כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אני צריך את חות דעת על כרטיס מסך זה: HIS RADEON ICEQ HD 6850 אך הוא?? שווה לקחת אותו או לא? ועוד שאלה יש לי ספק 500W שהוא:Thermaltake PUREPOWER RX 500W יתאים עם כרטיס זה?? ותודה על עזרה שלכם!!
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי כולם! אז ככה, ניסיתי לקרוא את רוב הת'רד של ה-8800GT והיו שם הרבה פוסטים שבילבלו אותי (אחד אומר ככה, השני אחרת) אז יש לי כמה שאלות לגביו (ואני מקווה שתסלחו לי ש-"שוב מישהו פתח ת'רד בפעם המיליון לגבי הכרטיס") : 1) לגבי ה-8800GT.. ידוע שהוא הכרטיס הכי משתלם היום בשוק, הוא גם בא עם ליבת G92? 2) האם ה-8800GT עוקף גם כרטיסי 8800GTS נוכחיים שמומהרים מהמפעל כמו מהדורת XXX של XFX? 3) האם מצד שני עדיף לחכות ל-8800GTS עם הליבה החדשה? 4) האם אחד משני הכרטיסים הנ"ל יתאים לי למפרט שלי? (בצד) ** יש לי לוח אם עם PCI-E גירסה 1.0a ואם סופית אתם ממליצים לי על 8800GT אז איזה מבין החברות עדיפה: http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=8800gt+512 נתתי סתם דוגמא, אני לא בהכרח יקנה …
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 480 gtx עכשיו אני רוצה לדעת אם אפשר להוסיף לו עוד כרטיס מסך של חברת ati הלוח אם שיש לי זה GIGABYTE ASSASIN G1 KILLER 1366 X58
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לעבור בין הכרטיס מסך שלי לבין הכרטיס מסך המובנה שיש לי בלוח אם? ואיך? הסיבה לכך היא אחת ויחידה - בכרטיס המובנה יש לי חיבור HDMI ובכרטיס מסך אין באופן כללי אני לא מצליח להפעיל בכלל את המובנה. עריכה: כמובן בלי לפרק כל פעם את הכרטיס מסך
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הייתי רוצה שתגידו לי איזה מסך יותר טוב CRT 17 inch - LG F700P + USB Hub - Flatron 203mhz Bandwidth או CRT 17 inch - Samsung 793DF Silver/Black - DynaFlat - 110mhz Bandwidth השאלה הזו נורא חשובה מי שיענה לי ישמח מאוד על התשובההה :xyxthumbs: :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
ATI http://firingsquad.com/hardware/windows_vista_performance_amd_catalyst_7.1/default.asp NVIDIA http://firingsquad.com/hardware/windows_vista_nvidia_forceware_performance/ ניראה שהדרייברים של אנוידיה לויסטה מסריחים ביותר לעומת של ATI שמביאים שיפור בביצועים!
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
לאחר איסוף נתונים מעשרות אלפי רוכשים, נראה כי סאגת כבלי ה-12VHPWR הנמסים אינה חמורה ורחבת היקף כפי שנחשד תחילה - כאשר חיבור רופף של המחבר אל כרטיס המסך מסתמן בתור המקור המרכזי לצרותלכתבה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, במסגרת רכישת מחשב חדשת הוצע לי כרטיס מסך GAINWARD GEFORCE 4 64 MB + TV לא ראיתי בפורום התיחסות לכרטיס זה בימים האחרונים. למי שמכיר את הכרטיס/את החברה, היכן הייתם ממקמים אותו יחסית לכרטיסי מסך המדוברים כאן בפורום?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיסהמסך הנ"ל שמריץ את רוב המישחקים האים כדאי להחליף לכרטיס המסך הזה:Sapphire HD5770 1GB GDDR5 PCIE Model R577D51GD או שזה סתם ביזבוז כסף אשמח לקבל הצעות הכרטיס שלי הוא המדגם הראשון שיצא ללא קרור צד שלישי
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מועניין בקניית X1900XT מחו"ל... עכשיו השאלה היא איפה בארצות הברית אפשר לשלום בויזה...ולשלוח את הכרטיס למקום בתוך ארה"ב שהכתובת של בעל הכרטיס לא זהה לכתובת של המשלוח?... ודיי זול.. ואיפה יש אתר כמו זאפ לחנויות של מחשבים..
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
Fudzilla מדווח שאנוידיה רוצה עוד לסחוט את המיץ (G80) ותשחרר כנראה עוד שיפור שיקרא D10U-30 D10U-30 כנראה יהיה הכרטיס/ים האחרון שיבוא לפני GT200 (שיבוא ד"א ברבעון השלישי/רביעי). הכרטיס החדש יכלול זיכרון של 1GB GDDR3 ויכול להיות שיהיה גם 55נ"מ. אנוידיה אמרה לשותפיה לצפות מהכרטיס לצריכת חשמל בין 225W ל 250W (ל 9800GX2 יש PCB שיכול לתת בפועל 200W אבל הכרטיס צורך רק 160-170W) לפי הצריכה אפשר לנחש שעוד כרטיס כפול ליבה בדרך (דמוי 9800GX2)ך D10U-30 מתוכנן לבוא ברבעון הזה (בין אפריל-יוני) מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6647&Itemid=1
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס מסך הקודם שלי HD3870X2 הלך לעולמו,ואני מחפש חלופה זולה אליו שתיתן לי ביצועיים זהים או קצת מעבר למה שהיה לי הכרטיס החדש יורכב באותו מחשב,כך שצריכת החשמל וסוג החיבורים צריכים להיות זהיים הכרטיס מסך הוא לצורכי גיימינג התקציב שלי הוא לא ממש מוגדר,אבל בוא נאמר יותר משלוש מאות שקל זה כבר בעיה,כמה שיותר זול יותר טוב עריכה: אם כרטיס המסך תומך DX11 זה בונוס חשוב מבחינתי עריכה 2: לא משנה,הנושא טופל
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
העניין הוא שמאז שהתקנתי את הדריברים החדשים של ATI אין למסך שלי סוף למה אני מתכוון כשאני אומר אין סוף, פשוט מאוד, בזמן שלצד הימני של המסך שלי יש סוף, כלומר אם אני מזיז את העכבר ימינה בשלב מסוים אני לא יכול להזיז אותו יותר(יענו איפה שנגמר קו התצוגה של המסך) בזמן שבצד השמאלי אני יכול להמשיך להזיז את העכבר כמה שארצה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
האם הכרטיס gtx285 מתחבר ללוח אם הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1816&CatCode=543 אני צריך להזמין את הכרטיס מחר מחול
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אפתח ואומר שאינני בטוח שזה המקום להציג את בעייתי - ואם זה לא המקום אשמח אם מודר יעביר את הנושא למקום המתאים. ברשותי כרטיס מסך Sapphire HD 7950 OCברצוני להפעיל מסך טלויזיה - http://www.lg.com/il/support-product/lg-32LC53 במקביל למסך נוסף בו אני משתמש קבוע, לצורך סרטים ואולי אפילו משחקים בעתיד (לכן refresh rate חשוב). המסך הראשי מחובר ב HDMI ועובד מעולה, ואילו המסך השני מחובר בעזרת הכבל הזה: http://tinyurl.com/9qqqr3w מיציאת Mini Displayport בכרטיס ל-HDMI במסך. לפי כל הנתונים של המסך\כרטיס\כבל - לא צריכה להיות בעיה להציג על המסך החדש רזולוצית 1080p + אודיו במקביל למסך הקיים המציג בדיוק אותו דבר. ופה מגיע ה'אבל' - 1) המסך מראה לי רזולוציה טבעית של 1360x768 דרך הווינדוס, היית…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לטלויזיה דרך tv out (זמני עד שאקנה טלויזית lcd וחבר דרך hdmi) אני צריך גם את הwdm driver או שהוא לא משפיע בכלל על הtv out? תודה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום אני צריך מסך CRT 17 אינץ' בסביבות ה600-700 שקל תודה...
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
כך היום משתחרר הr520 וכבר דלף גילון נתונים מדי ati [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כרטיס AGPX8 הכי זול. שימושים: מוזיקה ואינטרנט הכרטיס הנוכחי נשרף. תודה.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אגב דיונים ושאלות בנושא ממשקים של מסכים LCD (בתקווה שלא העלו את הנקודה הזו כאן בעבר); לא מוזר לכם שכניסת DVI דווקא מעלה את המחיר (או למעשה נמצאת בדגמים הנחשבים יותר בליין של היצרנים) ? הרי היתרון העיקרי של מסכים אלו זה שהם דיגיטליים. אם כבר מוסיפים אופציות למסכים - אז צריך דווקא לשלם על כניסה אנלוגית לשם תאימות עם כרטיסי מסך ישנים או נטולי יציאת DVI. לפי ההגיון, כניסה אנלוגית למסך TFT מחייבת שימוש במכלול ADC, ויוצא ככה שסך כל המידע עובר טרנספורמציה לפחות פעמיים - מהכרטיס מסך DAC ובכניסה לכרטיס המסך ADC. בכל המרה כזו האיכות יורדת חד משמעית. מה שלא ברור זה, שלפי ההגיון, ככל שהמסך זול יותר (אם רק במחיר או גם במיצוב/רמת איכות) כך היצרן ירצה, בנוסף, להוריד כמה שיותר אופציות ומ…
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשדרג את כרטיס המסך ה-1070 שלי, כנראה שאצטרך לשדרג גם את המעבד ה-ryzen 5 1600x גם כן? הראם מספק בינתיים, 16, הדיסק קשיח ssd, כרגע אני עם משקפי האוקולוס ריפט ולא החלטתי לאיזה משקפיים לשדרג, אבל מה שלא יהיה אני אצטרך כרטיס מסך ומעבד, השאלה היא שכרגע אין לי כסף לעשות הכל בבת אחת, האם קודם לקנות מעבד חדש (ולמכור את הקודם), וגם לאיזה מעבד הכי כדאי כי אם אני כבר משדרג אני לא רואה טעם לעלות דרגה אחת לנגיד ryzen 5 2600) או מה שלא נחשב דרגה אחת אלא משהו 2-3 דרגות מעל, או, שכדאי להתחיל עם הכרטיס מסך קודם, ושוב כנ"ל לאיזה כרטיס כדאי לשדרג ל-2070 או ל-1080 ti או בכלל לחכות ל-amd החדשים, כי אני קונה מהם המון כמו המעבד שלי, ובעבר היה לי את ה-4…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לבחור כרטיס מסך שישמש את המחשב שלי לצורכי גלישה באינטרנט וצפייה בסדרות HD. בנוסף הכרטיס צריך להיות מסוגל להוציא 1080P למסך 42". המליצו לי על ה-HD4550. איך הוא?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי אתמול את הכרטיס Sapphire R9 290 Tri-x, ומבחינת הביצועים שלו אין לי שום תלונות. הוא מריץ את המשחקים עם הדרישות הכי גבוהות ב-ULTRA בלי בעיות מיוחדות. הכרטיס עולה כ-400 ש"ח יותר מ-MSI R9 290 למשל והסיבה שהעדפתי אותו היא שקראתי שטמפ' העבודה שלו נמוכה משאר כרטיסי ה-R9 290 וגם שהוא פחות רועש מהם משמעותית. למשל כאן בתחתית הדף הכותב משבח את הרעש הנמוך של הכרטיס וכותב שהוא מדד 41.1 דציבלים בזמן הפעלת CRYSIS 3 למשל: http://www.anandtech.com/show/7601/sapphire-radeon-r9-290-review-our-first-custom-cooled-290/4 הכרטיס הקודם שלי היה HD 5770, הוא רעש הרבה פחות וקראתי שעוצמת הרעש שלו היא כ-45 דציבלים בזמן פעילות. אין לי מושג כמה דציבלים הכרטיס החדש מפיק אצלי, אבל הרעש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-