כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, לא למשחקים אלא לצורך צפיה מיטבית ב-HD, סרטי DVD / בלו ריי וכד', האם כדאי לשדרג למעבד התומך בליבה גרפית HD 4000 או מספיק HD 2500 ? תודה חצרוני
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה בכותרת מחפש פתרון יותר חלק ל מצב ADAPTIVE שבהגדרות נוודיה שלא פוגע ב FPS ונותן סך הכל תמונה חלקה אבל עדיין מדי פעם אני מרגיש בקרעים במשחק יש דרך לשפר את הדבר או יש פתרון הולם יותר ,ככה שלא תהיי נעילת FPS ושהגרפיקה במשחק תשאר חלקה כמו במצב vsync על on? * פועל אצלי ה SLI ועוד שאלה מדוע ברוב המשחקים אצלי כשה - vsync על מצב on אין את הנפילה של ה FPS ל 30 ובחלק קטן מהמשחקים כן יש את הנפילה ל 30 למרות שכשאני בלי ה Vsync המשחק רץ על 50-60 FSP?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ישל י שאלה. אני מתכוון לרקנות את ה8800GT של ASUS, ויש לו יציאה עם חיבור COMPOSITE זה אומר שאני אוכל להקליט מהטלוויזיה למחשב??? אם לא, אז האם הכרטיס טלוויזיה של LEADTEK הזה PXTV1200 משתלם/איכותי??? תודה
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי, מתלבט בין שני המסכים הללו. ההבדל העיקרי הוא 4ms מול 8ms - האם יש הבדל משמעותי בזמני התגובה במשחקים? הבדל נוסף, ל-760b יש אפשרות להשכיב/לסובב את המסך על צירו. ההפרש בין המסכים הוא 340 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי מחשב עם מעבד AMD 4200 athlon64 x2 2.2GHZ ועוד אחד AMD 5200 athlon64 2x 2.7GHZ אם אני שם לכל מחשב כזה 8800GT יש מצב שיהיה לי צואר בקבוק? אני מאמין שב5200 לא יהיה אבל ב4200?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
עד ל-2000 שקלים על איזה מסך אתם ממליצים לא משנה lcd או crt.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג asus mx 440 וכשהייתי משתמש ב98 הכל היה טוב וסבבה עכשיו פתאום כשעברתי לxp הכל השתנה ואני לא מוצא מאיפה לשנות?!?! אז בבקשה מה עושים בשביל שיהיה tv out??? :AR15:
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
בעיקר למשחקים לא כל כך חדשים, AGP לא PCIE תקציב עד 500 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם בתאריך 26/5/10 יצא עדכון חדש של ATI לגרסאות 4XXX(רק את זה בדקתי) יש לי כרטיס מסך ATI Readon 4890 Vapor-X והורדתי את העדכון כשסיימתי את העדכון הוא אמר שיש בעיה עם החבילה(The Package is failure משהו בסגנון הזה) ואז כשהוא ביקש לעשות Restart ,עשיתי את הRestart והוא הראה את השגיאה הבאה שלא נותנת לי להפעיל CCC- בבקשה תגידו לי מה לעשות, (מחקתי את הדרייבר דרך ההתקנה-עשיתי Uninstall ואז הפעלתי ת'מחשב מחדש ולחצתי על Install וזה עדין לא עזר...) תודה, ערן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לדוד שלי מסך LCD רגיל של טלויזיה שהוא קיבל אם אני לא טועה זה 21 אינג' קיצר הוא קנה ומחשב והוא מעוניין לחבר אותו למחשב (נגיד שיש לו כרטיס עם TVOUT כי אני לא יודע מה יש לו) עם איזה חיבור הוא צריך להשתמש בשביל לקבל תוצאה איכותית?? ובשביל שהמסך ישמש כמסך מחשב לכל שמאפשר לקרוא טקסטים וכו..צריך לשנות הגדרות אם כן איפה זה בדרייברים של הכרטיס מסך או בהגדרות תצוגה? ומה הגדרות שצריך להגדיר לכל אחד מהם? אם שאלו את זה מלפני אני מצטער אבל עשיתי חיפוש ועברתי על כל תשע הדפים ולא מצאתי כלום.. תודה למי שיענה לי על השאלות!!
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
-
איזה כרטיסים טובים יש בטווח מחירים הזה? חשוב לי שבכרטיס יהיה: 1) שלט-חובה 2) איכות הקלטה של שידורים טובה 3) איכות הקלטה מוידאו טובה 4) איכות צפיה טובה 5) אני חושב שאני צריך גם מה שנקרא Tuner פנימי, מפני שאני מתכוון לחבר את הכרטיס בעזרת כבל לחיבור ה-TV שבקיר... אם צריך להגדיל את התקציב לסביבות 500-600 ש"ח, כדי לקבל את כל מה שביקשתי כאן, אז אני מוכן, אבל זה התקציב הראשוני, רק אם ממש צריך אני אוסיף... תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, באתר של NVIDIA אם אני רוצה להוריד דרייברים לסדרה 6 (וגם 7) הוא מביא אותי לעמוד שמציג גירסא של 93.71 לעומת זאת אם אני לוחץ על 8800 הוא מביא אותי לעמוד שמציג גירסא 158.22 אם ברשותי 6800 יש משמעות לכך שאני אוריד את ה158.22 ? יש בכך יתרונות/חסרונות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך של GIGABYTE RADEON X1300 מודל GV-RX13128D-RH. לא פתחתי עדיין ולא יודע אם כדאי למכור אותו ולהוסיף עוד 200-250 ש"ח לכרטיס טוב יותר. אני רואה הרבה סרטים ולא GAMER רציני. מידי פעם משחק, האם כדאי להישאר עם הכרטיס או למכור ולשדרג??? ואם כן לאיזה כרטיס??? תודה רבה!!!!
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מה יותר עדיף x1950xtx or g8800 GTS 320 MB דרך הגב על דרייקס 10 לא מעניין אותי כי אני יודע שהיצא מישחק עם דירקס 10 ה320 8800 יזוז כמו עגלה ודרך הגב אני יכול עם הכרטיסים אלה לעריץ את כול המישחקים על High?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
קיוויתי לקנות את הIIYAMA 454PRO אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום. שמעתי שהמסך הנ"ל יותר טוב, מישהו יכול להעיד על זה? וסתם אני מחפש חוות דעת כללית. אני קונה את המסך היום.. וליתר דיוק, היום, אחרי שאני אקבל מכם את חוות הדעת, כדי ליהיות בטוח. ;D
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה - powercolor x1950 pro extreme אבל המקום היחידי שמוכר אותו זה ksp ואצלם אזל המלאי. מישהו יודע איפה עוד אפשר למצוא את הכרטיס?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי מחשב לא כזה ישן.. 3-4 שנים. מפרט: מעבד- intel core 2 due, E4500. GB 1 כרטיס ראם. directX 9.0 כרטיס מסך- nvidia GeForce 7300 LE (זיכרון 512MB) ספק כוח 300W אם זה עוזר.. בעיה שלי היא במשחקים כמו- PES 2010, call of duty modern warfare 2, prototype... הם עולים לי על המחשב אבל ברגע שאני מתחיל לשחק הם זזים בתקיעות / קפיצות. רציתי לדעת האם הבעיה היא בכרטיס מסך? במעבד? בזכרון הראם? או בעיה אחרת. אשמח לעזרה שחר.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש LCD 17 של חברת HYUNDAI דגם L70S . על פניו נראה מוצר מצוין עם ביצועים טובים מאד (וזמן תגובה של 12 MS). לאכזבתי כשהגעתי הבייתה התגלה לי פיקסל אחד שרוף. לטענת החברה יש תקן לגבי כמות פיקסלים שרופים במסך - ומתי מחליפים מסך כזה. האם יש למישהו מושג האם אכן יש תקן כזה ואיפה מוצאים אותו ? ומה האפשרויות לכפות על החברה להחליף בכל זאת את המסך ? תודה עמית
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב עם Gforce 4 MMX ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. הבעיה, שאני לא מצליח לקבל תמונת צבע ב TV. לכרטיס יש יציאת SVIDEO. יש לי כבל קטן כזה שממיר Svideo לחיבור וידאו רגיל. בעזרת כבל זה אני לא מקבל תמונה בכלל בטלוויזיה. אם אני מחבר לכניסת SVIDEO בטלוויזה עם כבל SVIDEO אני מקבל תמונה, אבל שחור-לבן. נסיתי לשנות ל M/Pal , B/Pal וכל שאר הירקות, לא עוזר. למישהו יש רעיון ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, אולי שאלה קצת מטופשת ......אבל- האם אני יכול לראות טלוויזיה במחשב עם כרטיס VIVO (כלומר כרטיס שיש לו VIDEO IN) בחיבור מהמיר של הכבלים? תודה
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
יש לי את אפשרות הOVERDRIVE בX850 XT שלי ולחצתי על Unlock אבל לא עשיתי OVERCLOCK ואני רוצה שהOVERDRIVE יהיה על Lock מידהו יודע איך אני משנה את זה בחזרה לLock מUnlock?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל, האופצייה הקיימת היא להחזיר את ה - NX7900GT ולהוסיף 150 ש"ח בערך ל - 8600GTS? מה מבין שניהם עדיף לקחת? או לחלופין: האם כדאי לשדרג? השימוש הוא משחקים כגון: CNC3, COMPANY OF HEROES, ועוד כמה משחקי מרוצים וספורט. אני לא מתכוון להשתדרג לויסטה בשנה הקרובה, ובעוד שנה אני גם ככה מחליף את כל המחשב (לא מדובר במחשב שיש לי במפרט שמפורסם פה, מדובר במחשב אחר), בתודה מראש לכל העוזרים.....
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-