עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by wons,

היי חבר'ה אני רוצה לחבר למחשב שלי כמו שאני עושה בעבודה שני מסכים כיצד עושים זאת? אלו שני כרטיסי מסך ניפרדים שכל אחד מהם מחובר למסך ניפרד? או שכרטיסי מסך מיוחדים?

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  2. שלום אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת האם קיים כרטיס מסך אשר מאפשר לחבר שני מסכים למחשב אחד כאשר בכל מסך תוצג תצוגה שונה (שני דפי אינטרנט שונים)? אם קיים, מה קורה אם יש שני מסכים בגדלים שונים 17 אינץ' ו 22 אינץ' תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ראובן,

אני בניתי מפרט בינתיים בלי כרטיס מסך כי אין לי כסף עכשיו אני רוצה לקנות את המחשב בלי כרטיס ובעתיד הקרוב לקנות זה אפשרי? תודההה

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by tuvia,

אהלן, יש לי מחשב ממש טוב, שעבר פירמוט לא מזמן, ואני אמור לשחק בו על הרזולוציה הכי גבוהה ואיכות high ומשומה זה לא המצב - המשחקים תקועים רצח ואני צריך לשחק על low מה הבעייה ??? תודה מראש, טוביק

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי 2500K על Z68-ud3p-b3 עם 16GB DDR3 לא מומהר. אני חושב שהספק הוא 650וואט המסך 1440P עם win7 הכרטיס מסך כמו שאמרתי בכותרת 7950 כרגע אין לי אפשרות לקנות מחשב חדש אולי בעוד חצי שנה. האם שווה לי לשדרג לכרטיס מסך יותר טוב ולסחוב את המחשב עוד שנה שנתיים או פשוט לחכות . המשחק האחרון ששיחקתי היה no man sky והוא די קירטע למרות שהורדתי רזולוציה ל 720p . האם זה סימן שהמעבד נחנק? אין לי בעיה לשחק ב1080p או אפילו פחות אני רק צריך FPS יציב . אני חושב שהמסך הוא 60Hz . כעיקרון יש לי 3 מסכים בגדלים שונים מחוברים למחשב : בשמאלי צופה ב streams בזמן שאני משחק או עושה משהו אחר בימני אני משתמש בשביל לדפדף באינטרנט, וה1440p באמצע. יכול להיות ש2 המסכים הנוספים חו…

6. Started by pringles,

האם אפשר יהיה לשחק במשחקים חדשים עם מפרט דומה לשלי(ללחוץ על מפרט וכתוב שם) אך במקום הכרטיס מסך שיש לי לשים את אחד מהכרטיסים החדשים שיתמכו בDX10 אבל כרטיס של MID RANGE, השאלה היא האם זה בכלל שווה? כל עוד אין תקציב לזמן הדי רחוק....

• 10 תגובות
    • 765 צפיות
  7. המחשב מכיל 4GB RAM וחלונות 8.1 מעבד Core2Duo E6550 כרטיס מסך: Intel G33/G31 Express יש ברשותי גם כרטיס מפירוק תקין G-Force 7100GS של Gigabye. האם מומלץ להעדיף אותו על פני הOB? קישור לפרטי הכרטיס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2394#ov

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שיתוף הפעולה הצמוד בין הענקית מקופרטינו למפתחת השבבים האדומה יעניק לנו מוצר שאמור להיות מתקדם ומעניין במיוחד לכתבה

9. Beast Canyon, הדור החדש במשפחת ה-NUC, זמין כעת לרכישה בעלות בסיס של יותר מ-1,700 דולרלכתבה

10. אני מעוניין לקנות מחשב לבר עם 9 מסכים עם אפשרות לראות בכל מסך תמונה שונה או תמונה אחת גדולה על כולם או תמונה זהה בכולם ( האפשרות האחרונה פחות חשובה ) , אני יודע שיש לוחות אם אם אפשרות ל 4 כרטיסי מסך , למישהו יש מושג מה כדאי ? זה למטרות סרטים ומצגות , לא יותר . תקציב צריך להיות כמה שיותר זול כמובן שיהיה איכותי אבל בבקשה תעזרו לי אני תקוע ! תודה !

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. אני משתמש במחשב בעיקר לגלישה ואופיס ועושה בו גם שימוש רב לצפיה בסרטים וסדרות. רציתי כרטיס עם יציאת DVI כי הבנתי שחיבור מסך דרך יציאה זו משפר מאוד את חדות הטקסט והוידיאו. האם אכן אני זקוק לכרטיס ואיזה? [אני רוצה גם שתהיה לי אפשרות פה ושם לשחק, אף שבאמת זה כמעט לא קורא!] אין לי הבנה בתחום, אשמח לתשובותיכם המלומדות!

• 14 תגובות
    • 740 צפיות
  12. עם 27,000 מאיצי Tesla V100 עדכניים וגם מעבדים מהדור החדש של IBM, מחשב ה-Summit מתקרב להפעלה עם ליגה חדשה לגמרי של ביצועים אפשריים לכתבה

13. Started by Fontana,

אהלן אנשים אני קונה מחשב חדש עכשו אני קונה כרטיס מסך Readon 9600 256mb רציתי לשאול אך הוא ואם הוא שווה את המחיר וכומבן אם הוא סוס למשחקים כי אני משחק ברשת ככה המחשב החדש הולך להיות סוף הדרך אם Cpu 3.0 800hz וכו'ל בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  14. קניתי מחשב חדש עם הכרטיס המסך המומלץ בפורום sapphire radeon hd 4890 vapor-x. יש לי windows 7 pro 64bit ואני לא יודע איזה דרייבר להתקין (בדיסק יש דרייברים רק לXP ולVISTA) אשמח לעזרתכם, באתר של SAPPHIRE מופיעה רשימה ארוכה (http://www.sapphiretech.com/presentation/downloads/download_index_01.aspx?psn=0006)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by oRizone,

קיבלתי את המחשב החדש שלי לפני כמה ימים: Processor :: Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX MotherBoard :: ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P Motherboard (HT,OTES,Dual SATA RAID,D-DDR,5.1 Sound,Intel G-LAN,1394,USB2) Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Video Cards : Gigacube Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI OEM Video Card CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Memory : Samsung DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200PC Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card ויש לי בעיה עם הכרטיס מסך. במשחקים ה-FPS שלי ממש נמוך יחסית למה שצריך להיות לי, יש לי חברים עם מחשב פחות טוב משלי ומקבלים ביצועים יותר…

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by kruscal,

שלום לכולם!!! אני מריץ משחק - PRINCE OF PERSIA 3 - והמשחק (הגרפיקה) זז לאט..... חשוב לציין שזהו מחשב בן שבוע ימים כאשר המפרט שלו הוא להלן: מעבד כפול ליבה 1.86 זיכרון 2GB DDR2 667 לוח אם 945 GIGABYTE כרטיס מסך - ASUS 7300LE 256MB (אגב היה רשום על הקופסא מאחורה 64MB עם יכולת CACHE של עד 256MB בעבודה - אבל עדיין הוא נקרא 256MB בהגדרה... ) על פניו לא אמורות להיות בעיות עם משחקים מכיוון שזהו מחשב טוב..... יש למישהו אולי תובנות לגבי כרטיס המסך (או כל רעיון אחר)... תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 820 צפיות
  17. Started by adamshar,

קניתי לא מזמן את המחשב שבמפרט. כשאני משחק ב COJ אחרי כמה דקות התמונה מתבלגנת (פתעום נקודות אדומות צצות והמשחק לא מגיב) והמחשב מפסיק להגיב לי למרות שחלונות עוד פועל ברקע פשוט אי אפשר לעבור אליו. מה זה ?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Nitro Viper,

קיבלתי את המחשב לא מזמן, והכל היה בסדר גמור, משחקים רצו מהר מאד. לפני כמה ימים נכנסתי ל VICE CITY עם פילטרים (BEST QUALITY) וכשאני מסתובב עם האוטו כל מה שקרוב זז חלק, וכל מה שרחוק זז מאד לאט, וגם עם עיוותים (מן תמונה שבורה, זזה לא בצורה אחידה). מה שמוזר לי שפעם זה לא היה ככה, וגם המחשק רץ על 80 FPS עם פילטרים. מה זה יכול להיות? נ.ב ניסיתי להעלות את הזיכרונות בעוד 3 MHZ (כהתחלה) והיתה לי תמונה מרוחה ומטושטשת, אז החזרתי את זה לרגיל והתמונה חזרה להיות טובה. יכול להיות שזה גם עשה משהו?

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש לגיימינג (בעיקר) ואני מנסה לסחוט כמה שיותר כוח מהתקציב שלי. לא הצלחתי למצוא בשום מקום דרך לקבוע מה יהיה חזק יותר/נותן יותר ביחס לעלות. צמד כרטיסי Sapphire Radeon HD7950 OC Dual-X (מהמשומשים של פלונטר) או Sapphire Radeon R9 290 Tri-X OC - מחיר כ- 1200 וכ- 2100 בהתאמה). מה אתם אומרים בנוגע לצריכת חשמל, רעש , יעילות של צמד, חום - (כנראה שיכנס ל NZXT Phantom 410 ע"ג לוח של Asus מהסידרה של ROG עם Z97). האם יש פי'צרים שאני מפסיד ? DirectX ? Drivers ? התקציב מאפשר לי לקנות את ה R9 אבל אם אני אצליח לחסוך 900 שח ולא להפסיד הרבה - לקחתי. קחו בחשבון שאין לי יותר מידי מושג וכבר 4 שנים שאני לא עוקב אחרי השינויים בתחום החומרה והמחשבים. תודה מראש, אופיר…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. שלום לכולם. קניתי מחשב חדש לאחרונה. המחשב די חזק ויש לו בעיה בהפעלת משחקים. רציתי לדעת מה הבעיה וכיצד אוכל לשחק נקי וחלק במשחקים? קניתי משחקים כגון : PURE FALLOUT 3 וכאשר אני משחק בהם הם פשוט לא זזים והולכים מאוד איטי.הם לא נתקעים או יוצאים לווינדוס אבל פשוט אי אפשר לשחק. איך זה יכול להיות אם קניתי מחשב חדש בעל כרטיס מסך לא רע בכלל ומחשב טוב מאוד עם פנטיום 4 עם ליבה כפולה. המשחקים עוד על LOW ולא על HIGH ובכל זאת הם זזים נורא לאט. אני נורא אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולייעץ לי כדי לטפל בבעיה זאת. אני מביא בפניכם מפרט טכני מהיר של המחשב החדש : system: Microsoft Windows XP Proffesional Version 2002 Service Pack 3 Computer: Intel®Core2 Duo CPU E8200 @ 2.66Hz 2.66 GHz , 2.00 G…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני קונה מחשב חדש לכבוד הבר מצווה שלי אך אני לא יודע איזה כרטיס לבחור או redrone 9700 או asus geforce 4 ti4600 ועם אתם מעונינים לדעת איזה מחשב אני קונה אז הפרטיים הם: מסך: lg 795 plus מארז: enermax לוח אם: asus p4t 533c מעבד: intel p-4 2.53 533 mhz זיכרון: kingstone 256x2 pc- 1066=512 rdram דיסק קשיח: wd 120gb 7200rpm 8mb cach ברטיס מסך: ??? ??? ??? asus ti4600 deloxe או ati redrone 9700. כרטיס קול: creative audigy plantinum ex די.וי.די: pioneer a06s צורב: asus 48x 16x 48x מקלדת+עכבר לייזר: locgithac dasktop רמקולים: creative ttd 5700 5.1. עם המחשב אני מקבל: win' xp pro 2002 ומשחקים חדשים ולוהטים. אז בבקשה כול מי שמבין שיעזור לי והכתוב לי תודה מראש c.j.s .

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  22. קניתי מחשב חדש מעבד amD 1075t שתי כרטיסי מסך 6850 crossfirex 4 G RAM WINDOWS XP 32 ובHEAVEN הזה רשו םשאני צריך לקבל תוצאה 1500 וקיבלתי 623 רק מה יכול להיות הבעיה שלי?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by timac,

שלום קיבלתי מחשב חדש AMD 5000 2 GIGA 8800 GTS 320 קודם כל איך התוצאה 8000 ב MARK06 ?? דבר שני איך אפשר לעבור לתצוגה רגילה קלאסית אני לא מצליח..? דבר אחרון האם 56 מעלות מנוחה זה בסדר לכרטיס הזה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  24. קניתי מחשב נייד חדש של Dell Vostro ויש בו בנוסף לכרטיס המובנה Intel HD Graphics 4000, כרטיס מסך AMD Radeon HD 7670M. הורדתי את Farcry3, וגיליתי שהמחשב מריץ את המשחק רק על medium/low. הבנתי שכנראה המחשב לא מצליח להפעיל את הAMD ניסיתי להפוך את הכרטיס של אינטל ללא זמין במנהל ההתקנים. אבל אז בכלל לא הצלחתי לפתוח את המשחק בנוסף כשאני מנסה לעדכן את הדרייבר של ה AMD במנהל ההתקנים הוא רושם לי שהדרייבר מעודכן לגרסא החדשה ביותר. מה עושים??

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. אהלן , קניתי רכיבים, הרכבתי את המחשב אז ככה: מארז קופיוקיס 6A19 עם ספק 400 ואט של האכ כרטיס מסך manli geforce 9600gt 512mb לוח אם asus p5q pro מעבד אינטל 6600 core 2 quad 2 סטיקים של זיכרון 1 ג'יגה קינגסטון עכשיו אחרי שחיברתי הכל , אין תגובה מהמסך, מסך שחור, אין ציפצופים כי אין רמקול למארז פירקתי את הכל והשארתי מחובר" לוח אם מבודד על קרטון גדול, אליו חיברתי כרטיס מסך זיכרונות ואת הספק כוח, ושוב אין שום תגובה.. חשוב לציין שהמאורר של הכרטיס מסך עובד ומסתובב !. מה לדעתכם הבעיה? פירקתי את הלוח אם והשראתי רק את הלוח אם עם הכרטיס מסך וספק כוח מחוברים, ניסתי לחבר אין שום תגובה תודה, עידו. **העברתי את ההודעה לתמיכה טכנית אפשר למחוק**

• 3 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.