כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
תשמעו אני לא כל כך מבין בביצועים של כרטיסי מסך, ורציתי לשאול מזה fps?-נראה לי שזה משהו שקשור בביצועי הכרטיס במשחק..... ואם מישהו יכול להסביר לי כיצד ניתן לבדוק כמה fps מנוצלים במשחק??? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם כן של איזה חברה ובכמה דגם מדוייק בבקשה ואם אפשר לינק לכרטיס בדף היצרן. אני מקווה שזה מקום נכון לשאול פשוט לא היה רשום כלום בתקנון. לכל מי שמוכר ג'י פורס 2 MX שלא יציע אפילו זה מה שיש לי עכשיו
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך IBM E74 CRT הוא טוב יחסית? מציעים לי אותו ב400 ש"ח..
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לחבר שני מחשבים למסך רחב אחד באמצעות KVM. בפרטים של כל ה KVM שראיתי לא מצויינת הרזולוציה של מסך רחב אלא רק של מסכים רגילים. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס שבחתימה ועכשיו ראיתי על הקופסא שרשום שזה ה- Turbo Force Edition. מישהו יודע מה ההבדל בין זה ל6600 הרגיל? יש בכלל הבדל?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אין מה להוסיף מעבר לכותרת - פשוט מחפש מחקר מוכח לגבי הפגיעה בעיניים של מסך חלש לעומת ה- LCD החדשים. תודה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני זקוק לתוכנה שיכולה לבדוק את כרטיס המסך מבחינת תקינותו החומרית [ולא 3DMARK או ARTIFACT] אם יש תוכנה כזאת בכלל[משהו כמו MEMTEST רק שMEMTEST היא לזיכרון] וגם אם ידוע למישהו אם יש תוכנה שיכולה לבדוק את תקינות לוח אם דבר כזה כמו "כרטיס טכנאי" שיש לטכנאי מחשבים ובעזרתו הם יכולים לוודא בעיה חומרתית ספציפית בלוח האם. אודה למי שמתמצא בנושא ויוכל להשיב לי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו לאחרונה אני שומע המון אנשים שאומרים פה "הכרטיס מסך שלי מהיר עובד חלק ומהר ואמור להריץ כל משחק חדש כיום ואמור לעבוד טוב בלי התקעויות" השאלה שלי מה זה נקרא לעבוד טוב מהר וחלק בעיניכם ובעיני רבים מהאנשים והגמיירים שמשחקים כיום ? אני משחק ב UNREAL TOURNAMENT 1 על מהירות 200 כבר 5 שנים ובנתיים לא מצאתי עד היום עוד משחק שמשתווה לו במהירויות ובמנוע הגרפי שלו . גם ממשיכיו UNREAL 2 -3 לא מגיעים לרבע שלו מבחינת מהירויות ותזוזה חלקה של דמויות ויש להם גם דרישות יותר גבוהות כמובן מפני שיצאו הרבה יותר מאוחר. סיימתי את CALL OF DUTY 2 לפני שבועיים כעת אני משחק בF.E.A.R , BATTLEFIELD 2 וULTIMATE SPIDERMAN ואני כבר לא נהנה ממשחקי FIRST PERSON SHOOTER יותר בגלל שהתרגלתי למהירויות ו…
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
איך הוא לעומת ה 730B לשניהם יש נתונים זהים של : 8MS ו 600:1 ובהירות 300 cd/m2 אבל ה 721S מגיע גם עם פיבוט , האם הוא דגם חדש והאם הוא באמת עסקה משתלמת יותר (הוא אף מעט זול יותר) מחכה לתשובתכם
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החברה ST LAB של כרטיסי מסך.........היא טובה איך הביצועים לעומת חברות אחרות......תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החברה vvikoo?? ראיתי שיש להם את הקירור של ZALMAN שווה קניה??!אני מעוניין לקנות... http://www.vvikoo.com 9600GT-אני מתכוון אליו... תודהה...
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הגיע לtms כרטיס חדש עם גוף קרור שנרא לפחות לי מסיבי ... מישהו מכיר אותו או את החברה ויכול להעיר על ההכרטיס הזה קצת עור ? http://tms.co.il/product/5214
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לרכישה של כרטיסי מסך מהחברה הנ"ל השאלה אם הם מוכרים ומה טיבם ? (בקרת איכות וכו') במקביל יש את LEADTEK ו CLUB3D עוד שתי חברות שלא ממש יצא לי לעבוד איתם מי שמכיר חוות דעת אני אשמח , תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי לקנות כרטיס מסך FX5700 le 256 vivo ומצאתי אותו בחנות במחיר חבל על הזמן 650 ש"ח כולל משלוח. האם מישהו מכיר את החנות הזו ? מישהו רכש שם משהו ? דיברתי עם בחור בשם ראובן והוא נשמע מאוד מקצועי והמקום נשמע טוב. www.hrcomp.co.il
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי קצת בעיות במשחקים (MEDEVIL II ), הכל קצת מקרטע גם בהגדרות בינוניות... הכרטיס מומהר מהמפעל, יש מה לעשות O.C ? יש טעם? אני קצת מפחד... מה דעתכם על הכרטיס?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=12&prodid=96&keySearch= תנו לי חוות דעת בבקשה אם יש בו מריחות אם הוא מומלץ למשחקים וסרטים תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
קניתי אותו לפני חודש ואני מאוד מרוצה-הצבעים ברורים ואין מריחות במשחקים. הוא גם לא עולה הרבה נדמה לי משהו כמו 1400 ש"ח. אמנם לא מותג אבל אין צורך לזלזל. אם מישהו מעוניין אני אוכל לתת את הכתובת של החנות שבה קניתי את המסך.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=12&prodid=96&keySearch= תנו לי חוות דעת בבקשה אם יש בו מריחות אם הוא מומלץ למשחקים וסרטים תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכל אלה שמכירים ויש להם נסיון הייתי רוצה לשמוע תגובות של החסרונות דווקא .. היתרונות ברורים ;D איכות התמונה , סאונד .. הchip שבשימוש תודה ולכל התוהים למה אני לא קונה כבר טלויזיה 21" במחיר הזה .. כי יש לי Panasync s110 שהוא מסך CRT 21" למחשב
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם זיפזפתי בזאפ והיום מצאתי מסך LCD בגודל "19 תוצרת חברה בשם AG NEOVO במחיר מדהים של 2500 ש"ח ראיתי אותו גם באתרים בחו"ל במחירים שבין 550 ל600 דולר . האם מישהו מכיר את המסך הזה? החברה הזו? מישהו מכיר את החנות הזו ?
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
התקנתי את שני התוכנות הללו לאחר שהתקנתי ווינדוס ואחת מהם פשוט גרמה לשיבוש קל בתצוגה אבל אני לא בטוח איזה מהם .לאחר ההתקנה מפיעים שוליים עם זיגזגים ומדרגות כאלה סביב אובייקטים .גם לפני שהווינדוס עולה ומופיע ה welcome עם הרקע הכחול אז לפני זה הwelcome היה חלק עם שוליים חלקים מסביב ולאחר שהתקנתי אחת מהתוכנות הללו הופיעו הזיגזגים סביב הwelcome ובעוד הרבה דברים נוספים.גם שהפעלתי את הגדרות החלקת השינון אז זה לא השפיע וגם במשחקים. אודה למי שמבין בנושא ויוכל להשיב לי.[נראה לי שזה קרה לאחר שעשיתי tune up עם pc booster אבל אני לא בטוח בזה]
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
היא מוכרת כרטיסים המובססים על צ'יפים של ATI . מישהו מכיר אותה , יודע את טיבה ואם היא אמינה .
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש להם את הכרטיס RADEON 9600Pro 128MB TV, DVI במחיר זול: 750 ש"ח. האם שווה? (או להשקיע עוד 100 ש"ח בחברה מוכרת יותר, Sapphir?)
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
עם מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת תמסך הזה בפחות מ 2400 שקל אז שיגיד לי.... תודה :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-