עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by jean-paul,

אני מעונין לקנות כרטיס לעריכת וידאו.יש לי מצלמת וידאו אנלוגית והייתי מעונין בהתקן שאוכל להעביר את הסרטים למחשב ולערוך אותם ב windows movie maker 2

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by x-dude,

ב CTX usb Monitor Control Software הוא מראה לי שכאילו לא מחובר מוניטור usb,הכל עובד וסבבה ויש לי את הדרייברים של המסך הזה (למרות ש XP עדיין מגלה אותו כ plug & play ולא PRF711F),למישהו יש את בעיה דומה,או מישהו יודע איך לתקן את זה. (העכבר שלי מחובר ל מוניטור אז כך שה USB עובד)

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by leeran,

כשאני משחק במשחקים, לפעמים המשחק נעצר וקופץ לי בלון של ווינדוס שאומר שהדרייבר קרס והופעל מחדש... יש לי Sapphire HD4850.. מה לעשות כדי שזה לא יקרה שוב? תודה ולילה טוב

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by brk2k,

שלום ( ), אני מחפש מסך CRT בסביבות ה-500 ש"ח (פלוס מינוס 50 ש"ח) תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  5. [table][tr][td]N13P-GL [/td][/tr][tr][td][/td][/tr][/table] איזה כרטיס מסך זה? זה הנייד שרציתי לינקות http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20053&cf=zap יכול להיות שזה.. Nvidia Gefores GT 630M? [table][tr][td][/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  6. אפשר קישור לדריוור?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  7. כל פעם שאני מדליק את המחשב צצה לי ההודעה הבאה: http://pics.sendit.co.il/0706/ea7b8f4525.jpg לא ממש הבנתי מה זה אומר, ומה אני צריך לעשות על מנת שהיא לא תופיע כל הזמן? יש לי כרטיס 6600GT עם הדרייברים הכי מעודכנים (91.31).

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by CaRTeR,

אני צריך חוות דעת בקשר למסך הבא אני צריך כניסת vga . למשחקים וסרטים. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=185519&type=2&product=1&category_name=%ee%f1%eb%e9+%ee%e7%f9%e1

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by Teutone,

יש לי מסך SMILE CA6746SL . ויש לי בעיית בהירות איתו.. גם כשבמאפיינים של המסך הBRIGHTNESS על 100.. הכוונה היא שאני רואה הכל פחות בהיר.. את הצבעים וכו'... וזה לפעמים מקשה במשחקים, כי אני רואה די חשוך (נגיד במשחקים חשוכים כמו DOOM 3 וכו' הבעיה היא יותר מעצבנת) איפה אפשר לסדר את זה? ??? ???

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  10. Started by mrbig,

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2827&p=1 נראה לא רע

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  11. Started by clown,

לא מצאתי כרטיס כזה בסטיקי מומלצים כאן... תודה לעוזרים.

12. הTVOUT שלי בכרטיס מסך GEFORCE פשוט לא עובד אז חשבתי אולי להשתמש ביציאה הנוספת שלי של ה DVI בכרטיס. האם אפשר להתשמש בה בתור TVOUT והאם יש כבל שמחבר בינה לבין הטלויזיה?? בתודה ליאור

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  13. Started by ori24,

יש לי כרטיס מסך 9800PRO מעבד 2.4 וזכרון 512DDR. אני משחק בדום 3 וFAR CRY ב1024X768 ,בדום 3 על HIGH ופילטרX4 ובFAR CRY על VERY HIGH גם בפילטר X4.בשתי המשחקים אני משחק יחסית חלק עם קירטועים פה ושם. החלטתי לשחק סתם ברזולוציה קצת יותר גבוהה ב1152X864 ואז הפלא ופלא שתי המשחקים רצים לי ממש חלק !! רציתי לשאול איך ייתכן הדבר הזה שברזולוציה גבוהה יותר הביצועים במשחקים יותר טובים? אני עובד עם הDRIVER 4.9 בטא!

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  14. זה הכרטיס https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1167 האם בקבוצת המחיר שלו הוא מומלץ? קחו בחשבון שאני צריך יציאת DVI

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  15. טוב שלום לכם מומחים אני הופנתי אפשר לומר מהלינק הזה :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234235.msg2057020#msg2057020 אני אסכם, אני רוצה מחשב HTPC בעיקרון יש לי הכל חוץ מכמה דברים שלא קשורים לפורום הזה. אבל אני רוצה כרטיס טלוויזיה שיהיה קשור להקלטות - אני מניח הרבה הקלטות. בעיקרון מה שאני רוצה זה איכות טובה ללא כל מיני הפרעות או פיקסלים מיותרים... המליצו לי [בלינק] ללכת על Hauppauge PVR-150 MCE מה אתם אומרים עליו? איזה כרטיסים יש יותר איכויים בטווח מחירים שלו?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  16. Started by weamir,

ועל מנת לפרט יותר LEADTEK A400 TD/FX6800 128MB DDR3/TV/DVI מישהו ממליץ?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by ברק,

ידוע לי איך אני בודק את טמפרטורת הליבה של הכרטיס כי יש לו מודד בדיוק עליו אבל השאלה שלי היא איך אני יודע מה הטמפרטורות של הזכרונות? האם הambient היא רק הסביבה החיצונית או ז"א הטמ"פ מסביב לליבה שם יושבים להם הזכרונות החביבים שלי. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by liordavid,

מחשב P2.6HT כרטיס מסך X1900XT מסך מחשב - Dell 2007FP (רזולוציה 1600*1200) מסך טלוויזיה - LG 42LC7R (רזולוציה 1366*768) איך אפשר להתאים עם דריבר 7.10 את הרזולוציה של המסך מחשב בנפרד מהטלוויזיה (זה אפשרי ?) כרגע אני רואה (מצב Clone) ב- 1600*1200 אבל בטלוויזיה רואים עקום - איך אפשר לשים שלכל יציאה תהיה הרזולוציה שלה

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by ori_fadida,

שלום לכולם. אני לא חובב משחקים גדול אך ברצוני לנסות את המשחק need for speed shift זה הדגם החדש ביותר. כרגע אין ברשותי כרטיס מסך,יש לי כרטיס משך מובנה והוא אינו יכול להפעיל את המשחק. רציתי המלצה לכרטיס משחק בסביבות ה-200 שקל שיוכל להפעיל את המשחק בצורה טובה. שוב אני מדגיש את העובדה שאני לא משחק במחשב ולכן אני לא רוצה כרטיס מסך יקר ומבוזבז. חשבתי על הדגם הזה:NVIDIA GEFORCE G210 מה אתם אומרים הוא יפעיל? אם לא תנו עצות אחרות. תודה רבה לעוזרים אורי.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  20. שלום ה-2600XT SUPER הוא בעל זיכרון 512MB כמו שאתם בטח יודעים אבל עכשיו שמתי לב שבאתר שבודק אם משחק יכול לעלות על המחשב שהוא מזהה לי 1G זיכרון בכרטיס מסך(זה היה בעוד כמה אתרים כולל בדרייבים) ואז שמתי לב שעל הקופסה רשום UP TO 1G עכשיו לי מה שאני יודע זה אומר שהוא לוקח לי מהRAM 512MB לזיכרון של הכרטיס מסך במידה והוא צריך. עכשיו השאלה אך אני מבטל את זה כי גם ככה יש לי 1G ולהיות במשחק עם 512MB זה ניראה לי קצת מדי או שזה לא משנה כי זה מתחלק עם הכרטיס מסך? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  21. הבעיה ככה.. לדוגמא במשחק ספלינטר סל החדש תוך כדי משחק .. כאילו שהכרטטיס אחרי מאמץ גדול המחשב קורס.. הוא קורס ב2 דרכים.. לא דרך קבועה: 1. פתאום אני רואה על המסך מלא פיקסלים בכל מיני צבעים בעיקר ורוד/סגול.. וברקע המשחק עובד אבל עם כל הפיקסלים וזה מתגבר כל מזעור (alt+tab) בשביל לסגור בסיים משימא אך יש לי את אותם פיקסלים גם על השולחן עבודה ומסביב לחלונות ואייקונים וזה מסתדר רק אחרי שאני עושה הפעלה מחדש.... 2. קריסה (ריסט) .. המשחק נתקע.. אני רואה את אוותם פיקסלים ואז הוא מציג לי מסך כחול ועושה ריסט.. מה יכולה להיות הבעיה? המרפט שלי הוא: intel core 2 duo E8500 3.16ghz 64bit mother board: intel MS-7519 p45 4 gb ddr2 cl5-5-5ddr2800 5 Nvidia GeFroce 9800GT 512 Gddr3 נ.ב: אחרי שעש…

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by xgamer,

יש לי במחשב דריבר לכרטיס מסך שהמספר שלו הוא wxp-w2k-radeon-7-90-030605m-009437c-efg הכרטיס מסך שלי READON 9700 לא פרו עכשיו רציתי לדעת אם יש לי את הדריבר הזה אני צריך להוסיף את כל הדריברים שיצאו או רק את האחרון תנו לי בבקשה קישורים רק לדריברים שאני צריך יש לי XP המחשב חדש בגלל זה אני צריך דריברים תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by swisaman,

למשחק על רזולוצייה של 1680 על 1050,ההתלבטות היא בין 660 TI וHD7950. שאר המפרט בחתימה,הנטייה היא קצת יותר לכיוון ה660TI בגלל שהוא זול יותר(1650 לעומת 1800-1900). אשמח לתשובה טובה ומפורטת

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by יקירn95,

בשבוע האחרון אני מחפש כרטיס מסך עד 800 שקל ונתקלתי בחברה הזאת ובכרטיס מסך הזה http://www.tms.co.il/product/11876 וראיתי בכמה אתרים שהוא גובר בביצועיו על 6850 7770 ואם אני לא טועה גם על 6870 .. האם הכרטיס הזה יותר חזק בבודאות ? והאם החברה sparkle ידועה כחברה טובה או שכרטיסי המסך שלהם לא איכותיים ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  25. היי כרגע אני על 825 ו1100 בהתאמה לGPU וזכרונות כמה אפשרי לשים מבלי שיפלוט חום עצום מידי ומבלי לעלות מתחים? אני חייב לציין שכרגע זה יציב בטירוף! פלוס לא חם בכלל. אז כמה מפה אפשר לעלות?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.