כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות אותו , כדאי לי? זה מסך טוב? תודה.
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כודם כל הנה הלינק דבר שני זה לא הגיוני!! או שאולי כן??
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני לא הולך לקחת TFT בגלל המחירים הגבוהים שלהם. אני רוצה מסך שטוח, איכותי, חדשות תמונה וריפרש גבוה ברזולוציה של 1152x864. עכשיו, יש לי קצת בעיה מבחינת מקום. אני יוכל לדחוף לפה 19 עם שפופרת גדולה, אך לא ישאר לי כ"כ הרבה מקום. כרגע למשל, יש לי 17" עם שפופרת *קצרה* (של CTX). אם יש מסך 19" או 17" עם שפופרת קצרה, והוא מסך טוב, בבקשה תגידו לי חברה ודגם. תודה מראש על העזרה.
-
האם הביצועים שלו כל כך טובים ואם הקדים את זמנו האם הוא בכלל שווה משהו כיום ולאיזה כרטיס הוא משתווה אני עצמי חושב שבמקרה הטוב הוא משתווה ל geforce 2 ti מה אתם חושבים הביעו את דעתכם
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
-
-
איזה כרטיס מסך הכי טוב עד 550 שח
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
אז כפי שהכותרת אומרת... אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים יותר מה- Hercules GeForce2MX/400 שיש לי כרגע... ואין לי כ"כ כסף להשקיע במחשב אז אני מוכן להשקיע מקסימום של 500 ש"ח... שמעתי שגם במחיר הזה אני יכול לקנות כרטיס תותח בהשוואה לכרטיס הנוכחי שלי מחכה להמלצות, אורן.
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחי החזיר לי היום את הRADEON 9700PRO שלי! ביפר ארוך לא משנה... ועשיתי 3DMARK2001 SE 330 1024X768X32 בלי AAAF עם REFRESH RATE 70 HZ וקיבלתי 9697 זה די גרוע בשביל המפרט שלי.. לא?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס geforce 4 ti4200 שהוא כמובן AGP8 לוח gb 7vaxp שכמובן תומך ב-AGP8 אבל משום מה בהגדרות של NVIEW כתוב שהאפיק הוא AGP4 למה זה? והאם זה אמור לשנות? תודה יניב
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, לאחי יש Voodoo 3 3000 ישן ביותר, ולי יש Asus AGP-V7700 Geforce2 GTS. אני רוצה להביא לאחי את הכרטיס שלי, ולעצמי לקנות חדש ;D. הקטע הוא שאני לא רוצה להוציא הרבה כסף על כרטיס מסך חדש, אז אני צריכה המלצה לכרטיס זול. הוא צריך להריץ טוב את המשחקים החדשים ואם אפשר יהיה לראות בו טלויזיה זה יהיה נפלא עוד יותר. תודה תודה, הילה.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרזולציה שאני אשתמש בה היא 1024 על 768 ואולי רזולציה אחת יותר. אני לא צריך מסך שתומך לי ברזולוציות יותר מאלה כי זה מיותר ואני לא אשתמש בזה. התקציב שלי הוא עד 1200 אז תתנו רעיונות כי אין לי צורך במסך יקר שתומך במלא רזלוציות שלא יהיה לי שימוש בהם לעולם, או שכן? טוב תנו תדעה שלכם.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה שלי האם הוא יסחוב אני לא רוצה לשחרק במשחקים כמו UT2003(גם ככה אני לא שמחק הזה זה מגעיל ) עד שיגיע הראדון( ;D ) אבל אתם חושבים שהוא יסחוב? יאאנו UT הרגיל למשל הוא יריץ? Amd barton 2500+ Abit NF7-SL corsair twinx 2x256 mb 3200 LL תודה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס מסך שלXFX אבל רציתי לדעת עם היא חברה טובה! הכרטיס: XFX GeForce4 MX440 - 64mb DDR - TVOUT עולה 235.71 ש"ח. יש לכם המלצה אחרת... כרטיס עד 310 ש"ח...
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כן או לא?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי עשה אתמול ככה OC לכרטיס שלו כפי שציינתי מדובר ב9700לא פרו עכשיו היום כשהוא בא להפעיל כלומר להתקין את הדרייבר המחשב ניתקע ולא עולה. מה זה יכול להיות?? תודה לכל העוזרים!!!
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אוקי אז ככה, לפני בערך 4 שנים אבא שלי קנה ג'י פורס אמאיקס 400 (לא בטוח בקשר לזמנים), עד כאן בסדר, היום, הכרטיס התקלקל ואני כאיש מחשבים טוב מיהרתי להוריד את ההיט סינק ולמצוא לו שימוש. כעבור שעתיים שיעמם לי והלכתי להסתכל על הכרטיס ולהתפער מפלאי הטכנולוגיה, בהיתי בכרטיס כאשר שמתי לב לפתע בD גדולה חרוטה על המעבד שהייתה מוכרת לי מאיפהשהוא.... מיהרתי להוריד את הגריז הטרמי מהמעבד וראיתי את סמל החברה 3DFX!!!, מצד שני, ישנו הסטיק של הביוס (היה נהוד באותה תקופה לשים את הביוס על שבב כזה שאפשר להוציא....) ועל הסטיק רשום שזה ביוס של סדרת הMX. מה אתם חושבים? יאיר.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש!! הכרטיס לו חיכיתי כל כך הרבה זמן הXT יצא (טוב זה נשמע לא טוב, כמו המחשב הישן הזה...), אני לא מוצא בנצ'מרקים ל9600XT בכלל.... מישהוא יכול להביא? ומתי הוא יוצא בארץ? יאיר.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים העיקרים בין GFORCE 2 MX 400 לבין GFORCE 4 MX והאם אם אני יחליף את ה 2 [32MB] ב-4 [64MB] אני ישים לב להבדל ?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפי מה שאני קורא פה יש להרבה אנשים בעיות עם הכרטיס אני תכננתי לקנות אותו מתישהו (כרגע אין כל כך תקציב) ונראה לי שאני מוותר.אחרי הכל אני בטוח שהכרטיס מצוין אבל לשלם 1200 ש"ח על משהו שלא כדאי כנראה זה לא מוצדק!! מה דעתכם????
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי כרטיס מסך MSI Geforce 4 TI4600 VTD 128MB DDR Retail Video Card + Tv Out מהאתר PC HARDWARE אשר הומלץ באתר זה. המפרט שלי כתוב ב"מפרט המחשב". השאלה שלי היא, האם סביר שיהיו בעיות בין הזיכרון של הכרטיס מסך שהוא DDR לבין הזיכרון של המחשב שלי שהוא SDRAM ? האם יש מישהו במצב כזה ? תודה לכל העונים.
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Power-Color הציגו תמונה של ה-Radeon 9800Pro 128Mb, לפי מה שנראה לי הכרטיס מיוצר ע"י ATI או Shappire שזה בעצם אותו כרטיס שנמכר תחת השם ATI. והגוף קירור זה מה שעניין אותי בכרטיס הזה, פתרון לדעתי טוב מאוד, הוא לדעתי מבוסס על הרעיון של הכרטיסים של Leadtek רק שהוא יותר טוב בגלל שהיטסינק רק איפו שצריך ולא סתם חוסם את זרימת האוויר על כל הכרטיס, אז בבקשה:
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברה...אני צריך את העזרה שלכם בבחירת מסך 17 אינץ' בסכום של עד 1000 ש"ח. אני מחפש מסך שטוח שישרת אותי לאורך זמן עם דגש על הראיה שלי(אני יושב המון שעות מול המחשב...) תפרטו גם בבקשה את הבחירה שלכם... נייק אם אתה שם אני רוצה לשמוע גם אותך...
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-