כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
אני בעל HD7970 טרי. הרצה של 10 דקות ב-OCCT מתחילה ב-200FPS שבמהלכה הוא יורד בהדרגה ואז נעצר על סביבות ה-155FPS. הכרטיס לא באוברקלוק. אחרי המון זמן בתחום זה מעורר אצלי תחושה שמשהו לא לגמרי תקין, אם כי תחום ההתמחות שלי הוא לא כרטיסי מסך לכן חשבתי להתייעץ כאן עם מומחי הזון. מצורף קובץ RAR עם הגראפים המלאים יחד עם תמונה אחת מתוכו שממחישה את המצב. הטמפרטורות כמובן טובות, טובות מאוד. הכרטיס הוא גרסת הספייר DUAL X.
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
חיברתי את הTV OUT של המחשב עכשיו הגדרתי הכל והטלווזיה מראה לי מסך חצי שחור חצי לבן ורואיתם לא טוב את החלק הימני של המסך :\ יש לי RADEON 9500
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מעודכן להחודש http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=88&var2=0 רשימה מקיפה שמכילה את מרבית הכרטיסים (למטה יש אפשרות לבחור חברות אחרות)
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, מחר אני כנראה קונה XBOX ומאחר ואין לי טלוויזיה בבית, חשבתי לחבר אותו בינתיים למחשב. ההיגיון אומר לי שהאקסבוקס מתחבר דרך AV בכבלים של RCA. במחשב אין כאלו. יש לי איזה כרטיס חיצוני USB TV שדרכו אני אוכל כנראה לחבר את ה-XBOX, אבל הכרטיס אינו איכותי ויפגע באיכות הגרפיקה. טלוויזיה אני לא יכול לקנות כי מה שאני מחפש עולה מינימום 3000 ש"ח ואין לי סכום כזה כרגע. אשמח לדעת מה אני צריך לקנות למחשב בשביל לחבר אליו את האקסבוקס, איזה סוג של כרטיס אני צריך? והאם יראו יותר טוב מאשר בטלוויזיה (מבחינת רזולוציה וכו') תודה רבה ושנה טובה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב חדש נייד של dell עם כרטיס מסך INTEL HD GRAPHICS 4000. יש לי מחשב נייד נוסף המשמש אותי לעבודה על פוטושופ ותוכנה לעריכת סרטים (פרמייר), סוג כרטיס המסך במחשב זה: Nvidia GEFORCE Gt 130M. שאר המאפיינים של החומרה זהים פחות או יותר למעט סוג המעבד: INTEL CORE I3 – 3120M CPU (במחשב החדש) INTEL CORE 2 DUO CPU (במחשב הישן) אני רוצה למסור את אחד המחשבים לאחי. אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי באיזה מחשב נייד להשתמש.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס 9600XT של SHAPPIRE עכשיו ידוע לי שקיימים 2 סוגים של דרייברים לכרטיסי מסך מסוג RADEON והם או המקוריים של ATI או של אומגה שאני לא בדיוק יודע מה זה ... עכשיו השאלה שלי היא: מה שונה באומגה שאין במקורי של ATI? האם ה ATI מועדף על פני האומגה? אם לא למה האומגה מועדפת? תודה מראש נ.ב אם אפשר לינק לאתר של אומגה אני אשמח.. שוב תודה
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בן שלוש וחצי שנים ככה, המפרט: AMD 3000 GA-K8NF-9 512 ראם מסך 19 אינצ' כרטיס מסך נוכחי 8400GS השאלה...האם רכישת כרטיס מסך חדש והוספת זיכרון תוכל לסחוב את החומרה שבשבל שתוכל להרציץ משחקים חדשים+לעוד שנה ככה בהגדרות סבירות איכשהו, אני משחק בעיקר בתפקידים ואסטרטגיה אז המשחקים שלי לא דורשים בדרכ יותר מדיי משאבים. מה אומרים המומחים שפה?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
ראיתי ש יש דרייבר ל כרטיס מסך ל BIOS בשביל מה צריך אותו?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אחרי שחששת שהGTX970 שלי נשרף לחלוטין אחרי הפסקת חשמל בו המתח עלה וירד כמה פעמים, הסתבר שכרגע הבעיה היא בHDMI. המסך כרגע מחובר דרך הDP עם מתאם לHDMI (למסך יש רק כניסת HDMI) 1) האם מדובר באותה איכות\קצת רענון כשעובדים עם הדיספליי פורט? האם המתאם משפיע על האיכות? 2)האם יש דרך באמצעות תוכנה לבדוק את תקינות הכרטיס? בכדי לוודא שהוא לא נהרס והורס רכיבים אחרים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי directx c במחשב ומשום מה אני חושב שלא התקנתי אותו כמו שצריך. כיצד אני יכול להסיר את מה שהתקנתי על מנת להתקין שוב את ה-directx c ?
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש איזה בעיות עם הכרטיס הזה? או שהוא כמו כל 260 GTX? כי לא הצלחתי למצוא עליו כמעט ביקורות תודה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כל הנסיונות שלי לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה עלו בתוהו. המקסימום שאני מגיע אליו הוא שאני מגדיר את התצוגה בטלוויזיה (CLONE, DUAL או SPAN), מקבל הודעה ששואלת אותי האם יש תצוגה, מסמן שלא (או שכן, זה לא משנה) ואז מקבל לשניה אחת תצוגה על הטלוויזיה. אני משתמש בכבל SVIDEO לRCA ומדובר בטלוויזיית CRT. כמובן שניסיתי להחליף כבלים וגם בדקתי על טלוויזיות נוספות והתוצאה היא אותה תוצאה. חשוב לציין כי עם כל הכרטיסים הקודמים שלי אף פעם לא היתה לי בעיה בחיבור לטלוויזיה ורק עם הכרטיס הזה אני שובר את הראש כבר כמעט שנה. יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אהלן לכולם! ניסיתי לחפש באינטרנט ולא מצאתי... יש מידע לגבי טמפרטורת עבודה נורמלית ל4890? או בקיצור, מה הטמפטרטורה שמעליה אני כבר צריך להתחיל לדאוג...? במצב רגיל הטמפ' היא 60 מעלות, קצת גבוה לא ? תודה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אודה למבינים בנושא אני עומד לרכוש מחשב ולא מבין בנושא כרטיסי המסך מה כרטיס מומלץ PCI-Express ובאיזה גודל זכרון למחשב ביתי טוב - שמעתי על 7300 אבל מחפש תגובות ובמחיר סביר (לא 1000 ש"ח) - למשיבים אודה
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
טוב אני רואה שלא עונים לי בדיון של LCD. אז: קראתי את כל האמור פה וממש התבללתי עוד יותר. אני צריכה מחשב בעיקר לסרטים (בעיקר אקשן ששם יש חשיבות שלא יהיו מריחות) ואופיס. אני לא משחקת בכלל!. אבל יושבת מולו המון שעות. בכל אופן אם תוכלו להמליץ לי על מסך דק טוב אני ממש אשמח. התקציב הוא עד 2,500 ש"ח. 17 אינץ' בלבד. דגם בין החדשים. (אני מניחה שהשתנו כמה דברים מאז שהתחילו את הדיון הזה) שיש לו שתי כניסות אנלוגי ודיגיטלי (בעצם, איך אני יודעת אם לכרטיס מסך שלי יש כניסה דיגיטלי?). והכי חשוב שיראו סרטים טוב!: אני מתכוונת כמובן לרזולוציה ולצבעים (יש עוד משהוא שחשוב?), שיהיה טבעי-לא תמונה מלאכותית, שיראו פרטים היטב, חדה מאוד. קיצר משהוא איכותי: כמו תמונה של מסך CRT טוב.
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
נבחן על far cry http://www20.graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/vga_charts-08.html נבחן על קול אוף דיוטי http://www20.graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/vga_charts-06.html אנריל טורנמנט 2004 הפתעה!!!!!!!! http://www20.graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/vga_charts-05.html דום 3 http://www20.graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/vga_charts-07.html
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים, יש לי שאלה קצת אחרת מהרגיל רקע: יש לי 2 מחשבים (אחד בב"ש פה אני לומד) אחד במרכז (אצל ההורים) במחשב א' (בב"ש) יש לי : amd 3700+@2860mhz 1gb 400mhz x800xl@stock dell 2407wfp-hc@1920*1200 במחשב ב' יש לי כרטיס מסך 7600gs ללא מאוורר במחשב ב' אני לא משחק ואין שם שום צורך ביותר מכרטיס מסך מובנה במחשב א' אני משחק בעיקר (90%) בcompany of heroes במחשב א' יש לי לינוקס (אם מישהו לא יודע אז כרגע ati לא תומכים משהו משהו בלינוקס) מה שאני רוצה זה שיהיה כרטיס של nvidia במחשב א' שיעשה לי את החיים ה-ר-ב-ה יותר קלים אבל אני לא יודע אם 7600gs יחזיק במשחקים כמו הx800xl במיוחד ברזולוציה של המסך המדהים הזה אז השאלה שלי היא: כמה ביצועים אני יפסיד אם אני עובד ל7600gs …
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי כרגע 1GB זיכרון ואני רוצה לקנות עוד זיכרון שחלק ממנו יתווסף לכרטיס מסך, האם הזה אפשרי? תודה
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אז אחרי שנשרף לי הירוק הקודם שלי (GTX460), עברתי למחנה האדום ורכשתי 7950 משומש מפלונטר. איך אני בודק את היציבות שלו בלי לטגן אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עם הבעיה הזאת מאז שהתקנתי דטינייטור חדש 41.09 . מה שאני לא עושה ואיזה פורמט שאני לא בוחר PAL MTSC אני רואה שחור לבן. בדקתי כבר הכל כולל טלוויזיה אחרת וכבל אחר. על אותו מחשב יש לי גם WIN 2000 ודרכו אני כן רואה עם צבע. רק שאני על הXP הOS הראשי שלי אני רואה TV OUT בלי צבע מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת האם הגרסה הזאת של הGT עם קירור זלמן היא הכי טובה מבין כרטיסי ה8800GT או שיש יותר טובים ומומלצים.. וגם רציתי לדעת מדוע כרטיס GT רגיל ללא זלמן נראה רציני ויש עליו כיסוי פלסטיק והכול כמו שצריך ובגרסה של זלמן זה נראה די עלוב.. תודה כדי שתבינו למה אני מתכוון הנה דוגמא של GT רגיל ושל GT עם זלמן: http://tms.co.il/product/5033 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=841 דרך אגב המסך שאני קונה זה Dell 20" 2007FP UltraSharp Flat Panel.. אז אני מקווה שהכרטיס מסך יתאים לו..וגם אני צריך שיהיה יצאית טלוויזיה
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
של EVGA e-GeForce 8800GTS 640MB Superclocked תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מפרט טכני: יצרן: PROVIEW מסך: 19" אינטש סוג: מסך רחב 16:9 רזולוציה מקסימלית: 1440X900 צבעים: 16.2 מיליון זמן תגובה: 5ms בהירות: 300cd/m² ניגודיות: 800:1 גודל נקודה: 0.285mm
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
איזה מסך יותר טוב ליישומי אינטרנט ואינטרנט,משחקים וסרטים...?????
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-