עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני חושב ש-RADEON 9800 הכי טוב אבל יש כאלה שאומרים GEFORCE FX 5900 הכי טוב

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  2. שלום, יש לי מסך דק של סמסונג 17'. הוא מחובר למחשב עם החיבור החדש ולא הרגיל ( הישן ). לפני כמה ימים הדליקו את המחשב והמסך מראה "בדוק כבל נתונים ". בדקנו חיבורים וחיברנו מחדש, לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  3. Started by sirexrv,

כן אני יודע שהוא של ניידים רציתי לדעת אם 512MB NVIDIA® Quadro NVS 120M TurboCache™ יוכל להחזיק לי משחקים כמו America's Army או Heroes 5? אני לא גיימר רציני ולא צריך את ההגדרות הכי גבוהות אבל רוצה הגדרות סבירות ולא נמוכות. או שעדיף x1400 בכלל (לניידים)?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  4. שלום, אני משתמש במחשב בעל לוח אם עם כרטיס מסך מובנה (M2A-VM HDMI, ואני רוצה לצפות על מסך הטלוויזיה בסרטי HD הנמצאים בכונן הקשיח שלו, ולעשות זאת תוך שימוש בכבל HDMI. הטלוויזיה שלי היא מסוג LCD מתוצרת טושיבה פי42CV 501, יש בה שתי כניסות HDMI. לצערי, ניסיתי לחבר את הטלוויזיה למחשב ע"י חיבור ה- HDMI המובנה בלוח, אך ללא הצלחה. (ניסיתי לעדכן דרייברים, לשנות הגדרות בביוס, להתקין PowerStrip) יש לציין שדרך חיבור ה-VGA הסטנדרטי ניתן להעביר וידאו מהמחשב לטלוויזיה ללא בעיה. אשמח אם תמליצו לי על על כרטיס מסך (PCI-E) מתאים עם כניסת HDMI, שלא יהווה בעיה בין חיבור המחשב לטלוויזיה. תקציב 200 - 300 ש"ח תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  5. Started by Erk0kyDa,

תיראו אני רוצה לקנות תכרטיס HD 4850 gainward DDR5 עכשיו אין אותו לסקי פי סי אין גם לספק שלהם לאייבורי אין אותו מאיפה אני קונה אני גר באור יהודה אני יכול לסוע ער ראשון תל אביב לא יותר רחוק למי שיש חנות שיביא תודה

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  6. Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 760 GIGABYTE 6600 128MB PCI-EXPRESS RETAIL 680 או AMD Sempron (S754) 2800+ *Palermo* 64 535 GV-NX66T128D gigabyte 6600GT 940 שניהם יוצאים אותו מחיר בערך (אם יש כרטיס יותר טוב במחיר הנתון אני אשמח לשמוע עליו) תודה

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  7. Started by FatalElement,

6800GS או הgto2? אני פשוט ממהר לקנות אז תענו בבקשה

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  8. Started by barak19876,

מה ההבדל בין שני המסכים של סמסונג 19'' 930b ו 913b כל חנות אומרת לי משהוא אחר מישהוא יכול להגיד לי איזה מסך יותר כדאי??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  9. Started by Gentle Giant,

אהלן חבריה, ברצוני לברר מהו ההבדל באיכות בין 2 הכרטיסים הנ"ל(שניהם בעלי זיכרון 128 מ"ב)? האם משתלם להוסיף 300 ש"ח ל6600 או שההפרש מספיק זניח? חג שמח, ואל תשכחו לא לאכול יותר מדי סופגניות(לפי דרישת ראש הממשלה).

10. Started by patah,

שלום חברים. יש לי שאלה לגבי חיבור של שני מסכים למחשב אחד כאשר שבמסך אחד תהיה מופעלת מצגת בעלת מחזור מסויים, ובמסך השני עבודה שוטפת של המחשב ללא הפרעה אחד לשני. וכמובן שליטה בו זמנית בשני המסכים עם עכבר אחד בעת ובוענה אחת. זה קצת דחוף!, תודה מראש. :

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by yuvalfr,

אוקיי אז ככה. עד עכשיו היה קונצנזוס במפרטים השונים ששקלתי למחשב החדש שלי שהכרטיס מסך יהיה - Albatron Geforce FX6800 DDR 128Mb 256Bit שמחירו כמעט 1,800 ש"ח. אבל עכשיו נוצרה בעיה, משום שאני כנראה קונה מחנות אחרת שבה יש מעט מאוד כרטיסי Geforce בכלל ו-6800 בפרט. המבחר של Radeon מעט טוב יותר ומצאתי כמה כרטיסים שעשויים להיות מתאימים גם: Club3d RADEON 9800PRO 265MB DDR2 TV-OUT +DVI 2Y Sapphire RADEON 9800PRO 128MB TV-OUT +DVI +CRT כל הכרטיסים הם 256BIT. כאמור ה-Gefroce הוא 1,800 ש"ח ואילו השניים האחרים בערך 1,500 ש"ח. שתי שאלות - קודם כל האם ה-Geforce יותר טוב באמת? האם אני מפסיד הרבה אם אני לוקח את ה-Radeon9800PRO במקום? וגם, למה המחיר של ה-Club3d נמוך כ"כ אם הוא 265MB לעומת ה…

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by aucko,

שלום, אני מתכנן לקנות כרטיס מסך gtx 770, אבל אני לא בטוח שהספק שלי יספיק(דגם הספק: seasonic 500w 80+ bronze ss-500et).האם הספק יצליח לתמוך בכרטיס? מפרט מחשב: מעבד:intel i5 4670 מקרר: arctic cooling freezer xtreme לוח אם:gigabyte g1 sniper z5s

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by bitoNNz,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך וחשבתי ללכת רק על gigabyte כי הם חברה שאני פחות או יותר מכיר ויש לי חלקים מהם ולעוד אנשים שאני מכיר ומישהו פה בפורום אמר לי ללכת על palit ואמרו לי שזאת לא חברה הכי איכותית אני לא מבין בעיקרון מה העניין מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל ביניהם איך זה משפיע על המוצר? אחריות? תודה מראש בר

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  14. Started by guysevi,

היי, יש לי התלבטות באיזה כ.מסך לשדרג את המחשב שלי המפרט הוא: I5-3450 GB Z77-DS3H 2X4GB 1600Mhz ספק 650W והכרטיס מסך שמיועד לשידרוג הוא ATI HD5870 מתלבט איזה כרטיס לקחת מבין שלושת הכרטיסים הבאים http://www.tms.co.il/product/13483 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-R797OC-3GDu http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR9294GD5HDu הכרטיס מיועד למטרות גיימינג וצריך להחזיק לכמה שיותר זמן נכון לעכשיו אני משחק על 1920X1080 והגדרות בינונייות -גבוהות תלוי במשחק ללא פילטרים ומעדיף שעם הכרטיס יהיה ניתן להפעיל גם פילטרים על הגדרות בינוניות אם לא גבוהות האם יש כרטיס אחר ששווה לשקול תקציב עד 1500 ש"ח גג תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ברק,

שימו לב למה שקראתי באנדהטק: PureVideo. PureVideo is exclusively available on the GeForce 6 series of GPUs and only the latest GeForce 6 GPUs have a fully functional PureVideo core. The original NV40 and NV45 (GeForce 6800GT/Ultra) do not have functional Windows Media Video 9 decode acceleration, but the rest of the GeForce 6 series are feature complete (GeForce 6800/6600GT/6600/6200). שהסתכלתי בריווהטיונר כתוב לי שיש לי nv40 האם האתר התבלבל או שיש לי ליבה טוב יותר ממה ששיערתי..... נראה לי שהאתר התבלבל עוד ציטוט מעניין בסוף הכתבה: Remember that this only applies to the NV40 (GeForce 6800GT/Ultra AGP) and NV45 (GeForce 6800GT/Ultra PCIe), NV41 (GeForce 6800) has fully func…

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by vers,

אני לא הבנתי למה בדיוק אבל אחד המנהלים החליט לנהול לי את הדיון הקודם שפתחתי. זה הלינק לדיון הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=381467.0 כמו שכתוב שם, אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למערכת שלי. תודה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  17. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=24772 לפני שבוע קניתי כרטיס דומה ב 1280 ש"ח - זה היה הכי זול שמצאתי

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by ShayGTi,

מישהו יודע מה מיוחד בגירסה הזאת? והאם היא מומלצת אל מול הגירסאות האחרות?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by pain_killer12,

האם כדאי לקנות את כרטיס הסמך הבא: BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION איך BFG בתור חברה? אני כנראה אשיג אותו במחיר זול, כדאי לקנות? נ.ב אני מתכנן בכל מקרה לקנות 8800GTS אז כדאי את הBFG? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  20. ולהתרשם מהם ? כמה שפחות לרוץ מחנות לחנות ? למישהו יש מקום כזה ? באזור המרכז . ? תודה

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by Checker,

שלום, בבבעלותי מחשב יחסית חדש עם כרטיס מסך Geforce 9600GT, לכרטיס יס 2 יציאות dvi שאחת מהן מומרת ל-VGA ודרכה מתחבר המסך שלי, אני מעוניין להשתמש ביציאה השלישית S-video בשביל לחבר את המחשב לטלוויזיה כך שהתמונה שמוצגת על המחשב תוצג גם בטלוויזיה, יש לי כבל אבל כשאני מחבר אותו לא קורה דבר על מסך הטלוויזיה, איך אני יכול לגרום לתמונה לצאת גם מיציאת ה-dvi וגם מה-s-video?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by Mohican,

MSI Geforce 4800 SE 128DDR VIVO PRO מול Msi Geforce Ti 4600 -vtd 128 ddr איזה עדיף?

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  23. Started by al_n,

יש לי X1950PRO ויש לו 2 יציאות DVI עכשיו מחובר לי למחשב LCD 19. אמרו לי שאפשר לחבר עוד מסך ולעשות שאחד יהיה בשליטה (רגיל, מה שאני עושה במחשב) ושאפשר להגדיר למסך השני שיהיה על חלון מסויים אחר. עכשיו זה בטוח לחבר את המסך השני שלי שהוא CRT? לא יקרה כלום? זה אפשרי בכלל?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by efee123,

היי, אני מעוניין לקנות תחנת עגינה ללפטופ על מנת לפצל ל2 מסכי 24 אינצ. ראיתי את התחנה הזאת http://ksp.co.il/?uin=27169 רציתי לדעת האם הרזולוציה הרשומה שם היא עבור כל מסך (כלומר 2048x1152 עבור חיבור ה hdmi וגם 2048x1152 עבור הdvi או שזה מתחלק בין 2 החיבורים)? אשמח לדעת כי לא מצאתי על זה כלום ברשת. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by briza,

ברשותי מחשב שנקנה לפני 3 שנים כרטיס המסך שהיה לי הוא NVIDIA8800 מפרט המחשב כולל ספק של 520w מעבד 8300 ( בעבר היה Q6600 שנשרף ) לוח אם של ג'יגהבייט ga-p35-ds3 מסך 24" של סמסונג. הפעם אני רוצה להשקיע סכום נמוך יותר בכרטיס בין 450 - 600 שקל. המשחקים שרצים היום הם : PES2011 , GTA , וכו" אבקש את עזרכם בבחירת כרטיס מסך נ.ב - הכרטיס שהפסיק לעבוד נרכש מחנות tms בחודש דצמבר לפני 3 שנים ( אני בטוח מכיוון שיש לי את החשבונית של מערכת ההפעלה שרכשתי בנפרד מתאריך 24.12.07 ועודכנה במחשב ) אבל את החשבונית של הקנייה אין לי, ולטענת המוכר בבדיקה מול הספק הכרטיס נרכש בנובמבר 2007 . אין בחנות בסיס נתונים מכיוון שהבעלות הוחלפה, האם יש דרך לקבל את השירות שמגיע לי במסגרת האחריות? תודה!

• 2 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.