עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bbking,

שלום כל משחק שאני משחק pes 15, far cry 4,acu ועוד יש לי מין תקיעות מסויימות לשנייה ואז מסתדר לי הורדתי דרייבר הכי מעודכן מה יכולה להיות הבעיה?

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by avichaisH,

המפרט שלי: i5 3570k DZ77SL-50K 2X4GB kingston 1333 DDR3 Seasonic S12II-430 430W מארז NZXT source 210 elite הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא MSI HD 6850 ואני מעוניין לשדרג אותו על מנת לשחק משחקים חדשים כמו ACU FC4 ו GTA5 בצורה טובה, רצוי 1080p אבל הרזולוציה לא קריטית. באופן כללי אני לא ממש מוגבל תקציבית אבל לא ממש חשוב לי לשחק הכל על אולטרה ולא ממש נראה לי להוציא המון כסף על כרטיס מסך אז חשבתי על טווח מחירים של 600-700 שקל אבל אני גמיש. מה שחשוב לי מאוד זה שיהיה יחס עלות - תועלת כמה שיותר גבוהה. כלומר אם לדוגמא אני צריך להוציא עוד 10% כסף בשביל לקבל 20% ביצועים אז זה שווה לי. אני מעוניין בכרטיס חדש ולא משומש. תודה רבה מראש!

3. Started by Plast,

שלום, קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היום התקנתי ווינדוס והכל אחלה.. ברגע שאני מתקין את הדרייבר של הכ.מ, נהיה לי פשוט מסך שחור\כחול.. הבעיה נפתרת כאשר אני נכנס למחשב במצב בטוח ומוחק את הדרייברים.. את הדרייברים הורדתי מהאתר של ATI, וניסיתי גם את של GIGABYTE(גרסה יותר ישנה.. בATI זה 14.6 וGIGABYTE 13.10) מישהו יכול לעזור בבקשה?

4. אחת לחודש בערך כשאני מדליק את המחשב אז פתאום אין תצוגה במסך ואני צריך לשחק קצת עם הכרטיס כדי שזה יעבוד ואני לא יודע למה.. כשאני מחבר למובנה אז הכל עובד כמו שצריך אבל זה באמת משגע אותי ומציק.. המאווררים שלו תמיד מסתובבים והכל אבל לא יודע למה זה קורה כל תקופה מסוימת. יש רעיונות?

5. Started by yonir,

שאלה כללית לידיעה ואולי לקראת קניית מחשב במבצעי Black Friday.. יש לי היום כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6770 1GB GDDR5 FleX. עד כמה הביצועים שלו עדיין טובים יותר מאשר כרטיסים מובנים במעבדים חדשים? (מעבדים ברמות הנמוכות יותר כמו i3 4160 או G3250) יש לי שני מחשבים, בן 5 (עם כרטיס המסך הנ"ל) ובן 8 - אם אקנה מחשב חדש הוא יחליף את בן ה-5 שבתורו יחליף את בן ה-8. האם עדיף להשאיר במחשב בן ה-5 את כרטיס המסך ולהשתמש במובנה של המחשב החדש או להעביר? (בעיקרון שני המחשבים בעיקר לשימוש משרדי אבל החדש/בן ה-5 הנוכחי בשימוש הרבה יותר שוטף, ולעיתים נדירות גם לאיזה משחק)

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Mor Cohen,

היי לפני כחודש רכשתי מחשב חדש עם 3 כרטיסי מסך מסוג GTX 980. משום מה אני חווה בעיות במשחקים די ישנים דוגמאת FAR CRY 3 ו assassin's creed revelations. אני מריץ את שניהם על הגדרות האולטרא ולמרות שבAS יש דרופים פה ושם, בFC3 הFPS כבר מגיע לדרופים קצת יותר גדולים. האם לא מספיק אפילו כרטיס 980 בודד להריץ את AS בהגדרות האופטימליות? והאם FC3 תומך בSLI ואם כן או לא מה אפשר לעשות?!? כמו כן גם במשחק middle earth shadow of mordor ישנם נפילות. אני משחק אותו על ההגדרות האולטרה ברזולוציית FHD 1920x1080 (מסך אחד) ועדיין חווה דרופים פה ושם... שלא לדבר על ניצול האפשרות של הדמיית 4K שאז המשחק ממש כבר מתחיל להאט... זה ממש מוזר כי ראיתי סרטונים ברשת של אנשים שמריצים את המשחק על הגדרות האולטר…

7. Started by erashel,

שלום, המחשב שלי הוא: I5 3750K 8 GB RAM HD6850 CROSSFIRE אני שוקל לשדרג לכרטיס מסך 280X במבצע של TMS שעולה 1022 ש"ח הביצועים של הכרטיסים שלי כבר לא משהו, השאלה אם זה ייתן לי שדרוג ששווה את הכסף? אני לא משחק כ"כ אבל בקרוב יוצא GTA שבו אני כן ארצה לשחק. ראיתי שיש גם 670 באותו מחיר בערך אבל נראה לי שפחות כדאי, ויש גם 7970 ב900 ש"ח מה כדאי לקחת ואם כדאי משהו אחר בכלל אז גם טוב. בנוסף רציתי לדעת, במידה ואני רוצה למכור את הכרטיסים שלי, כמה הם שווים בערך ביחד? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Pony,

http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR9294GD5HDu-PC〈=heb&cart=1416520265887126 בשילוב עם המארז http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Z11-Plus הרעש לא מפריע לי, מה שיותר מפריע לי זה טמפרטורות מעל 90 בשימוש מלא, הייתי רוצה להימנע מכך במידה ואפשר. מאווררים נוספים יעזרו לקרר את הGPU? אם כן, אילו? תודה

9. Started by tonty1,

צריך כרטיס חדש שיריץ לי כמו שצריך משחקים שיוצאים כיום כמו ACU ו FC4 נניח.. לא צריך ULTRA (גם בתקציב הזה לא הגיוני) אבל נניח MED יהיה מעולה (: ספק: SeaSonic 620W M12II-620 Retail

• 27 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. Started by omertgm,

שלום, אני מתעניין עבור חבר: יש לו מסך FHD i5 2400 4GB זיכרון וספק כוח טוב 500W, אנטק או סיסוניק הוא לא זוכר. מארז סטנדרטי midi tower משחקים- GTA החדש ודומיו. 900 שח זה המקסימום, אין חריגות מזה. מעדיף איבורי (צמוד לו לעבודה) מעוניין רק בכרטיס חדש - לא משומש. הצעתי לו את הכרטיס הזה 270 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13642 הצעות אחרות?

11. שלום, יש לי כרגע כרטיס מסך hd 4890 אני ממש מרוצה מהכרטיס הזה, לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות, אני מחפש כרטיס חדש שיהיה פחות או יותר ברמה שלו (עדיף שיתמוך בdx11) המפרט: לוח אם: 770ta-ud3 ASUS ספק GX 550 מסך BENQ GL2250 זיכרון 4 gb מחפש כרטיס בסביבות 500 ש"ח האם יהיו מבצעים ב black friday ואם כן איפה תודה

12. Started by l_messi,

שלום אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי מה אתם ממליצים? פרטים על תקציב הקונה: תקציב : 3800 כולל לספק חדש חריגה מקסימלית : 200 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? GTA - AC- FIFA -COD -BF - NBA - האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). *מהו OC וכיצד לבצעו, ראו כאן (תגובה 2). כרגע לא בעיקר שאני לא ממש יודע איך עושים את זה וקצת מפחד לעשות את זה חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: KSP מפרט המחשב: מעבד : I5 2500 3.3 GHZ לוח אם : ASUS P8H67-M כרטיס מסך נוכחי : GTX 560…

13. יש מספר חברות שמייצרות את הדגם וכולן חברות בעלות שם והבדלי המחירים אינם גדולים א. איזו מהן מומלצת ? ב. ישנם חברות שמייצרות את הדגם הנ"ל עם 3 מאווררים לעומת 2 ברובן - זה מקדם טוב לבחירה בדגם שלהן ? ג. אני לא מתכוון לבצע OC תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by HAGIT2120,

יש לי חבר שטס לאמריקה בבלאק פרידיי אז כדאילי שהוא יקנה לי כרטיס מסך ? יהיה עליו אחריות בארץ )אחריות גלובלית (? עוד שאלה., אני חשבתי על הgtx 970 נראה לכם שיעשו עליו הנחות במסגרת הbf . איזה דגם של 970 כדאי לקנות , ומאיזה חברה זה הכי משלם וזול ? הוא טס שבוע הבא אז בבקשה תענו לי מהר תודה רבה אני מצטער שפתחתי עוד דיון אבל אני צריך תשובות דחוף

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  15. Started by GREATMAMBA,

אהלן, אני מחפש כרטיס מסך נורמלי וטוב - אך לא משוגע. אני לא משחק במשחקי FPS במחשב, אלא בעיקר בPES ובNBA, אך בכל זאת, רוצה שייראו טוב. הספק שלי הוא 500W. התקציב עד 600 שקל. תודה!

16. Started by danielimbar,

בניתי מחשב חדש וקניתי בשבילו את ה730GT עכשיו אני קצת מתחרט שקניתי בזול כי היה עדיף להשקיע על כרטיס מסך כסף בגלל שאני משחק במשחקים במחשב ופוחד שהוא יריץ לי אותם על איכות יחסית נמוכה המחשב עוד לא מוכן לגמרי אבל רציתי לדעת איך ה730GT הוא טוב ושווה את המחיר שלו?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by X-nOize,

שלום לכולם התחדשתי בכרטיס מסך חדש asus gtx 970 strix יש לי בעיה במשחקים יש מין תקיעות קטנות כאלה ואין לי מושג למה... בכרטיס הקודם הכל רץ חלק. asus gtx 670

18. Started by naki,

הבנתי שכדי להפעיל את האופציה הזאת צריך להיכנס להגדרות של הכרטיס? איך בדיוק עושים את זה? אחרי שאני מפעיל את זה אני פשוט רואה אפשרות של רזולוציית 4k בתפריטים של המשחקים עצמם? אם אני בוחר להריץ משחק ברזולוציה הזאת אחרי שהפעלתי Dsr, זה פוגע משמעותית בביצועים? אני אישית מעדיף fps גבוה. אבל אם אפשר רזולוציה גבוה שלא תפגע בביצועים אז למה לא? תודה רבה - - - תגובה אוחדה: - - - נ.ב המערכת שלי זה 8.1

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by HAGIT2120,

יש לי חבר שטס לאמריקה בבלאק פרידיי אז כדאילי שהוא יקנה לי כרטיס מסך ? יהיה עליו אחריות בארץ )אחריות גלובלית (? עוד שאלה., אני חשבתי על הgtx 970 נראה לכם שיעשו עליו הנחות במסגרת הbf . איזה דגם של 970 כדאי לקנות , ומאיזה חברה זה הכי משלם וזול ? הוא טס שבוע הבא אז בבקשה תענו לי מהר תודה רבה נ.ב יש דרך בטוחה להבריח אותו במזוודה בלי מכס ( לשים עליו נייר וסרטים ולשחק אותה כאילו זה מתנה )

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  20. Started by Sting,

שלום, לאחר עדכון ביוס ודריוור של כרטיס המסך פתאום שמתי לב שאופציית ה SLi נעלמה לי, ב device manager מופיע רק כרטיס אחד. התחלתי לבדוק את הבעיה, קודם כל שני הכרטיסים נראים שעובדים בכך שהמאווררים פעילים, כמו כן מחקתי והתקנתי דריוור ישן יותר כדי לפסול בעיית דריוורים. מה שמותיר לי כנראה בעיה בביוס או סוג של איפוס הגדרות שגרם לביטול אופציית ה SLi. האם מישהו מכיר אפשרות כזאת בביוס? או שזה אמור להיות אוטומטי, בנתיים לא מצאתי משהו כזה שם. הלוח אם הוא Gigabyte GA-Z87X-D3H. למישהו יש רעיון אחר אולי מה יכולה להיות הבעיה? תודה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום חברים אם מישהו יכול בבקשה לעשות סדר בדברים זה יעזור מאוד.. 1. מי קובע מה יפעל בפועל הגדרות במשחק או הגדרות בדרייבר? 2. כאשר אני בוחר בסט הגדרות מסוים ב "ניהול הגדרות תלת מימד" בלוח הבקרה של אנוידיה זה כופה על המשחק הגדרות שלא קיימות במשחק עצמו? 3. מתי עדיף להגדיר מהדרייבר ומתי עדיף מהמשחק? ובכלל אם מישהו יכול להסביר איך השניים האלה עובדים ואיך כדאי להשתמש בהם זה יהיה מעולה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by bbking,

שלום הכרטיס מסך הנ"ל אחרי שאני מריץ Far Cry 4 על הגדרה HIGH הוא עושה לי תקיעות באמצע המשחק ויש לציין שהטמפ' 90-91 מעלות המחשב הוא חדש ככה שאין לו אבק או דברים אחרים שמפריעים מה יכול להיות חוץ מזה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, ברשותי 2 כרטיסי RADEON 4850,אשר הפסקתי להשתמש בהם גם כקרוספייר וגם כבודדים, לאחר שבשימוש בהם המחשב היה קורס. גיליתי באמצעות OCCT שהטמפ' מגיעה בהם 120 מעלות (ואז המשב קורס). אני מניח שקיבלתי אותם לאחר שמישהו ניסה לעשות להם OC (לא הודה בזה). האם החלפת קרור תפתור את בעית החום? תודה

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  24. היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך...זול עד כמה שאפשר, שיתמוך ב3 מסכים בו זמנית. אפילו 4 יהיה נהדר ! מדובר על מחשב עם Core2Duo Q8200. חשוב לציין שהמחשב יזהה את המסכים כשלושה נפרדים ולא כשניים (כאשר אחד רגיל ואחד בגודל של שניים)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ithamar21,

אז היום החלטתי להעלות מתחים ולעשות OC קצת יותר גדול ל 970 G1 לפני זה הוא גם כן היה ב OC של 140 בוסט וזיכרון 450 בתוכנה של MSI עכשיו הורדתי EVGA כי יותר נוח לי איתה כמובן שלפני זה איפסתי את ההגדרות בMSI ומחקתי אותה גם כן העלתי ב EVGA מתח ל +25 והגעתי ל 200 בוסט ו 600 לזיכרון שמרתי ונכנסתי לשחק ב AC החדש ומשום מה כבר בתפריט עני על 15 FPS גם במשחק עצמו אותו דבר עכשיו לפני זה הוא עבד פיקס על 45-60FPS עם מקסימום הגדרות. אז החזרתי את ההגדרות של ה OC להגדרות יצרן ולאחר מכן נכנסתי והבעיה עדיין קיימת מחקתי את המשחק התקנתי מחדש ועדיין אותה בעיה. בשאר המשחקים כמו COD החדש ו FIFA 15 הכל עובד מעולה. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 9 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים