עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בעיקר לצפיה בסרטים. ספרו על החוויות, האיכות, קשיים אם היו? ואם תוכלו לציין בעזרת איזה כרטיס החיבור נעשה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. בלית ברירה אני מחפש אלטרנטיבות לדרייבר של ATI הרישמי. אשמח אם מישהו התנסה בדרייברים של אומגה. http://www.omegadrivers.net/ati.php

• 12 תגובות
    • 765 צפיות
  3. משהו new age או משהו כזה בקיצור חברה אני צריך לינק....

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. כפי שכולם יודעים כבר יצאו הכרטיסים החדשים של NVIDIA, שהם כרטיסי MID-RANGE עם DX10 שהוא הכי חדש ואין עליו עדיין שום דבר מבוסס לא? או שהויסטה מבוססת עליו? אני רוצה עכשיו לדעת מה היה פה בשנים עברו, עם אותה סיטואציה, של כרטיסי ה-MID-RANGE שתמכו ב-DX10. ז"א אני רוצה לדעת מה עם האנשים שקנו אותם - התאכזבו או לא, והאם הם עמדו במשחקי ה-DX החדש שהם תמכו בהם. ככל הניראה זה יעזור לי לפתור את בעיית הכרטיס מסך. תודה. ;D

• 89 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. (עד 1200 שקל) נ.ב אני חי בבקטה

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. ??? כותרת / לא מוצא בגוגל???

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  7. שמעתי שניתן לחבר לכרטיס של NVIDIA GTX680 יותר ממסך אחד למשמחק של BF3 האם נכון הדבר?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  8. וכן, איך אני יודע איזה ספק כח יש לי במחשב?

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  9. היי ,יש לי גיגהבייט 9550 ,128 ביט ,וכולם כל הזמן מדברים שהוא אוברקלוקר טוב ,וגם ראיתי בדרייברים של אומגה שאפשר לשנות לו את הביוס ולהמהיר אותו ל9600 לפחות. מישהו יכול להסביר לי במפורט איך עושים את זה ,כי אין לי מושג ואני לא רוצה לקחת צאנס לדפוק כרטיס חדש. תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. חברת powercolor , לא שמעתי עליה אף פעם. אבל זה ה x1950pro היחיד ש KSP מוכרים... יש לכם חוות דעת?

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  11. שמעתי באתר הזה שב - radeon 8500 של gigabyte יש תוכנה שאפשר לעשות איתה את זה, זה נכון? ואיך עושים over clocking ????

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. אני לא מי יודע מה מבין בהגדרות של הדבר הזה אז אם מישהו מוכן לעזור לי עם ההגדרות אני אשמח יש לי 800 XT רק תגידו לי איך לסדר ת ההגדרות או לפחות תגידו לי איך עושים שהוא יסדר לבד או משהו.... אני מעדיף מישחקים על וידאו ויש לי מסך BENQ FP547

• 13 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Gainward GeForce4 PowerPack! Ultra/750 XP וכמה הוא עולה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. חוץ מבhttp://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1325 אני לא מוצא כלום על הכרטיס כולל באתר של Twintech :s05:

15. קראתי בנעוץ של סקירת כרטיסי המסך על הכרטיסים החדשים האלה, אך אין שם איזכור לנושא. במשפחה זו, ATI יצאה עם טכנולוגיה חדשה שאמורה לשפר את כל נושא עיבוד הוידאו, טכנולוגיה בשם AVIVO. לפי המצגת באתר של ATI, לטכנולוגיה יכולות רבות בהצגת וידאו, כולל גם HD בחומרה. כמו כן מצויין שיש לכידת וידאו. אני עומד לפני קניית כרטיס VIVO חדש, שיחליף את ה-RADEON 9200 VIVO הישין והטוב שלי, כי אני אעבור למחשב עם PCI-EXPRESS חשבתי על SAPPHIRE X550 VIVO, שעולה משהו כמו 560 ש"ח. עכשיו אני רואה שיש את הטכנולוגיה החדשה הזו, כרטיס Sapphire X1300 עולה 650 ש"ח (יש גם 1300 PRO ב-770 ש"ח) שווה לי לשלם את תוספת המחיר בשביל טכנולוגיה חדשה בעיבוד וידאו, כי זו המשימה העיקרית שלי (המחשב מיועד בעיקר ללכידת וידאו…

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  16. מישהו יודע אם הצנורות הרדומים פגומים?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  17. ממה שהבנתי הR600 הולכים להיות קצרים יותר הם יכנסו למארז הזה?

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  18. מגיע עם החבילה גם ביוס? אני רוצה לקנות מאקסלנט! אתם יודעים אם זה מגיע בקופסא?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הינה קצת מידע מ-ati על x1800gto http://www.ati.com/products/radeonx1800/x1800gto.html

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  20. כאילו נניח 5 פריימים נוספים=עוד 30 נקודות וכו'...

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  21. בקרוב אני הולך להחיות את הגרוטאה אצלי אז חשבתי ללכת על X1950PRO. עכשיו שמעתי שהולך לצאת 2600XT AGP שנשמע כמו בחירה לא רעה בכלל. השאלה הגדולה מתי הוא הולך לצאת. מישהו יודע לפחות בקירוב?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  22. סוף שנת 2005. כניסת ה8800 לעולם.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  23. חיפשתי במקומות - KSP, SKYPC, איבורי, פנדה מחשבים ואין להם. לפי מה שהם אומרים גם לא יהיה.

24. מישהו יודע באמת איזה ספק צריך ה6800U ??? תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.