עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום עקב מותו של ה 9500 פרו שלי אני מחפש כרטיס חדש. שני המועדמים הם 9600XT וה-9800 פרו א.רציתי לדעת כמה משמעותי ההבדל בינם? ב.מה דעתכם על החברות הבאות powercolor ן-club3d ועל אילו חברות אתם ממליצים באופן כללי?

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  2. כותרת כרטיס מסך -עדיפות ל- nvidia geforce או איך שלא רושמים את זה ומך לא משנה יצרנית רק שיהיה שטוח איכותי 19 או 17 אינצ'

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  3. שלום, אני מחפש כרטיס מסך למטרות צפיה בסרטים בעיקר, חלקם HD. את כרטיס המסך אני אחבר לטלוויזית LCD בגודל 32" לכן צריך שהכרטיס יאפשר להפעיל רזולוציה גבוהה מאוד. הכרטיס ישמש גם למשחקים אך מעט מאוד ונכון לעכשיו, זה החלק השולי בין השיקולים. אשמח לקבל המלצה לכרטיס שמתאים לדרישות שלי.

• 7 תגובות
    • 529 צפיות
  4. Started by skywalker13,

שלום. אני די מעודכן במה שקורה היום בתחום של כרטיסי המסך אבל לא מעודכן בדרישות של המשחקים היום. כעיקרון אני לא גיימר אבל פה ושם משחק במשחקים נחמדים כמו: rome total war, need for speed, hitman, fifa 2005 ועוד משחקים מהשוג הזה. לא משהו. מה שיש לי כרגע לא ממש מתאים למשחקים כאלה. זתאומרת הם רצים אבל הם לא רצים טוב. יש לי geforce 4000fx השאלה שלי היא בעצם איזה כרטיס מסך כיום שהוא די זול אבל יריץ לי את המשחקים האלה סבבה מתאים לי מסדרת geforce ורצוי של חברות טובות כמו msi או asus. אני לא בטוח שזה המקום הנכון לכתוב בו אבל זה המקום שנראה לי הכי מתאים. אז אם זה לא אז תגיבו ואני יערוך. ואם כן צריך עזרה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  5. Started by ido-nava,

אהלן, הכרטיס מסך שלי די מת (G210) ואני מחפש כרטיס מסך חדש. השימושים הם: ניגון סרטים (FULLHD) ובנוסף אני רוצה שתהיה לו תמיכה בפורמטי האודיו החדשים (TRUEHD,DTSHD). לא יהיה לו שימוש במשחקים כלל. המעבד שלי הוא די ישן (e7200), כך שאין לו ליבה גרפית מובנית והאפשרות היחידה היא להחליף כרטיס מסך. אני רוצה שיהיה כמה שיותר זול.. 200-300 ש"ח יספיקו אני מאמין. תודה.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  6. Started by deluxe,

אני מעביר כרטיס מסך מהמחשב הישן למחשב החדש וצריך כרטיס מסך בסיסי ביותר שיחליף אותו. במחשב הישן יש מעבד Q9550 ו-4GB זיכרון על לוח P45 של ג'יגהבייט. השימוש שלו כיום הוא לעבודה משרדית, מולטימדיה ותוכנות, ללא צורך גרפי כלשהו מלבד סרטים ומולטימדיה. אין בכלל שימוש במשחקים. חשוב לי שהכרטיס יכלול קירור פסיבי שקט ושיהיה ממותג מוכר ואמין בתחום כגון ג'יגהבייט או ספייר. המליצו לי בעבר על HD6450 אך הוא מעט יקר בגרסה השקטה. התקציב בעיקרון עד 180 ש"ח ורצוי להוציא כמה שפחות. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  7. Started by kman888,

השימושים שלי הם משחקים כמו פורטנייט GTA ו כו כרטיס מסך מובנה על הבורד גורם ללאגים במשחקים. מחפש המלצה לכרטיס מסך שיריץ את המשחקים האלו וגם שיהיה זול.... תודה

8. שלום.. מחפש כרטיס מסך סבבה שיריץ משחקים לא כבדים מידי.. אני לא גיימר. רק מידי פעם משחק מכוניות או יריות כמו Hitman או Ghost Recon. יש המלצה?

• 12 תגובות
    • 839 צפיות
  9. בעיקרון הכרטיס הוא להצגת סרטים דרך MCE. הוא צריך להיות תומך ב- DirectX 9 ושלא יהיה לו מאורר כי זה למחשב סלוני. תקציב..כמה שיותר זול. תודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  10. אהלן, כיום יש לי מחשב עם skylake pentium ומסך טלויזיה בגודל 50" ברזולוציית 4K. אני משתמש ביכולות הגרפיות של הפנטיום ומצליח לשדר 4K למסך, אבל הוא מקרטע מאוד בזמן הסרט (גם ברזולוצית 2K) ולכן אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיעזור לפתור את הבעיה חשוב להדגיש שהכרטיס לא מיועד לגיימינג, סך הכל צפיה בתכני 4K על המסך. בנוסף חשוב לי שלכרטיס יהיו לפחות 3 יציאות דיגיטליות (hdmi/dp) כי בנוסף לטלויזיה יתחברו אליו 2 מסכי מחשב רגילים (בגודל 23~24, כנראה ברזולוציה של 2K או FHD כל אחד - העניין עדיין לא סגור) הטלויזיה והמסכי מחשב לא יחוברו במקביל; המחשב ישדר או לטלויזיה או לשני המסכים הספק שלי הוא 500w של corsair. אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך זול שיענה על הדריש…

11. Started by Moty_p,

אני מחפש כרטיס מסך הכי זול שיש שמריץ סרטים 720P עם יציאת HDMI \ DVI שפולט גם אודיו כך שאני מחבר כבל HDMI זכר זכר ל LCD וגם רואים וגם שומעים תודה לעונים..

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  12. Started by kisin,

קניתי מסך חדש ואני מחפש לקנות כרטיס מסך לאפיק agpX8, שיהיה זול ככל שניתן ויהיה שימושי בעיקר לצפייה בסרטים. שיתמוך בHDCP אם אפשר. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  13. אני עובד בעבודה עם שלושה (ועם קצת מזל, ארבעה בעתיד הקרוב) מוניטורים. המחשב הנייח שקיבלתי היה ללא כרטיס מסך כך שהבאתי כרטיס ענתיקה מהבית (AMD Radeon R7 200 Series) עם שתי יציאות וזהו. הייתי שמח לכרטיס מסך בעל 4 יציאות HDMI אם יש דבר כזה זול ככל האפשר. לא צריך יכולות גרפיות יוצאות דופן, הרזולוציה הנדרשת היא HD פשוט.

14. אני מתחיל בבניית HTPC ואני מחפש כרטיס מסך AGP זול עם יציאת TV-OUT טובה יחסית. יכול להיות שהמערכת תבוסס פנטיום 3 עם AGPX2 או פנטיום 4 עם AGP X4/8 אני מקווה שאצליח לסדר שהמערכת תהיה הפנטיום 4, אבל בשביל השימוש של הפעלת סרטים בTV-OUT זה לא כזה משנה נכון? אשמח לקבל הצעות לכרטיס המתאים לדרישתי. תודה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 6.06.2007 בשעה 19:20:25 עבר עמוד וחצי אחורה בלי תגובה חבר'ה - בבקשה מכם...[br]פורסם בתאריך: 7.06.2007 בשעה 16:29:05ניסיון הקפצה אחרוןעמוד שלישי ללא תגובה.. בבקשה מכם :-\

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  15. היי, כנראה שהכרטיס שלי הלך ואני מחפש כרטיס מסך בתקציב נמוך , 200-300 ש"ח שדומה ביכולות שלו ל 9600GT לא צריך כרטיס יותר טוב אני גם לא צריך, אם הוא טיפה פחות טוב אז לא נורא אבל לא משהו ממש גרוע.

16. האם הכרטיס מסך הזה HD5450 מוציא סאונד איכותי לשמיעת מוסיקה ב2.1? אני בעיקרון זקוק להמלצה לכרטיס מסך שיעביר גם סאונד דרך מתאם לרמקולים של מחשב

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  17. ז"א שאני יוכל להציג משהו דרך יציאת ה VGA, משהו שונה דרך ה TVOUT ואם אני ירצה - בשניהם את אותו הדבר. יש חיה כזאת או שאני יהיה חייב 2 כרטיסי מסך? אפשר גם 2 VGA ובלי TVOUT, זה לא משנה. טנקס :-*

• 17 תגובות
    • 971 צפיות
  18. בחיפושי אחר כרטיס DVI , אני מגיע להרבה כרטיסים שבאינפורמציה שלהם מופיע הנתון DVI אבל בתמונה אין להם יציאה כזאת. אני מחפש כרטיס גרפי במחיר בזול ביותר שתומך ב DVI

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מדוע 6600? כי יש לחבר שלי ואני מרוצה מהביצועים. למרות שהוא לא מריץ קרייסיס. אני רוצה כרטיס מסך זול שיריץ את כל המשחקים שיצאו בשנה האחרונה, אני לא רוצה על HIGH, רק יריץ בלי לאגים. פשוט ראיתי נגיד בזאפ כרטיסים כמו אלו: http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-GraphicCard&DB58426=128836&DB68813=128830&DB68784=152019 ואני תהיתי לעצמי- מה הקאץ'? הקתציב בעצם הוא על ה200 שקל. אם באמת יש כאן קאץ' מסויים וכרטיסים גרפיים לא פתאום הפכו לעניין זול[בניגוד למשל לזכרונות RAM], אני מוכן להזיז את התקציב לכיוון ה300-400 שקל.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. טוב אז אחרי המון התלבטויות החלטתי ללכת על האופציה של כרטיס מסך זמני (אני מקווה שהוא לא יהפוך לקבוע כי אחרי התקופה אני רוצה להחליף את המחשב...). אני מחפש כרטיס מסך לבינתיים לעבודה משרדית ולסרטים וכזה שלא צורך הרבה חשמל. מפרט המחשב שלי הוא: לוח אם: GA-Z68X-UD4-B3 מעבד: i3 2100 3.1ghz ראם: 4 ג'יגה ראם ספק כח : סיסוניק תקן ברונזה 520 וואט (הכרטיס מסך שיש לי עכשיו HD6870 דרש 500. הכרטיס עבד טוב עד שלפני כמה ימים החלו צפצופים והמחשב פעם נדלק ופעם לא וכשנדלק רואים ארטיפקטים כאלו בלוגו הפתיחה אבל גם כשאני נכנס לביוס. הבנתי שהכרטיס מסך מתחיל לעשות בעיות...). כרטיס מסך: Gigabyte hd6870 OC …

21. Started by b3ta0,

אני מחפש כרטיס מסך שישמש אותי כשנה שנה וחצי, עד שאקנה מחשב חדש. אני לא אשחק משחקים איתו, אני רק רוצה להשתמש בווינדוס, לגלוש באינטרנט, יוטיוב וכו... האם זה משנה איזה כרטיס אקנה, לשימושים הללו? או שכל כרטיס מסך פשוט יתאים? עד 500 שח, של נווידיה, כרטיס שקט אם אפשר בתקציב. לוח אם שברשותי: P5E - PCI-E 3.0 כרגע יש לי כרטיס מסך 660 TI שמתחיל לעשות בעיות ואולי גווע... מה גם שהוא כבר לא משהו עם משחקים חדשים, והמעבד Q6600 די ישן, ואין טעם לדעתי לקנות רק כרטיס מסך יקר כרגע. תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by benshy,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש למחשב שלי עם טווח של מחיר של עד 2000. אני מתלבט בין Radeon HD 5870 ל GeForce GTX480 1536MB מבית MSI שראיתי באתר של IVORY באותו מחיר. הרזולוציה שלי היא 1080*1920. ספק כוח - Compucase HEC 2 fan 80mm ACE580 24PINS מעבד Q6600@3.6 לוח אם - Gigabyte GA-P35-S3. האם יש העדפה לאחד מהם? חשוב לי גם החיסכון בחשמל והשקט. האם שאר המערכת שלי לא תגביל? האם כדאי לחכות לסדרה 6000? אני מחכה כבר לcrisis החדש שיצא והכרטיס החדש אמור לפנק את קצב הפריימים רק בשבילו. תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  23. Started by stlior,

שלום. עכשיו יש לי radeon 9600 series, ואני רוצה כרטיס חדש, הבעיה היא שהלוח אם שלי הוא AGP ויש לי תושבת 478. אז אני צריך למצוא כרטיס טוב, שיתאים ללוח אם שלי, אבל שנאי לא אצטרך להחליף אותו עוד שנה כדי שאני אוכל לשחק בשחקים חדשים. אני מחפש כרטיס במחיר של עד 900 שקל, אלף שקל אם יש הבדל גדול, אבל לא יותר מזה. תודה.

• 13 תגובות
    • 842 צפיות
  24. שלום אני מחפש כרטיס מסך לחבר לLCD שאני אקנה בקרוב. בעקרון המחשב יהיה "HTPC" אך עדין אני אשחק במשחקים. אז כן, חשוב שיהיה גם חביב למשחקים (בעיקר אסטרטגיה אז לא צריך ממש כרטיס חזק). התקציב כרגע לא ידוע, אני מחפש הצעות, אני מוכר כנראה את הכרטיס הנוכחי שלי X800GTO2 לא מנוצל ולא עבר OC. שהכרטיס יתמוך HDTV בצורה טובה והכי טובה שיכול להיות לכרטיס במחיר משתלם. קיצר הבנתם בערך את הכייון לכרטיס כלשהוא. תודה compman112

• 10 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by itaybar,

התקלקל לי הכרטיס הישן שלי היה לי geforce 7600.... מחפש כרטיס מסך חדש עד 700 שקל. מפרט שלי: intel conroe e 6300 2giga memory

• 5 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.