עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום. כנראה שהכרטיס מסך הישן (FX 5200) נהרס או משהו כזה o_O. אני מחפש משהו ברמה שלו או אפילו קצת יותר טוב , כמובן AGP , במחיר של עד 200 ש"ח. אשמח לשמוע תגובות. תודה.

2. שלום לכולם, המחשב שלי (מופיע במפרט מתחת לפרופיל שלי) מתחיל להתיישן והחלטתי לשדרג את כרטיס המסך אני מנסה לעשות לעצמי סדר קצת בעניין החיבור ללוח אם יכול להיות שזה לא הפורום המתאים, אם כן אז אבקש את סליחתכם ותעבירו אותי לאן שצריך יש לי לוח אם של msi עם החיבורים הבאים (תמונה): PCI-E x 16 - יש אחד כזה על הלוח אם PCI-E x 1 - יש שניים כאלה PCI - יש לי שלושה עכשיו אני מבין שחלק מכרטיסי המסך שיש היום בשוק הם בעלי חיבור PCI Express 2.0 (כמו למשל זה) מישהו יכול לעשות לי סדר ולהסביר לי מה יש לי ואיזה סוגי כרטיסי מסך אני יכול להרכיב (אם בכלל)? :-\ תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by wrecker,

שלום, הכרטיס שיש לי 470GTX כבר עושה יותר מידי בעיות בזמן האחרון, אני כל חודש + כבר מבשל אותו בתנור כדי שיחזור לתפקד ודי נמאס לי... מה אני רוצה? לשחק ברזולוציה 1920 במשחקים הכבדים עם כל האפשרויות המקסימליות. בשאר המשחקים אני לפעמים משתמש בUPSCAL ל2560.. מעל 2GB זכרון ראיתי ביד שניה באתר מישהו שמוכר GTX780 ב.1850. אני לא מכיר כלכך את הגרסאות והאמת קצת חושש לקנות בלי אחריות במחירים האלה.. מצד שני חשבתי לקנות חדש של GTX760 לדוגמא שהם באזור ה1200 שח.. (וראיתי גם ב700 שח ביד שניה שנשמע מעולה) החשש שלי שיצא GTA5 והוא לא יהיה מספיק חזק להריץ אותו, כבר היום וואצדוג דורש 3GB זכרון לטקטורות מלאות.. מעדיף כרטיסים עם קירור לא מקורי חזק ושקט.. תקציב: 1500 שח האם אתם חושבים ששווה לי …

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  4. בעיקרון תקציב של 600-850, רזולוציה 1920X1080 מפרט בצד.. שימו לב שבספק כוח הוא CORSAIR VX450 אז שלא ידרוש יותר מדי כוח. המעבד על OC כרגע, ויש מצב שאני בעתיד עוד ייתן עוד איזה פוש. עדיפות לNVIDIA. תודה.

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  5. Started by zoyaniv,

לצערי נשרף לי האסוס 5770 שלי אני לא כך כך מעודכן בסדרות החדשים, איזה כרטיס מסך תקציבי יש שיריץ משחקים באיכות סבירה ולא יהיה יקר מידי? ראיתי את ה 6750 ב 490 ש"ח ולעומותו את ה 5750 ב 510? איזה מהם עדיף? האם יש המלצה אחרת במחיר הזה? חיבור PCI-E מעבד I7 ווינדוס 64 ביט

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by pitter,

אהלן אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 2500 שח למפרט הנ"ל: לוח אם: Gigabyte 965P-DS3 מעבד: Intel C2D E6420 2.13Ghz אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  7. הרדאון 9600xt שלי מתחיל לעשות בעיות ולעצבן אותי, למרות שהמחשב די חדש, בן שנה וחצי (מחר יומולדת ) , הוא אינו תומך ב PCI-e ומכיוון שאני מתגייס בקרוב אני לא חושב שיש צורך להחליף לוח אם. אז פשוט לשאלה אני מחפש כרטיס מסך חזק עד 900 ש"ח בתצורת agp. תודה רבה מראש רועי

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  8. אהלן! המערכת: מעבד core2quad Q8300 זכרון 4GB RAM לוח אם Gigabyte EP43-UD3L ספק huntkey 550w WIN 7 רוצה כרטיס למשחקי מחשב כי הX1950pro כבר לא סוחב (פשוט לא נדלקים בגלל החומרה שלו) עד 700 שח יש איזושהי עדיפות ATI מול NVIDIA ? תודה.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  9. Started by ArZi17,

ערב טובה ושנה טובה! יש לי מחשב כבן 3 שנים שמפרטו: מעבד e8300 2GB זיכרון לוח אם Gigabyte ga-73pvm-s2h וכרטיס מסך מובנה על הלוח אם: geforce 7100/ nforce 630i. ספק כוח 500W משהו שהגיע עם המחשב. המחשב משמש ילד בן 11 שאוהב לשחק בכל מיני משחקים חדשים. אני מחפש בשבילו כרטיס מסך בתקציב של 300 שקל, כזה שיריץ את רוב המשחקים החדשים שיצאו בגרפיקה בינונית. שהוא יוכל לשחק בצורה חלקה במשחקים כמו COD 6, CRYSIS , NEED FOR SPEED וכו'. לצורך העניין אפילו harry potter 7 לא עובד חלק, אלא נתקע כל רגע. תודה מראש על העזרה!

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by ELiA,

אז ככה מה אני צריך? כרטיס מסך חדש למחשב אני צריך שהוא יהיה APG x8 רצוי שהוא יתמוך ב- SM3 וגם ב HDR תתנו לי בבקשה כרטיס לפי הדרישות שלי בתקציב של 1000 שקל של 1500 וגם ב 2000 תודה!

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  11. Started by ELiA,

אז ככה מה אני צריך? כרטיס מסך חדש למחשב אני צריך שהוא יהיה APG x8 רצוי שהוא יתמוך ב- SM3 וגם ב HDR תתנו לי בבקשה כרטיס לפי הדרישות שלי בתקציב של 1000 שקל של 1500 וגם ב 2000 תודה!

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  12. היי חברה, מה נשמע? לאחרונה נהרס לי כרטיס Radeon 7950 ואני מעוניין לקנות כרטיס חדש, בערך באותה רמת ביצועים (מוכן להתפשר על הביצועים אם זה יוריד את העלות בצורה משמעותית). מעוניין לא לעלות מעל 500 שקל לכרטיס. מפרט: i5 3450 8gb memory ספק 500W (לא זוכר של מי בדיוק, אבל יצרן מוכר) האם זה ריאלי בכלל להשיג כרטיס מסך באותה עוצמה במחיר הזה? אני ממש לא מעודכן בשוק הכרטיסים כיום.

• 9 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. היי, אז המפרט הקיים: מעבד: Core2 Quad Q9450 2666MHz לוח: Asus P5Q Turbo RAM: 1X4 1GB DDR2 800MHz כרטיס מסך: Nvidia 9800 GTX+ 512 MB PCI-E 2.0 SSD: Crucial CT250BX 250 GB HD: Samsung HD204UI 2TB ספק כח: Corsair 520W Triple Rail HX OS: Win 7 Ultimate 64 bit מסך: Dell 2408WFP 24 מתכנן להחליף את הכרטיס מסך ולשדרג RAM ל-8GB לצורך הרצת GTA V בצורה טובה. אשמח לקבל עצותיכם

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by OGY,

שלום, כרטיס המסך במחשב שלי התקלקל, ואני מחפש אחד חדש. המפרט של המחשב: לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 מעבד: intel i5 750 2.66Ghz זיכרון: 4GB ספק כוח: 550W כרטיס מסך (שהתקלקל): gainward NVIDIA GTX260 896MB אני מחפש כרטיס מסך חדש, בטווח מחירים של 300-500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת אם חייבים), שיהיה טוב ויעשה עבודה כמו הקודם או יותר, במגבלות של החומרה הקיימת (כלומר, אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך מפלצתי, שבסוף אני לא אנצל אותו כי המעבד / זיכרון לא יספיקו לי). פעם הייתי משחק הרבה משחקים כבדים יחסית (ולכן המפרט הזה, שהיה טוב יחסית לזמן שקניתי את המחשב), אבל בזמן האחרון אני לא ממש משחק משחקים כבדים, אז חבל לי להשקיע במחשב חדש לגמרי. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by FresH-MeaT,

שלום כרגע יש לי את המערכת שצירפתי בתמונה עם ספק שגם אותו צירפתי בתמונה מערכת בת יותר מ3 שנים כמה שאלות: 1- כרטיס מסך טוב שיריץ מושלם את BF3 על מקסימום עד מחיר של 1000 שקל 2- האם יהיה אפשר לשדרג רק כרטיס מסך ללא צורך בשידרוגים אחרים למערכת כדי להפעיל את המשחק כמו שצריך בשביל שלא יווצר צוואר בקבוק? תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  16. שלום לכולם הכרטיס הנוכחי שלי הוא GeForce 8800GTS 640mb, לאחרונה הוא מתחמם יתר על המידה ועושה בעיות. הייתי מעוניין לשדרג אותו, שימושו הוא משחקים לא מסיביים מדי (Starcraft 2 על רזולוציה של 1680x1050) המחשב שלי כרגע: מעבד AMD Phenom II 720, 2.8GHz לוח אם Biostar TA790GX 128M 5.x ספק כוח ישן (נקנה ב-2005) Enermax Noisetaker 420w (קישור: http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?products_id=75) זהו, אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך בתקציב 500-600, שהספק שלי יוכל להתמודד איתו (אם לא אני אשקול להחליף ספק...) תודה

17. Started by dbziz,

שלום לכולם, לא מזמן קניתי מסך 24' ונראה כי כרטיס המסך הישן כבר לא מסתדר כל כך טוב עם הרזולוציה הגבוהה של 1920X1200 במשחקים. כרטיס המסך שברשותי הוא Nvidia 8600GT של GIGABYTE דגם: GV-NX86T256D לינק לכרטיס: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2515 לוח אם: DG33BU של INTEL מעבד: INTEL E6550 ספק כוח: HEC 300W, דגם: HEC-300AR-TF מארז: HEC COMPUCASE 6A19 קירור: STOCK למעבד, SILENT-PIPE 2 לכרטיס מסך, קדמי ואחורי 120MM למארז. עריכה: תקציב: עלות/תועלת הכי טובה, סביבות ה800 ש"ח אני לא מתכוון לעשות OC בכלל. תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 986 צפיות
  18. Started by Nasok,

נשרף לי הרגע כרטיס מסך ששימש אותי כ3 שנים(8800GTS) כרגע אני מחפש כרטיס מסך חדש עד 1500 שקל עם אפשרות לעלות קצת במחיר אם ההבדל הוא ממש גדול. הלוח אם שלי הוא ASUS P5B והספק כוח שלי הוא ENERMAX 500 WATT. אשמח לעזרה ממכם,תודה רבה בלשן זכר!

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by nanus,

שיתאים לספק כח של קראוסייר 520 ושהכרטיס יבוא משודרג הכוונה לגירסה מיוחדת עם קירור מסיבי איכותי ולא הוונטה המעפה שיש עליהם בדרך כלל אני לא יודע אם יש דבר כזה שבא כבר מהמפעל עם קירור עצבני מובה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  20. היי, יש לי לוח אם מדגם P5LD2-VM של ASUS. מחפש כרטיס מסך (PCI-EXPRESS) שיתאים לחיבור של המחשב לטלוויזיה 37 אינץ' עם חיבור HDMI.... עדיף גם שיוכל להפעיל משחקים פשוטים (אני לא גיימר כבד)... אשמח לקבל המלצות בתקציב של עד 300 ש"ח (כמובן שעדיף גם פחות). תודה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  21. Started by AmL1,

שלום לכולם זה הלוח אם שיש לי http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_478/P4S800/#specifications היום יש לי fx5200 אני רוצה לשדרג אותו המחשב מחובר למסך LCD 42,מה שאני רוצה זה שיהיה אפשר לראות סרטים ביוטיוב בצורה נורמלית בלי קטיעות. התקציב הוא 300 שקל כמה שפחות יותר טוב תודה רבה וחג שמח...

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by erevil,

שלום לכם. נראלי שנשרף לי הכרטיס מסך... בשביל להיות בטוח שאני מכוסה מבחינת כרטיס מסך כמה עולה כרטיס מסך טוב במחיר 400 ש"ח עם ספק 500w מעבד e8400 ו לוח אם msi p35 neo היה לי 8800gt ואני מחפש משהו יותר חזק ובמחיר שאני רוצה... ושלא יהיה לי צוואר בקבוק מישהו יכול להציע לי? תודה ושבוע טוב לכולם. סליחה שאני מקפיץ את הנושא אבל יש הרבה אנשים שקרה להם את אותו הדבר. וינדוס 7 הפסיק פעולות של הרבה 8800gt אפילו כשהם עדיין טובים. אם תגגלו אז תראו שזאת בעיה נפוצה בווינדוס 7... מישהו שמע על הבעיה הזאת? איזשהו פיתרון? תודה. אני מדבר על האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479574.msg4099738#msg4099738

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Ido.K,

אז ככה אני מחפש כרטיס מסך חדש למחשב שלי(מפרט מדויק בצד) עד תקציב של 700. תודה ענקית לעוזרים. בברכה עידו.

24. מחפש אחר הכרטיס: 6200 AGP אלה מהסוג שאפשר לפתוח לו תצינורות עיבוד אם אפשר חנות מאיזור הקריות תודה ענקית לעזורים.

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  25. רק PCI-E בשביל משחקים גובהה תודה

• 4 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.