עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי.... קניתי את הכרטיס הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378835 קיים משוהו מממש דומה זה - ויש בו הבדל שאני לא יודע מה המשמעות של זה.... memory unterface = 128 מול 128 MB.: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379231 תגידו לי דחוף אם לבטל את זה ולהזמין כבר את ה 1500 וזהו, כמה שיוצר מהר בבקשה בבבקשה תודה ראש

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  2. אז זה המפרט. כמו שכתבתי 3.5 זכרון. מה אתם אומרים צריך להחליף את לוח האם? או שאפשר לדלג על זה... (המחשב נרכש לפני יותר משנתיים) ממה שאני מבין המעבד והזכרון בסדר, אז אפשר להשאיר גם אם אני אחליף ת'לוח אם. אני רוצה כרטיס מסך טוב. לא חדש ביותר. משהו עם ציון 7-8. המלצות בבקשה. אני מעוניין לשחק במשחקים הנ"ל: left4dead2 cod: modern warfare 2 -multiplayer פירוט מלא של לוח האם במידה ותצטרכו: מפרט תודה רבה נ.ב. לא מצאתי פרטים לגבי ספק הכוח.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by InFecT[0]r,

אני מלטבט על איזה מסך ללכת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_911&products_id=2701 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_593&products_id=5556 תתודהההה לעוזריםםםםםם

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by benor,

חבר שלי קנה את הכרטיס הזה, ולפי זיהוי של Everest הכרטיס מזוהה כ- 128 ביט. אבל , עכשיו הבעיה שלפי נתוני היצרן שלו הוא 64 ביט. http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R955128T.htm איך אפשר לברר ב-100% כמה ביט הכרטיס? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  5. Started by tomerdx111,

איך עוסים בוסט לכרטיס כמו בה NVIDIA שמתי זה BIOS עים כן אך מחליפים

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  6. שלום, הגיע אלי מחשב קצת מבוגר, אמור לעבוד עם פוטושופ לוח ASUS P5VDC-MX יכול להיות AGP או PCI-E x1 האם למישהו יש המלצה לכרטיס מסך בשבילו? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  7. שלום לכולם! אני מעוניין להמיר את הקלטות וידאו שצולמו ע"י מצלמת וידאו אנלוגית סוני פורמט x8 להעביר למדיה דיגיטליתCD איך עושים זאת? אלו כלים? תוכנה? חומרה? תודה על עזרתכם צביקה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  8. בסביבות ה- 700-1000 שקל....תודה מראש

9. יש לי לוח של GIGABYTE GA-8SQ800 שתומך בAGP X8 ויש לי כרטיס מסך GEFORCE TI4200 AGP X8 בהגדרות של הכרטיס אני רואה שהוא עובד על AGP X4 וגם בביוס זה מופיע על AGP X4 איך אני יכול לההפוך את זה לAGP X8???

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  10. יש לי ממיר די ישן של יס. אלה החיבורים שיש לו: אני רוצה לקנות את הכרטיס הבא: http://www.ebay.com/itm/HAUPPAUGE-WIN-TV-PVR-150MCE-26552-HP-5187-7619-PCI-TV-FM-TUNER-CAPTURE-CARD-/200940263768?pt=US_Video_Capture_TV_Tuner_Cards&hash=item2ec8f91958 (שמתי לב שיש משלוח רק לארה"ב) האם הוא יתאים? איזה חיבור אני אצטרך? RCA בשני הצדדים? תודה הערה: קראתי את חוקי הפורום. בחוקים נכתב ששאלות לגבי כרטיסי טלוויזיה צריך לכתוב בפורום "אודיו וקולנוע ביתי", אלא שאותו פורום הפך לרק בנושאי אודיו. אם יש פורום יותר מתאים, אבקש להעביר ולא למחוק.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. חברה יש לי כרטיס geforce 6200tc רציתי לדעת אם הוא לוקח 128 אוטומטי או רק שאני נכנס למשחקים הוא לוקח מהזיכרון הראשי של המערכת?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  12. היי קניתי את הכרטיס הזה http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 בקונטרול סנטר של אטי כתוב שלי שהמהירות ליבה היא 500 והמהירות זכרון היא 594. המהירויות שאמורות להיות הן ליבה 625 וזכרון 1800. מה קורה פה?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by talmAn,

אני רוצה לקנות 9800 פרו בשבוע הקרוב ואני לא יודע אם כדאי?! הכרטיס נחשב ישן עכשיו? או שכדאי לקנות אותו? וכמה זמן הוא יחזיק לי הוא יחזיק לי שנה וחצי ככה?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  14. עכשיו זו לא הערכה או ניחוש עוד, אלא כנראה מידע **חצי רשמי** שיוצא מהיצרניות עצמן (בעקיפין). AMD מוציאה את RDNA2, שהוא מה שחיכו לו - ליבת Big Navi, ובאחור נוראי. היה אמור להיות מושק ברבעון ראשון 2020, אבל בגלל מגפת הקורונה העולמית והשיבושים הקשים שהיא הביאה עימה, תכנית זו זזה הצידה ולוחות הזמנים השתבשו לחלוטין עם דחיה של מעל חצי שנה. ממה שהבנו, מדובר בליבה כפולת הספק מ- Navi הראשון, זה פחות או יותר מה שהובן מכל הממצאים ברשת ומהיצרנית עצמה גם. האמור אומר, במקום 250 מ"מ שטח שבב ב- 7nm, משהו סביבות 500 מ"מ שטח ב- 7nm plus. הביצועים ? אם הם יהיו לינאריים לדור הראשון, אבל רק אם, אז מדובר על פי 1.8 לערך (ועד פי 2.0) הס…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ymdv,

מחר אני אמור לרכוש מחשב חדש הציעו לי בחנות את ה MSI NX6800GS מה דעתכם על הכרטיס? כמה הוא אמור לעלות? הציעו לי אותו כחלק מחבילה שלמה... מה החלופות במחירם מעט יותר זולים? תודה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by PuMbA,

http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=12&prodid=96&keySearch= תנו לי חוות דעת בבקשה אם יש בו מריחות אם הוא מומלץ למשחקים וסרטים תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  17. שלום רב, לאחרונה קניתי מחשב ואיני בטוח אם שמו את כרטיס המסך עם אפיק הזיכרון הנכון - ביקשתי בארכיטקטורת 128bit וייתכן כי שמו 64bit-כרטיס המסך ati radeon 9550 128mb מתוצרת גיגהבייט. האם ישנה אפשרות לבדוק זאת באמצעות תוכנה? תודה.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by דנדן,

חברה אני הולך לקנות מחשב חדש, והולך להשקיע בכרטיס מסך עד 800 שקל בערך, מה עדיף, לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה, ולחכות קצת עד להוצאה של הכרטיסים שתומכים בDX10 או לקנות משהו נורמלי בתקציב שציינתי?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by 11iceman11,

שלום, רכשתי כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 8600gt אך כאשר אני מנסה להתקין את הדרייברים של הכרטיס אני מקבל הודעה ש"גישה נדחתה" ושההתקן אינו זמין. אני מצליח להתקין רק "מתאם גרפי VGA רגיל". הורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של gigabyte + רשום שהכרטיס נתמך ב-vista. מה ניתן לעשות? [br]פורסם בתאריך: 15.02.2008 בשעה 20:42:16 פורסם בטעות בפורום הנ"ל,אפשר למחוק את ההודעה מכאן? הודעה פורסמה בפורום הרלוונטי.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  20. Started by zaza K300,

יש לי שני כ מסך 275 GTX אחד ASUS אחד GIGABAYTE אני לא מצליח לימצא תוחנה שתיתן לי אפשרות לכוון את המאירות של המאווררים הבעיה שרק התוכנה של הכ מסך הרישון עובדת תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  21. היי.... עד לאחרונה עבדתי עם דרייברים יחסית ישנים לGEFORCE 3 TI200 שברשותי ביחד עם Refrash Rate Tool שסידר לי את קצב הריענון במשחקים .... אבל עכשיו שעברתי לדרייברים האחרונים הקצב ריענון עומד על 60 במשחקים. יש איזה שהוא תפריט לסדר אותו בהגדרות כרטיס מסך - אך איני מצליח להבין אין להשתמש בו כי שאני מוריד או מוסיף סימונים ליד הרזולוציה שם - הוא חוזר לאיך שהוא היה שאני סוגר ופותח את ההגדרות מחדש ... מישהו יכול להסביר לי איך מסדרים את הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by avishaiar17,

בקיצור אחים שלי...כל מי שהזמין את הכרטיס , הוא לא יגיע התקשרו אליי מהחנות ואמרו שהיתה בעיה עם המפעל(מה שכמה חברה מפה אמרו) בקיצור עליי לבחור כרטיס אחר טוב נעשה בדיקה..

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  23. שלום חברים, אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה ובמקביל גם כרטיס DVR, השאלה היא: האם אפשר לצפות בטלויזיה דרך כרטיס הDVR ולחסוך את הכרטיס טלויזיה? תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  24. Started by Guyn,

היי חברים, חבר שלי קנה מחשב עם 9800GTX. הוא קיבל עם הכרטיס שני מתאמים מ-6 פינים, שמתחברים לכרטיס: כלומר, יש 4 מולקסים בסה"כ, כאשר קיבלתי את הרושם מההסבר בחוברת שמספיק לחבר אחד מכל מתאם. האם אני צודק?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by Albetron,

כמו שאפשר להבין מהכותרת מדובר על כרטיס מסך ללפטופים, התלבטתי אם לפתוח את הדיון בפורום מחשבים ניידים אבל בסוף הגעתי למסקנה שמדובר יותר על הכרטיס מסך ולכן החלפתי לפתוח את הדיון פה. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לגיימינג(ואני יודע שזה יקר מאוד אבל יש לי את הסיבות שלי..), כרגע חשבתי לקנות לפטופ עם 1080 אבל מסתבר שעם ההשקה של ה2080 לאחרונה אולי עדיף לחכות לאדפטציית מובייל..השאלות כאלה; 1.ידוע או לפחות יש הערכה מתי זה ייקרה(בחו"ל)? 2.ידוע או לפחות יש הערכה גסה כמה לפטופ שמכיל 2080 או אפילו 2070 יעלה(בחו"ל)? תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.