עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by big_fishy,

אני הולך בקרוב לקנות מחשב חדש עם radeon9800 XT אבל איזה חברה? ראיתי בארץ את של-sapphire,hercules ו-ati (שראיתי באתר של טום שהקירור שם לא משהו...) מה אתם אומרים כדאי? ומה אתם אומרים על הכרטיס של asus שהוא עם הקירור הכי עצבני... מישהו יודע איפה להשיג אותו בארץ או מתי. חוצמזה חשוב שיהיה לי video in בכרטיס(אני יודע של-asus יש vi) תודה מראש!!!!!

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  2. נשרף לי הכרטיס מסך עקב נפילת מתח של חברת החשמל. האם יש למישהו מושג איזה מתחים מקבל כרטיס מסך בחיבור AGPX8 ? האם מישהו יכול בבקשה להביא לי פירוט של הפינים השונים? האם שורה עליונה זה A ? ושורה תחתונה זה B ? ואיך הולך המספור (האי זוגיים בצד ה CS ? והזוגיים בצד ה PS ?) תודה מראש לכל העוזרים. פשוט אני כבר מיואש, ביצעתי חיפוש בפורום אבל ללא כל הצלחה, ביצעתי חיפוש בגוגל אבל לא הצלחתי לקבל משהו עם פירוט מספק [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by Kiwovo,

לינק למה?? יש לי רק 2 גיגה זכרון .. אולי בגלל זה? בנוסף זה אומר: Memory2048 MB Module 1 1024 MB Kingston 7 @ 400 MHz Module 2 1024 MB Kingston 7 @ 400 MHz למה זה אומר 400MHZ? הזכרון שלי הוא 800MHZ .. זה שזה אומר על הדרייבר זה בגלל שאני משתמש בדרייבר הכי חדש שנדמה לי נחשב BETA אבל זה לא מה שמשפיע יותר מידי.. מה לעשות? עריכה: השתפר בקטנה אחרי שהחלפתי דרייבר לגרסא הקודמת לינק אבל עדיין יש אנשים עם איזה 2000 יותר בתוצאות.. wtf?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  4. פורסם המוד לפתיחת הכרטיס X800GT02 מבית Sapphire! המוד מגיע בממשק ISO וצורבים אותו על דיסק ומכניסים את הדיסק לפני עליית הווינדוס. מחכים ועולה לכם ממשק DOS מזעזע בעיצובו,תלחצו על האפשרות הראשונה (1) והכרטיס שלכם פתוח.תהנו! https://netfiles.uiuc.edu/fmohamed/shared/X800GTO2MoD.iso תודה רבה לlocutus12 מפורום anandtech שעשה את המוד. חבר'ה,מומלץ לשים בסטיקי ובמעודפים!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by rockstarr,

בערך? כאשר יגיע לארץ?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  6. בכל פעם שאני מחבר את המחשב הנייד שלי לחשמל, התאורה של המסך מתחזקת וכך נעים יותר לעבוד עם המחשב. כאשר אני מנתק את החשמל, התאורה נחלשת מיד. מה יש באפשרותי לעשות כדי שהמסך ישאר בתנאי תאורה טובים תמיד, ללא קשר לחיבור\ניתוק החשמל ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  7. עם יציאת BF3, אני לא מעודכן אבל אני מנחש שיצא דור חדש של כרטיסים מייד לאחר יציאת המשחק בשביל לחלוב כסף מהשחקנים שמאוכזבים מהביצועים של המחשבים שלהם בBF3. אני אישית מתכנן לקנות מחשב HIGH-END (יחסית, סביבות ה6000+ ש"ח) בחודשיים הקרובים, השאלה אם לפי נסיון עבר (או אולי ידע עובדתי לגבי עכשיו, לא יודע) שווה לחכות לזמן מסויים בשביל לקנות כרטיסי מסך חזקים בעקבות ירידת מחירים? (נגיד הGTX580 שעולה עכשיו מחיר מפלצתי של 2500 ש"ח, לעומתו ה6970 שחזק כמעט כמוהו ובלי בעיות התחממות עולה באלף שקל פחות, וה6950 שעם שדרוג קל הופך להיות תכלס ה6970 עולה יותר פחות...) תודה!

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by redti,

MY WIN XP DOING PROBLEMS WITH GAMES EVRY GAME I AM RUNNIG HE SAYING THAT I DONT HAVE DX 8.1. BUT IHAVE. AND IHAVE THE NEWEST DRIVERS WITH WIN 98 EVRYTHING WORKS GOOD . PLAESE HELP ME. AND MY VIDEO CARD IS GAINWARD TI 4200 128 MB DDR RETAIL. SORRY THAT I AM WRITE IN ENGLISH BECUSE ICANT CHANGE IN THE LANGUAGE BAR TO HEBREW.

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  9. R520 Taped Out, Yields are Key Risk ATI has completed test wafers on 90nm at TSMC and has hit its milestones to date for its next generation R520 product due out in Spring 2005, CSFB wrote. In early November a high-ranking source close to ATI Technologies confirmed that the chip known as the R520 had been taped out, which means that the completed design of the processor had been sent to an ATIs foundry partner. Key risk ahead is achieving strong yields on 90nm, a point too early to call but potentially less risky since low-k and copper issues were resolved at 130nm. ATI noted that the next two years will see major architectural jumps (likely Pixel Shader 3.0 in 05 and DX1…

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by avi2014,

והאם יש אפשרות לעשות לx800xl סופטמוד או משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by yoniby,

אהלן חבר'ה יש למישו תגובות על המסך הזה... מחירו - $173 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  12. Started by PuG3o6,

שלום.. יש לי מחשב AMD2700+ זכרון 768RAM אני מחפש כ'מסך AGP בסביבות 1000שח תנו הצעות בבקשה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  13. אהלן, אני לא גיימר כבד אבל מכור להירוז. עכשיו יוצא הירוז 7 ויש לי כרטיס מסך די פשוט וישן במחשב שלי - radeon 6450 - ישן נושן. מבחינת שאר החומרה יש לי מחשב בסדר גמור: core i5 4440 3.1 ghz 128gb ssd sandisk 8gb ram אני מעוניין בכרטיס מסך pcie , עד 500 ש"ח - אבל מעדיף לחסוך ולשלם כמה שפחות כל המטרה שלי איתו זה לשחק הירוז 7 בסבבה ובכיף ושלא יקרטע, לא יותר מזה. חשבתי על כרטיס המסך הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11738 amd radeon r250 boost - שעולה 390 ש"ח האם הוא יתאים לצרכיי? יש המלצות אחרות? לפי דרישות המינימום, הכרטיסים הנדרשים הם : NVidia GeForce GTX460 or AMD Radeon HD5850 (1024 MB VRAM) ולפי הדרישות המומלצות, הכרטיסים הנדרשים הם: NVidia GeForce GTX670 or A…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. ברצוני לקחת וידאו ולחלק אותו על פני ארבעה מסכים שונים , לא לשכפל אלא לחלק את הוידאו כלומר אם הוידאו הוא פנים של אדם אז רבע פנים במסך אחד וכן הלאה על כל המסכים וכל זאת בדרך הכי זולה כמובן אלפי תודות וברכת הbabagali לכל

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by a_N,

חברים אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט איזה כרטיס מסך יותר כדאי...מבחינת ביצועים ומחיר ??? ??? המסך שאני הולך לקנות הוא:Dell2007WFP שתומך ברזולוציה של 1680x1050 שזהו המסך המומלץ ביותר לאחרונה...... לפי דעתי רוב האנשים יש להם מסכים בסביבת הגודל הזה אז מה אם כך עדיף???? 8800gts 320mb אפשר למצוא החל מ 1600 שקל שלפי דעתי זהו מחיר מאוד אתרקטיבי את אחיו 8800gts 640mb אפשר למצוא החל מבערך 2000 שקל. אז האם זה שווה את ההשקעה??? או שעדיף להוציא את ה 400 שקל על משהו אחר???

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  16. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9023 או http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1460 או שבכלל כדאי משהו אחר ואז אם מישהו יכול להמליץ על משהו עד 800 שקל בערך... תודה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  17. גם דגם ה-Navi החדש והמבטיח יזכה לקחת חלק בחגיגות שנת ה-50 להיווסדה של חברת AMD לכתבה

18. יש לי GEFORCE FX 5200 של GIGABYTE וב-FAQ של הפורום רשום ככה על הכטיס מסך שלי: Geforce FX5200: מהירות ליבה: 275MHZ מהירות זיכרון: 500MHZ(בערוץ בודד 250MHZ) אפיק זיכרון: 128BIT(שני בקרי זיכרון של 64BIT) כמות זיכרון :128MB צינורות עיבוד: 4 בנוי בארכיטקטורה של 1X4שזאת אומרת טקסטורה אחת לצינורית עיבוד בכל מחזור פעימת שעון AGPX8 אך אצלי הכרטיס מסך מופיע במהירות ליבה ב-250 מגהרץ ובמהירות של הזיכרון ב-332 מגהרץ... אז מי צודק מי טועה?! או שזה בעיה אצלי?! בתודה מראש orlupo

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  19. Started by miki03,

שלום לכולם רציתי לדעת מתי צריכים לצאת דריברים חדשים מבית NVIDIA ?? יש זמן משוער או משהו ?? כי ATI כבר הוציאו כמה וכמה דרייברים בזמן ש NVIDIA לא הוציאה כלום !!

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  20. יש לי כבל S_VIDEO בין המחשב לטלויזה בסלון. אני מעוניין להחליף את הטלויזה הישנה במסך LCD 20 אינץ רחב, ראיתי שהם מגיעים עם חיבור DVI או VGA. איזה מתאם קיים שיאפשר להעביר למסך סיגנל מה-SVIDEO אין לי אפשרות לפרוס כבל DVI במקום הכבל הקיים.

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  21. Started by Tamir92,

היי! שאלה לפני רכישה, מה דעתכם על ASUS ProArt RTX 4060 Ti 16GB GDDR6 PROART-RTX4060TI-O16G בשביל גיימינג? זה זול יחסית ויש לו 16G , מה דעתכם? תודה!

22. Started by tony2toes,

שלום, הייתי מעוניין לדעת האם יש טעם להשקיע בכרטיסי HD2400/HD2600 למען צפייה בסרטי HD. אין לי צורך ביציאת HDMI, השאלה שלי האם עם מעבד חזק (כמו E6750) יש צורך בכרטיס HD שהעבודה רובה תהיה על הכרטיס. לא עדיף שתתבצע על המעבד ולהשקיע בכרטיס זול יותר (בלי צורך למשחקים). אם באמת אין צורך על איזה כרטיס אתם ממליצים? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  23. שלום רבותיי, מתנצל מראש אם השאלה הופיעה, חיפשתי אך לא מצאתי. אני מנסה לחבר טלוויזיית LG 32 אינץ' לכרטיס מסך ATI 4550 כמסך משני (דסקטופ מורחב) דרך חיבור HDMI מה שקורה שכאשר הוינדוז למעלה הטלוויזיה לא מזהה אות כניסה, וכאשר עושים ריסט התמונה משתכפלת לטלוויזיה אבל רק עד שהווינדוז עולה התקנתי את ה CATALYST החדש, שיחקתי עם הגדרות רזולוציה, כלום מפרט: phenom x4 gigabyte ma78gm-s2h ati hd 4550 DVI <- Lg 1960TR HDMI <= Lg 32" hd ready vista 64 premium

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  24. תסבירו לי למה במפרטים וכמעט לא נותנים בכלל x700 בגירסותיו ? אפשר איזה בנצמרק שמראה מה יותר טוב מהכרטיסי מסך האלו ולמה הם משתווים וכול זה ........

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by eranmor,

האם כדאי לי להשקיע בראדון 9500 פרו שיחזיק בערך שנתיים או שכדאי לי להשקיע בכרטיס כמו 9100 פרו ולהחליף אותם כל שנה בערך...

• 2 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.