עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37655 פה יש טבלה מעניינת: http://www.tweaktown.com/news/7055/geforce_8900gtx_and_8950gx2_pricing_and_information/index.html אז מה, שווה לחכות לפני קנייה של 8800gtx ? (שואל בשביל חבר, הכיס שלי כבר נסגר עם 8800gts )

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  2. יש לי בעיה בזמן שאני צופה בסרטים בד"כ מסוג WMV או בסרטים שנותנים לצפות באתר של קשת... אני רואה את הצבעים ככה... יש לי מסך L194WT של LG וכרטיס מסך סאפיר RADEON 1600 PRO הנה דבר שימחיש את הבעיה תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  3. הנתונים היבשים על הנייר נראים טוב - 12MS זמני תגובה, 1:500 יחסי ניגודיות, חיבור DVI , רזולוציה טיבעית 1280x1024. ובנוסף והכי חשוב - הוא ניתן לתליה על קיר, מה שחוסך לא מעט מקום ולא פחות מגניב D: והנה ריכוז השאלות: 1.המחיר שאני יכול להשיג אותו הוא 2125 שקלים. האם זהו מחיר הוגן? 2.האם המסך כדאי? יש אותו למישהו שהמוכן לתת לי חוות דעת עליו? 3.מיהו היבואן, ומהי מדיניותו לגבי פיקסלים מתים (שמעתי שבסמסונג זה קטסטרופה)? אודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by TzV-EyE-GeR,

אני לא ממש מתמצא במסכים, מה טוב, מה לא. אודה לכם אם תעזרו לי לבחור מסך 17 CRT כמובן בתקציב של עד 1000 שקל. אני יודע שזהו תקציב די דל בשביל מסך, אך זה מה יש. תודה.

5. http://hardware.gamespot.com/Story-ST-x-1467-x-x-x מעניין.. הרצת משחקי HIGH END על כרטיסים בינוניים ומטה. כמובן שה R9550 לוקח את כולם בגדול.. Conclusion The current crop of entry level AGP graphics cards are all based on last generation technology, and it really shows in the benchmarks. We should also note that the Radeon 9550 card is the only card that wasn't originally introduced as an entry level solution, and could explain why it outperformed all the other cards so badly. It just goes to show that a wily veteran can still take the mediocre rookie to school. If you're looking for a video card, we advise you to open your wallet a little wider and push your budget up …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Pixeln,

תשמעו יש לי מחשב נוסף בבית פנטיום 2 128MB זכרון לוח של PCI בקיצור משהו עגלה... אני מעוניין למצוא כרטיס מסך שמסוגל לפעול בכאלה תנאים, עד 120 ש"ח אגב אם יש למישהו למכור אני אשמח אם תפנו אלי לאימייל horcruxn@gmail.com-בודק כל שעה או לאיסיקיו 1910909 נכנס פעם בשבוע ביום שישי....

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  7. Started by Salwaby,

הייתי בטוח שאני נמצא בכללי , סליחה העברתי את ההודעה לפורום כללי :]

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  8. Started by 8-Ball,

המחיר שלהם כמעט זהה..וחשבתי..שבגלל שהצ'יפים גם ככה של ATI אז הם כנראה ידעו לנצל אותו יותר טוב..ויהיה עדיף לקנות את הכרטיס מ ATI... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by shemiraz,

מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך והתקציב הוא לא גבוה, כרגע יש לי את ה gts250 512mb ראיתי את ה gts450 1gb של Gainward ב 630 שקל האם אראה שיפור משמעותי בינהם? אני משחק על רזולוציה 1920*1200 והמפרט שלי מפורט בחתימה.

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  10. שלום לכולם, כפי שמופיע בכותרת, Corsair CMPSU-650TX יכול להתמודד עם 2X Geforce 260 GTX על מערך Intel I920? האם התמורה למחיר טובה באופן יחסי? אני קונה את הרכיבים למחשב בארה"ב. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  11. יש לי כ' מסך GEFORCE 4 עם יציאת טלוויזיה ואופציה של NVIEW בנוסף, יש לי שני מסכי 19 אינטש חדשים. עכשיו, רציתי לשאול האם זה יתכן להשתמש בשני מסכי מחשב רגילים באופציה הזו, ולא רק במסך רגיל ומסך טלוויזיה? (אני בתחום הבורסה, וחשוב לי שני מסכים אופקיים, זה יעזור לי מאוד.) אם כן, האם יש ממיר כזה מVGA לכניסת SVIDEO?? ואיפה אפשר להשיג כזה? (בארץ עדיף) תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by tamir2,

בבקשה כל מי שיכול לעזור.. לי שיגיד לי איזה מסך LCD כדי לקנות עד סכום של 2200 שקל .. תודה לכל מי שעזר לי!!!

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  13. אהלן חברים, מה דעתכם , האם מחירי כרטיסי מסך ירדו עוד דרסטית מחר מחרותיים? או שזה פלוס מינוס הולך להיות המחיר כפי שהוא עכשיו? ממה שראיתי ב newegg ובשלל אתרי אמזון המחיר בשבועיים האחרונים עלה וכרגע המבצעים נראים דלים אם בכלל. השאלה האם מנסיון העבור והשכל הישר , המחיר עוד הולך לרדת או שלא צפויות הפתעות? אני מדבר על אזור כרטיסי nvidia 1070 - 1070 TI תיהי אם לפתוח פה או בצרכנות אבל הבנה בכרטיסי מסך נראה לי יכולה לעזור בקביעה לגבי המחירים גם.

14. Started by orenc17,

אני חורש ת'אינטרנט ולא מצאתי מישהו בבקשה יכול לתת לי השוואה של שני הכטיסים האלו אחד כנג השני

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  15. Started by K_D,

איפה אני יכול למצוא מחיר הכי טוב?(*מעדיף חנות ממשית ולא אינטרנת אבל אשפר לכתוב גם אתרים)

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי את דום 3 עם כרטיס ati 8500 128 פנטיום 4 3ג 512 מ ddr המשחק רץ יחסית יפה מאוד התקנתי גם את ההוטפיקס של ati אך משום מה אני רואה את המשחק ב 60 הרץ???????? יש פתרון???

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by sirsnir,

יש לי שלושה כרטיסים geforce 8600 gt 512mb geforce 8600gts 256mb silent geforce 7950 x2 (שתומך רק ב DX9) איזה כדאי לשים? (מעבד Q6600 4GB RAM לוח G31)

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  18. Started by abc465,

יש לי מעבד q9400 מסך t260hd של סמסונג 26 אינטש ואני מתלבט בין 4890 של גיגה בייט שעולה 1090 שח 4870 1 גיגה שעולה 870 שח של ספיר או 4870 512 מגה בייט של ספיר שעולה 746 ואני יכול להשיג גם ב650 חדש מחבר האם בהתאם למפרט שלי שווה באמת לשדרג ולהשקיע או שאני יכול להסתפק ב4870 חצי גיגה אני מתכוון לצפות בסרטי hd ולשחק במשחקים כבדים (קרייסיס ג'י טי איי פרוטוטייפ וכו)

19. Started by bck,

מה האפשרות הזאת עושה? למה היא גורמת כאשר היא מרעידה את המסך ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by marking,

לבחון את האפשרות TruForm שיש ברדאון 8500? יש את האפשרות הזאת בפוטו שופ?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  21. Started by Bessmertniy,

http://www.hwupgrade.it/articoli/1114/index.html קצת פרטים על הכרטיסים החדשים של ATI כן זה לא בענגלית אבל לי מה שאני הבנתי ממה שכתוב שם הכרטיסים האלו הם כמעט כמו הכרטיסים שקיימים היום x800 אבל בסוקט ה pci-e Chip Pipelines Core clock Memory clock R480XT Platinum Edition 16 540 MHz 1.180 MHz R480XT 16 520 MHz 1.080 MHz R480PRO 12 520 MHz 1.080 MHz

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by MaxAir,

שלום, אני חדש בפורום ומבקש עזרה בקשר לבעיית סינוור לבן במשחקים לדוגמא: הסנוור קורה כאשר יש אפקט של אור לבן בהיר מאוד, האפקט כאילו מוגבר יותר מדי. אשמח לרעיונות מדוע התופעה קוראת. מפרט:Intel Core 2 Duo E8400 , 2GB RAM NVIDIA GeForce 9400 GT תודה מראש, אופיר

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by LL@SS,

שלום לכולם! קראתי כל מיני מאמרים שההבדלים בין שני הכרטיסים הנ"ל דיי זניחים ,עכשיו השאלה שלי היא האם כבעל 4850 הפסדתי את ה 200 שקל הפרש? ואכן אפשרי להגיע לביצועים של 4850 עם 4830 וOC? תודה רבה..

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  24. שלום אני צריך חוות דעת על כרטיס מסך Asus NVIDIA GeForce 220GT האם הוא טוב מה הוא מסוגל להריץ האם הוא מסוגל להקרין hd ואיזה מסכים מתאימים לו האם הוא מתאים למפרט שלי? זה המפרט של המחשב שלי מעבד:Intel® Core™ i5 750 2.66GHz לוח m: לוח Gigabyte דגם GAP55US3L צ'יפסט P55 דיסק קשיח:Western Digital 1000GB SATA2 64MB Buffer זיכרון פנימי:Kingston 4096MB (4GB) DDR3 1333MHz כרטיס מסך:Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB ספק:Hec 600W דגם WIN+600 אשמח גם לקבל דעה כללית על המחשב האם הכל מתאים אחד לשני והאם הוא טוב תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. זאת אומרת ... יש משהוא מיוחד שצריך לעשות ?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.