עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Le0n,

מה אתם חושבים עליו ממולץ??? איכות שווה את המחיר?. ומה המחיר שלו ואיפה אפשר לקנות אם שווה.?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  2. אז ככה יש לי דרייברים של הcatakyst גרסה לפני 8.10. עכשיו בשביל להתקין תחדשים אני צריך למחוק קודם כל תקודמים או שישר להתקין תחדשים? פעם שעברה שמחקתי תדרייברים הקודמים המחשב עשה ריסטרטים שהפעלתי תווינדוס והייתי חייב להתקין תדרייברים בsafe mode .. מה אתם אומרים חייב למחוק קודם תדרייברים הקודמים?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  3. שלום לכולכם יש לי שאלה התחדשתי בכרטיס מסך חדש לאור התיעצויות שהיו לי כאן בפורום , החלטתי לקחת את ה LEADTEK 9600 geforce gso extreme 384mb לאחר שהרכבתי אתו די בקלות והכל היה תקין בהחלט הכנסתי את הדיסק והתקנתי בו את הדרייברים שהיו בו כולל הגרסא הנחמדה של WIN FOX II שעדיין אני מנסה ללמוד אותה. האובר קלוקינג מפחיד אותי האמת אני גם לא צריך נכנסתי לאתר של NVIDIDA הורדתי את הגרסא החדשה ביותר של החברה אבל יש לי עדיין שאלה בעצם שתיים. מדוע אני לא רואה שינוי מהותי ברזולוציה בדסק טופ ? הכל גדל למקסימום ויש לי כולה מסך 17 אינץ' של LG FLATRON L1752TQ צריך לשנות עוד משהו או להתקין משהו מאיזה אתר ? בסה"כ יש שינוי ע-נ-ק במשחק החדש של MOTOGP 08 , ואי איזה שינוי ממש כמו פלייסטייש…

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  4. שלום לכום, ברשותי כרטיס מסך (Geforce 4) - במחשב הישן, סמתי לו גופיי קירור על הזיכרונות והחלפתי לו את הקירור של הצ'יפ. וכרגע אני רוצה לעשות לו OC - (נראה לי רציני) ואני לא יודע מאיפה להשיג בשבילו תוכנה שתאפשר לי לעשות לו,כי בדרייברים של Nvidia יש רק בגיסאות של Geforce 7 ומעלה. אודה למי שייתן לי שם של תוכנה שאוכל לעשות איתה OC לכרטיס. בתודה.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  5. שלום, השוואה בין שלושה כרטיסי מסך! 1) Palit radeon x850xt - 256MB 2) club3d radeon x800xt 256MB 3) powercolor hd2600pro 512MB ----------------------------------- תשובות בבקשה מלאות, ולמה..אני אישית חושב שה x850xt הכי מהיר וטוב.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  6. היי , אוקי אז המגבלות הן כאלה: *הכרטיס החדש יחליף HD4850 של XFX שהחיסרון היחיד שלו הוא512MB ,שעובד עד היום כמו גדול(באמת,אין לי תלונה אחת עליו) לאחרונה רכשתי מסך טלויזיה 1920*1080P וכנראה שבגלל הזיכרון הקטן יחסית אני רואה קפיצות קטנות בזמן סרטים, כך שהכרטיס חייב להגיע עם לפחות ג'יגה זיכרון פנימי(מה שנראה כסטנדרט היום) *הכרטיס חייב להיות באותו גודל פיזי של הקודם ,(אין מקום במארז) 9 אינץ' אם אני לא טועה. *רצוי ATI (העדפה אישית,בלי הצדקה מיוחדת) *בתקציב הזה אפשר לשחק על מסך הטלויזיה או שישנו צורך למתוח טיפה את התקציב? *ראיתי את ה5770 1GB שנראה שהוא מתעלה על כרטיס המסך הנוכחי ,איך הוא במשחקים ב1080*1920? בכלל כל המלצה\דעה אחרת\מבצעים חדשים אשמח לשמוע תודה יומנעים

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  7. יש לי לוח אם SOCKET 478 P4P800 ויש לי כרטיס מסך ASUS NVIDIA GEFORCE 5700 ולפי מיטב הבנתי הוא 3.3V הכרטיס אני חושב שיש אי התאמה בין הכרטיס מסך ללוח אם כי כשאני מלביש את הכרטיס מסך עליו אז המחשב פשוט לא עולה ואני מקבל מסך שחור ואפילו לא מגיע לביוס איפה אני יכול לבדוק את ההתאמה בין כרטיסי מסך לבין הלוח אם? איזה כרטיס מסך אני יכול להלביש עליו? הבנתי שאני צריך כרטיס מסך עם 1.3V מישהו יכול לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by Idan-h,

שניהם לAGP. המחיר של שניהם בסביבות ה400. ה7600 תומך PS3. בכל זאת, מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  9. Started by anri,

רציתי לדעת איזה כרטיס מסך לקנות X800 XT או GeFORCE 6800 אולטרה כמובן שהשאלה הזאת כבר מוכרת לכלום אבל אני חייב תשובה כבר זה משגע אותי פעם אומרים זה יותר טוב פעם זה יותר טוב אז אני רוצה לקבל תשובה סופית מה יותר טוב למרות שאני חושב ש-X800XT יותר טוב אבל השמח לקבל דעות נוספות המחיר לא חשוב לי אני רק רוצה לדעת מה יותר טוב מה ישאר איתי יותר זמן ?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  10. אם אני מחבר כרטיס מסך רגיל ללוח אם שמותאם לכרטיסי מסך LOW PROFIL זה עדין יעבוד? אין לי בעיה שיבלוט החוצה מהמחשב. יש לי את ה המחשב DESKTOP הדק.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Started by shy_thebar,

שלום. מישהו מכם מכיר את הכרטיס הזה? Club-3D ATI Radeon 9800 Pro 128 MB ראיתי שמוכרים אותו במחיר של 1349 ש"ח(עם אחריות לשנתיים) אם כן-האם אתם ממליצים עליו(אין לי כוונה לעשות לו אוברקלוקינג או משהו כזה) תודה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  12. חבר שלי עומד לקנות מחשב חדש, ואנחנו לא בטוחים אם כדאי כרטיס תומך DX9 חזק או כרטיס תומך DX10 חלש יחסית. ידוע שכרטיסי 9 אמורים להריץ משחקי 10 בזמן הקרוב, כי הם ירוצו גם על כרטיסי DX9, אבל השאלה שלי היא, האם יש מצב, שבעוד שנתיים למשל, המשחקים החדשים שיצאו ידרשו DX10 כדרישת מינימום שלהם וכך בעצם הוא יתקע עם כרטיס שלא שווה כלום?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by spitzi,

שלום, מישהו יכול לתת לי דוגמא ומחיר לכרטיס מסך מומלץ מכל אחת מהקטגוריות הבאות ? כרטיס חזק. כרטיס חזק מאוד. כרטיס פצצת אטום. המפרט שלי: Pentium i5 2500K Asrock Z68 Pro-3M Antec Neo 520W Kingston Hyper-X Blu 2x2GB Seagate F3 1TB תודה.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by Enn0L,

היי, יש לי במחשב כרטיס מסך 8800GT עם OVERCLOCK מהמפעל של Inno3D (הדגם המדויק: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/8800gt_oc.htm) תוכנות שונות שבדקתי איתן את הביצועים שלו מראות: GPU CLOCK: 650 MEMORY: 950 SHADER: 1500 ובאתר של החברה רשום שה-Memory Frequency הוא 1900 ולא 950! אני באמת לא מבין בזה כלום, אבל יש לזה הסבר?

15. Started by Dolo,

כרגע המפרט שלי הוא כזה: (P4 3.2ghz (s478 2x512mb ddr ram Radeon 9600XT AGPx8 המחשב מאד ישן, אבל כרגע אין תוכניות להחליף אותו בקרוב. לפני הרדאון היה לי 6800GT שנתן ביצועים מעולים, אבל הוא נשרף והייתי צריך להחליף אותו ב-9600 הישן יותר, מה שיצר צוואר בקבוק מאד רציני במערכת. כרגע לקנות מחשב חדש זאת לא אופציה, מה שמגביל אותי לשדרוג כרטיס המסך לכרטיס AGP8 אחר - השאלה היא אילו כרטיסים קיימים שיהיו שדרוג עבורי. אני לא מחפש להריץ את קרייסיס על ההגדרות הכי גבוהות. אני בסך הכל רוצה לשחק באטלפילד 2 על הגדרות גבוהות ושזה ירוץ חלק כמו שזה עבד עם ה-6800GT. ראיתי שהרבה ממליצים על ה-GeForce7300, אבל ממה שקראתי ברשת הוא דווקא פחות טוב בהשוואה ל-6800. בכל מקרה, תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  16. Started by mikypuff,

שלום חבר'ה, קניתי כ. מסך חדש - GeCube Ati Radeon X1950XT 512M. רציתי לדעת איך מתקינים אותו (פיזית) במחשב בלי לשרוף אותו בטעות (יש לי נסיון רע עם CD-ROM ששרפתי פעם...) האם באמת מחברים אותו מהחיבור שלו (6 פינים) לשני מקורות חשמל (4 פינים כל אחד) בו-זמנית? תודה

17. Started by mute,

אני רוצה מחשב לצפיה בתכני HD האם זה משנה הכרטיס הכרטיס מסך? אני מתלבט בין 1950 ל 1650 לא מתוכננים שום משחקי מחשב! וידאו ב HD בלבד! האם משנה כרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by Animor,

שלום, כרגע אני עם CCC. אני מעוניין לבצע OC ל-6950 שלי. איך כדאי לעשות את זה - באמצעות CCC או MSI AB? האם יש יתרון בביטול CCC והפעלת MSI AB במקומו? או שאני אמור להריץ את שניהם במקביל? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by WaRez.,

שאלום.. אני מחפש מסך LCD... תקציב - 1400 גג.. מטרות - משחקים.. צריך לכלול - 8MS וDVI 17 אינצ' לא חייב ליהיות סמסונג. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  20. אני עם המפרט שרשום בפרופיל שלי, האם הכרטיס יתאים באופן עקרוני והאם היצרן הזה אמין? דבר נוסף, בנוגע לטמפרטורות של הכרטיס, מהי טמפרטורת העבודה שלו והאם צריך להשקיע בפיתרון קירור חלופי ( אני לא מתכוון לעשות OC לכרטיס )? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  21. שלום אני צריך קישור לדרייבר הכי חדש של כרטיסי ATI. לי יש את X800GTO2 תודה

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  22. אני רוצה לקנות כרטיס מסך (RADEON 9700 NON PRO) בחו"ל והיטסינקים קטנים לזכרונות שלו. בכל התמונות של כרטיסי רדאון רואים אותם רק מהצד של המאוורר ורואים שם 4 צ'יפים של זכרון. האם זה הכל או שבצד השני של ה PCB יש עוד 4 צ'יפים (מצטער, אף פעם עוד לא ראיתי כזה כרטיס במציאות) ?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  23. שלום רב ושבת שלום לכל חברי הפורום הרכבתי מפרט לבחורה מבוגרת, התקציב שהיא העמידה לי הוא כ 4000 ש"ח , הבקשה שלה היתה שהמחשב יוכל לשרת אותה לגלישה באינטרנט+סרטים ובקיצור לעבודה משרדית, אבל היא ביקשה שהמחשב יהיה גם טוב למשחקים בישביל הנכדים שלה שמגיעים אליה, לפי מה שהיא אמרה הם משחקים את המשחקים החדשים שיוצאים בחנויות כמו BF3 ,CRYSIS2 וכו... הרזולוציה של המסך שלה הוא 1280X1024 וכרגע היא לא מיתכוונת להחליף אותו אבל בעתיד אולי כן, היא אמרה לי קח 4000 שקל ותרכיב לי את המיפרט החזק ביותר שאתה יכול וכך עשיתי ולהלן המפרט: מאוור Cooler Master Hyper 212 Evo RR-212E-16PK, יחידות 1 ₪169 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1418 ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDM…

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  24. טוב אז כרטיס ה 9800GX2 יצא כבר לפני חודש פלוס. וכנל לגבי לוחות אם של NVIDIA שתומכים בSLI כזה. ומה דעתכם? יש הרבה שאלות שרציתי לשאול, ולקבל כמו "סיכום" עד כה של המצב. מספר שאלות שעלו לי בראש: 1) כדאיות - יחס מחיר תועלת. 2)ביצועים - כמה שיפור יש והאם יש 3)רזולציות גבוהות, כמובן שברור במפלצת, אז בהתייחס לרזולציות גבוהות של 1900 על 1200 ומעלה מה דעתכם 4)כוח עיבור של CPU - כמה הוא מגביל את הביצועים ומהווה צואר בקבוק, או לא. 5)צריכת חשמל ופליטת חום 6)כדאיות שמסתכלים קדימה חצי שנה עד שנה (כלומר לחסוך היום 3+ ולהשקיע אותם בכרטיס חדש עוד זמן מה) 7)הרמה עצמה של כרטיס מסך יחידי 9800GX2 8)כול דבר אחר שתרצו להגיד. פשוט קראתי כול כך הרבה ביקורות, כול כך הרבה חוות דעת, ונוצ…

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  25. Started by אוריפ,

יש לי את המחשב הבא: Intel Pentium 4 2.4A 768MB Ram 2100 Hercules 3D Prophet 9800 Pro ASUS P4S533 (אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו...) יצא לי ב-3D Mark 2003 את התוצאה הבאה: 5317. האם זה טוב למחשב שלי? תודה!

• 2 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.