עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Doctor SuS,

ניסיתי לקרוא כל מני הסברים למושג, אבל לא ממש הבנתי... האם חוסר בפתיחת צינורות עלולה להיות הגורם לכך שכרטיס המסך שהזמנתי לא פעל?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  2. Started by 659zzz,

שלום לכם, אני קונה מחשב בסביבות 10000 אלף ואני רוצה להשקיע בכרטיס מסך איזה כדאי מה מו מי.. האם הכרטיסnvidia 8800gts 512 mb c?? מומלץ?? מה אתם אומרים? מה כדאי?? מוכן להשקיע על זה עד 1800 שח תודה לכם..

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by amitaihasnes7,

שלום. פעם הראשונה בחיים שלי עשיתי בדיקה לכרטיס מסך בעזרת התוכנה -3DMARKs06. אני לא יודע אם הציון שנתנו לי הוא טוב אז תגידו לי מה אתם חושבים עליו. זה המפרט שלי- CPU-AMD ATHLON64 3800MHZ AM2 MEM-1024mb 667mhz single channel cl5 DDR2 GPU-geforce7600gs OS-windows xp pro sp2 הציון שיצא לי הוא 2175 זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  4. שלום, התקנתי לאחרונה את הדרייבר האחרון, 13.2 BETA 7 והוא פתר לי בעיות במשחק CRYSIS 3. אולם, כרגע ה-CF אצלי מבוטל (ניקיתי את המחשב והגשר נותק כשהוינדוס עלה תחילה). כרגע אני יכול לבחור לאפשר את ה-CF, ואז כשאני לוחץ על APLLY, לא קורה כלום. הוא ירוק, כך שכן הוא לחיץ אבל בפועל לא קורה כלום אולי זה באג בדרייבר החדש, למישהו יש ניסיון עם זה ב-CF ויכול לבדוק אם גם אצלו זה לא עובד? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by sroolik,

יש לי לוח שתומך AGP X4 ולא יותר אני יכול להפעיל עליו כרטיס AGP X8 כמו ה- 9550 ? ? ? תודה ! ! !

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  6. Started by uncommon,

עלות מול תועלת: 2,000ש"ח < Quadro FX1400 1,160ש"ח < Quadro FX560 טבלה להשוואה: http://www.nvidia.com/page/qfx_el.html ]http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=3321&page=3] http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=3321&page=3 האם התוספת ל-FX1400 מוצדקת בהתאם לשיפור? תוכנות רלוונטיות: 3dsMax,Maya

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  7. התקנתי דרייבר לכרטיס מסך 210 מהאתר הרישמי של nvidia עשיתי ריסטרט והכל ואז היה מסך שחור בקצוות וירדה לי הרזולוצייה מfull hd ל1080*1024 שאני נכנס למנהל ההתקנים הוא כותב לי שהוא מצא את הכרטיס אך יש בעיה יש לי מערכת הפעלה win 7 תודה לעוזרים!!!!!

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by eitanb3,

ערב טוב! יש לאבי מחשב IBM פנטיום 3 NEMSTA הוא קנה מסך 19 רחב, והכרטיס מסך ישן ומראה את התצוגה מרוחה (אין לו רזולוציה מתאימה למסך רחב), אזי עלי לרכוש כ.מסך חדש. איזה מתאים? AGP X4 או X8 ? תודה. להלן המחשב:

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  9. שלום חברים הכרטיס מסך הנוכחי,gtx 570, כנראה שבק באופן סופי ואני מחפש כרטיס מסך חדש וגם בתקווה להשתדרג באותה הזדמנות. אני פחות עוקב כבר תקופה ולכן אני מתלבט מה יוכל להתאים לי למפרט, והאם אוכל להנות מכרטיס מודרני או שהצוואר בקבוק גדול מידי. המפרט: i5 2500k ספק seasonic 600w לוח-אם ASRock Z68 Pro3-M עם כניסת pci 2.0 התקציב: 600+- מבירור קצר חשבתי אולי על ה-RX570, אבל שוב, אני לא בטוח שהוא מתאים לי למפרט. https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16814930010&amp;ignorebbr=1 אשמח לשמוע מה דעתכם

10. Started by HAIM511,

שלום לכולם . אני רוצה לדעת אם אני יכול להשיג את הכרטיס הזה בagp ואם כן בכמה ? ואם לא אז איזה תחלופה (עדיף יותר זולה )יש לו . תודה רבה בכל אופן.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600 256MB. מאז התקנת הדרייברים האחרונים CATALYST, בשעת עבודה בווינדוס הסמן של העכבר יכול לצאת מתחומי המסך (מצד ימין בלבד,צד גלילה) עד שלא רואים אותו. זה דיי מעצבן. איך אפשר לתחום את הסמן ? תודה לעוזרים!

12. Started by TimoTy,

שני דברים : 1) האם יש לי TV_OUT??? ואם כן איך אני משתמש בה 2) אם אפשר השוואה עדכנית של הכרטים עם R9800P תודה

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  13. Started by NiSo19,

אהלן חבר'ה אני חדש כאן לא מזמן קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך NVidia GeForce 9300 GS עכשיו, שיש טיפה יותר כסף, חשבתי אולי לשדרג.. אז יש לי כמה שאלות: א' - הכרטיס מסך הזה תומך SLI ? ב' - כדאי לי בכלל לשדרג ? (בתור אחד עם Windows 7 / Ubuntu 9.04 שכמעט לא משחק... אולי CS:S מידי פעם, אבל גם זה בתדירות נמוכה) ג' - הכרטיס מסך הנוסף, חייב להיות מאותו סוג? או שאני יכול לדוגמא לקנות NVidia GeForce 9800 GTX בנוסף? תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  14. הודות למסמך של יצרנית הזכרונות האמריקאית אנחנו מקבלים אישור לשם של ספינת הדגל החדשה של NVIDIA - ה-Geforce RTX 3090 לכתבה

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  15. יש גל של מכירות כרטיסי מסך שחזרו מביטקוין כמו כאן http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-R929OC-4GDu יש עוד חנויות שמוכרות R9 290

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  16. חברים, שני אופציות עומדות בפני: 1. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7003356&type=2&product=1&= 2. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7435188&type=2&product=1&= מה אתם אומרים? ועד כמה חשוב החברה שמייצרת את הכרטיס או שזה יחסית זניח (הרי כולן מכרות)

17. הדור הבא מבית NVIDIA עשוי לספק יותר סיבות טובות להתלבטות מבעבר עבור הצרכניםלכתבה

18. זה אפשרי או שעדיף שהכל יהיה אותו דבר בדיוק?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  19. Started by orrm,

כן כן, שמעתם נכון.... רק אנשים אשר הזמינו מראש את הכרטיס יזכו לראות אותו עם המערכת קירור הרעשנית והביצועים הלא יעילים ביחס למחיר שלו. שימו לב לחדשות שם...... רק הכרטיסים מהגרסא הרגילה ימכרו במחיר של 330$...

20. Started by bareyal,

ה- LG הוא כמובן LCD 17 ועולה כ-1800 ש"ח ה-SAMSUNG הוא CRT 19 ועולה כ-1450 ש"ח. השימוש הוא להכל: גם סרטים גם משחקים. המחיר משחק תפקיד. והוא יתרון לזול יותר. תעזרו לי בקשה אני לא יודע מה להחליט, ואני יודע שכל החלטה תלווה אותי לפחות ב-3-5 שנים הבאות... HELP!!!!!!!!!!!!! ??? :s05: ??? :s05:

21. Started by roee97,

היי! השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים כמו crysis 1+2, battlefield 3,modern warfare 3 וכו'. לפני שנה קניתי מחשב חדש, שהמפרט שלו נמצא בצד, עם כרטיס מסך מדגם asus geforce gt 440. האמת היא שבהתחלה חשבתי לא לקנות בכלל כרטיס מסך, כי לא היה לי נסיון עם משחקים ברמה כזו, אבל בסוף הצליחו לשכנע אותי לקנות לפחות כרטיס מסך כזה. היום אני מבין את הטעות... האם כדאי לי לקנות עכשיו או לחכות קצת זמן, מבחינת- האם אפשר אולי "לשרוד" עוד כמה זמן עם הכרטיס הקיים ולחכות שהמחירים מהצד האדום ירדו כתוצאה מה-gtx660 ti. אני לא לחוץ לקנות עכשיו ואני בכללי מעדיף לדחות מעט את הקניה. לגבי התקציב, אני די גמיש. יכול להיות שתהיה לי אפשרות לרכוש את הכרטיס מארה"ב, ולכן רציתי לדעת מה הייתם ממליצים במקרה של ק…

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  22. שלום רציתי לדעת האם מישו יודע מה עדיף לי לקנות את הכרטיס(hd3870X2) של חברת sapphire או של חברת his לפי מה שאני יודע הכרטיס של ספייר עושה שימוש בpci-e גירסה 2.0 לעומתו הכרטיס של his גירסה 1.1 למישו יש אולי השוואת בנצמרק בניהם?או ניסיון אישי כלשהו עם החברות השיקול הוא בעייתי כי קיבלתי מידע שחברת ספיר לא הכי טובה אבל מצד שני יש את מה שרשמתי למעלה לגבי הגירסה של הפי סי איי אקספרס השאלה מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  23. Started by יוסי106,

שלום רציתי לדעת מה מומלץ כי אני רואה שכולם ממליצים בפורום על 8800 אבל אני חובב ATI אז מתלבט..איזה כרטיס ATI מקביל ובאותה רמה יש ל 8800? ואיך אנייודע אם הכרטיס מסך עבר אוברקוק בחברה והאם לקנות כרטיס כזה תןדה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by zoyaniv,

אז ככה. יש לי טלוויזית פלאזמה וחיברתי אותה עם כבל HDMI לחיבור MINI HDMI של הכרטיס מסך שלי (560TI) בהתחלה ראיתי בטלוויזיה את הסמל של הווינדוס רק ולא דסקטופ למשל. עכשיו אני יכול להגדיר מה יהיה ראשי ומה שני או להרחיב או לשכפל וכו' אני רק רוצה אבל למשל לשים סרט במחשב ושהוא ינוגן בטלוויזיה כלומר שרק הסרט יועבר ב HDMI ולא כל הדסקטופ. איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by Samnet,

האם כבל של RCA RCA שמכל צד שלו אני מחבר מתאם של SVIDEO הוא כמו כבל של SVIDEO SVIDEO ? יאני svideo-RCA-----------RCA-Svideo שווה ל : svideo-----------svideo ? כי יש לי RCA ואני רואה ממש גרוע בטלויזיה ורציתי לדעת אם חיבור של SVIDEO יעזור כאן. ד"א הכבלים זה שני כבלים של אחד 5 מטר והשני 2 מטר מחוברים במתאם (זהב) שנהם RCA בצדדים (RCA RCA) איכותיים וזהובים .

• 2 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.