עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by k-o-b-y,

אני מחפש לדוד שלי מסך, עדיף כמה שיותר זול, סביבות ה1000 ש"ח. רציתי לשאול איזה מסך כדי לי לקנות? ועוד שאלה: יש בפנדה מבצע של מסך VIEWSONIC 17 + מקלדת + עכבר טובים ב1200 שווה?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  2. Started by toska,

המליצו לי על: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=297 יש משהו יותר טוב בתקציב הנ"ל? תודה

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  3. שלום כמו שציינתי בכותרת אני מחפש מסך CRT 17 אינצ' שטוח. אני מוסיף ומציין בזאת שאני לא מחפש מסכי LCD ולא מסכים רחבים ולא שום דבר בנוסף רק מה שרשמתי. התקציב הוא עד 1000 שקל ללא חריגה של שקל, עדיף שיהיה כמה שיותר נמוך כי גם ככה אין לי יותר מדיי כסף. ובבקשה לא מKSP אלא אם כן זה נותן מחיר זול משמעותי. ועדיפות לחנויות עם סניפים באיזור המרכז.

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by Idanp,

מחפש מסך CRT 17 ב1000 שקל גג שיתמוך מינימום ב1600X1200 85Herz תודה

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by ranyr,

אני מחפש מסך crt 19 במחיר עד 2500 שקל חיפשתי את IIYAMA VISON MASTER PRO 454 SAMSUNG 959NF ופשוט לא מצאתי בשום חנות אם מישהו יודע איפה אפשר להסיג אחד מהם ... אם לא המלצה למסך אחר תתקבל בברכה...

• 9 תגובות
    • 602 צפיות
  6. מחפש מסך CRT 19 /17 אינץ' איכותי עד 800 ש"ח - מה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  7. השאלה שלי היא אם עוד יש חנויות שמציעות מסכים טובים במחירים סבירים.. ראיתי חנויות שמוכרות בסביבות ה-500 שח, אבל לא נתנו רושם שהמסכים איכותיים במיוחד. אז אם מישהו קנה לאחרונה מסך כזה או שיודע איזה אחד שווה לקנות היום אני מאוד יודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  8. Started by gabig12,

17 אינץ ותגידו לי לפי מה מסתכלים כשקונים מסך? תהנו מהר כי זה דחוף (הלך מסך) :(

9. Started by Aviram,

אני מחפש מסך CRT שטוח לגמרי, 19 אינץ'. ועוד פרט חשוב - שיהיה בצבע שחור. התקציב עומד על מקסימום 1500, אם יש משהו שדורש קצת יותר אז זה בסדר גם. שמעתי על כמה מסכים של viewsonic אבל כבר נהייתי מבולבל.. תודה.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  10. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אהלן חברה במחשב הישן שלי התקלקל המסך, ואני רוצה להחליף אותו. אני רוצה מסך CRT של 19 אינצ או יותר עד 2000שח. מסך CRT איכותי בבקשה. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 861 צפיות
  12. Started by adamlevi,

שלום לכולם, אני מחפש בשביל חבר מסך "LCD 17, התקציב הוא משהו כמו 2500 שקל גמיש... כמו כן אני יודע שמסך LCD זה משהו שחייב לראות בעיניים לפני שקונים אני פשוט מחפש כמה דגמים ספצפיים להתמקד עליהם... כמובן שלא רק דגמים אלא גם כל השוואה בין מספר מסכי LCD מהתקופה האחרונה (יש לי כמה אבל הן די ישנות..) יתקבלו בברכה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by WaRez.,

שאלום.. אני מחפש מסך LCD... תקציב - 1400 גג.. מטרות - משחקים.. צריך לכלול - 8MS וDVI 17 אינצ' לא חייב ליהיות סמסונג. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

היי בהמשך לת'רד שלי בנוגע לSAMSUNG 710N, החלטתי להחליף אותו. יש לי האפשרות לקחת מסך חדש בתקציב שעד 1800-2000 שקל. אני מניח שהוא יהיה 17", מינימום 12MS רפרייש ושיוכל לעבוד בצורה נורמלית ב1024X768. בנוסף- אם יש טעם להתעקש על מסך עם DVI, אז עדיפות לDVI. תודה.

• 13 תגובות
    • 782 צפיות
  15. Started by arkins,

מסך הCRT 17 אינטש שלי מתחיל לגסוס והחלטתי לעבור לLCD השימוש העיקרי שלי הוא עבודה בפוטושופ ועיבוד תמונות לעיתים רחוקות אני צופה בסרטים במחשב. ראיתי הרבה המלצות על Viewsonic VP930 אבל הוא קצת יקר לי התקציב שלי באזור ה1200 ש"ח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by Idanp,

אני מחפש מסך LCD טוב במחיר של עד 1600 שקל ושיהיה לו זמן תגובה נמוך.. יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  17. Started by alonpartuk,

מחפש מסך LCD 17 אינץ משהו כזה בתקציב של עד גג 1700 שקל משהו טוב

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by Bug2000,

שלום לכולם . כעקרון אני מחפש מסך LCD עם יחס עלות-תועלת הכי טוב. מכיוון שאני עדיין לא מבין כל כך במסכים האלה אין לי שום דרישות תכניות מהמסך מלבד שיהיה 12MS ומאטה (מ 12ms אין מריחות נכון?) ושיתמוך ברזלוציה גבוהה. ושלא יחרוג מעבר ל 2K .

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  19. מישהו יכול להמליץ?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  20. Started by Moo^Moo,

לא ממש משנה איזה חברה/דגם, העיקר שיעבוד טוב. הכי זול שמצאתי זה בנט אקשן 1400 ש"ח. מישהו יכול לעזור עם המלצה יותר טובה? תודה

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  21. Started by dabaz,

אני מחפש מסך 17 LCD שלא יעבור 3000 ש"ח עם חיבור DVI. שימוש בעיקר למשחקים וקצת עבודה משרדית. הבנתי שה-Hyundai Q17 טוב וגם לא יקר יחסית, אז אני צריך את עזרתכם פה. אני לא כלכך מבין בזוית ראיה, אז מה הזוית האופטימלית/סנדרטית ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  22. מחפש צג LCD בגודל 18-19 אינץ ככה שאני אוכל לחבר אותו גם למחשב עם חיבור DVI וגם לממיר הדיגטלי עם חיבור s-video או rca יש כזה דבר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אוקי בדקתי כמה אופציות וכולן נעות בסביבות ה1800 ש"ח ולכולם כמעט מפרט זהה, עכשיו מה שלרוב משתנה זה הContrast Ratio ורציתי לדעת אם ככל שהיחס יותר קטן ככה האיכות טובה יותר או ההפך? לדוגמא מה יהיה עדיף 1:350 או 1:500? בקשר למסכים רובם בעלי 16MS, רזולוציה מקסימלית של 1024X1280 , ו16.7 מיליון צבעים וגודל נקודה של 0.264. המסכים שאני מיתלבט ביניהם: Nu Tech QL711V CMV CT722 Polyview PT725A Fujitso SCENICVIEW X17-2 PHILIPS 170S5FS וזהו אני חושב או שלכם יש הצעות טובות יותר, תודה מראש.

24. מכר שלי מעונין לקנות מסך למחשב חדש שברשותו. הוא מעוניין לקנות מסך LCD 17" לסרטים, אינטרנט ועבודה משרדית. אני כנראה הולך לקנות את המסך מאוופיס דיפו או מ- KSP. המסך צריך להיות בתווך המחירים בין 1500-2000 ש"ח. אם תוכלו אולי גם להסביר לי על הניגודיות וה- Contrast הרצוי, ואיך זה משפיע על התמונה. תודה!

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by glassmoon,

הי, אני מחפש מסך למחשב לשימוש משרדי (OFfice ואינטרנט בעיקר). התקציב לכל המחשב זה 3500, מה שמשאיר בערך 1500-1600 למסך. ראיתי בת'רדים קודמים המלצות לכמה מסכים: NU LCD Monitor 17" QL-711V LG1710S ניראה לי שעדיף שהוא יבוא עם כניסה אנלוגית כי אז אפשר יהיה לקחת כ. מסך On Board (שאני מניח שאין בו יציאת DVI) ולחסוך ככה במיפרט של הBarebone. ושגם יש בו רמקולים. מה הכי מומלץ? עכשיו לגביי המחשב העיקרי שלי שמשמש לצפייה בסרטים, משחקים וגלישה באינטרנט, אני מחפש מסך 19 CRT" איכותי. כרגע יש לי MAG XJ700T שקניתי אותו לפניי 5 שנים... התקציב הוא 1400-1800. בנתיים ראיתי המלצות בפורום ל: G90F+B Viewsonic LG f900p Samsung 959NF איזה מסך 19" כדאיי לי? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.