כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
התקנתי מערכת נקייה של חלונות XP, הכל עבד כשורה אח"כ התקנתי את הדרייבר העדכני ביותר של ATI וביצעתי איתחול, המחשב עלה רגיל, הופיע הלוגו של XP ואז במקום להיכנס למערכת ההפעלה המסך הפך לשחור והנורה הירוקה שעל המסך החלה להבהב כאילו הוא לא מוצא את "מקור" האות. הפעלתי את המערכת בSafe Mode, הסרתי את הדרייבר, הפעלתי מחדש והכל עובד כשורה. סתם בשביל לבדוק, התקנתי גם גרסה מאוד ישנה של הדרייבר, ללא ה CCC, אולם ללא הצלחה. בקצרה, עם דרייבר XP לא עולה ובלי הדרייבר עובד טוב. מישהו ניתקל בבעיה דומה?
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה חשובה אם יש לי מסך 17 אינץ ואני משחק על 1240 על 768 ואם אני ישחק באותה רזולוציה במסך 21 אינץ אני אראה "רע"??? למה ובמה יש הבדל ומהו היחס?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כך יש לי רסיבר פיוניר 73 שאני מנסה לחבר לו כרטיס מסך נבידיה 470 יש בעיות תאימות צבע הצבע נראה כמו 16 BIT למרות שחיברתי דרך HDMI תקין פירמטתי את המחשב והצבע לא כמו אתמול מלא וחי ( שאני מחבר ישירות לטלוויזיה הצבע שוב מלא וחי ) התקנתי את הדרייבר האחרון 280.26 האם צריך להתקין עוד דרייבר ? הרסיבר +כרטיס מסך עובדים ב- 1.4A בגדול תמיד היה לכרטיס מסך הזה בעיה לעבוד מול רסיבר ( בדיקה אצל היבואן לא גילת כלום ) הכרטיס נמצא ב- 29 HZ ולא 60 HZ
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות משהו בסגנון הזה, ולצורך כך מסתבר שאני זקוק למסך LCD ללא תאורה אחורית, איך קוראים לז, אני תמיד מקבל תוצאות של טלויזיות או מסכי מחשב מוגמרים, ניתן להשיג כזה בארץ? זה הסגנון למקרן הבייתי : ושם יש גם את המסך http://inventgeek.com/Projects/HomeTheater/Page1.aspx תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום,יש לי ב6600GT שלי VIVO... אין לי מושג מה זה ..מישהוא יכול להסביר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש מה לעשות או פשוט לשחק עם הגדרות נמוכות יותר? זה קורה ב ,CRYSIS,C&C3, RED ALERT 3 שאני משחק עם ההגדרות הכי גבוהות-למרות שאין קירטועים, המסך פשוט נכבה ואני נאלץ להפעיל מחדש את המחשב.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך סביר למחשב שאקח לצבא. מה אתם מציעים לקחת? תקציב: עד 500 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
איזה כרטיס טוב יותר? BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OVERCLOCKED 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL או Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe אני אישית מאמין שה BFG טוב יותר. השאלה היא עד כמה? זה משמעותי או לא יותר מידי ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום אנשים ישלי כרטיס מסך ATI 9200 רגיל לחלוטין עם יצאות של DVI / S-VIDEO / VGA וחיברתי את הטלווזיה שלי (21 אינץ, 50 הרץ) לS-VIDEO וצד שני RCA (בננה) ל21 פינים בטלווזיה ככה שה S-VIDEO מחובר למחשב - RCA ל21 פינים שמחובר לטלווזיה ואני רואה שחור לבן!!! כל הגדרה שאני משנה זה לא מזיז... בהתחלה היה לי את הכבל ה"מקורי" שקיבלתי עם הכרטיס מסך (מכסף) והוא עבד יופי אבל הוא היה קצר... אז קניתי אותו כבל רק 2 מטר ( מזהב) והוא מראה שחור לבן...החלפתי בחנות לאחר מאותו סוג...ועדין אם יש פתרון אשמח לעצה אלדר
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום... יש לי מסך שהפלאג חיבור שלו קרוע. קניתי פלאג VGA חדש אבל אין לי מושג איזה חוט להלחים לכל פין. יש למישהו שרטוט או דרך לעזור לי בזה? אני יודע איך למספר את הפינים אני רק צריך אפילו איזושהיא טבלה שאומרת איזה צבע לאיזה מספר או משהו...... תודה!!! ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לגיימינג מפרט מחשב: כרטיס מסך כרגע: Generic Non-PnP Monitor על NVIDIA GeForce GTX 550 Ti מעבד: intel core i5 2500 ספק כוח: 550w זיכרון ram: 8gb ddr3 לוח אם: asus p8p67 מסך: full hd (רזוליציה) תקציב: ללא הגבלה בקיצור שינצל את המפרט עד הטיפה האחרונה משחק בעיקר ב Battlefield 3
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הי, חבר שלי רוצה כרטיס ב-500 ש"ח. הוא תכנן לקנות משהוא זול ב-200 ש"ח למחשב קיים ולקחת משם riva tnt2. אמרתי לו (ואני מקווה שאני צודק) שעדיף להשקיע 500 ש"ח בכרטיס חדש עם ביצועים נחמדים. הוא לא גיימר מטורף אבל משחק מדי פעם כמו כן חובה להכיל TV OUT. בבקשה אל תציעו יותר ממחיר זה (50 ש"ח יותר זה הגג) זה פשוט לא יהייה רלוונטי תודה
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כמובן שניהם אני רוצה עם חיבור PCI EXPRESS ו-256 MB. תודה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
רציתי לקנות 5770 אבל כל היציאה של line כרטיסי ה-6xxx גרמה לי לחכות ליציאה של היורש... לצערי כבר עברו חודשיים ועדיין כל מה שיצא בהסידרה הנ"ל הם כרטיסים רציניים ויקרים יותר. תהיתי אם מישהו יודע מתי אמור לצאת היורש שלו? לי לא ידוע על איזהו timetable של AMD אבל אולי מישהו כאן יודע? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ברשותי מסך של חברת MAG דגם: 786PFs לאחרונה שמתי לב שהמסך שלי מהבהב (שמים לב לזה רק כשעל המסך מוצג צבע לבן) זה קורה בכל מקום ולא במקום ספציפי לפי מה ששמעתי זה גם לא טוב לראייה הקצב רענון מסך עומד על 85 (זה המקסימלי) האם יש עוד בדיקה שאני יכול לעשות למסך ?? זמן האחריות עבר כבר ככה שכנראה אם הבעיה היא באמת במסך ולא בהגדרות אז נצטרך לקנות חדש.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס מסך מובנה של ATI OB X300 וראיתי כרטיס מסך תקציבי 7100 ב 250 ש"ח שווה לקנות ? אני ארגיש הבדל ?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה יותר טוב מה 7800GT של LEADTEK מבחינת ביצועים וקירור (נניח שהם עולים אותו דבר) ועוד דבר באתר הרישמי של ASUS מראים שה GT מוציא 5500 ב3DMARK05 והGTX מוציא 8000.
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בסביבות ה2300 ש"ח, שיהיו לו ביצועים מצוינים ושהוא יוכל להריץ את כל המשחקים החדשים שדורשים הרבה (כמו doom 3 וhalf life 2) על high ושזה ירוץ הכל חלק. בקיצור כרטיס עם ביצועים טובים מאוד... על מה אתם יכולים להמליץ לי בסביבות ה2300 ש"ח? לאיזה כרטיס יש את הביצועים הכי טובים? בנוסף לזה יש לי P4 1.5 Ghz ולגבי זיכרון פנימי 256 אני חושב שRDRAM... (בקרוב אני משדרג לזיכרון של 512)... האם עדיין כדאי לי לקנות כרטיס מסך כזה חדש וטוב למחשב כזה? אם לא מה כדאי לעשות? תודה מראש איתי
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי כרגע 6950, חשבתי למכור אותו ב-400 שקל ולקחת את זה: http://ksp.co.il/?uin=19570 אני רוצה משהו שיהיה שדרוג קל (אני רוצה לנסות גם נווידיה פעם בחיים), אני לא מחפש את שיא הביצועים. מצד שני אולי זה יהיה בזבוז, שוק המשחקים נהיה מאוד חלש ואין במה לשחק גם ככה. מה אתם חושבים? תודה לכם.
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
אני חייב לקנות כ. מסך חדש, כי הישן שלי נשרף... יש לי שקע AGP4 ואני חייב כרטיס. יש לי בסביבות ה1100 שח... אז האם לחכות ל 6600 AGP? או לקחת את ה5900 וזהו?
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם FAR CRY שוכב אצלי בארון כבר קרוב לשנה העניין הוא שעד עכשיו לא היה לי כרטיס טוב לשחק איתו הצטיידתי לא מזמן ב R9800PRO 256BIT על מחשב פנטיום 4 3ג 512 מגה זכרון 256*2 דואל צאנל דואל ביוס,הייפרטארדינג+קרור סביר שהוספתי לבד העניין הוא שהמשחק לפעמים רץ ממש יפה וכל הפרטים מדהימים אותי לפעמים ולפעמים המשחק חווה תקיעות!לא ברמה של המשחק נפסק אלה תקיעות קטנות בתזוזות מהירות! אני משתמש CCC4.12 יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
תגידו יש טעם להחליף את הגי פורס ברדאון 9000pro יש לי הזדמנות להשיג אותו ב-660 ש"ח פשוט הרדאון 9500 פרו הוא באמת עולה הרבה מידי ואני עדיין מתלבט לא החלטתי סופית אבל עם אין הבדלים בין מה שיש לי עכשיו לרדאון 9000 אז פשוט חבל להוציא את הכסף אז תציעו לי אני מוכן לחכות קצת אולי עם הרדאון 9500 פרו אם זה באמת שווה מה אתם אומרים?? ???
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לצורך חיבור רכיב בלוח האם, הסרתי את הגשר המחבר בין 2 הכרטיסים, החזרתי אותו ומאז אני מקבל בכל פעם שCCC עולה הודעה שאין לו אפשרות לגשר בין 2 הכרטיסים וליצור מערך, הוצאתי והחזרת את הגשר עוד כמה פעמים - אך התקלה תמיד חוזרת. ע"פ EVEREST, המחשב אכן מזהה 2 כרטיסים (2 מעבדים וכו'...) דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-