כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,966 דיונים בפורום זה
-
מבקש המלצה למסך עם הביצועים הכי טובים בקטגוריה זו. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך המלצה על כרטיס מסך טוב ולא יקר עד 800 שקל דיי טוב שיתאים למשחקים כמו דום 3 פיפא 2006 וכו' תודה
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/amd-radeon-rx-460,4707.html יחסית למחיר הכרטיס נראה טוב במבחנים. המחיר בארץ בכלל לא נראה נורא יחסית יחסית לעובדה שזה כרטיס שאפשר לוותר על גרסת ה-4GB שלו אם המטרה זה בעיקר ESPORT. 2GB: http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=1&glist=1&uin=34146&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.. 4GB: http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=1&glist=1&uin=34145&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..
-
- 22 תגובות
- 7k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד איזה כדאי ושי'הי'ה כולל חיבור לטלוזי'ה לא vivo תודה רבה ופורים שמח
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ידידה שלי טסה לארה"ב וביקשתי ממנה שתביא לי כרטיס מסך. הכרטיס יתווסף למחשב חדש שאני הולך לקנות בשבועיים הקרובים - בתקווה עם דל 24". העניין הוא שאני לא גיימר מטורף, כרגע אני עם מחשב נייד אז אני משחק רק PES וכאלה כי אין לי יותר מדי ברירה, וגם זה בקושי עולה, אבל כשתהיה למחשב שלי היכולת לשחק במשחקים רציניים אז אני כן ארצה לשחק (גם אז לא בצורה מטורפת) השיקול שלי הוא אם לקנות את הכרטיס שיחזיק לי הכי הרבה זמן (לקנות עכשיו ולהחליף כמה שיותר רחוק מעכשיו), או לקחת משהו פשוט יותר, ו"לחסוך" את הכסף שבהפרש לכרטיס מסך הבא. מצד אחד אפשר פשוט לקחת את האולטרא הכי חזק ולסגור עניין, אבל מצד שני אם הוא לא הולך באמת לשנות יותר מדי נגיד מול ה-GTX אז חבל על 500 שקל...אותו דבר 600 שקל בין GTX ל-G…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה אתם מרוצים מהכרטיס ? וקיבלתי את שתי המשחקים ספליטר סל ונסיך הפרסי אם כן הם מלאים? למה מאיפה שקניתי היא אמרה לי שיכול להיות שכן שיש תמשחקים היא אמרה מה שיהיה מקופסא אני יביא לך אני רוצה להיות בטוח שלא יעבדו עלי!!!!
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יכול לקרוא לעצמי גיימר רציני , אני שיחקתי במשחקי בטלפילד מלפני 4 או 5 שנים ועוד פר קריי וקרייסס . לא מחפש לשחק במשחקים הכי חדשים בהגדרות גבוהות בכלל. מוכן להסתפק בכרטיס בינוני. עד לפני כמה חודשים היה לי את gigabyte gtx560 ti 1 giga הוא הלך לעולמו. המפרט שלי הנוכחי : i2500 gigabyte z68ma d2h b3 ספק כוח seasonic 520w bronze series active pfc 2x4 giga g.skill 1333 mhz הארד דיסק bx100 120 giga החלטתי במקום לקנות מחשב חדש פשוט רק לשדרג לו כרטיס מסך לתקופת הביניים עד שיצא משהו רציני . מודה מראש חברים.
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חברה... בזמנו המלצתם לי על 9600Pro lite ATI, של Power Color הבעיה היא הלוח שלי תומך רק AGP X4!!!! :s05: :s05: :s05: והכרטיס הזה הוא לא תומך ב X4 אלא רק ב X8!! אז אני מוסיף קצת לתקציב... עד 350, שוב חשוב שיהיה יציאת DVI ושיתמוך AGP X4 תודה רבה! נ.ב. קיבלתי ת'מחשב החדש עם PX7600GS extreme שהמלצתם לי... של winfast חבל"ז של כרטיס..... תודה רבה!!!
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני לא גיימר ולא כלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני סגור על מה אני יקנה TWINMOS SPEED PREMIUM 433MHZ 512MB DDR DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX אם כבר אני משחק לעיתים רחוקות מאוד אני משחק ב: Medal of Honor GTA San Andreas וקול אוף דוטי השאלה שלי היא אם הכרטיס הזה יספק אותי (כולל OC כמה שיתן) GIGABYTE 6200 128MB DDR 128 BIT BULK PCI-EXPRESS
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על איזה יצרן אתם הכי ממליצים ? אני מתכוון לאחד שישאר בטווח המחירים לא כמו asus ... תציעו לי לפי הבאנדל לפי הקירור והביצועים, בבקשה. תודה רבה !
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקשיבו אחים שלי אני מחפש כרטיס מסך וחשבתי אולי לקנות GeForce FX 5900 XT Golden Limited עכשיו אני לא יודע אם המערכת שלי תנצל אותו במלואו, יש לי: פנטיום 4 1.6 DDR 333 256MB RAM (אני חושב להוסיף עוד 256MB) הכרטיס מסך שלי עכשיו הוא nVidia GeForce 2 MX 400 מה אתה אומרים ? ממליצים לי לקנות את ה5900 ?
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי מופיע בפרופיל בצד,המצב הוא שאני שוקל ברצינות להחזיר את הכרטיס אבל מקווה באיזה שהוא מקום למצוא פתרון לבעיה ולא להחזירו. הכרטיס מפעיל אפיליקציות תלת מימד רק במצב שהגדרת Catalyst a.i בCCC של ATI על Disable..ז"א מכובה.בכל מצב אחר המחשב קורס או לדסקטופ ומודיע על הודעת שגיאה בדרייבר או שמופיע מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו. ההגדרה במצב Disable אומרת לכרטיס עשה שימוש רק בליבה אחת ובמצב Standard/Advanced עשה שימוש בשתי ליבות.התקנתי כל דרייבר שאתם מתארים לעצמכם(את כל 5 האחרונים),הרצתי Driver Sweeper במצב בטוח,התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה(ויסטה 64),החלפתי לכרטיס סלוט בלוח אם,כל מה שתרצו..הכרטיס מריץ 3Dmark06 כשההגדרה במצב מכובה בצורה תקינה,אבל,מקבל רק 15800 נקו…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להשתדרג לכרטיס מסך יותר טוב מ 8600GT אני בעיקר משחק בסימולטורים של טיסה של Microsoft ורציתי לדעת איך הכרטיס יתמודד עם הסימולטור על מסך 22'' עם פילטרים...? או שעדיף לעבור לגירסה 9...
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
הדלקתי את המחשב, עבד יפה כמה דקות. פתאום העכבר והמקלדת קפאו. אחרי ריסוט המערכת אני רואה נקודות והמחשב מסרב לעלות יותר. הקפאתי את הכרטיס מסך, התצוגה חזרה ואחרי כמה דקות שוב קרס. המפרט שלי כולל מעבד Q6600 ולוח אסוס P5K-E. מעוניין בכרטיס חזק יותר אך ברמת מחירים שפויה. תודה
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שהייעוד שלו הוא משחקים עבודה באינטרנט והורדת קבצים. התקציב של כל המחשב הוא 3000 ש"ח ושל הכרטיס 700-800. ההתלבטות היא בין Sapphire HD 4850 Vapor-X 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E לבין GIGABYTE GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E איזה מהם נותן ביצועים טובים יותר? ההבדל במחיר הוא 60 ש"ח כשה-4850 זול יותר. אם יש כרטיס טוב יותר משני אלה בטווח מחירים האלה אשמח להצעות. תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בשידרוג המחשב שלי. אני מעוניין להחליף כרטיס מסך, להחליף כונן קשיח לכונן גדול יותר והוספת זיכרון. זה המחשב שלי: מעבד: +AMD Athlon 64 Processor 3000 לוח אם: Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Model K8T800-8237 כרטיס מסך: RADEON X800 PRO 256 MBytes זיכרון: 512 כפול 2 כונן קשיח: 120 ג'יגה כמו שאמרתי אני מעוניין בלהחליף כרטיס מסך + כונן קשיח והוסופת זיכרון. אני יודע שאני מוגבל בהחלפת הכרטיס מסך לחדש ביותר מכיוון שהלוח אם שלי מיושן. חבר המליץ לי להחליף לכרטיס מסך הזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710954 ואני רוצה להחליף את הכונן בכונן של 250 ג'גה לפחות והוספת עוד סטיק של זיכרון של 1024. אז כמו שאמרתי אני מוגבל מבחינת החיבורים …
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי על להחליף את ה-X700 שלי בזמן הקרוב... בתהחלה חשבתי ללכת על ה-7800 GT.... אבל עכשיו אני מהסס... האם שווה לחסוך עוד קצת ולהשקיע על 7800 GTX? האם ההבדל משמעותי כי ההפרש במחיר הוא 1000 ש"ח... נ"ב אם תוכלו להמליץ על חברות טובות לכרטיסים האלה אני אשמח... אבל נראה לי שכבר החלטתי בקשר לזה-LEADETHK.. תודה מראש ועוד משהו מה זה גירסת ה-EXTREME של הכרטיסים האלה והאם היא שווה?
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי RADEON 9500PRO של SAPPHIRE ולחבר שלי יש RADEON 9800 SE נראה לי של ATI...... איזה כרטיס מבין השניים יותר טובבב?? מי מביא ביצועים יותר טובים???? כי אין כמעט הפרש במחירים...... תתודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם כדי להשקיע 200 שקל יותר בשביל SAPPHIRE?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים שלחתי לחנות שקניתי ממנה את הכטיס מסך בגלל שהיא תקולה ושהגיע לחנות הוא פותח ומקבל חושך בעיניים, התקשרו אלי ואמרו לי שקרה נזק פיזי לכרטיס מסך והוא צילם לי גם תמונות להוכחה והדבר הזה קרה בדואר בוודאות, עכשיו היצרן לא יחליף לי אותו בטענה שקרה נזק פיזי לכרטיס. אבקש ממכם לאן להתקשר ומה לעשות? תודה
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחפש מחיר מינימלי, אבל כרטיס אמין ללוח אם: Epox EP-8RDA3(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 הערה: הכרטיס geforce7300gs שמומלץ כאן בפורום הוא נמכר בזאפ ב 270 שח ולא מצאתי מחיר נמוך יותר כמו 140 שח כפי שנכתב כאן
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי בכל הפורום השוואות של ti4600 לכרטיסים אחרים, ומצאתי רק לRadeon אבל מה עם GeForce FX? אני דיי בטוח שה ti4600 יותר טוב מה fx5200 אבל מה עם ה 5600 והלאה? קיצור עד לאיזו רמה מגיע ה ti4600? יש לי את ה ti4600 של Leadtek עם הגוף קירור הענק (הרבה לפני שיצאו הזלמן והתרמלטייק), האם הגוף מספיק לOC או שכדאי להחליף? תודה רבה לכולם!
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים היום רכשתי תמסך 1970hr ומחשב חדש מארז antec p1800 כרטיס מסך 8800gts מעבד e6600 ו2 גיגה זיכרון בקיצור אני לא מצליח להפעיל תמסך כאשר חיברתי אותו למחשב הישן הוא פעל עם הכבל הכחול לחיבור הכחול של המארז ללא בעיה אבל עם המארז החדש זה שונה ואני לא יודע איך לחבר אותו יש למישהו פתרון או מדריך כלשהוא? תודה רבה לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 959 צפיות
-
-
לגבי הכרטיס HD4550 איזה חברה עדיפה ASUS GIGABYTE SAPPHIRE כנראה שאני אקנה מ KSP בגלל שהם נמצאים קרוב אלי. (וגם יתקינו לי את הכרטיס) תודה רבה על העזרה
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-