כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
גם ללא קבלת פרטים חדשים מ-NVIDIA, נראה כי היצרניות השותפות שלה מתכוננות במרץ להצעת כרטיסי הגיימינג המתקדמים והיקרים ביותר שנראו כאן מאז ומעולםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להפעיל את NO ONE LIVES FOREVER2 ןברגע שהמשחק מתחיל לעלות אני מקבל הודעת שגיאה : can't initialize reenderer :no one lives forever 2 needs directx 8.1 and video card that support TnL , אז ככה מותקן אצלי DIRECX 8.1 אבך אין לי מושג מה זה TnL , יש משהו לעשות חוץ מלהחליף כרטיס (שאני צריך בכל מקרה).....תודה
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
בחנו את ביצועי Indiana Jones החדש מבית Bethesda, משחק אשר רוצה לקדם את הגרפיקה הממוצעת של עולם המשחקים לרמה קצת מבהילה - כיצד כרטיסי המסך שלנו תמודדים עם האתגר?לכתבה
-
- 2 תגובות
- 316 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום איך אני בודק אם אני יכול לפתוח צינורות? ואם כן איך אני פותח אותם? מה התוכנה התוכננה עוד עושה חוץ מפתיחת צינורות? תודהה ;D
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני לא פרו גדול אבל אני לא מבין מדוע כרטיס מסך שכולה יש לו 1.5 גיגה ראם יכול לעלות 20 אלף..... אתם יכולים להגיד לי בבקשה מה כל כך מיוחד בסדרת הקואדרו של NVIDIA? בתודה מראש מקס.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הקיצר היום הורדתי את הדריברים החדשים 71.84 מהאתר המקורי של אנווידיה והבעייה היא שהכרטיס עומד על 66-70 במנוחה למה זה ככה... הכרטיס שלי הוא GEFORCE 6800GT אין נלי מאווררים וכל הדברים האלו במחשב הכל בסטוק ויש לי את הבעייה במעלות רק בדרייברים החדשים... תודה לעוזריםםםםםםם
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2801 1630 שקל!!! זה הגיוני?
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בהצעת מחיר מפתה : עבור כרטיס מסך 8800GT ברשת: http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=3538922&Sku=E145-8832&SRCCODE=SHOPPINGDF&CMP=OTC-SHOPPING האם כדאי לקנות כרטיס בפחות מ 160$ זה הגיוני?? אני רוצה לבנות מערך SLI למשחקים חזקים ושימוש עתידי תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לשדרוג כרטיס מסך למחשב. השקעה של 400-500 ש"ח. הרצה של משקחים כמו CIV5 COD BF על הגדרות בינוניות. יש לי מסך 22 אינג'. זה המפרט הקיים: גמעבד e7500 לוח אם intel corporation dg41rq זכרון ddr2 2048
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה למי שעוזר.. הקצב רענון של המחשב שלי הוא 85הרץ ורוב המשחקים עובדים ככה אבל יש כמה משחקים כמו וארקפת3,האלו,ועוד כמה שבלי ששיניתי את ההגדרות הקצב רענון במשחק יורד ואין שום אפשרות בהגדרות של המשחק לשנות את זה.עכשיו בעיקרון לא רשום לי בשום מקום שהקצב יורד אבל אני פשוט מרגיש את זה כי אחרי קצת זמן העניים שלי מתעיפות רצח ונהיות אדום מאוד...בדיוק מה שקורה אם משתמשים עם מחשב בקצב רענון נמוך. אז אם אפשר עזרה בבקשה?כי אני מת לשחק כבר אבל זה פשוט הורג אותי הדבר הזה ואני לא יכול לשחק יותר מ10 ד'ק ברצף..וזה בטח גם לא בריא.. אז פלייז עזרה!?!?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אז ככה אני מתלבט בין שני המסכים הבאים האחד benq fp71g והשני LG L1750SQ מי משניהם יותר עדיף ? אני משחק במשחקים די כבדים וצופה בסרטים שהורדתי מהאינטרנט אז האם המסכים טובים למטרות שלי??? או שבכלל כדאי לי לקחת את המסך של mag מדגם s776
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים לתקציב? http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf9/9600gt_ac_l1.htm ב-730 ש"ח או http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=220&grp=3 ב-790 ש"ח או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1651&CatCode=400 אודה לכם מאוד אם תענו לי.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחזיק בביתי מצלמת וידאו פשוטה מבית סוני.. sony dcr h32e שמה. עכשיו, יש לה חיבור לDV כדי להעביר DVD למחשב. כפי שציינתי בכותרת, יש לי במחשב 8600GT ואלו המוצרים שמגיעים איתו: http://www.phoronix.net/image.php?id=789ℑ=gigabyte_8600gt_conts עכשיו, אני לא מבין איך לחבר את המצלמה למחשב.. חיברתי את 3 הכבלים (אדום צהוב לבן) האלו למפצל של הDV.. לא קרה כלום.. ניסיתי לחבר את המצלמה בUSB, לא קרה כלום (לפי מה שהבנתי החיבור USB נועד להעביר את התמונות בזיכרון ולא את הוידאו גם). פתחתי את ההוראות שימוש של הכרטיס מסך והיה כתוב שם לחבר את המצלמה לטלוויזיה ואת הטלוויזיה למחשב.. יכול להיות שזו באמת האפשרות היחידה? תודה מראש, תומר
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי את המסך dell 2209wa וכ. מסך radeon x1650. חיברתי את המסך הקודם שהיה לי למחשב אחר (חדש יותר), ונדמה שהאיכות שלו השתפרה. וזה גרם לי לתהות, האם כרטיס מסך חדש יותר, ישפר את איכות התצוגה בעבודה בסביבת ווינדוס וסרטים?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי , אני מתכוון לקנות את ה 7800gt של ASUS (אין לי ממש ברירה..אני חייב לקנות ASUS זה הדבר היחיד שהספק שלי מביא) איך הוא בהשוואה לשאר הכרטיסים ? אני יודע שהוא לא בא Factory OC אבל לפי ביקורת אחת שמצאתי באינטרנט אפשר לעלות אותו ל 480 Core.. גם לא מצאתי יותר מדיי ביקורות באינטרנט (יותר נכון 2 ביקורות :\ ) אז איך הכרטיס הזה בהשוואה ל Leadtek\BFG\XFX ? יש הבדל משמעותי בינו לבין שאר הכרטיסים ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מדובר על גרסאות ה AGP. מה עדיף? Radeon X850 Pro או Geforce 7600GT? מצאתי את שניהם באותו מחיר... מה מהם יותר חזק? וכמה וואט צורך הX850?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום. יש לי את כרטיס המסך הנ"ל בערך 3 שבועות. נקנה מ rsm. לא חוויתי איתו בעיות אבל היום במהלך גלישה באינטרנט המסך הפך שחור והמאוורר שעל הכרטיס מסך התחיל לעבוד ב 100%, כשבדרך כלל הוא על 50% . בנוסף, נדלקה נורה אדומה בגב הכרטיס. עשיתי ריסטרט והכל חזר לקדמותו. אני רוצה לציין שהכרטיס בidle עומד על 39 בערך , ובload על 50-55 בערך , לכן איני חושב שזו בעיה של התחממות הכרטיס, אלא בעיה של חוסר כוח מהספק. חיפשתי בגוגל לפני שפרסמתי כאן את הנושא ומצאתי כמה ת'ראדים שמדברים על הבעיה ושהיא עלולה להיגרם מספק לא איכותי וכו'. יש ברשותי ספק hec 500w te , ואני חושב שעשיתי טעות כשקניתי אותו. האם מומלץ להחליף ספק לספק בעל הספק גבוה יותר\ ספק מחברה איכותית יותר? כי אני יודע שhec היא חברה לא הכי…
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=10112 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
יש אפשרות לחבר ממיר הוט לכרטיס מסך 260GTX דרך חיבור SVIDEO?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי החליפו לי את ה-4850 שקניתי והיה תקול ב-5750 של Club 3D (עוד לא קיבלתי..כנראה יום ראשון) רציתי לשאול על החברה הזאת- חברה שנחשבת טובה ? אני יודע שבד"כ אומרים שאין הבדלים פרט לקירור אבל סתם מפריע לי שלא מצאתי ביקורת אחת על הכרטיס שלהם..וגם ה-4850 היה של Club 3D ועשה בעיות עוד שאלה זה האם יש קשר ביניהם לבין Powercolor ? שמתי לב שהקירורים שלהם ממש דומים..אני לא מדבר על קירורים שדומים לשל כולם אלא לפחות סטנדרטיים כמו הקירור הפסיבי של ה-5750 ולעוד קירור מסוים של ה-4850 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני לא מדבר על גרסאות כמו של פאליט, שמגיעה עם OC מהמפעל. אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה רבה לכולכם.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש ברשותי 6600GT של Gigabyte אבל הVIVO לא מגיב לחיבור. חיברתי מצלמת וידאו בשביל להקליט למחשב שידור "LIVE" אבל כל מה שאני קולט זה מסך שחור בתוכנה שבאה עם הכרטיס(PowerDirector 3) או שאני מקבל הודעת שגיאה בתוכנה של מיקרוסופט (Windows Media Encoder). התקנתי את הדרייברים של WDM מהאתר של NVIDIA (אפילו ניסיתי כמה גרסאות שונות) ואני משתמש בחיבור Composite.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום יש לי GTX 980 TI של EVGA כשאני בשולחן עבודה או סתם גולש באינטרנט לא משחק הGPU CLOCK נמצא רוב הזמן על 1101MHZ לפעמים הוא יורד ל135 לשני שניות ואז שוב עולה. לפי מה שידוע לי בזמן מנוחה התדר לא אמור להיות על 1101MHZ אלא הדרייבר אמור להוריד אותו למינימום כי אין מאמץ. אשמח אם מישהו יסביר לי למה זה קורה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
? ASUS V9520 VS 128MB זה או Leadtek ti4200 128ddr agp8x ? או שיש משהו טוב יותר עד760 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-