עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי TV אנלוגית ואני צריך כרטיס מסך בשביל סרטים בלבד. אני יכול לחבר לTV S-VIDEO או קומפוננט בלבד. אין HDMI או DVI. לרוב הכרטיסים החדשים אין חיבורים אנלוגיים. רצוי כרטיס שיוכל בעתיד להריץ בלו-ריי וHD 1080P מקבצי סרטים, אבל לא חובה. יש לי לוח אם G41 ש אמור לעשות זאת. אל תשאלו, סיפור ארוך. ראיתי של-8400GS, יש יציאות אנלוגיות, אבל האם הוא מספיק לBR ו-HD?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by darkie,

יש לי בעיה עם הOpenGL כשאני משתמש בדרייברים חדשים משחקים ישנים כמו CS 1.6 וכו' עובדים בצורה לא טובה עם כל מיני ארטיפקטים ומריחות של הטקסטורות וכו' בכל מקרה השאלה שלי אם יש דרך ליצור מין פרופיל של OpenGL ומתי שאני ירצה לשחק משחקים ישנים כמו CS אני פשוט יוכל לשנות את הפרופיל של הOpenGL לגרסא ישנה יותר ולשחק בלי בעיות כי כרגע אני עם CATALYST 3.8 ובשביל לשחק משחקים חדשים אני צריך לעדכן את הדרייבר לגרסא יותר חדשה. אני יודע שיש בחלק מהדרייברים הישנים של NGO יש OpenGL Switcher אבל אני מעדיף להשתמש בדרייברים חדשים של ATI ולא עם כל מיני אופטימיצזיות וכדו'.

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  3. אי לכך ובהתאם לזאת קיבלתי בכרטיס מסך שלי 3300 האם זה טוב לגי טי 7600 גי טי

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  4. על 1024X768 עם הגדרות גבוהות או 1240X1024 עם הגדרות יותר נמוכות ? יש לציין שאני לא מפעיל AA ( העין שלי לא רואה שינויים כל כך משמעותיים כשפילטר זה פועל ) אבל לגבי שאר ההגדרות אני מתייחס בשאלתי ( הגדרות סביבה , צללים , תאורה דינמית , טקסטורות וכו' ) בכוונה אני לא כותב איזה כרטיס יש לי כי זו שאלה כללית לגבי מה עדיף , ככה או ככה. תודה.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  5. Started by wickreDz,

מה אתם אומרים על זה? http://www.aliexpress.com/store/product/GTX770-2GB-2048MB-GDDR3-DDR3-256bit-GTX-Nvidia-Geforce-Video-Card-Graphics-Cards-for-Games-Desktop/136271_1447785714.html

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by SuperStyle,

בערך בכמה FPS?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  7. היה ברשותי כרטיס מסך של חברת ELSA GF 3 רגיל, מאוד מאוד הייתי מרוצה ממנו אך זמנו הגיע והוא נשרף, כעת עלי לבחור חדש ואני לא בטוח באיזה, אני אומנם לא גיימר מושבע אך עדיין נהנה לשחק במשחקים כמו GTA VICE CITY, NFSU2, HL2, וכו'.... אני כרגע מתלבט בין ה 9600XT ל 5900XT, השאלה איך הם בהשוואה ל GF3 הקודם שהיה לי, והאם הם מתאימים למערכת שלי? AMD XP 1700 512 DDR 200 GB או האם יש הצעות אחרות לכרטיס מסך אני אשמח לשמוע?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by Oranili,

יש לי בספק כבל של PCI-E מהליברטי 400W ויש לי מולקוס את מה לחבר ? מהספק או מהמולקוס?.. תודה

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  9. של חברת שפיר ? ועוד שאלונת קניתי מסך בפומבי של L1720P של LG מישהו יודע איך הוא במציאות? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by Bruce,

זקוק להמלצה לכרטיס מסך "שיסחוב" מסך 22". שימוש כללי ולמשחקים. תקציב עד 1000 ש"ח. תודה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  11. Started by Idanp,

איזה כרטיס יתן תתמורה הכי טובה ב1600?? 6600GT או 6800LE? או שיש יותר טובים במחיר הזה??

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by tomystein,

חובה שיהיה שטוח כמובן בבקשה תביאו את הדגם של המסך + האתר ממנו נלקח המחיר ותפרטו אם אתם יכולים.. בעקרון אני רוצה מסך 19 שטוח לא דק אבל אולי אתם תעוררו את מחשבתי למסכי LCD 17 למרות שאני לא חושב שאפשר למצוא משהו טוב במחיר הזה.. תודה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by budy,

איך הכרטיס מסך הזה?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by gtx980sli,

שלום קניתי והתקנתי את MSI R9 290 לפעמים יש לאגים על המסך למרות התקנתי את הדריברים אני חושב שזה בגלל שהMSI לא נותן פרופיל טוב ( המאוורר מוגבל ל18) איך אני מחליף לפרופיל גיימינג?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ktm250,

איזה כרטיס מסך הכי טוב באוברקלוק וגם בלי אני יכול לקנות עד 1300 שקל

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  16. השימושים: גימיינג, fps, עריכה, צפייה בסרטים והקלטה כרטיס המסך: Gigabyte 980 ti gaming 1 הערות: ההתלבטות היא בין 2 מהמסכים הנ"ל היות ויש לי מחיר טוב על שניהם. אני רוצה לדעת אם אני יכול ללכת על המסך האיכותי יותר של dell בלי שיהיו לי בעיות במשחקים, וגם איך המסך השני. רוצה לקנות את המסך בהקדם, צריך רק לבחור מוצר א' להשוואה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=898686 מוצרה ב' להשוואה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=902007 בתודה מראש, TopMethod

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  17. לאחר התקנת כרטיס מסך Gigabyte Geoforce GTX960 התכנה קורסת לאחר יבוא וידאו בפורמט mp4 אולי יש למישהוא פתרון לבעיה. מערכת ההפעלה היא windows 7 ultimate 64 מעבד I7 עם 16 גיגה זכרון.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by waizman,

בהמשך למסע ההתעללות שהמחשב(ים) שלי עובר(ים), ראיתי שיש לי על מחשב אחד (על כרטיס מסך שלו ליתר דיוק) מקום לכל מיני חלקים ושאר ג'יפה שהיו אמורים להיות על הכרטיס אבל מה שיש זה רק הכנות בשבילם על ה PCB. אחת מההכנות האלה היא יציאת DVI ו TVOUT, עכשיו מה שחשבתי עליו זה לרצוח כרטיס מסך מעפן ולקחת לו ת'חיבור של היציאה ולהלחים אותה לכרטיס וודו 4 4500 השווה שבערך שלי ;D תיאורטית, זה יעבוד? מעשית, זה אפשרי? הכרטיס בנוי מכמה שכבות או שאפשר חופשי לחורר ולהלחים לו ת'צורה כי זה שכבה אחת? מוצ'ו גרסייאס 8)

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by X7-007,

אני בניתי על טלויזיה 3D שאני אוכל לשחק משחקים ישנים/חדשים Single ו Multiplayer ב 3D. אז רכשתי את הפיליפס 7007. רכשתי בנוסף בעלות 14.99$ את התוכנה Tridef3D שאמורה להפעיל עם פרופילים כל משחק ל 3D אם איזה בחירה שתרצו T&B SBS ומבחר גדול נוסף. ( זה אמור לעלות 25$ בערך אבל לבעלי כרטיס ATI יש הנחה 50% ). בעיקרון ממה שהבנתי הפיכת 3D דורש כח עיבוד כפול, השאלה היא האם אני אהיה חייב 2 כרטיסים בשביל לשחק נורמלי או 2 זה בשביל שלא יהיו נפילות FPS מדי פעם. בנתיים אני מחכה למעבדי Haswell במקום לרכוש עכשיו מחשב. מעבד בכל מקרה אני אהיה חייב להחליף, השאלה אם אני אצטרך להוסיף כרטיס בנוסף.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by eliil1,

כותרת ^

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  21. העניין הוא שאני צריך כרטיס חזק אבל שלא יקרה מצב שהוא לא לא ינוצל במלואו בגלל מפרט המחשב שלי אותו רכשתי לפני 3 שנים. המפרט הוא זה: מעבד amd athlon64 3200 s939 לוח gigabyte dual ddr 400 עם 4 סלוטים, pcie. זיכרון 512x2. כרגע יש לי כרטיס geforce 6600gt 128mb ואני צריך משהו יותר חזק למשחקים ולסרטים. אני מעוניין גם בקידוד סרטים ע"י הgpu כלומר קידוד חומרה בשביל h264. התקציב גמיש ואני חושב לקנות עוד 1-2 gb לשיפור ביצועים כאמור יש לי ddr1. אני מעדיף לשחק במשחקים ברוזולוציה כמה שיותר גבוהה עבור מסך 24 אבל עדיין להשאר עם המחשב הישן. מה אתם ממליצים?

22. יש לי את הכרטיס מסך הזה <--- המטרה שלי היא לראות טלויזיה במחשב ולהקליט למחשב את מה שאני רואה. כרטיס טלויזיה? איך זה עובד? יש לי YES בבית? אני יוכל לראות את כל הערוצים? אני מחבר אותו לכרטיס מסך? לאן מחברים אותו? אשמח להסבר קצר והכוונה שלכם. תודה בן

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  23. אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב כבר הרבה זמן עכשיו יש את ה-6950 של SAPPHIRE בKSP http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=1082 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems אלא שהוא במבצע רק להיום ומחר ב1200.... מה אתם אומרים? ראיתי ביקורות מאוד טובות עליו ונראה לי שזה מחיר די משתלם בשבילו.....ללכת ולקנות מחר?

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  24. לאחר פרסום התמונה מתוך הגרסא החדשה של סדרת התוכנות הפופולריות 3DMARK, האתר THE INQUIRER פרסם שעפ"י מקורות מוסמכים, התוכנה כמעט גמורה והיא עתידה לראות יום תוך שבועיים: http://www.theinquirer.net/?article=18114 הנה תמונות מתוך התוכנה החדשה: http://www.tweakers.net/images/?Query=3dmark (תסתכלו על 6 התמונות הראשונות. כל זוג זהה - סה"כ: 3 תמונות שונות מהתוכנה החדשה).

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  25. שלום כן, כן, אתם רואים מצויין - ATi סוף סוף מוכנה לקרב הגדול והמשמעותי בינה לבין Nvidia, כל זאת ע'י מתן ספינת הדגל העתידית שלה לאתר level505 החדש שנפתח במיוחד בשביל לפרסם את הביקורת החדשה. נמסרו הנתונים הטכניים הסופיים ותוצאות בבנצ'מארקים. ATi לא התעכבו עם זה - אולי כנראה כי יש למה לחכות? האתר מוסר כי הבנצ'ים נערכו עם דרייברים לא בשלים, לכן יש סבירות גבוהה שהתוצאות עוד יעלו כלפי מעלה, אם כי גם עכשיו R600 לא נותן ל GF8800GTX לעבור אותו בשום מבחן ביצועים. כבר נכנסתם לביקורת? אני מתאר לעצמי שמייד תרגישו שעובדים עליכם. לאחר סקירה קטנה של האתר תגלו כי האתר מכיל רק את הביקורת הנ'ל וכל קישור עם הקידומת level505.com יוביל אותכם לאותו הדף - הדף הראישון של הביקורת. יתכן מאו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.