כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
לפי הסרטון הזה פה למטה , זה לא נראה כל כך - אלא אם כן פספסתי משהו? כרגע אני עם 3080 RTX , מרוצה מאוד, אך חושב לשדרג לקבל ביצועים טובים יותר - לכיון 80-90 פריימים לשניה. המחשב שלי: מסך - Alienware 34 Curved QD-OLED Gaming Monitor - AW3423DWF -משחק על רזולציה של 3440X1440 הגדרות - מעדיף לשחק על ההגדרות הכי גבוהות במשחקים לוח אם - ASUS STRIX Z370 F זכרון - 32GB
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
- 3 followers
-
-
אחת לחודש בערך כשאני מדליק את המחשב אז פתאום אין תצוגה במסך ואני צריך לשחק קצת עם הכרטיס כדי שזה יעבוד ואני לא יודע למה.. כשאני מחבר למובנה אז הכל עובד כמו שצריך אבל זה באמת משגע אותי ומציק.. המאווררים שלו תמיד מסתובבים והכל אבל לא יודע למה זה קורה כל תקופה מסוימת. יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים . אני מחפש ביקורות על החברה Connect3D. אני אודה לכם מאוד אם תביאו משהו טוב שיהיה אפשר לקרוא (עברית/אנגלית) *למרות שעברית מועדף P:* - אתם יכולים לתת גם את דעתכם עליהם ומה אתם חושבים , אם הם טובים או לא. מדובר על הכרטיס X1800XT תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום רב לכולם ברצוני לשאול אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה לעריכת תמונות ולהוספת קטעי וידאו בתודה רבה
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מה קורה חברה? יש פה מישהו שיש לו במקרה את הכבל הנ"ל בכותרת? יש לי בעיה עם הכבל שלי, והייתי מעוניין לבדוק האם הבעיה בכבל או בשקע עצמו. יש מישהו שיכול לעזור? (בעקרון הכבל היה מגיע בכרטיסי מסך של NVIDIA)
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מהם בעצם? אני יודע שאומרים שאין הבדל משמעותי בין x4 ל-x8 אבל מה זה בדיוק הבדל לא מ-ש-מ-ע-ו-ת-י?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מדובר במחשב שעיקר השימוש לנגן סרטים כבדים(ריפים של בלו ריי,סרטי FHD וכ') וגם משחקים. אני יודע שקשה להנות משני העולמות אבל בכל זאת הצרכים: 1.שקט מאוד --> עד בלי מאורר .אני לא בטוח שזה אפשרי אבל חשוב לי שקט . 2.HDMI לא חובה אבל נחמד שיהיה 3.מעדיף אחד שלא יתפוס שני סלוטים. 4.אני לא מצפה לביצועי 4870*2 אבל עדיין אני צריך כרטיס שיריץ משחקים כמו שצריך/אפשר בהקשר התקציב והאילוצים. אין לי ממש צורך שייצא סאונד ממנו יש לי כרטיס XONAR. המפרט של המחשב : מעבד Q9950 4GB RAM בתזמון גבוה לוח של ASUS P5Q-EM יש עליו כרטיס X4500HD שנראה לי קצת צעצועי. תצורת RAID 0
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי למשהו יותר חזק. אני משחק את כל סוגי המשחקים ולפעמים מחבר גם את ה-40 אינצ' למחשב. המפרט שלי הוא: מעבד : אינטל q9650 לוח אם :הוא ישן אבל עדיין אחלה p5w dh deluxe יש לי ספק של טרמלטק 550 הוא די חדש. אני מחפש כרטיס שיריץ לי משחקים על הגדרות גבוהות עם פילטרים . יש אופציה לחריגה אם זה שווה! תודה. יוגב.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס 7600GT של חברת EXPERTVISION. מדוע אין לו חיבור חשמל של PCI בעוד לכרטיסי PCIE אחרים יש? האם זה משפיע על הביצועים? תודה
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי Geaforce GTX 1070 itx 8gb של GIGABYTE אני קצת לא מרוצה מהביצועים שלו ומה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי שאלה מעצבנת: בכרטיס מסך שלי (8800GTS) אני יכול לשים AA בפציצות של פי 2 עד 16X (האמת 16XQ). עכשיו ראיתי בכל מיני השוואות שיש דבר שנקרא FSAA ויש MSAA ויש CSAA... מה זה בדיוק? ואיך SuperSampling קשור לכל זה? (או MultiSampling)? בדרייברים שלי יש אפשרות בנפרד להפעיל MS או SS וזה על OFF, ורשום לי שם שזה עוזר להעלמת החלקים הנראים של המדרגות... מה זה אומר? ואם אני מפעיל את זה תהיה לי שיפור בתמונה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בכרטיסי טלויזיה אז: איזה כרטיס טלויזיה עדיף: 1. ASUS TVFM http://usa.asus.com/products/vga/tvfm/overview.htm 2. Leadtek WinFast2000 DV http://www.leadtek.com.tw/multimedia/winfast_dv2000_1.shtml ויש לי עוד שאלה אני יכול לחבר לכרטיס טלויזיה ממיר של HOT או של YES? תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אהלן, ראשית אני רוצה להגיד לכם תודה רבה אתם עושים עבודה חשובה ונהדרת לאנשים כמוני שקצת פחות מבינים ולא רוצים שירמו אותם. התייעצתי פה בעבר בנוגע לקניית מחשב ואכן קניתי מפרט דומה בסופו של דבר למה שהציעו לי כאן. המפרט שלי כרגע: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9400 GT 1.00GB זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הכרטיס מסך כי אני רוצה שהמשחקים החדשים כמו (GTA V, WATCH DOGS) וכו ירוצו לי על HIGH. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לרכוש בשביל זה? (אני צריך משהו שיהיה טוב ל3 שנים הקרובות לפחות כי אין לי כוונה להחליף עוד כרטיס למחשב הזה) אני מחפש משהו מסדרת NVIDIA GEFORCE תקציב: באיזור ה1000 ש"ח. ת…
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אנשים אני עידו בקהילת פורומים אחרת לא הצליחו לעזור לי ואז מצאתי את הפורום הזה (שנראה ממש רציני אגב) בכל מקרה אני "גיימר בנשמה" ואני מחפש כרטיס מסך שיתן לי להינות במקסימום מהעוצמות של המשחקים החדשים! אני אגש לעניין. התקציב שלי הוא עד 900 ש"ח אפשר לחרוג אם זה קריטי במאה ש"ח, אני מעוניין לקנות מחנות בארץ, קנייה מחו"ל לא אפשרית כרגע. קצת מפרט טכני: המעבד שלי הוא Q8400 (ארבע ליבות) 2.66GHz 2.67GHz לוח האם שלי הוא Gigabyte EP45C-DS3 כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא ATI RADEON HD 4670 1GB ספק כוח ZP550W והמסך שלי הוא Dell Ultrasharp 23" תודה ע-נ-ק-י-ת לעוזרים :)
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אז עם העובדה שכל התחום מתקדם, אני בודק את האפשרות של להתקדם גם ולשדרג מעט את הכרטיס מסך, כי הבסיס לדעתי עדיין טוב מאוד. המפרט המלא: i5-750 + קירור Scthe Ninja Rev/ B Gigabyte GA-P55M-UD2 G. Skill DDR3 4096MB ( 2048X2 ) 1333MHz 9-9-9-24 ATI RADEON HD4890 TWIN TURBO PRO 1024MB ספק Seasonic S12II 500W מארז Lian Li A17 השאלה היחידה היא - באיזה טווח מחירים של כרטיסים חדשים הכרטיס של נמצא? כי אם נגיד הכרטיס הזה היום עומד מול כרטיסים ב 500-600 ש"ח, אני תאכלס לא חושב שאני אקנה חדש בנתיים, זה בערך הטווח שאני מציב לי לשיפור הכרטיס מסך ( מניח שאצתרך גם זכרון נוסף ) מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הכרטיס 8800GT 512MB מחו"ל. מישהו יכול להביא לי קישור לחנות בארה"ב שיש לה אותו במלאי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם הלך לעולמו 8500GT (איזה חיבור זה ? PCI-E רגיל,לא?) אני מחפש כרטיס מסך חדש פשוט (שימושים רגילים לאינטרנט וכו') , אך מידי פעם הכ.מסך יחובר לטלוויזית LCD בHDMI לסרטים (אם אפשר תומך HD כמובן ). צריך שיהיה תמיכה ב Dual view (שלא אצטרך לנתק פיזית את הכבל בכל פעם). צריך שיהיה חיבורים HDMI ו DVI . תודה וערב טוב.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בונה מחשב לבת שלי (גיל 3) משאריות של המחשב הקודם שלי. חומרה קיימת : ספק כוח + מארז + מאוררים בסיסים. לוח אם +ASROCK P4V8 כרטיס מסך GIGABYTE 9600 256 MB צורב DVD מעבד 478 פנטיום 4 2.8 GHZ עכבר של לוגיטק ומקלדת. דיסק קשיח 40GB WD אז כמו שכתבתי בכותרת מסך LCD שטוח כולל רמקולים. אני חושב לתלות את המסך על הקיר, וחשוב שיהיו לו רמקולים מובנים בגלל מקום בחדר הילדים. המארז עצמו אמור להיות על מדף רחוק מהילד השני ... (בן שנה). הילדה אמורה לשחק בקומפי ותוכנות בסגנון הזה, קצת לצייר וכ"ו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שאלה בכותרת. איך עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אם למשל אקנה 970 מאייבורי, אהיה זכאי למשחק חינם מ-NV?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מספיק להוריד את הגירסה Catalyst 3.1 כדי שיהיה לי את כל העידכונים או שאני צריך להוריד גם את הדרייברים הקודמים ? * זה פעם ראשונה שאני מתקין דרייברים (כרטיס חדש) תודה.
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי, רציתי להתלבט אתכם בקשר לרכישה של כ. מסך מסוג GeForce 6600 (256 Mb Ram) של חברת Gigabyte עבור אפיק Agp8X. הדגם המדוייק של הכרטיס הוא: Gv-n66256dp. כמו כן, הוא כולל קירור פאסיבי. יש לציין כי אני לא מעוניין לבצע בו OverClock. השאלה שלי היא האם הכרטיס יעבוד טוב על ערכת השבבים (Chipset), מסוג FX661 של חברת Sis לאחרונה שמעתי על מקרים רבים בהם כרטיסים מהסוג הזה נתקלים בקושי בעת הפעלה על צ'יפסט של SIS. האם הוא יספק את רוב הביצועים שלו על המפרט הבא, והצ'יפסט הנ"ל? :-X המפרט שלי: P4 2.4Ghz MB Ram 512. אני מעוניין להריץ בכרטיס זה משחקים שלא כבדים מ Gta San Andreas על הגדרות בינוניות (1024X768, ופילטרים X2) תודה, גל.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
למה כשאני מסתכל למשל בsandra או על הזיכרונות עצמם על הכרטיס כתוב DDR SGRAM? מה זה SGRAM? הוא יותר טוב מSDRAM?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה? זה כרטיס מסך של מחשב נייד , אני לא מצפה להרבה , אבל השאלה היא אם הוא כרטיס נורמלי שיכול להריץ משחקים לפני כמה שנים על LOW לדוגמא , או האם הוא כמו כרטיס ON BOARD של מחשב שולחני , או שהוא הרבה יותר גרוע מזה? קצת פירוט בבקשה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי, בשביל gaming, למחשב מרובע ליבות חזק, עם מסך 19 אינץ' רחב, מה עדיף לקנות 8800GTS או שני 9600GT? תודה מראש, יובל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-