, בהנחה ויש לי את המערכת המתאימה, כלומר: core i5 4690 Gigabyte GA-H97-HD3 ספק Antec 550W 80+ VP550P ויש לי 800 שקל +/- איזה כרטיס מסך הכי מומלץ למשחקים בסכום הזה? מתלבט בין 2 כרטיסים: Gigabyte Radeon R7 370 - http://ksp.co.il/?uin=27421 לבין MSI Radeon R7 370 GAMING - http://ksp.co.il/?uin=27471 או שבכלל מומלץ כרטיס של geforce...? אשמח לעזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יתאים הכרטיס מסך 8600GT 512MB לעבודה ברזולוציה עם המסך של דל 2408WFP? מתכוון לקנות לכן שואל, תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-