עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bafty,

אני רוצה לקנות אבל לא יודע איזו גרסה עדיפה של MSI או GIGABYTE יש לי היום Intel Quad Core I5 2500 מעבד Gigabyte GA-PA65 לוח אם Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 דיסק קשיח Gigabyte Aurora 570 TowerCase מארז Seasonic PSU 620W Active ספק Corsair 4GB כפול 2! ראם GTX 660TI כרטיס מסך ואם כדאי גם אז איזה מעבד לקנות או לוח אם התקציב שלי הוא 3000 כולל!

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Animor,

אהלן, אני מעוניין לרכוש בקרוב את ה-970. איזה מהדגמים נחשב לשקט ביותר? קראתי גם שבחלק מהכרטיסים יש coil whine, יש מידע היום מאיזה דגם עדיף להימנע? הרכישה תתבצע ככל הנראה באילת (KSP או אייבורי).

• 21 תגובות
    • 4.6k צפיות
  3. לאחרונה תקפה אותי מחלת השדרגת ,אז חשבתי שזה זמן טוב לשדרג גם את כרטיס מסך. הדיל הכי קורץ עכשיו זה ה 280X המשומש שעולה 750 שקל. לפי מה שאני קורא ההשקה של GTX960 נדחתה לריבעון הריאשון של 2015 והמחיר צפוי להיות כ 250$. כמובן שאילו ספקולציות ואני מבין שאף אחד לא יודע להגיד בוודאות כי הכרטיס עדין לא יצא ,אבל אני בטוח שיש פה חברה שיכולים לשער על סמך העבר ועל סמך מה שכבר פורסם , לדעתכם האם יש טען להמתין או שהדיל על 280X יהיה משתלם גם אחרי ההשקה?

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by OzNetzer,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות כרטיס מסך 280X נוסף למה שיש לי. . הסתפקות כרגע איזה חברה לקנות את ה-280X יש את : MSI TOXIC ASUS Vapor-X יש שני כרטיס ב-KSP של ASUS נראה לי שאני יכול לרכוש אותם דרך מישהו באילת ולשלם עליהם מחיר מופחת (ואני יצטרך לשלם שליחות ע"י שליח בערך 50 ש"ח) ולצערי הרב אין שם TOXIC באילת. אז אם אני ירצה אותו יצטרך לשלם מחיר מלא. http://ksp.co.il/?select=.1044..2105...e=0&maxprice=0 ויש חנות שמציעה את הכרטיס של Gigabyte במבצעים של בלק פרדי ב-1022. http://wellcom.co.il/catalog/product...7057?cPath=328 יש סיכוי נמוך חלק מהכרטיסים של החברות האחרות ירדו בבלק פרדי . איזה מהם הכי כדי לקחת להיות שותף ל-280X שיש לי כבר? מבחינת תקציב כולם פחות או יותר יעלו…

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by zivgev,

שלום, האם יש הבדל גדול בביצועים בין הכרטיס Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3G לבין GeForce GTX970 GPU - 4G Phantom Edition ? -משחקים כגון - CALL OF DUTY \ אססן קריד \ FAR CRY האם יהיה הבדל משמעותי בביצועי המשחק? הכרטיס אמור לרוץ על מערכת: -I7 4770K -16GB -SSD EVO - מסך 24 \ 32 (משתנה) כמובן שמדובר בהגדרות הגבוהות ביותר. תודה מראש. + תגובה לדיוןהוסף סק

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Yaniv8,

מעבד: intel i5 750 2.67ghz לוח אם: GIGABYTE P55-US3L כרטיס מסך:5770HD דיסק קשיח:640GB זיכרון:2GB ספק:coolermaster Extreme Power Plus 500W לאחרונה שיחקתי במשחקים שאהבתי בעבר (CALL OF DUTY,CS CZ,SOURCE,CRYSIS ועוד) וגיליתי שהם בהרבה יותר איטיים ואפילו לפעמים יש לאגים במשחקים היותר כבדים כנ"ל לגבי תוכנות כבדות לצערי לאור זה ולאור זה שהסינים מוכרים בהרבה יותר זול,רציתי לעדכן את כרטיס המסך ובנוסף לקנות כונן SSD ולשדרג זיכרון ואולי אפילו מארז אם תוכלו לתת לי כרטיס מאוד טוב בבערך 500 ש"ח אני אשמח,וגם מארז זול עם הרבה אורות ויופי(אפשר גם מארז קטן) ועוד שאלה כמה RAM גיגה אני צריך ומה אוכל לקנות שיתאים ללוח אם שלי, כל זה בשביל להפוך את המחשבה לקנייה מרעיון לקנייה בפועל. תודה רבה.

7. Started by lior47,

צהריים טובים! רציתי לדעת מה הייתם ממליצים מבין 2 הכרטיסים האלו כאשר ה- vapor עולה בערך 200 ש"ח פחות מאשר ה- R9 290. בנוסף, באתר של sapphire ממליצים לכרטיסים האלו ספק של 750W.. זה באמת נחוץ?? לא מספיק FSP RA-550 ? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. גירסת מנהל ההתקן העדכנית של NVIDIA, בגירסה 344.75, מאפשרת, סוף סוף, שימוש בטכנולוגיית ה-MFAA בכרטיסים מבוססי ליבת ה-GM204 החדשה של החברה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%94-mfaa-%d7%a9%d7%9c-nvidia-%d7%91%d7%94%d7%95%d7%a4%d7%a2%d7%aa-%d7%91%d7%9b%d7%95%d7%a8%d7%94/

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. פעמים רבות מוצאים את עצמם גיימרים נתקלים באפשרות ה-AntiAliasing (או בקיצור AA) במשחקים ולא כל כך יודעים במה לבחור. השמות מבלבלים, האפקטים שונים וכך גם ההשפעה על ביצועים. אנחנו כאן כדי לעשות לכם סדר בכל הקשור לסוגים השונים של המסנן המתקדם כדי שתוכלו לבחור בצורה החכמה ביותר באפקט שמתאים לכם. חשוב לזכור כי לא כל סוגי ה-AA קיימים בכל משחק. הסוגים הניתנים לבחירה משתנים בהתאם למנוע הגרפי ולבחירה של המתכנתים. סוגי ה-AA והשפעתם על ביצועים AA מחולק בעיקרון לשני סוגים - הסוג שחל על התמונה בעת העיבוד והסוג שחל על התמונה לאחר העיבוד (Post-AA). הסוג שחל על התמונה בעת העיבוד הוא זה המכביד ביותר על משאבי המחשב שכן הוא מעבד את הסצנה ברזולוציה פנימית גבוהה יותר ומכווץ אותה למימדי הרז…

10. אני מעוניין לקנות GTX970. ראיתי שהאורך שלו הוא 30 ס"מ(לפחות הדגם של ג'יגהבייט). מבחינת מקום במארז אני חושב שאין בעיה(silentium t11), אבל מסתבר שיציאות הSATA שלי יושבות ממש מתחת לאזור שבו הכרטיס הארוך אמור לשבת. מדובר ביציאות מאוזנות(שוכבות), אך אני עדיין חושש שתהיה בעיה... אני רוצה לברר את העניין לפני שאני קונה כרטיס ב2000 שקל.. הלוח שלי הוא ג'יגהבייט GA-B75M-D3H. דבר נוסף: ספק הכוח שלי הוא ThermalTake TR500. דגם מדויק : TR2-500AH2NFB(נאמר לי בעבר שיש סדרות שונות). באייבורי אמרו לי שאני צריך לקנות חדש. מה אתם אומרים? מעבר לכרטיס מדובר בi5 3470 , SSD והארדיסק חיצוני קטן. שום אוברקלוק.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by ithamar21,

עשיתי oc לכרטיס עם EVGA לליבה 165+ לזיכרון 515+ כשאני מעלה מתח ל 25+ ומנסה להעלות את התדרים בבדיקה עם 3Dmark התוכנה לאחר קצת זמן קרוסת. מעלות 29-31 במנוחה ו 45-55 במאמץ בערך. מה יכול להגביל אותי מלבד טמפרטורה שהיא תקינה

12. שלום, אני לא יודע אם זה מוזר או נורמלי, שאני בשולחן עבודה, אינטרנט, וסתם שומע שירים .. הכרטיס מסך משחק בין 26 ומגיע ל31, זה תקין ? ומה גורם לו לשחק ככה בין 26-31 ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by idoido18,

היי, יש לי GeForce 660GTx 2048MB, אני משתמש בשני מסכים (אם זה משנה, האחד מחובר לDVI והשני לHDMI) כאשר אני משחק במשחק מסויים הביצועים לא משביעי רצון. לרגל הבלאק פריידי הקרב ובא חשבתי להוסיף עוד כרטיס מסך, לפחות כמו זה שיש לי (בשאיפה יותר), אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם אם כדאי וכמה זה באמת שווה את הכסף. שאר המפרט: i7 3770k oc 4.4ghz מעבד Kingston 8196MB DDR3 1600Mhz (שני כרטיסים) Gigabyte GA-Z77-DS3H זיכרון W. Digital 2000GB GREEN SATA- 2 32MB הארדיסק HuntKey 700W TruePower ספק כוח תודה

14. Started by Nahum2,

המפרט שלי כרגע בן 4 שנים P55A-UD3 ( *1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) (The PCIEX16 slot conforms to PCI Express 2.0 standard.) ) I7-870 Sonata Solo 550 Plus 8 GB RAM כרטיס מסך HD6950 2GB מסך: U2711 רזולוציה 2560X1440 אני רוצה להביא לו עוד כמה שנים טובות אין העדפה לכרטיס מסויים מעדיף כרטיס מהדור הכי חדש ככה שיהיה תמיכה מקסימום שנים קדימה. לא מעוניין בעוד קצת ביצועים בהרבה כסף. משהו משתלם ועדיף בסביבות ה 1500 אגב, אין לי בעיה לחכות כמה שבועות חודשים אם צפויה הוזלה גדולה או להזמין מAMAZON בבלק פריידי אם ידוע לכם משהו.

15. שלום לכולם צירפתי תמונה של המפרט של המחשב יש לי העדפה לNvidia, יש לי חבר עם כרטיס יחסית חדש 5970 של AMD והוא אומר שיש לו מלא בעיות עם דרייברים. תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  16. Started by polkm,

שלום לכם. יש לי מחשב, לא חדש, עם כרטיס מסך גיפורס 210 (כמו בתצלום). פתחתי את המארז וגיליתי שהכרטיס ממש חם. ברמה של אי אפשר לגעת בו עם היד (לפי אוורסט הוא 70 מעלות). זה כרטיס בלי מאוורר כך שלא מובן לי למה הוא מתחמם פתאום - עד עתה הכל היה בסדר.. האם אפשר לעשות משהו בעניין? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by גיל52,

אני עומד בפני רכישה של כרטיס gtx 970 השאלה שלי מגיעה בעיקר גם לנוכח זה שהבלאק פרידיי מתקרב היא האם שווה לי לקנות את הכרטיס בחו"ל או בארץ ואיך הדבר עובד מבחינת מיסים ומכס האם לרוב זה דבר שנעצר במכס ואם כן מאיזה חנויות מומלץ לרכוש כי מעבר לamazon ו-newegg אני לא מכיר כמעט. הדגם לא חייב להיות משהו ספציפי אבל מן הסתם בכיוון של החברות המוכרות(evga,gigabyte,msi..)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by altera06,

שלום, לאחרונה חשבתי לקנות כרטיס מסך חדש ויש משהו שאני לא מבין לגבי directx. לפי מה שהבנתי, directx 12 צפוי להיות במשחקים החל מ-2015, לכן אני רוצה שהכרטיס שאקנה עכשיו, יתמוך בו. לא נראה לי הגיוני לקנות עכשיו כרטיס שתומך ב-11 ושעוד שנה הוא כבר לא יתמוך בטכנולוגיה הקיימת בשוק. פה זה מסתבך... נניח שאני רוצה לקנות כרטיס AMD RADEON מסדרה R9, נניח שמדובר ב-דגם 290. בחרתי את הדגם הזאת כדוגמה בלבד, השאלה שלי רלוונטית לכל הדגמים, וגם לגבי כרטיסי NVIDIA. בלינק הבא כתוב שכל הכרטיסים בסדרה תומכים ב-12. http://www.amd.com/en-gb/products/graphics/desktop/r9 אם נלך לאתרי היצרניות, נראה שכתוב שזה תומך ב-11.2 http://us.msi.com/product/vga/R9_290_4GD5.html#hero-specification http://www.giga…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by LIRON5721,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך שתומך ב4K (בהמשך אני ירכוש מסך שתומך 4K) ,תקציב עד 1200 ש"ח. השימוש שלי זה משחקים סרטים וקצת גרפיקה. המפרט של המחשב: מעבד: I5 2500K לוח אם: GIGABYTE P67A UD3 B3 ספק: SEASONIC 620W MODULAR מארז: ANTEC THREE HUNDRED מסך: DELL U2311H הכרטיס הקודם שלי זה GTX460 שרק צרות עשה לי. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by naki,

שלום לכולם! מכרתי לחבר את ה 770 שלי, במצב מעולה. לא פתחתי את המארז בכלל מאז שקניתי (כמעט שנה), לא עשיתי אוברקלוק כמובן... הכרטיס אצלי עבד מעולה.. כדי למנוע בעיות מיותרות לקחתי את הכרטיס ל tms, הכרטיס נבדק שם גם במחשב שלי וגם במערכת בדיקה שלהם, ב 3dmak ומשחקים שונים למשך יומיים ויצא תקין לחלוטין. (שם גם קניתי את הכרטיס החדש שלי...) הקונה של הכרטיס שלי טוען שיש לו נפילות fps רציניות במשחקים, מ60 ל 30 ואפילו פחות במשחקים כמו assasins creed blak flag, farkry4 וכן משחקי רשת. (הוא אומר שהם מקוריים). כשהוא עושה ריסטרט למחשב הfps חוזר לרמה גבוהה, אבל שוב יורד, ואז הוא שוב צריך לעשות ריסטרט. הבחור טכנאי מחשבים במקצועו... עשה בדיקות טמפרטורה, בדיקה לליבות הגרפיות.. הכל יצא תקין. הר…

• 36 תגובות
    • 6.9k צפיות
  21. Started by Buck,

זה נכון שאם מחברים כרטיסים ביחד אז הזכרון שכל אחד יכול להשתמש בו מתחלק ל2? זאת אומרת שאם קניתי שני כרטיסים עם 4GB לכל אחד אז כשמחברים אותם כל אחד יכול דה פקטו להשתמש ב2.

22. שלום. רכשתי כרטיס מסך חדש msi r9 270x, חיברתי אותו ללוח אם שלי intel DP55WB וברגע שאני מדליק את המחשב אני שומע צפצופים והמסך לא נדלק. :\ עדכנתי בייוס וצ'יפסט וזה לא עזר. מישהו יכול להגיד לי איפה הבעיה? תודה *עדכון * מסתבר שיש איזה מפסק קטן על הכרטיס שאיכשהו משפיע על הביוס, שיחקתי בו והייתה התקדמות בבעיה, המחשב עלה והגעתי לשולחן העבודה ללא דרייבירים מותקנים, אבל ברגע שהתחלתי להתקין את הדרייבר (ממש בשניות הראשונות) והמחשב זיהה אותו המסך נכבה מיד. המחשב המשיך לעבוד אבל המסך דולר עם תמונה שחורה. עוד דבר, זה מה שרשמו לי בפורום של אינטל. מישהו יכול להסביר לי למה הוא התכוון ב "down clocking to version 2.1".? It appears to be an issue with compatibility. I have checked vide…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by dadzik,

למרות צריכת חשמל גבוהה יותר הוא שומר על טמפרטורות טובות ובעל ביצועים הרבה יותר טובים, וגם זול יותר כרגע במבצע של TMS. לא רואה סיבה לקנות את ה-980 על פניו (חוץ מעניין הספק, חייב ספק איכותי וגבוה למפלצת הזו).

24. Started by Cynicoren,

שלום, אני זקוק ל 2 מסכים - אחד לי ואחד לילדים. לגבי המסך שלי -מסך לגיימינג, התחבטות קשה בשל פערי המחירים. האם שווה להשקיע ב 4K ברמות המחירים הנוכחיות? האם יש מסך 4K מומלץ וזול (יחסית)? 1. BenQ 1ms GTG XL2720Z 2. AOC 24" G2460PQU 3."24 Asus LED VG248QE 4. BenQ XL2420T 5. Dell U2713HM לגבי מסך לילדים:. המחשב שלהם משמש בעיקר למשחקים. כרגע מותקן בו כרטיס מסך MSI GT 630 ( http://www.msi.com/product/vga/N630G...#hero-overview ). מתכוון להחליף להם למחשב חזק יותר רק בעתיד הרחוק (3 שנים לפחות),מחפש מסך של 19" ומעלה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by MisterL,

....

• 14 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים