עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ראיתי בKSP ארבע גרסאות שונות.. האם יש ביניהם הבדל? http://ksp.co.il/?select=.1044..35..347.&list=1&sort=3&glist=1&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=1951

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  2. Started by Rivking134,

האם הספק שלי יוכל להפעיל 8600GTS? הספק: TT430W מייצר 16A במסילת ה-12V ואין לי 12V 2.0... באתרים של החברות בכל מקום שהסתכלתי אמרו שצריך 20A במסילת V12... זה יעבוד?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by barbone,

היי מדובר בכרטיס מסך [h=1]Asus Radeon HD 7850 DirectCU 1GB [/h] חדש לגמרי עם אחריות ל3 שנים מציעים לי ב370 שח. השאלה שלי האם המחיר משתלם או עדיף דבר לקחת כרטיס אחר עד 400 שח יותר חזק? (אם בכלל קיים דבר כזה עלות מול תועלת במחיר) השאלה בכלל אם יעבוד על הלוח קיים שלי GA-M61PME-S2P ספק 360W SESONIC GOLD אני חייב לקנות בימים הקרובים כי הכרטיס מסך שלי הקיים שלי קרס. אינני מעוניין בכרטיסים יד שניה והשאלה שלי מופנת לכרטיס חדש בלבד. תודה

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  4. אני התקנתי ASSASSINS CREED UNITY ועכשיו אני לא מצליח לשחק על הגדרות גבוהות ..זה בגלל הכרטיס מסך או המעבד או בגלל שתיהם ביחד?אם אני אקנה כרטיס מסך חדש אבל השאר עם המעבד הנוכחי אני אוכל לשחק בהגדרות גבוהות עם FPS טוב? או שצריך להחליף כרטיס מסך ומעבד?מפרט המחשב:מעבד:Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray לוח אם:Gigabyte GA-B75M-D3Hכרטיס מסך נוכחי:AMD Radeon HD 7970 3GB GDDR5 OC זכרונות:Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 מארז:מארז של TMSספק כוח:Seasonic ECO 600W מסך:BENQ XL2430TMax Res: 1920x1080

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by OzE,

שלום לכולם, יש לי את הלוח אם של GIGABYTE - GA-G41M-ES2H עד היום הסתפקתי בכרטיס מסך המובנה שלו ועכשיו הייתי רוצה לקנות כרטיס מסך ולחבר למחשב ולשחק במשחקים. השאלה איזה כרטיס מסך יתאים ללוח אם הזה? הנה קישור למידע על הלוח אם באתר הבית http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3117#sp השאלה, האם ניתן לחבר כרטיסי מסך שהם DDR3? או שאין קשר לנתון הזה בכרטיס מסך. אשמח מאוד אם תמליצו לי על כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים במשחקים של היום, יש לי 4 גיגה ראם ומעבד QUAD אז אני צריך רק את הכרטיס מסך שיהיה טוב. אשמח אם תציעו לי כרטיס מסך תואם, המחיר לא כל כך חשוב..אבל שלא יהיה יותר מ500-600 שקל. תודה רבה מראש. נ.ב ראיתי כרטיס מסך DDR2 ב380 ש"ח של ASUS - GT220 1GB GDDR2 DVI …

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  6. הכרטיס הוא 88GTS 640 של לידטק.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  7. אני רוצה לקנות כרטיס מסך רדון 9600 ואני לא יודע מה יותר טוב בין הדגמים XT וPRO ואני לא יודע מה יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  8. נכון לעכשיו יש לי: i5 3570K @ 4.2GHZ GA-D3H 2X2gb DDR3 1333mhz G.skill Gainword GTX260 216SP goldensample מסך סמסונג 22 אינץ 1680*1050 SeaSonic 500W עם כמה שהכרטיס ישן, הוא למען האמת מריץ כל דבר על המקסימום פרט לBF3, שעובד בסדר פרט לשרתים עמוסים מהרגיל, על הגדרות מדיום ומטה. כמו כן, מקרייסיס 3 אני יכול לשכוח, שלא לדבר על המשחקים העתידים לצאת השנה.. אז ראיתי כמה אטרקטיביים המחירים בקניה הקבוצתית ואשמח להתייעץ איתכם ולהזמין כבר היום. הקריטריון הכי חשוב עבורי הוא כמה שיותר bang for buck - תמורה לכסף. אם תוספת של 200 ש"ח מ7850 ל7870, לצרכים שלי ועם הרזולוציה הממוצעת של המסך שלי אכן שווה את ההפרשי במחיר, אשמח לדעת. אחרת, אני בהחלט מעדיף לחסוך את הכסף הזה. ראוי לציין שאני הולך…

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by lior46,

למה לפעמים רושמים את מהירות השעון של הזיכרון בכרטיסי מסך בכפולה של 2 כאשר מה שתאחלס מוצג במחשב הוא חצי ממה שנאמר באתר שלהם או כתוב על הקופסה

10. Started by niner,

שלום, נניח שיש לי כרטיס טלוויזיה, האם המחשב שלי יכול לשמש כטלוויזיה בלי חיבור לטלוויזיה? ועוד שאלה: אם יש לי כרטיס האם אני יכול להקליט תוכניות לתוך ההארד בפורמט AVI, MPG? ושאלה אחרונה: איזה כרטיס טלוויזיה אני צריך כדי לבצע את הדברים שרשומים למעלה? לא יודע אם חשוב לציין יש לי רדיאון 9800 פרו תודה מראש

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  11. שלום יש לי RADEON 9800 PRO ויש לי את ה ATI Catalyst Control Center ואני עושה CLONE למסך ואז את הסרט רואים או רק בטלויזיה או רק במחשב (אפשר לשנות את ע"י SWAP DISPLAY MAPPING איך אני עושה שאני אראה את הסרט גם במחשב וגם בטלויזיה? ועוד משהו קטן..אני רואה את השולחן עבודה בטלויזיה אבל הוא לא נכנס במסך, אני לא רואה את הצדדים של המסך נגיד את השעון של הXP ואת הצד השמאלי של תפריט הSTART

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by shloosh,

אני משתמש בדרייברים של ati 4.7 שמעתי שאומגה גם נחשבים לטובים ומעלים את הביצועים! כדאי לי להתקין אותם? למישהו יש בעיות עם זה? וגם תמיד אני מתקין את הדרייבר של ati ישירות עלהדברייבר הקודם, אני יכול לנהוג גם ככה עכשיו? או שחייבים להסיר את הדרייברים של ati קודם?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  13. שלום לכולם אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי לכרטיס חזק עד 1000ש"ח ומעלה ללא החלפת ספק כח כמו כן יש לי חיבור אחד של 1X16 מתח מספק הכח ( 1 X 75Watt 6-pin PCI ExpresS ) על איזה כרטיס כדאי ללכת ATI או NVDIA אני חושב על חברת SAAPER יש להם כרטיסים טובים ושקטים אבל מה הכי מומלץ עבור מערכת מחשב זו : מעבד I5 -750 זיכרון DDR3 3GB 1333MHZ לוח אם GIGABAYT GA P-55 3 כוננים כשיחים שאלה נוספת GT 9600 יותר חזק מ ATI 1950GT

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by big_ilan,

אהלן אם ההודעה לא מתאימה לפורום אז אשמח אם האדמין יעביר אותה לפורום הנכון. לוח אם במחשב ישן שהיה לי החליט להתפגר. באותו המחשב היה מאיץ גרפי נפרד ati radeon hd5450. החלטתי להעביר אותו למחשב החדש שלי מתוך מחשבה שהוא ישפר במעט את הביצועים הגרפים. המחשב יחסית חדש עם מעבד אינטל i5 3470 וכמו כל המעבדים יש לו מעבד גרפי מובנה, מה שנקרא on board. אני מריץ windows 7. ב- windows experience index הציון שקיבלתי נמוך יותר ממה שהיה ללא המאיץ הגרפי. האם זה הגיוני שהמאיץ הגרפי לא משפר אלא גורע מהביצועים של המחשב? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  15. היום שמתי לב שהמסך לא נקי, ניסיתי לנקות עם מטליתי לחה ולא הלך... ייתכן שאימא שלי עברה עם סמרטוט שהיה בו חומר ניקוי חלונות או משו... השאלה שלי אם ניתן בעזרת חומד מיוחד להסיר סימנים אלו ? זה לא סימנים נוראיים, בקושי רואים... כמו מיםשל סמרטוטו שהתייבש... חן

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by Sango,

היי, הכרטיס שבמפרט הפסיק לעבוד אחרי 4 שנים. אני רוצה לקנות כרטיס יותר טוב ממנו וזול כמה שיותר כי גם ככה המעבד שלי חלש ולא ינצל אותו. מה אתם מציעים?

17. Started by yaadhadar,

יש לנו מסף דק 17. האם כדי לחבר עם הכבל DVI שקיבלנו או עם הכבל הרגיל? מה ההבדל? מה יהיו השינויים? בתודה גדולה. יעד.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  18. Started by dol222,

מה זה כרטיס מסך G92 והאם הכרטיס הזה: BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB הוא כזה??

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  19. הסתכלתי ב ZAP.....ראיתי את האופציות - האם יש מקומות יותר זולים האלו שב ZAP? כתובות וטלפון יעזרו - באיזור המרכז.... תודה מראש לכלום

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by dudisass,

אני רוצה להחליף מסך לדגם הנ"ל ורציתי לדעת אם אני צריך להחליף את הספק שלי.. כרגע הדגם של הספק שלי הוא של atx 400 jsp של ezcool המליצו לי על הכרטיס הזה אבל אם יש המלצות למשהו אחר אני אשמח לשמוע הוא מיועד למשחקים ברמה יחסית גבוהה וצפייה בHD

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by Psycho360,

ליברטי 400 של אנרמקס יעשה את העבודה??? בנוגע לכרטיס מסך 2900XT אם לא, מה כן?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  22. רכשתי מחשב מ ksp ושדרגתי את הספק ל-550 וואט. המוכר המליץ לי על הכרטיס מסך שמופיע בתפריט. כעת בדקתי וראיתי שהוא חלש למשחקים. המחשב אמור להמסר לי מחר על מה אתם ממליצים ? AMD מעבד: Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Bסx לוח אם GIGABYTE MA785GM-US2H AM2+, AM3, 785G, DDR2 800, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Mushkin Value HS מאוורר Generic CPU Cooler For AM2/AM3 דיסק קשיח Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיס מסך Sapphire HD 5450 512MB Hyper Memory GDDR2 DX11 DVI HDMI PCI-E ספק כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin)

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by niv_lavi,

אהלן, הכרטיס הנוכחי הוא ati radeon hd 4800 אני צופה במחשב בסרטים ומשחק ממש במידה מועטה. כרגע למשל אני משחק במשחק רשת שנקרא blacklight retribution. אני מחפש כרטיס מסך שיהיה שדרוג לנוכחי ויאפשר לי להתמודד עם משחקים חדשים ברמת החובבן ולא גיימר קיצוני. האם ניתן למצוא משהו ב 500-700₪. שאלה נוספת, האם בדרכ עושים מבצעים לקראת ה Black Friday ומומלץ להמתין? תודה ניב

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  24. SIDEPORT הזה מאפשר עוד רוחב פס של 5 GB/S לפי מה שהבנתי , אבל כרגע אין אפשרות לנצל את זה . יש למישהו מושג מתי כן תיהיה אפשרות כזאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.