עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה עכשיו אני עושה ?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיכלול יציאת HDMI לצפיה בסרטים על גבי הטלוויזיה וחיבור למערכת קולנוע ביתית 5.1 עם כניסה ויציאה של HDMI. מפרט המחשב הקיים מצורף בתמונה, תקציב כמה שיותר זול לא יותר מ - 300 ש"ח, מה אתם ממליצים? ארז

3. Started by Farar,

http://www.tms.co.il/product/12163 האם יש כ. מסך בטווח המחירים הזה שיתן לי תמורה גדולה יותר? ושאלה נוספת חשובה לא פחות - האם הספק יחזיק את המערכת? הכ. מסך הזה צורך המון חשמל.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by yarkoni,

אוקי רכשתי לפני חודשיים את הכרטיס הנ"ל וכולם פה בפורום אומרים שהקירור שלו חרא וכו וכו וכו קודם כול אני חייב להגיד ביום החם של היום הכרטיס על 50% ועל טמפ' של 48-49 שזה כלל לא הרבה אמרתי לעצמי מוזר איך הם אומרים שזה הרבה הלכתי למשימה בדיקה ושמתי לב שיש כמה עיצובים לHD4870 של sapphire לי יש את זה http://www.komplett.ie/img/p/400/388744.jpg יכול להיות שזה מה שמשנה?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by bad-sector,

http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6857&CatCode= מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  6. הכותר העדכני והתובעני של יוביסופט זוכה לדגם ייחודי של ה-GeForce GTX 1080 Ti שישווק לצידו לכתבה

7. Started by darkman,

הורדתי תגירסה האחרונה אבל היא לא פותרת את הבעיה-MKII V2.21 E למישהו יש פיתרון אחר? אני זוכר שהיה משהו עם ההגדרות אבל לא זוכר בידיוק

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by yair_gurevich,

שלום שמי יאיר אני חדש בפורום שלכם ורציתי לשאול אם משהוא יודע איפה אפשר לקנות מסך TFT LCD בגודל שבין 8-11 אינץ' בסכום כמה שיותר נמוך לא משנה החברה ברזלוציה מינימלית שמשתווה לרזלוציה של טלוויזיה כלומר 640X480 פיקסל שמשתמשת במקור מתח של 12V אני לא מתכוון להשתמש איתה לחיבור למחשב אני מעוניין להשתמש בה לחיבור לדיסקמן מקריא VCD בתור טלוויזיה ניידת בצבא אני צריך שתהיה לה כניסה RCA VIDEO או RGB או אפילו אני יסתדר אם כל יציאה אחרת. אני מקווה להשתלב פה ואני מאד יודה לעוזר בתודה מראש יאיר.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  9. GIGABYTE N66T128VP-OEM GF FX6600GT 128Mb DDR3 VIVO+DVI 3Y או ?Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E? מה עדיף?!

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  10. Started by YINON110,

היי חבר'ה, יש לי את הכרטיס GTX 260 של ZOTAC. הכרטיס עובד מעולה אבל מאחורה ביציאת החום אני ממש מרגיש שהוא רותח. האם כדאי לקנות לו עוד מאוורר או משהו כדי להפחית טיפה מהחום? אני מפחד שיקרה לו משהו בגלל זה.. חשוב לציין שהוא חם רק כאשר אני משחק במשחקים. כשאני עובד רגיל אז הוא לא מתחמם. האם זה תקין? והאם אני צריך לחשוש מזה? נ.ב : יש לי את המארז CM 690

11. Started by yuvalkob,

יש לי כרטיס מסךg-force2 mx400 וכשאני מחבר אותו לטלוויזיה אני לא מצליח לראות על מסך מלא (ניסיתי בכמה טלוויזיות) גם כשאני משנה את הרזולוציה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? ???

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  12. Started by D.Apsentel,

אני חייב לדעת מה עלי לעשות יש לי לוח אם של abit שם הלוח הוא aa8-duramax מעבד intel® pentium (4) cpu 3.00ghz אני גיימר מתחיל שחולם על כרטיס מסך חזק מה אתם ממליצים לי לעשות כי אומרים לי שאין לי אפשרות להחליף את הכרטיס הקים (ATI ABIT RADEON RX series PCI Express graphics card) שם מלא של הכרטיס מסך - You Have: RX600 Pro-256PCIE (RADEON X600 PRO (0x5B62)) 256 MB Vertex Shader Ver Required - 2.0 Video Card 3D Pixel Shader Ver Required - 2.0 Video HW Transform & Lighting סכום מקסימלי 1000 ש"ח אין לי כטיס מובנה אבל יש לי שאלה האם יהיה לי צבר בקבוק עם אני אקנה את 9800GT והאם כל החבור של הכרטיס מתאיםמות לי . אם אתם נותנים לי שם של כרטיס מסך אחר כמו HD4670 תנו לי שם של חנות ש…

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  13. Started by eeh50,

אפשר לקבל המלצה למסך lcd שיריץ משחקים כבדים ברמה גבוהה בלי כל המריחות חוסר חיים וכ'.....???.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  14. Started by mb74ever,

מצאתי את זה - המחיר שלו מוצא חן בעיני http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=168 אין מצב להגדיל את התקציב..וכמה שיותר לחסוך יותר טוב.. בגדול בהתחלה רציתי ללכת על 9600pro ב430 ש"ח השאלה שלי האם תוספת של 200 ש"ח למען ה6600 זה משתלם? שמתי לב שיש מבחנים שה9600PRO עובר את ה6600..אבל בד"כ ה6600 משאיר לו אבק.. בכל אופן, אם יש לכם הצעה יותר משתלמת עד 700 ש"ח אשמח לקבל.. חבל שפיספסתי את ה6800 מפנדה..אבל בכל אופן משלוח זה עוד 50 ש"ח שם...אז גם זה חרג מהתקציב.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  15. Started by johnmclaughlin,

הכרטיס הזה נחשב טוב?... רק רציתי לדעת... כי אם אני משלם 800 שקל אני אמור לקבל כרטיס ברמה גבוהה.. (?) על לוח Gigabyte GA-K8N51GMF והאם זה שהכרטיס הוא sli זה יתן לי משו לעתיד?.. אם יש לי pcie בודד

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  16. Started by blackflag,

אני מעוניין לשדרג את המחשב כדי שאני אוכל להשתמש בו למשחקים כי כרגע גם משחקים ישנים אני לא מצליח להריץ בצורה חלקה. ממה שהצלחתי להבין ה-4670 מסתמן כאופציה מתאימה כי אני לקנות אחד במחיר סביר מאוד ומצד שני אני לא צריך להחליף את הספק כי הוא לא דורש הרבה. אמנם הספק שלי גבולי אבל ראיתי שיש עדויות שהוא יכול לסחוב את הכרטיס מסך הזה. לפני שאני קונה, האם יש משהו שאני מפספס?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by eran270,

האם תוכלו לשאלה בכותרת?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by ccc,

הוא לא מעלה לי משחקים ב opengl יש משהו נגד זה? אם אני מתקין דרייבר שלהם אז זה עוצר לי את הפס שמתמלא של הוווינדוס.. למה.? זה עובד רק עם דרייברים של מיקרוסופט אבל יותר חשובה התוכנה שתאיץ לי אותו opengl וכדומה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Bruce Leedor,

האם הכרטיס הוא טוב לגרפיקה+ מעט משחקים?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  20. Started by e_d,

שלום . יש לי בעיה עם הכרטיס מסך .... קודם כל אני רוצה להגיד שפירמטי ביום חמישי ואחרי הפירמוט זה קרה....... ניסיתי לשים 4 סוגי דריברים של אומגה ....... 3.5.51 3.9.79 (עם אני לא טועה) ו- 3.9.76 ואחרונים ניסיתי לשים תדריברים הרגילים של ATI (מהאתר שלהם) (לא עשיתי אוברקלוק). לפני כל דריבר הסרתי תקודם והרצתי driver cleaner ואז התקנתי תדריביר החדש ..... יש לי 9800 pro ...... וכל פעם שאני מריץ סרידימרק 5 התוכנה נתקעת לי באמצע ויש הודעת שגיעה עם ההודעה שאין מספיק זכרון לכרטיס .... שבעצם יש לו 128 זכרון ............ ניסיתי גם לשחק CSS מאז אבל לא הצלחתי כי שום דבר לא זז לי .......... אבל בקוויק 3 הכל זז טוב (אולי בגלל שזה לא צורך הרבה משאבים). יכול להיות שהכרטיס נדפק לי אחרי…

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  21. שלום, ידוע לי ששני כרטיסי המסך הבאים מיועדים לגרפיקה, לא הצלחתי להבין כ"כ את ההבדל ביניהם ומה עדיף: QUADRO FX1800 768MB PCIE PNY PNY QUADRO FX580 512MB כמובן שהמחשב מיועד לעבודות גרפיות. תודה.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  22. הכרטיס מסך שלי הלך לעולמו (FX 5500) ועכשיו אני מעוניין בכרטיס מסך חדש אני אומנם לא משחק בכלל במשחקים במחשב אלא רק גולש\שומע מוזיקה, יש לי טלוויזית LCD שעד עכשיו חיברתי אותה למחשב בחיבור DVI.. השאלה שלי אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך עם HDTV? האם אני אראה בטלוויזיה באיכות הרבה יותר טובה מאשר עם החיבור DVI? האם זה כ"כ קריטי? ועל מה אתם ממליצים להסתכל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  23. אני מדבר על גרסאות ה-C3 LITE וגרסת ה-C3 הרגילה . חיפשתי אבל לא מצאתי את הפירוט להבדלים בין שני הגרסאות . ממה שהבנתי ה-C3 הרגיל היא הגרסה היותר טובה . וכל כרטיס 9600 פרו מחברה אחרת הוא הגרסה הכי טובה שיש , כן ?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  24. טוב הרבה פה אוהבים לדבר על הכרטיסים על "סטרואידים" ואני רוצה לדבר על משהו קצת שונה לא מזמן אחי רכש מחשב ניד -סך הכל הרוב טוב אבל הכרטיס מסך די חלש כי זה לא מיועד למשחקים גם ככה בכל מקרה מעבד I5 ו4 גיגה זיכרון הכרטיס מסך 310M של הנווידה להבנתי תומך DX10.1 ניסיתי להריץ אליו אמולטור של הN64 -פעל מצוין נו טוב לא חוכמה ניסיתי להריץ דמו של FIFA 2010 (לא בדקתי הגדרות ושכחתי שהחדש זה 2011 בכל מקרה פעל בסדר גמור ושחיק לחלוטין (לא לזונות גרפיקה ) היום טחנתי אליו את STAR WARS TFA2 או איך שקוראים לו -בהתחלה פעל לאט מידי למאן האמת -המשחק הזה יחסית כבד והמשחק רץ לאט גם בהגדרות נמוכות בכל מקרה שיניתי את הרזולוציה ל800X600 במשחק (דרך אגב חיברתי למסך הגדול אז יש לו אופסקל ) ואז ה…

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by pumbatal,

כהמשך לנושא שלי (חייב כרטיס חדש...) שווה לקנות http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6856 נשמע מוזר ?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.