עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם יש לי שניי 6800 של LEADTEK אחד GT ואחד ULTRA... אני רוצה לצרוב ל GT ביוס של ULTRA אבל התוכנה המקורית של LEADTEK לא מביאה לי לעשות את זה... רשום שהכרטיס אינו תואם לביוס... עכשיו אני רוצה תוכנה שצורבת ביוסים לכרטיסי מסך ולא שואלת יותר מידיי שאלות... אני יודע שיש תוכנה כזאת אפילו הביאו לי את השם שלה היום !! אבל שחכתי אותו :-\ תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  2. Started by Gimel,

אחי קנה מסך LCD של BENQ (כן, אני יודע שהוא לא משהו) במקום מסך CRT של LG שהיה מחובר קודם למחש. בשלב כלשהו בשנתיים האחרונות התקנתי על מחשב הזה משהו שיגרום למשחקים לעבוד בקצב ריענון של 85HZ. אבל אני לא זוכר מה זה היה. עכשיו כל משחק שמפעילים לא נותן תצוגה על המסך החדש. (out of range) ניסיתי לשנות את הריענון בדרייבר של הכרטיס (גיפורס 6800) - לא עזר. ניסיתי לקבוע ריענון עם RIVATUNER - עוזר להציג את הקוביה באיבחון dxdiag, אבל משחקים פשוט קורסים לגמרי ולא עולים כשהתוכנה הזו רצה ברקע עם עקיפת קצב ריענון. מה עוד אפשר לנסות מלבד התקנת מערכת מחדש?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מעוניין לבדוק אחת ולתמיד ולפסרם כאן תוצאות טמפ' של ה HD4850 כדי שמשתמשים יוכלו לראות את התמונה המלאה.. לאחר התאכזבות מתוכנת ה SMARTDOCTOR של ASUS שהתבררה כ NOT THAT SMART.. אני מחפש תוכנה שפשוט תרשום את הטמפ' של הכרטיס.. ב SMARTDOCTOR יש באג מפגר (אשמח לשמוע ממשתמשים אחרים אם גם הם התקלו בזה..) שלא חשוב מה אני מגדיר בהגדרות המאוורר היא אוטומטית מעלה את מהירות המאוורר של הכרטיס ל 100% כאשר הטמפ' מגיעה ל 70 מעלות. גם בבחירה במצב קבוע של המהירות וגם כאשר מגדירים לה שינוי האיוורור ביחס לחום - ברגע שמגיעה ל 70 היא מתעלמת מכל הגדרה שיש ומעלה את המהירות ל 100% - מעצבן ביותר לכן הסרתי אותה. אני מחפש משהו בסגנון GPU-Z רק שבמקום גרף אדום חסר ערכים מספריים - לראות את…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש ברשותי כרטיס מסך 580GTX רציתי לשנות את ה PRM של המאוורר ניסתי עם התוכנה RivaTuner אך לא הצלחתי. יש תוכנה אחרת ? תודה רבה לעוזרים. שבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by AmitDanan,

מחפש תוכנה חינמית כגון 3DMark Vantage בלי קשר לDX האים יש תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  6. יש לי כרטיס מסך עם אפשרות TV-IN , אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לראות את הדברים שאני יחבר בין אם זה יהיה מצלמה או כבלים... יש לכם הצעה לתוכנה ?

• 12 תגובות
    • 791 צפיות
  7. האם למשהו יש מושג לכרטיס HD 2900 תוכנה שמודדת כמה MB זיכרון משתמש כרטיס מסך ?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  8. המידע צריך לכלול - טמפ' , ומצב זיכרון (כמה BIT למשל) ושוב אני מציין.. ליבת - NVIDIA תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  9. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, מחפש תוכנה ל-OC, חוץ מ-ATI tool שראיתי שהוא לא מזהה את הכרטיס שלי. העידכון האחרון שלו היה ב-2006.

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  10. שלום לכולם!!! יש לי כרטיס מסך gf-2 והורדתי את התוכנה TVTOOL (תוכנה מעולה) כדי לראות סרטים גם בטלויזיה אך יש לי בעיה התוכנה נסגרת אחרי 15 דקות מרגע שאני מפעיל אותה יש למישהו תוכנה שלא נסגרת?

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  11. אני מחפש תוצאות של הביצועים של הכרטיס ?Radeon X1600 PRO 512MB או הגירסא של ה-256mb מול כרטיסים שונים(6800,6600,X800GTO) אם אפשר תוצאות של ה-agp אבל גם אפשר pci-e והאם יש הבדל משמעותי בין ה-512mb ל-256mb לעתיד הרחוק? ובכלל הכרטיס הזה שווה משהו?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס זהה (אפילו מספר כרטיסים) לזה שבכותרת. הדרישות ההכרחיות: Nvidia 1GB ddr3 pci-e 2.0 2 dvi ports והוא חייב להתאים בתוך 1U, אז הכרטיסים עם מאווררי הענק יורדים מהפרק. למישהו יש רעיונות לכרטיס מחליף והיכן אוכל לקנות אותו? תודה רבה, עמרי

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  13. Started by omri09,

היי חברים אני חושב שה 4850 שלי מראה סימני גסיסה אני מחפש כרטיס מיד שניה עד 300 ש"ח, 7750 יהיה תחליף ראוי? מעבד: e8400 ספק: seasonic 450w ssp-450rt gold

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by noambaum,

אז כמו שכתוב אני מחפש כרטיס חדש מבוסס AGP בעל: 1. 256 MB 2. 256 BIT 3. DDR-III 4.עד 1,500 ש"ח. תודה. נ.ב. שמתי עין על : X800GTO , 6800GT מה אתם אומרים?

• 53 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by רועיקי,

בצער רב וביגון קודר אודיע על פטירתו של סוס העבודה שלי. זה שאלוהים יודע איך, יחד עם 3GB של RAM וQ6600, הריץ לי גם משחקים מודרניים על הגדרות מפתיעות ושרד לא פחות מחמישה(!!!) קייצים ישראליים עתירי לחות, עם אפס תקלות. [דקה דומיה] כעת אני שוקל להחליף מחשב לגמרי. לא מכוון לעתיד, לא כזה מת על משחקים עתירי גרפיקה. חשבתי בכיוון של רק קצת יותר חזק ממנו או זהה בביצועים. חשוב מאוד שיהיה שקט שקט! (בבירור קצר המליצו לי על 660ti, אבל מה אני צריך ת'מפלצת הזאת). כרגע אין לי מפרט, אני רק מתעניין בקשר לכ. מסך, אבל אם תרצו להמליץ על מפרט צמוד (לוח, מעבד, זכרונות, ספק כוח) - אודה לכם מאוד.

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by tranq,

היי. מחפש תחליף לכרטיס נוכחי 8600GT, עד 400שח. מערכת: AMD Athlon 5200 2.71Ghz Asus M2N-E nForce570 Ultra ספק: 400W Kingston 2x KVR667 1G בעקרון המשחקים שאני מריץ ה-8600GT מסתדר איתו אבל הייתי רוצה גם שהכרטיס יסתדר עם GTA4. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by talisman,

עשיתי פירמוט למחשב ונאבד לי הדיסק עם התכנה הקודמת... יש לכם המלצות לתוכנות טובות?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  18. כדי להבין באיזה תבניות תומך כרטיס הקול בכרטיס מסך אנא למי שיש לו כרטיס מסך מסדרות 69XX או 79XX 78XX שמחובר לרסיבר אנא תעלו תמונה שמראה את הסיביות שתומך , תבניות מקודדות , קצב דגימה כמו כאן בדוגמא : http://imageshack.us/photo/my-images/207/62973671.png/

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by גל פרידמן,

האם מישהו יודע איפה ניתן לראות מסך VP171 מחובר למחשב? האם יש כאן מישהו מאזור המרכז שיש לו מסך כזה וניתן לראות אותו בפעולה?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  20. עומד ביפני קניית מערכת חדשה...ודי מסתבך האמת בהגדרות של כל תצורת כרטיס המסך/ הוידאו מיבחינת מישחקים = מספיק לי הכרטיס הזה : http://www.palit.biz/en/products/nv_pcie_7300GT-Sonic.html מיבחינת דרישות בנוגע לוידאו>>> חשוב לי VIVO כלומר להיות מסוגל היום להעלות קבצי וידאו מהמצלמת וידאו האנלוגית שלי(קלטות) ולערוך אותם במחשב ובעתיד כשארכוש מצלמת וידאו דיגיטלית>>> שתהיה גם כניסת DVI לא מצאתי כרטיס וידאו מתאים ( VIVO אנלוגי & דיגיטאלי) מה שכן מצאתי = זה כרטיס די יקר אבל שיש בו הכל ( וידאו & משחיקים) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2837 האם זה כדאי לדעתכם ? כל כרטיס וידאו ראוי ( ולא מצאתי כאלו שהם גם דיגיטאלי וגם אנלוגי ) יעלה …

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  21. האם קומבינת החומרה הידועה הם הRADEON 9500 הופך אותו לR9700 או R97000PRO? כי לפי מה שראיתי בכל המדריכים רשום פרו אך הגרסה החדשה של ריווה טיונר הופכת דרך חומרה "רק" לR9700. כמו כן, השינוי, הוא הורדת הלחמה בין שני נגדים מסויימים ולהלחים בין אחד מהם לנגד אחר נכון? (אני יודע על איזה שלישיה מדובר) לא שכחתי משהו(?)

• 36 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. כרגע יש לי 6800 128M הרגיל, הבעיה איתו שהוא AGP.. ואני משדרג מעבד ולוח חדש, אז זה מגביל אותי, ואני לא מעוניין בלוחות המשולבים, מפני שתמיד הוא הAGP איטי או ה PCIE בכל מקרה אני צריך כרטיס מסך שיהיה יותר טוב ממה שיש לי, אבל גם יהיה PCIE, ושיהיה הכי זול שאפשר, ראיתי שהמחירים הם בסביבות ה 300.. ואני לא יכול להרשות לעצמי יותר מדי כרגע, לכן אני קונה כרטיס זול והוא יהיה זמני... ואחליף אותו אחרי שארוויח קצת כסף בחופש חח + המחירים ירדו קצת.. תודה!!!!

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  23. Started by MoAv,

מצטער להטריד את מנוחתכם, ובכל זאת.. אני מחפש אם למישהו יש קירור סטוק של HD5770 Gigabyte. אני יודע שזו יריה באפילה, אז תוך כדי גם אשאל איפה אתם ממליצים לי לחפש אותו? אפילו תמורת מחיר סמלי נדיב. תודה וסליחה אם עברתי על חוקים.

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  24. קניתי כרטיס 5750 נוסף ושמתי לב שהוא לא הגיע עם מתאם, וגם לא הלוח אם. אם למישהו יש מיותר - אשמח לקבל.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.