כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
חיברתי חוט מהכרטיס מסך לטלויזיה עכשיו לא רואים ממש ברור יש קצת כאלה זיגזגים במסך וגם המסך לא ניכנס בכל הטלויזיה אז שזזים עם העכבר זה מזיז את המסך....... יש לי כרטיס מסך של ניבידאה גיפורס 5200 של ינון
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר מנוע גרפי The Claw Engine
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע ב100% עם ה -6800gt חייב ספק מעל 350 או ש350 מספיק ???? ואיזה נזק זה יכול לתת לכרטיס ?????????? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם של GIGABYTE GA-945P-S3 וכרטיס מסך GEFORCE 7300GT. וכל פעם שאני מדליק אותו מופיעה ההודעה הבאה: "המצב שונה מהפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLIקניתי מחשב חדש וכל פעם שאני מדליק אותו מופיעה ההודעה הבאה: "המצב שונה מהפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI למצב יחידת GPU עצמאית משום שאחד מכרטיסי ממשק SLI הוסר. במצב הפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI חייבים להיות מותקנים בערכת לפחות שני כרטיסי מסך" מה זה אומר? למצב יחידת GPU עצמאית משום שאחד מכרטיסי ממשק SLI הוסר. במצב הפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI חייבים להיות מותקנים בערכת לפחות שני כרטיסי מסך" מה זה אומר? אני צריך לשנות…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אולי מישהו יודע מי מייבא את Matrox לארץ??
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
-
מישהו אוליי מכיר אתר באמריקה שמוכרים בו כרטיסי מסך בממש זול ???
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני לא זוכר בדיוק מזה היה אבל הוא אמר שהוא ידבר עם כלנית ויעדכן אותנו בקשר לתאריך ההגעה של הכרטיס RADEON 9700 של חברת הרקולס, אז יש חדש?
-
כי יש אותו לסבא שלי במחשב ואני רוצה למכור לו את הכרטיס שיש לי ,לכן אני רוצה לדעת האם הכרטיס שיש לי עכשיו יעבוד אצלו!?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מישהו בדק הבדלים בין ה 6.1 של OMEGA לבין 6.2 של ATI ?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מישהו במקרה איתר חנות שמוכרת את xfx 8800gts 320m ?? מישום מה אני לא רואה אף מקום שמייבא את הכרטיסים האלה....... או כרטיסים של msi מאותו דגם.... ולמה הכרטיסים של leadtek הם הכי זולים ?
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום NVIDIA החובבנים האלו לא הכניסו בדרייברים האחרונים את האופציה הזו ... ניסיתי כבר 81.95 71.78 81.85 יש מישהו שעובדת לו האופציה הזו ? אני אשמח למספר דרייבר תודה - -- - אני לא מבין, איך זה יכול להיות - אולי אני לא עושה משהו טוב ?!? אוף... עכשיו גם ה81.94 לא עובד עם הדואל מוניטור.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שם הכרטיס: GeForce GTX-295 חברה: ASUS סוג מעבד: GTX295 X2 (יש 2 מעבדים גרפים בכרטיס! יעני שזה כמו 2 כרטיסי מסך באחד!) זכרון בכרטיס: 1792MB סוג זיכרון: DDR3 Memory Interface (Bit) 896 Bit יציאות: HDMI , D-Sub/VGA , DVI נאמר שהוא נמכר בין 2700 ל3500 ש"ח בזאפ,הוא פשוט טס והוא מוכר אותו-יד 2 לדעתי... בעקרון מה אתם אומרים על הכרטיס? תודה רבה לעוזרים.
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
האם כדאי לי להתקין את ה-7000 (אולי זה 7200 אם אין כזה 7000) במקום הג'יפה 4 440 mx שלי?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
בעיקר לצפיה בסרטים. ספרו על החוויות, האיכות, קשיים אם היו? ואם תוכלו לציין בעזרת איזה כרטיס החיבור נעשה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בלית ברירה אני מחפש אלטרנטיבות לדרייבר של ATI הרישמי. אשמח אם מישהו התנסה בדרייברים של אומגה. http://www.omegadrivers.net/ati.php
-
- 12 תגובות
- 794 צפיות
-
-
משהו new age או משהו כזה בקיצור חברה אני צריך לינק....
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כפי שכולם יודעים כבר יצאו הכרטיסים החדשים של NVIDIA, שהם כרטיסי MID-RANGE עם DX10 שהוא הכי חדש ואין עליו עדיין שום דבר מבוסס לא? או שהויסטה מבוססת עליו? אני רוצה עכשיו לדעת מה היה פה בשנים עברו, עם אותה סיטואציה, של כרטיסי ה-MID-RANGE שתמכו ב-DX10. ז"א אני רוצה לדעת מה עם האנשים שקנו אותם - התאכזבו או לא, והאם הם עמדו במשחקי ה-DX החדש שהם תמכו בהם. ככל הניראה זה יעזור לי לפתור את בעיית הכרטיס מסך. תודה. ;D
-
- 89 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
(עד 1200 שקל) נ.ב אני חי בבקטה
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
??? כותרת / לא מוצא בגוגל???
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שמעתי שניתן לחבר לכרטיס של NVIDIA GTX680 יותר ממסך אחד למשמחק של BF3 האם נכון הדבר?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
וכן, איך אני יודע איזה ספק כח יש לי במחשב?
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי ,יש לי גיגהבייט 9550 ,128 ביט ,וכולם כל הזמן מדברים שהוא אוברקלוקר טוב ,וגם ראיתי בדרייברים של אומגה שאפשר לשנות לו את הביוס ולהמהיר אותו ל9600 לפחות. מישהו יכול להסביר לי במפורט איך עושים את זה ,כי אין לי מושג ואני לא רוצה לקחת צאנס לדפוק כרטיס חדש. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברת powercolor , לא שמעתי עליה אף פעם. אבל זה ה x1950pro היחיד ש KSP מוכרים... יש לכם חוות דעת?
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שמעתי באתר הזה שב - radeon 8500 של gigabyte יש תוכנה שאפשר לעשות איתה את זה, זה נכון? ואיך עושים over clocking ????
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-