עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tibia,

טוב כרגע יש לי שני מחשבים intel 1.6 256 RDARM 5700 256mb לוח של MSi אם המחשב הזה יש לי 60 fps ב counter strike מחשב שני AMD 3000 k8nf 512 mb ללא כרטיס מסך... המחשב שוכב ועדין לא מופעל טוב עכשיו אני צריך כרטיס מסך ב 500 שקל pcie וחשבתי על האפשרות הזאת בשביל 100 fps http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=8835 אני רואה אנשים עם Intel 2.4 geforce 4 אם 100 fps כל הזמן זה מה שאני רוצה ... לא אכפת להוריד הגדרות אם יש לכם הצאה אחרת תגידו ושאלה האם ה 6200 כמו ה 9600 בערך ?!

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by בקהאם,

2 מגנטים היו ליד המסך שלי ומאז נשאר כתם במרכז המסך בערך,כתם לא רציני אבל מעצבן מאוד,איך אפשר לסדר?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  3. Started by BoRiS.K,

יש לי בעייה יש לי מסך די חדש (חצי שנה) של LG לפני כמה דקות דיברתי עם חברים בICQ ופתאום המסך שלי שינה צבעים... מה הבעייה??

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by Ronenosh8,

אני מחפש כרטיס מסך למשחקים קלים (Counter strike) ושיריץ לי סרטי full hd בצורה טובה התקציב: 400 ש"ח במידה וכדאי אז שיהיה עם חריגה קלה (עד 500) מפרט: AMD X2 4800 2.5GHZ Asus m2a-mx Seasonic 430W WD 320G 7200rpm

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by tavlins,

האם מישהו יכול לדעת אם הזיכרון של הכרטיס בתמונה הוא בצורת L(מה שמאפשר לו להפוך ל9700)? זהו כרטיס ראדון 9500 נון פרו. בתודה מראש שי.

6. Started by core_i7,

ב TMS הכרטיס עולה 2340שח ב KSP עולה 2590שח מישהו יודע מה הסיבה להבדל של כ-10% במחיר?

7. Started by גד :),

הכרטיס 5700LE כבר נחשב למיושן וכמובן חלש והגיע הזמן לעשות בו נסיונות אולי יש אפשרות לפתוח בו צינורות עיבוד, חשבתי על התוכנה RivaTuner , מה עושים עכשיו? (אוברקלוקינג כבר עשיתי). הנה תמונה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  8. Started by Artemis Entreri,

שאלה: ה6800GT בגירסאת AGP קיים בגירסאות של DDR3 או רק ב DDR1 ? אותה שאלה לגבי ה NU

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  9. Started by KL-xXx,

היי הרבה מדברים פה על כרטיסי מסך מבחינת הצ'יפים, תדירויות וכו' אך יש לי שאלה: האם יש הבדל בין החברות הרבות שיש כאשר הנתונים הטכניים אותו הדבר?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  10. יש לי בעייה מעצבנת מאוד. אני נכון לעכשיו משתמש בדרייברים 71.89 הבעייה בדרייברים האלה היא שבעת צפיית סרט התצוגה או בהירה מידי או כהה מידי. אז החלפתי לכמה סטים של דרייברים 77.77/ 78.01/81.26 והם אכן סדרו את בעיית הצבע אך הסרטים לא רצו חלק אלא מקוטעים בצורה מעצבנת שכזו. קראתי איפשהו שאפשר לסדר את בעיית הצבע ללא התקנה של דרייברים חדשים. כל המשחקים בצבע ובבהירות לא עזרו עם הדרייברים הנוכחיים משום שהתמונה תמיד או כהה מידי או בהירה מידי. אני משתמש בתוכנה פאוורדיוידי 6. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  11. איך הוא? שמעתי שעם דרייברים מיוחדים אפשר להפוך אותו ל9800פרו... איך זה נעשה<?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  12. זה חשוב לי כי יש לי בעיות גאומטריה נוראות במסך

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  13. Started by pavlo,

אהלן חברה, החלטתי לקנות כבר את הכרטיס מסך עד שאני יקנה את כל המחשב ורציתי לדעת של איזה חברה הכי כדאי לי לקנות... MSI ASUS או חברה אחרת שלדעתכם טובה יותר ? ? ? ? תודה

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  14. Started by CrashZone,

אני צריך כרטיס מסך בסביבות ה400 שקל. AGP. אני צריך המלצה לכרטיס מKSP, אם זה ממקום אחר אני אצטרך לקחת גם משלוח ואז אי אפשר לעבור את התקציב בהרבה. אם יש כרטיס במחיר הזה שהוא נתון לשינויים מרשימים, OC סופטמוד וכו' - בכיף תודה רבה

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by idg83,

יש לי כמה קבצים שחבר שלי הסריט במצלמה הדיגיטלית שלו ואני לא מצליח להפעיל אותם בmedia palyer או גם בdivx ניסיתי גם לשנות את הסיומות שלהם ולא הצלחתי האם למישהוא יש פתרון או תוכנה מומלצת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by aml,

חדש בתחום... בואו נגיד שהבנתי שהסדרה לא תמיד קובעת (לדוגמא 6600GT יותר טוב מ6800SE - אם יש כאלו דברים) אבל התבלבלתי כשATI התחילו עם כל הXים שלהם... אז איך ה9800PRO ביחס לX1300? (במחשב נייד יש לי X1150 זיכרון משותף שהבנתי שזה ממש לא משהו) או, איפה נכנסים הכרטיסים החדשים ביחס לישנים (אני מנחש שככל שאשלם יותר, אקבל ביצועים טובים יותר / פיצ'רים שאני לא זקוק להם)?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  17. Started by LazyCat,

ראיתי כמה מסכים... LG L1710S http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3941707 MAG LP717 http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3930927 Proview HD-723 http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3893887 מה אתם אומרים? יש המלצות אחרות?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by amit_amit,

שלום לכולם אממ אם אתם זוכרים אז היה לי לפני כמה זמן בעיות שהכרטיס לא עבד אז הלכתי לחנות שירות מצויין ותוך יומיים החליפו לי לחדש, מאז שיש לי אותו שאני משחק ניד פור ספיד קרבון על 1024*1280 המשחק לא עובד בצורה חלקה יענו מדי פעם יש נפילות חדות של FPS וזה ממש הורס את המשחק אני משחק על מקסימום עם 4*AA ולפני שהחליפו לי זה עבד לי טוב... יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by shauli,

שלום לכולם. מה אתם אומרים על המסך mag 786fd ועל המסך mag 786pf2? מי יותר טוב? והאם בכלל כדאי לקנות אחד מהם? (התקציב הוא בערך באיזור המחיר שלהם)

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by jambo7,

אני קונה מחשב חדש ואת הישן נותן לילד בגיל 8 אני רוצה לדעת איזה מסך כדאי לקנות המחשב משמש לוורד וללמשחקים שאינם דורשים איכיות גרפיות גדולות האם כדאי להשקיע ב LCD או מספיק CRT 17

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by UNDERDOG,

אני מחבר את המתאם ל VGA PORT ואת ה S VIDEO ל טלוויזיה וזה לא עובד מראה לי מסך שחור למישהו יש ניסיון אם מתאם כזה מה יכול להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by miim17,

יש לי כרטיס מסך 4440MX של צינאטק המאוור שעל הכרטיס לא עובד כל הזמן ( או בכלל). יכול להיות שהוא הלך והכרטיס עדיין עובד בסדר? או שהוא עובד ע"פ חיישן או משהוא. ?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by dirk,

האם זה נכון שמסכים שטוחים לא מריצים טוב משחקים ודברים מסויימים כמו מסך רגיל? או שזהו רק מיתוס??? תודהכ חברים...

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  24. אני רוצה לקנות כרטיס מסך כחלק ממחשב חדש שאני עומד לקנות ( שרוב הסיכויים יתמוך ב- PCI Express ), ראיתי באתר זיגזג 2000 את Gigabyte 6600 256mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Bulk במחיר 722.... בעוד שכרטיסים של 6600GT עם 128 מגה עולים בסביבות האלף. השאלה היא אם עדיף דגם חדש יותר עם פחות זכרון או דגם ישן עם פי 2 זכרון... ובנוסף לתשובתכם אשמח לדעת איזה יצרן כרטיס אתם ממליצים... תודה...

• 2 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.