עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Gohan,

קיבלתי אותו לפני 4שעות ואני רוצה להודות לholy על ההמלצה. מהנסיון בנתיים(קצת anime קצת mmorpg וקצת אינטרנט) נראה ממש טוב! אפילו יותר טוב מה iiyama v.m 454 הישן שלי

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by ovego,

סילחו לי על הבורות,אך האם כרטיס AGP X8 יעבוד על לוח אם עם AGP X4?

3. Started by The_Moose,

שלום לכולם, אחיין שלי קנה כרטיס מסך, לפי מה שנאמר לו Sapphire 9600XT 256MB Ram . הוא לא יודע כיצד לזהות את הכרטיס. ואני האמת לא יודע איך לעזור לו בזה... אני לא מבין גדול. איך אני יודע שזה אכן XT ולא Pro למשל? איך אני יודע שזה Sapphire ולא איזה Powercolor או משהו אחר...? אין מדבקה על הכרטיס, רק מספר סידורי. נא עזרתכם רבותיי...:-)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. בהמשך לאשכול הזה, השאלה שלי היא אם אפשר לחבר על לוח ללא CF או SLI שני כרטיסים ולחבר 4 מסכים במקביל. מדובר בלוח הזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3774

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by bad-sector,

אני רואה כל הזמן בהשוואות בין כרטיסי מסך, שכרטיס מסויים עושה X פריימים, וכשה - AA וה AF דלוקים הוא עושה Y, מה זה ה AA / AF? איך אני משתמש בזה? ואיך מדליקים את זה?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  6. טוב אז השאלה הראשונה נוגעת לחיבור כ. המסך לטלויזיה, יש לי כרטיס GeForce 2 MX 400 של Hercules עם יציאה לטלויזיה ויש לי כבל שנכנס ליציאה של הטלויזיה על הכרטיס מסך, אבל הוא קטן מדי בשביל הכניסה של האנטנה בטלויזיה והוא לא נכנס. רציתי לדעת איזה כבל בדיוק אני צריך. לגבי השאלה השניה, אני רוצה לקנות כ. מסך Radeon 9500 Pro ואין לי מושג איפה אקבל את השירות הכי טוב ואת המחיר הכי טוב, אז אני מעוניין לשמוע המלצות לגבי חנויות ממכם, עדיף קרוב לנתניה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by Systema,

איזה כ"מ טוב יותר- 7600 GT של ASUS או של GB? (ואני לא מדבר על הבדלים קטנים מה יותר טוב?)

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  8. Started by kobbyc,

מישהו מכיר? ממליץ? מתלבט אם לקנות או לא....

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  9. אני לא צריך הרבה מהמערכת שלי. כל מה שאני משחק בו זה enemy territory ו-CS 1.6. אתם חושבים זה יספיק?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  10. Started by SyndromE,

נתקלתי בדמו מגניב! אז אני משתף - שווה בדיקה: הורדה (8MB): http://www.rigidgems.sakura.ne.jp/files/RigidGems2_0.zip מקשים: Enter - משנה סצנה Space / Mouse 2 double click - מרסט את הסצנה Mouse 1 - פוקוס על אובייקטים והזזתם Mouse 2 - שינוי זווית מצלמה Mouse 1+2 / PageUp-PageDown - זום Home/End - פוקוס ידני Insert/End - כמות blur S - צילום מסך לתקיית Capture דרישות: Vista / Win7 DX11 עם 1GB זכרון כ.מסך (לא ברור למה, הוא לא מנצל לי יותר מ-480mb)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Leadtek Winfast PX7600GS TDH (מאורר רגיל) http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7600gs_tdh_1.html - 610 ש"ח Gigabyte GV-NX76G256D-RH - silent pipe - 765 ש"ח http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2237&ProductName=GV-NX76G256D-RH EVGA 7600GS w/ Passive Heatsink - 710 ש"ח http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-P2-N549-TX&family=22 אני מתכן לעשות אוברקלוק לכרטיס... איזה מהם האופציה הכי טובה לכך?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  12. Started by llime,

היי. יש לי ב. מסך HD3650 AGP.קניתי אותו לפני כשנה וחצי...הוא מחובר לשני מסכים ועובד יופי. הדרייבר המקורי שלו שבא על הדיסק עובד ללא בעיות. אבל אני לא מצליח לעדכן אותו בכלל!.... באתר של ATI מפנים אותי לעמוד הזה: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx ובאתר של sapphire מגיעים לאותו קובץ בדיוק. עשיתי בדיוק לפי ההוראות:מחקתי את הדרייברים המקוריים דרך לוח הבקרה/הסרת תוכניות,אח"כ עשיתי uninstall לדרייבר דרך מנהל ההתקנים,מחקתי את תיקית ATI מכונן C.....ורק אח"כ באתי להתקין את הדרייבר החדש. אגב,כל ההכנות שכתבתי לקוחות גם מהאתר של ATI וגם מזה של sapphire. אז....במהלך ההתקנה הוא כותב לי שהוא מתקין כל מה שצריך,(כולל CCC כמובן),יש שתי הודעות של מיקרוסופט שהד…

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  13. Started by 7k9af,

אחרי שקראתי כמה דיונים פה , עדיין לא קיבלתי תשובה חד משמעית מה יותר טוב, יש לי Geforce 4 Ti4200 64Mb AGPX8 ואני מתלבט מה להתקין .. תודה מראש על כל התגובות!

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by LiranT,

יש לי מסך לפני 8 שנים בערך ואני מקבל אאת המחשב החדש שלי מחר ואמרו לי שיכול להיות שהכ. מסך שלי לא יעבוד טוב על המסך בגלל שהוא לא יתרענן מספיק טוב ועוד איזה כמה שטויות. עכשיו השאלה שלי היא 1. איך אני בודק איזה סוג מסך יש לי והנתונים שלו? 2. איך אני יודע אם הם יהיו תואמים ויעבדו טוב אחד עם השני? יש לי כ. מסך הנ"ל (במחשב החדש) : gigabyte pci-e 6600 128 mb 128 bit dp

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by razoli,

אנילא זוכר איזה גרסה מותקנת ושמעתי שיש פקודה שמראה לך את הגירסא הבנתישכותבים אתה ב (run)

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  16. Started by kuBBia,

אני קונה בימים הקרובים כמה מחשבים ואני צריך מסך בתקציב של 700 שקל בערך, אז אני צריך המלצות למסך בתקציב הנ"ל ועוד שאלה קטנה...אני קונה כרטיס מסך Ge-Force 7600gt של איזה חברה כדאי לי? [מבחינת קירור,באנדל,אמינות,מחיר...] תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  17. שלום ברשותי המפרט שבצד ואני רוצה לשדרג ל-3850 256MB ברשותי ספק ג'נרי 500W ואני חושש שהוא לא יחזיק ה-3850 צריך חיבור 6 פינים ? על איזה ספק אתם ממליצים עד בוא נגיד 200-250 שקלים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  18. שלום לכולם... לפני שכולם מתנפלים עלי פה אני אקדים ואומר... אני יודע שאין צורך בכרטיס מפוצץ בשביל תוכנות גרפיקה (פוטושופ, אילסטרייטור, עבודה בוידאו ותלת מימד בהמשך) אבל עם זאת, אני מרכיב מפרט למחשב שאמור לשרת אותי בשנתיים הקרובות ללא שידרוגים כאשר הייעוד העיקרי שלו יהיה עבודות עם תוכנות גרפיות. המפרט הראשוני שבניתי הכיל את GTS8800 320M ב 1690 שקל... אבל קיבלתי מאנשים את התחושה שהוא חזק מדי ויקר מידי ללא תועלת ממש אם אני לא משתמש בו למשחקים... מנגד הגיעה ההמלצה על ה : Leadtek nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe... האם הוא מהווה התפשרות חדה מדי או שהוא מספיק? אם כך... מה קונים? איזה כרטיס נותן מקסימום ביצועים לעלות שלו בלי לזרוק כסף לחינם? בנוסף הייתי רוצה לשאול אם יש מעבד/ל…

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by Br33z3R,

שלום, אני רוצה לקנות היום כרטיס מסך. מה עדיף ה-Palit 8800GS 384mb ב-470 ש"ח או את ה-Palit 9600GT 512mb ב-510 ש"ח (אני מדבר בעיקר מבחינת ביצועים, כי 40 שקל זה זניח) ד"א זה המפרט שלי: ספק של 400W- לא ג'נרי. AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+ Venice S939 DFI nF4 Series INF Ultra 2048 MB Seagate 500GB AS IDE Westron Digital JB 320GB SATA NEC DVD_RW ND-3520A אשמח לתגובות בהקדם.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by chris_u16,

אני מתכנן בקרוב לקנות Radeon 9800pro ואני מתלבט האם לקנות פה בישראל או לקנות בחו"ל, בnewegg מוכרים את אותו הכרטיס במחיר של 950ש"ח בערך וזה עוד כולל איזהשהוא משלוח בחינם כמובן שזה ללא מע"ם והכרטיס בלי אחריות אבל לא נראה לי שאצטרך את האחריות הזאת (אחריות של שנה במידה ואני קונה מפה) ובכלל זה נראה לי כמו חיסכון גדול מאוד אם אני קונה מחו"ל, לפחות 400ש"ח פחות, 400שקלים שאין לי כרגע. אני ממש בהתלבטות, מה אתם ממליצים לי לעשות?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  21. Started by yfbr,

פרמטתי מחשב של חבר והתקנתי win98 מחדש. כעת הרזולוציה של המחשב מוגבלת ל 640 על 480 וגם בחירת הצבעים מוגבלת. פתחתי בלוח הבקרה את 'תצוגה' בכרטסת של settings ושם האפשרויות מוגבלות. מה אפשר לעשות בנידון ?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  22. Started by gorfff,

שלום לכם שלום לכם! אני קניתי וקיבלתי את הכרטיס מסך r9800 של החברה elsa קיצר הביצועים שלה יותר טובים מישאר ה9800 של שאר החברות או שזה סתם חרטה? ועוד משהו יש לי r9000 עכשיו על המחשב יחד עם הרדריוורים והכל של ati זה ה 3.7(נהותנים הכי הרבה ביצועים לכרטיס מסך שלי)אז אני הצתרך להתקין מיחדש דריוורים? האם להשאיר תדריוור הזה? 3.7 לא רואים שם ואי אפשר לשנות שם את הצינורות איבוד 8X ועל הדיפולט זה 4X אז כדי להתקין דריוורים אחרים? טוב סבבה! תודה לכם תודה לכם אתם טובים אתם ;D

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  23. Started by Gam3r,

היום אני נוסע לקנות סוף סוף כרטיס מסך חדש , אבל עקב בעיות במלאי יש לי שתי אפשרויות ; קניית 5870 אבל זה דורש התחייבות ולחכות יום- יומיים עד שיגיע ( לפי מה שהם אומרים ) או קניית 6950 2gb ישר במקום . ההבדל במחיר בינהם עומד על כ- 150 שקל . בנוסף רציתי לשאול לגבי הצוואר בקבוק ; E8400 EP35-DS3L דרך אגב הרזולוציה היא 1920x1080 ובנוסף מתכוון לשדרג את המעבד ולוח האם בקרוב . ואם אפשר תשובה קצת יותר מפורטת . ספק איכותי של 650W תודה על העזרה !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ig591,

היי, יש לי כרטיס מסך NVIDIA 1050TI על מעבד I3 ותיק - סוקט 1150 - המחובר ל LGOLEDB65 המחשב מיועד לוידאו ומוסיקה. מי יפיק תמונה טובה יותר, הנגן או כרטיס המסך? כלומר האם לתת שליטה לכרטיס המסך על הגדרות התמונה או לנגן - MPC-BE עם MAD-VR וקודי. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by drorb,

hi guys - sorry for the English, I have no Hebrew in the computer at work.. I just bought this model: GTS 250 OC GV-N250OC-1GI I have a 400W PSU, however the requirements for this card say I need a 450W PSU is this really necessary, or will my 400W PSU hold? also, what could be damaged from keeping the 400W and playing games for long periods of time? Thanks! DF

• 2 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.