כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
-
החלטתי ללכת על NVIDIA מהטראומה שחוויתי בעבר מATI. אני קונה את המחשב הזה למשחקים נטו ושיחזיק לי 3 שנים ושיריץ אותם מעולה וחלק.. אני מתלבט בכרטיס מסך אני רוצה רק NVIDIA ולא יודע אם שווה להשקיע סכום בשביל ה260 האם יש הבדל בין 9800 GTX+ ל9800 GT הרגיל ששוה את ההפרש של 300 שקל ביניהם והאם אני עושה בשכל שאני קונה את הכרטיס הזה? ה9800 GTX + יריץ את המשחקים החדשים על המקסימום על מסך 19 בשנים הקרובות.. יש משהו אחר שאתם מציעים? ולא ATI מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤822 כמות:1 לוח אם ASUS P5Q ¤646 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤305 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤395 כמות:1 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce…
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
איזה כרטיס ברמה שלו או יותר טוב ? הכרטיס עולה כיום 822 שקל .
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תשמעו עוד דבר. חלק מפה אולי כבר מכירים את בעית הAA שלי בכרטיס X1950 PRO. AA עובד אבל לא בצורה מלאה כמו שצריך.פתאום מאתמול אני בא לשחק אני רואה יותר גרוע מכל הפעמיים שראיתי בחצי שנה הזאת עם המחשב הזה. לא נגעתי בהגדרות של הדרייבר שום דבר. בכל משחק פתאום AA יותר גרוע ממה שהיה. מחקתי את הדרייבר והתקנתי נשאר אותו דבר. עכשיו במצב כזה באמת מבאס לשחק אז מזל שאורן מגיע אלי מחר . אבל אני שואל אותכם ממה זה יכול להיות? ממה? למה הפילטר הזה פעם עובד בסדר ]לא הכי מושלם] ועכשיו ממש גרוע. נעל העולם יש לי שדים על הכרטיס מסך ח ח
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מחר אני קונה מעבד למחשב i5 4460 איך הוא? ולוח אם טוב וחזק של אסרוק. והכרטיס מסך שלי הוא geforce gtx 750 ti 2gb איך המחשב שלי יהיה? יריץ על אולטרה את gta 5?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
HD6970 Sapphire ב1661 כדי אולי להוסיף 40 ש"ח לGIGABYTE? GTX570 Sparkle ב1733 1680X1050 Core i5 750 GIGABYTE P55A-UD3 4GB 1333mhz Enermax modu82+ 625W מארז FULL TOWER מספיק לגודל של הכרטיסים לשימוש גיימינג כמובן
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחרתיים אני נוסע לרכוש כרטיס מסך חדש. בחנות שאני נוסע להביא בפתח תקוה ישנם מספר כרטיסים אך הדגש שלי הוא על הכרטיסים הבאים. אשמח לדעת מה הכי טוב לאוברקלוק ויריץ משחקים בקלות ללא בעיות. שאלה נוספת,מה זה VIVO שמצויין בחלק מהכרטיסים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244&products_id=11661 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4822 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1259&products_id=11728 זהו-אלו בעל החנות המליץ לי בתקציב של עד 1100 שח. אשמח לשמוע את דעתכם מחרתיים היום הגדול
-
- 112 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות תחנת עגינה ללפטופ על מנת לפצל ל2 מסכי 24 אינצ. ראיתי את התחנה הזאת http://ksp.co.il/?uin=27169 רציתי לדעת האם הרזולוציה הרשומה שם היא עבור כל מסך (כלומר 2048x1152 עבור חיבור ה hdmi וגם 2048x1152 עבור הdvi או שזה מתחלק בין 2 החיבורים)? אשמח לדעת כי לא מצאתי על זה כלום ברשת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מסך LCD חשבתי להביא מסך גדול יחסית (20+) השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש במחשב בתור טלויזיה? כלומר לחבר לו ממיר או משו בסגנון.. הכרטיס שלי הוא X1950Pro אם כן..מה אני צריך לשם זה...והאם זה מסובך?!? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
שלום לכולם... לא יודע אם זה שייך לפורום הזה אבל נראה לי שכן. אני רוצה להרכיב מחשב HTPC וכמובן שאני רוצה את האופציה להקליט מהממיר הדיגיטלי למחשב. אני יודע שכל כרטיס מסך עם VIVO עושה את זה אבל אני רוצה משהו יותר איכותי מה האופציות שעומדות בפניי? בנוסף אני רוצה לשים גם כרטיס טלוויזיה אנלוגי בשביל האופציה להקליט שתי תוכניות בו זמנית, כדאי? זה יקליט את שתייהן ברמה גבוהה? (כמובן עם 2 הארדיסקים שונים). ועוד משהו, יש איזהשהם אתרים עם לוח התוכניות של הטלוויזיה? (על מנת לנסות ולעשות משהו דומה ל TIVO, שמעתי שזה אפשרי עם יש אתר שתומך בזה.) תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
פלטפורמת ה-Indiegogo מאירה פנים ליצירה החדשה והמעניינת מבית חברת Chuwi לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי במחשב יציאת SVIDEO = כתוב אומנם VIDEO אבל היציאה ניראת כמו SVIDEO כמו כן באזור כרטיס הקול יש לי יציאה נוספת של שכתוב עליה S/P OUT הטלויזיה מחוברת בערך 3 מטר מהמחשב שלי = ואני רוצה להקרין בה סרטי DVD מהמחשב (DIVIX וכו' ) 1. האם מספיק כבל שיחבר לTV ? האם תיצא תוצאה סבירה ? עם כרטיס המסך הזה? 2. אם כן = איזה כבל מומלץ ? היכן ליקנות ? 3. איך אני מחבר את הSOUND ? 3. איזה תוכנות כדאי להתקין להקרנת הסרטים ? 4. האם אוכל גם להקליט סרטים מהממיר ? TV ? THX
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד של לנובו בעל שני כרטיסי מסך אחד מובנה של אינטל ואחד נוסף של AMD. אני יודע שיש בעיה בדגמים האלו והמחשב לא מחליף באופן אוטומטי לפעמים בין שני הכרטיסים כשצריך. רציתי לדעת איך אני יכול לברר אם אכן המחשב משתמש בכרטיס המתקדם יותר ובמידה ולא איך אני מגדיר שישתמש רק בו. כששאני נכנס ל-device manager אני רואה את שניהם כשאני עושה disable לכרטיס של אינטל הרזולוציה של המחשב צונחת ואני לא יכול להגדיל אותה. למישהו יש מושג? תודה.
-
- 15 תגובות
- 14.7k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חבר'ה אני רוצה לחבר למחשב שלי כמו שאני עושה בעבודה שני מסכים כיצד עושים זאת? אלו שני כרטיסי מסך ניפרדים שכל אחד מהם מחובר למסך ניפרד? או שכרטיסי מסך מיוחדים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת האם קיים כרטיס מסך אשר מאפשר לחבר שני מסכים למחשב אחד כאשר בכל מסך תוצג תצוגה שונה (שני דפי אינטרנט שונים)? אם קיים, מה קורה אם יש שני מסכים בגדלים שונים 17 אינץ' ו 22 אינץ' תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בניתי מפרט בינתיים בלי כרטיס מסך כי אין לי כסף עכשיו אני רוצה לקנות את המחשב בלי כרטיס ובעתיד הקרוב לקנות זה אפשרי? תודההה
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב ממש טוב, שעבר פירמוט לא מזמן, ואני אמור לשחק בו על הרזולוציה הכי גבוהה ואיכות high ומשומה זה לא המצב - המשחקים תקועים רצח ואני צריך לשחק על low מה הבעייה ??? תודה מראש, טוביק
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 2500K על Z68-ud3p-b3 עם 16GB DDR3 לא מומהר. אני חושב שהספק הוא 650וואט המסך 1440P עם win7 הכרטיס מסך כמו שאמרתי בכותרת 7950 כרגע אין לי אפשרות לקנות מחשב חדש אולי בעוד חצי שנה. האם שווה לי לשדרג לכרטיס מסך יותר טוב ולסחוב את המחשב עוד שנה שנתיים או פשוט לחכות . המשחק האחרון ששיחקתי היה no man sky והוא די קירטע למרות שהורדתי רזולוציה ל 720p . האם זה סימן שהמעבד נחנק? אין לי בעיה לשחק ב1080p או אפילו פחות אני רק צריך FPS יציב . אני חושב שהמסך הוא 60Hz . כעיקרון יש לי 3 מסכים בגדלים שונים מחוברים למחשב : בשמאלי צופה ב streams בזמן שאני משחק או עושה משהו אחר בימני אני משתמש בשביל לדפדף באינטרנט, וה1440p באמצע. יכול להיות ש2 המסכים הנוספים חו…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם אפשר יהיה לשחק במשחקים חדשים עם מפרט דומה לשלי(ללחוץ על מפרט וכתוב שם) אך במקום הכרטיס מסך שיש לי לשים את אחד מהכרטיסים החדשים שיתמכו בDX10 אבל כרטיס של MID RANGE, השאלה היא האם זה בכלל שווה? כל עוד אין תקציב לזמן הדי רחוק....
-
- 10 תגובות
- 780 צפיות
-
-
המחשב מכיל 4GB RAM וחלונות 8.1 מעבד Core2Duo E6550 כרטיס מסך: Intel G33/G31 Express יש ברשותי גם כרטיס מפירוק תקין G-Force 7100GS של Gigabye. האם מומלץ להעדיף אותו על פני הOB? קישור לפרטי הכרטיס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2394#ov
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שיתוף הפעולה הצמוד בין הענקית מקופרטינו למפתחת השבבים האדומה יעניק לנו מוצר שאמור להיות מתקדם ומעניין במיוחד לכתבה
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
Beast Canyon, הדור החדש במשפחת ה-NUC, זמין כעת לרכישה בעלות בסיס של יותר מ-1,700 דולרלכתבה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לבר עם 9 מסכים עם אפשרות לראות בכל מסך תמונה שונה או תמונה אחת גדולה על כולם או תמונה זהה בכולם ( האפשרות האחרונה פחות חשובה ) , אני יודע שיש לוחות אם אם אפשרות ל 4 כרטיסי מסך , למישהו יש מושג מה כדאי ? זה למטרות סרטים ומצגות , לא יותר . תקציב צריך להיות כמה שיותר זול כמובן שיהיה איכותי אבל בבקשה תעזרו לי אני תקוע ! תודה !
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני משתמש במחשב בעיקר לגלישה ואופיס ועושה בו גם שימוש רב לצפיה בסרטים וסדרות. רציתי כרטיס עם יציאת DVI כי הבנתי שחיבור מסך דרך יציאה זו משפר מאוד את חדות הטקסט והוידיאו. האם אכן אני זקוק לכרטיס ואיזה? [אני רוצה גם שתהיה לי אפשרות פה ושם לשחק, אף שבאמת זה כמעט לא קורא!] אין לי הבנה בתחום, אשמח לתשובותיכם המלומדות!
-
- 14 תגובות
- 760 צפיות
-