עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, אז המפרט הקיים: מעבד: Core2 Quad Q9450 2666MHz לוח: Asus P5Q Turbo RAM: 1X4 1GB DDR2 800MHz כרטיס מסך: Nvidia 9800 GTX+ 512 MB PCI-E 2.0 SSD: Crucial CT250BX 250 GB HD: Samsung HD204UI 2TB ספק כח: Corsair 520W Triple Rail HX OS: Win 7 Ultimate 64 bit מסך: Dell 2408WFP 24 מתכנן להחליף את הכרטיס מסך ולשדרג RAM ל-8GB לצורך הרצת GTA V בצורה טובה. אשמח לקבל עצותיכם

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by OGY,

שלום, כרטיס המסך במחשב שלי התקלקל, ואני מחפש אחד חדש. המפרט של המחשב: לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 מעבד: intel i5 750 2.66Ghz זיכרון: 4GB ספק כוח: 550W כרטיס מסך (שהתקלקל): gainward NVIDIA GTX260 896MB אני מחפש כרטיס מסך חדש, בטווח מחירים של 300-500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת אם חייבים), שיהיה טוב ויעשה עבודה כמו הקודם או יותר, במגבלות של החומרה הקיימת (כלומר, אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך מפלצתי, שבסוף אני לא אנצל אותו כי המעבד / זיכרון לא יספיקו לי). פעם הייתי משחק הרבה משחקים כבדים יחסית (ולכן המפרט הזה, שהיה טוב יחסית לזמן שקניתי את המחשב), אבל בזמן האחרון אני לא ממש משחק משחקים כבדים, אז חבל לי להשקיע במחשב חדש לגמרי. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by FresH-MeaT,

שלום כרגע יש לי את המערכת שצירפתי בתמונה עם ספק שגם אותו צירפתי בתמונה מערכת בת יותר מ3 שנים כמה שאלות: 1- כרטיס מסך טוב שיריץ מושלם את BF3 על מקסימום עד מחיר של 1000 שקל 2- האם יהיה אפשר לשדרג רק כרטיס מסך ללא צורך בשידרוגים אחרים למערכת כדי להפעיל את המשחק כמו שצריך בשביל שלא יווצר צוואר בקבוק? תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  4. שלום לכולם הכרטיס הנוכחי שלי הוא GeForce 8800GTS 640mb, לאחרונה הוא מתחמם יתר על המידה ועושה בעיות. הייתי מעוניין לשדרג אותו, שימושו הוא משחקים לא מסיביים מדי (Starcraft 2 על רזולוציה של 1680x1050) המחשב שלי כרגע: מעבד AMD Phenom II 720, 2.8GHz לוח אם Biostar TA790GX 128M 5.x ספק כוח ישן (נקנה ב-2005) Enermax Noisetaker 420w (קישור: http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?products_id=75) זהו, אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך בתקציב 500-600, שהספק שלי יוכל להתמודד איתו (אם לא אני אשקול להחליף ספק...) תודה

5. Started by dbziz,

שלום לכולם, לא מזמן קניתי מסך 24' ונראה כי כרטיס המסך הישן כבר לא מסתדר כל כך טוב עם הרזולוציה הגבוהה של 1920X1200 במשחקים. כרטיס המסך שברשותי הוא Nvidia 8600GT של GIGABYTE דגם: GV-NX86T256D לינק לכרטיס: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2515 לוח אם: DG33BU של INTEL מעבד: INTEL E6550 ספק כוח: HEC 300W, דגם: HEC-300AR-TF מארז: HEC COMPUCASE 6A19 קירור: STOCK למעבד, SILENT-PIPE 2 לכרטיס מסך, קדמי ואחורי 120MM למארז. עריכה: תקציב: עלות/תועלת הכי טובה, סביבות ה800 ש"ח אני לא מתכוון לעשות OC בכלל. תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Nasok,

נשרף לי הרגע כרטיס מסך ששימש אותי כ3 שנים(8800GTS) כרגע אני מחפש כרטיס מסך חדש עד 1500 שקל עם אפשרות לעלות קצת במחיר אם ההבדל הוא ממש גדול. הלוח אם שלי הוא ASUS P5B והספק כוח שלי הוא ENERMAX 500 WATT. אשמח לעזרה ממכם,תודה רבה בלשן זכר!

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by nanus,

שיתאים לספק כח של קראוסייר 520 ושהכרטיס יבוא משודרג הכוונה לגירסה מיוחדת עם קירור מסיבי איכותי ולא הוונטה המעפה שיש עליהם בדרך כלל אני לא יודע אם יש דבר כזה שבא כבר מהמפעל עם קירור עצבני מובה

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  8. היי, יש לי לוח אם מדגם P5LD2-VM של ASUS. מחפש כרטיס מסך (PCI-EXPRESS) שיתאים לחיבור של המחשב לטלוויזיה 37 אינץ' עם חיבור HDMI.... עדיף גם שיוכל להפעיל משחקים פשוטים (אני לא גיימר כבד)... אשמח לקבל המלצות בתקציב של עד 300 ש"ח (כמובן שעדיף גם פחות). תודה

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  9. Started by AmL1,

שלום לכולם זה הלוח אם שיש לי http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_478/P4S800/#specifications היום יש לי fx5200 אני רוצה לשדרג אותו המחשב מחובר למסך LCD 42,מה שאני רוצה זה שיהיה אפשר לראות סרטים ביוטיוב בצורה נורמלית בלי קטיעות. התקציב הוא 300 שקל כמה שפחות יותר טוב תודה רבה וחג שמח...

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by erevil,

שלום לכם. נראלי שנשרף לי הכרטיס מסך... בשביל להיות בטוח שאני מכוסה מבחינת כרטיס מסך כמה עולה כרטיס מסך טוב במחיר 400 ש"ח עם ספק 500w מעבד e8400 ו לוח אם msi p35 neo היה לי 8800gt ואני מחפש משהו יותר חזק ובמחיר שאני רוצה... ושלא יהיה לי צוואר בקבוק מישהו יכול להציע לי? תודה ושבוע טוב לכולם. סליחה שאני מקפיץ את הנושא אבל יש הרבה אנשים שקרה להם את אותו הדבר. וינדוס 7 הפסיק פעולות של הרבה 8800gt אפילו כשהם עדיין טובים. אם תגגלו אז תראו שזאת בעיה נפוצה בווינדוס 7... מישהו שמע על הבעיה הזאת? איזשהו פיתרון? תודה. אני מדבר על האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479574.msg4099738#msg4099738

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Ido.K,

אז ככה אני מחפש כרטיס מסך חדש למחשב שלי(מפרט מדויק בצד) עד תקציב של 700. תודה ענקית לעוזרים. בברכה עידו.

12. מחפש אחר הכרטיס: 6200 AGP אלה מהסוג שאפשר לפתוח לו תצינורות עיבוד אם אפשר חנות מאיזור הקריות תודה ענקית לעזורים.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  13. רק PCI-E בשביל משחקים גובהה תודה

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  14. שלום יש לי עכשיו כרטיס מסך 8800gts 640mb יש לי אותו כבר שנתיים+ ואני רוצה לשדרג , זה בעיקר למשחקים , מה יותר מומלץ היום NVIDIA או ATI ? אני מתלבט , 4890 או ה GTX 275 . אה ועוד משהו , יש לי לוח ASUS Striker Extreme שמבוסס על ציפסט של נוידיה , תהיה איזשהי בעיה עם אני ישים עליו כרטיס של ATI ? יש קשר בין הדברים ?

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  15. שלום לכולם, כמו שנראה המצב כרטיס המסך שלי (Leadtek Geforce 8800 GTS 512MB) על סף הליכה לעולמו... ניסיתי לוודא, נכון לעכשיו עושה רושם שזה המצב. בדקתי את מצב כמעט כל שאר הרכיבים במחשב, ומאחר ונשאר רק כרטיס המסך, לוח האם והספק... ללוח אם אין נטייה להתקלקל והספק הוא 500W של Antec. האחריות בתוקף עד סוף החודש, אבל מאחר והחברה פה בארץ פשטה את הרגל אני צריך לשלוח את הכרטיס לטיוואן, ובטח לחכות לפחות חודשיים-שלושה עד שאני אקבל אותו בחזרה. הזמן העצבים והכסף שכל התהליך הזה הולך לעלות לי פשוט לא משתלם יחסית לכרטיס בן קרוב לשנתיים ששווי השוק שלו היום בקושי 500 ש"ח. זה המפרט הנוכחי: לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד: Intel E8400 זיכרון: Samsung DDR2 800MHZ 2x1GB דיסק קשיח: WD320AAKS SAT…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ZoBy,

חשבון הבנק שלי נפתח בקרוב והחלטתי להחליף את הGF2 MX שלי שכבר נמאס לי ממנו. חשבתי לקנו את הכרטיס מסך הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618&products_id=4969 אבל רציתי להיות בטוח שזאת הבחירה הנכונה. אני רוצה כרטיס מסך שיחזיק לי כמה שנים אבל שיעלה בסביבות ה1000 שקלים, האם זה הכרטיס שכדאי לי לקנות?

• 11 תגובות
    • 935 צפיות
  17. Started by Pancakes,

אני מחפש כרטיס באיזור ה 500-600 ש"ח (מוכן לחרוג אם יש משהו משתלם) אין העדפה לAMD/Nvidia,אין צורך בOC.רק חשוב שיהיה אמין ושלא יתחמם יותר מדי,ושכמובן יתאים למפרט הנוכחי. מפרט נוכחי: ספק כוח XFX P1 450S 450W מארז NZXT SOURCE 210 i5-2400 3.1ghz לוח אם H61M-HVS זיכרון Kingston 4GB 133mhz (שכנראה שאחליף בקרוב ל 4GB X 2 מדגם אחר) תודה.

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  18. שלום לכולם אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש ..בתקציב לא גדול במיוחד.. אז ככה יש לי לוח אם של ASUS P5KC קצת ישן ..ולכן אין לו PCIE X2 לכן קודם כל השאלה שלי היא כזאת כרטיס מסך שכתוב עליו שהוא Bus Standard PCI Express 2.0 יפעל לPCI-E הרגיל X16 ??? ואם כן אז אשני אשמח להמלצות על כרטיס מסך עד מחיר ה700 שקל שיש לו Memory Interface‎ ‎ 256-bit‎.. אני אישית חשבתי על GTS250 1GB GDDR3 DX10 DVI HDMI PCI-E WoW Edition מקווה שלא סיבכתי את העניינים תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי, אני לא בטוח אם לסולידוורקס צריך כרטיס מיוחד של מעצבים או הכרטיסים החזקים הרגילים ישפיעו על הביצועים שלו.. אבל אני מחפש שיתאימו גם לעבודה אינטנסיבית עם סולידוורקס וגם יריץ משחקים כבדים.. איזה כרטיס ממולץ והאם אולי כדאי להשקיע בשניים לSLI? נ.ב זה לא למפרט שלי מהחתימה.. תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Moty_p,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך חזק במחיר של עד 500 550 שקל גג! חשוב לי גם שהוא יהיה של NVIDIA מה אתם אומרים על הכרטיס הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5509 הוא טוב? הוא יריץ לי משחקים כמו CRYSIS על איחות טובה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  21. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים חדשים (הכרטיס שלי הוא 7600GS) תקציב עד 3,000 ש"ח

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  22. מבלי שיתקע לי משחקים לא מעניין אותי כלל איזה כרטיס מסך הכי משתלם בשבילי תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ;D מחפש כרטיס מסך חזק וטוב לתקופה ארוכה שיעבוד למשחקים כבדים עד 2000 ש"ח בבקשה תגובות תודה!

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  24. Started by dan K,

שלום, אני חדש בפורום ובאמת שאני האחרון שמתמצא בחלקי מחשב. אז ככה, לפי המצב של הכרטיס מסך שלי ימיו ספורים, (כשאני מדליק את המחשב אני שומע רעשים של מכונית ספורט) וגם רואים את זה בהרצת משחקים ( אני משחק הכל טוב ונחמד ופתאום הפרים יורד ל2 למרות שלפני דקה הרצתי את זה על 60 וזה נשאר תקוע ככה) אז מה אני מחפש? אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 600-1000 שקל ושיוכל להריץ את המשחקים האחרונים (cod black ops) וכל השאר על קצב יציב וטוב. עצות? (סליחה אם משהו לא טוב פשוט הנושא הראשון שלי)

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  25. Started by Turkey,

שלום לכולם , אני מחפש לקנות כרטיס מסך טוב שלא יעלה הרבה (אני מקווה) בשביל המשחק " darksiders" ומשחקים בעלי גרפיקה דומה. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב למשחק שלא יעלה הרבה כל כך??

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.