עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אחרי 3 שנים עם כרטיס מעפן החלטתי סוף סוף לקנות את ה7600gt של Gigabyte תמונה: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_50_54_185_214&products_id=2759 אל תבאסו אותי ותגידו סתם כרטיס מעפן אין לי מושג בתחום הזה טוב קיצר רק תגידו לי מה החסרונות שלו ותסבירו אל תרשמו לי מושגים ובדרך גם יתרונות נגיד אם שווה תכסף וכו'...!!

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אוקיי אז ככה, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך. אחד: Connect3D Radeon X1800GTO 256mb DDR3+Zalman VF900-Cu והשני: Gigabyte Nvidia Geforce 7600GT Silent Pipe 2 אז לראשון יש מאוורר Zalman שקט כמו שראיתם, ולג'יפורס יש גוף קירור שקט. איזה כרטיס מסך יניב ביצועים יותר טובים? (משחקים, עבודה גרפית ואינטרנט). תודה

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ZenMaster,

חברה אני מחפש כרטיס טוב בתקציב של עד 500 ש"ח אלה הכרטיסים שהמליצו לי עליהם, אם אילו האופציות מה יותר כדאי ? ואם יש יותר טובים בבקשה לעזור.

• 22 תגובות
    • 905 צפיות
  4. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 1. מה אתם אומרים על הקרור ZALMAN VF900-Cu י? 2. אני יודע שהקרור הvf900 של זלמן הוא שקט, אבל אפשר לשמוע אותו? (או שהוא כל כך שקט שבכלל לא שומעים אותו...) 3. *מה ה CFM שלו? *ומה ה Sone / DB שלו? 4. מה זאת אומרת מאוורר במאמץ וכשהוא לא במאמץ? אפשר לשלוט בעוצמה ובמהירות? הוא אוטומטי=לפי הטמפ' של הכרטיס? (כשהכרטיס חם הוא מתאמצץ הרבה וכשהוא בטמפ' סבירה הוא פועל באוצמה פחותה) 5. דרך אגב HDR שמים (מחליטים אם ON או OFF) בOPTIONS של המשחק ? 6. א. X1900XT של החברה Sapphire שווה בביצועים לחברה CONNECT3D נכון? ב. ^^^בתאכלס איזה חברה נחשבת ליותר טובה?

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. או קי אז כרגע אני עם GF2MX400 והוא לא משהו מספיק לי כבר.. (לא מדבר עם משחקים כמו HL2 וכאלה.. מדבר על BATTLEFIELD 1942 גנרלס ZERO HOUR פיפא 2004 אנריל 2003/2004 כאלה משחקים אני משחק פחות או יותר) התקציב זה 500 שקל.. וגם זה בקושי אבל 500 הלוח שלי כמובן תומך ב AGPX8

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by NIR-T,

היי, יש ברשותי RADEON 9500PRO של SAPPHIRE ולחבר שלי יש RADEON 9800 SE נראה לי של ATI...... איזה כרטיס מבין השניים יותר טובבב?? מי מביא ביצועים יותר טובים???? כי אין כמעט הפרש במחירים...... תתודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by SEangel,

ב665 ש"ח?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Black_eagle,

אצלי ב 3DMARK 2001SE הMAX היה ב FPS40 וזה היה לפחות משניה. בממוצע זה על 20FPS, זה לא נמוך מידי? ראיתי שבGF4MX440 יש בערך 100, והכרטיסים מבוססים על אותה ליבה. ??? ???

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by pho,

שמעתי הרבה ביקורות רעות על הכרטיס (לצערי הרב שמעתי את כולן אחרי שכבר קניתי את המחשב החדש...). האם המוניטין הרע של הכרטיס מוצדק? ואם כן, איזה כרטיס יותר טוב יש במחיר דומה (עד 250 שקל הבדל)?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by bucktoos,

הי, יש לי מצב די מיוחד. יש לי geforce4 fx5200 של SPARKLE ואני לא הכי מרוצה בעולם. המוכר שלי בחנות מוכן להחליף לי אותו ב RADEON 9200 של GEXCUBE (לפחות נראה לי שזאת החברה) ללכת על זה? אני יודע שמה שכולם רוצים לכתוב זה משהו בסגנון "תקנה GEFORCE4 TI4200 אבל אין לי את האופציה הזאת...

11. Started by Mortar,

2.4C @ 3.17GHZ 1.675V P4P800 200mhz fsb @ 264 256MBx2 DDR Geil Golden Dragon 400mhz @ 422 in DUAL Mode 2.85V CAS2. Radeon9000 Pro 275/275 @ 310/310 @ 100hz 1024x768. win2k Pro sp4, computer after a fresh format. DX9.0b בעבר, במהירות מעבד נמוכה יותר, הייתי מקבל ב3DMARK2001 SE כ9300 נקודות +- עכשיו אני מקבל 8000. בOC קיצוני של המעבד עברתי פעם גם את ה10000, עכשיו אני פשוט תקוע על 8000. לא יודע למה... פשוט אין לי מושג, בדוק גם על 3.8 3.9 גם על OMEGAs ועכשיו אני על 3.7 של OMEGA. מעבד במנוחה על 39, לוח על 36. קיבולת זיכרון לאחר אתחול 5200MB +-. ניצול RAM ממוצע 170MB. HT Disabled. Benchmark on defaults וגם הדרייברים. אין לי הרבה בולשיט ב STARTUP וגם קצת נקיתי זבל מה SERVICES כ…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by overload,

תגידו הדבר הזה באמת טוב כמו שזה נשמע, כי אם כן אני ל מבין למה זה לא תפס תאוצה ולמה לא מדברים על זה בכלל? מישהו ניסה או שמעה ביקורת על משקפים כאלו? שמעתי גם שהמשקפים מכבידים מאוד על הכרטיס מסך וזה מוריד את הביצועים בגלל שזה מציג כל פריים משתי זויות שונות או משהו כזה (זווית לכל עין) , זה נכון?

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. אהלן חברים, אני מעוניין לראות סרטים שאני מציג על המחשב גם על הטלוויזיה. חיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה והכל פועל, אבל כשאני מפעיל על המחשב סרט, בטלוויזיה אני רואה מסך שחור במקום שהיה אמור להיות מוצג הסרט. למה זה קורה והאם יש תוכנה שבאמצעותה אני אוכל לראות את הסרטים גם על הטלוויזיה? ובכלל, אם אתם יכולים, תמליצו על תוכנות שימושיות לכרטיסי VIVO... כל מיני תוכנות שאפש להקליט מהטלוויזיה למחשב וכדו'. המון תודה מראש, ניר.

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום. אני מתלבט האם התוספת כסף הרבה לגרסת XT תתבטא בכך שה-XT יחזיק יותר זמן מאשר ה-NP אשמח לדעת בערך כמה ה-9600 אמור "להחזיק" על אפשרויות הגרפיקה הכי גבוהות (במשחקים) תודה.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ravid,

בימים האחרוניים רציתי לקנות את המסך 454 של iiyama (אחרי שיכנוע נחמד מהאתר ) אבל נראה שהוא אזל במלאי(ב ksp וגם ב pch) רציתי לשאול אם מישהו יודע מתי הוא יחזור לארץ?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by itayze,

i've been thinkinig about moving from my old mag 17inch screen , to a new 19inch monitor . my budget will be around 1600-1900 nis i want it to be a good screen , but i don't need a perfect monitor , just want that will look good on 85-90 fresh rate i already looked at some stores and 19" IIyama Vision Master Pro 455 Flatscreen High Brightness Diamondtron M2 Monitor 19" Viewsonic P90F Flat Monitor both look good and were made by good companies . sorry about the english . and also i'm sorry if i won't be able to respone quickly .

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Ivan Crazy,

האם כדאי לי לדשרג ולאיזה כרטיס כדאי לי לשדרג ואני מעדיף כרטיס של Nvidia?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היום קניתי שני כרטיסי מסך לי ולאח שלי, לאח שלי קניתי REDEON 9000 ואני קניתי 8500 אז יש לשנינו בעיות ;D עצלו יש תקיעות ב GTA3 ואני בכלל לא יכול לראות כלום במסך הוא כזה כהה וצר ואני לא יכול להרחיב אותו יותר ..... לאח שלי יש מחשב : מעבד: 800 INTEL לוח אם : איזה לוח זול ב 400 שח עם צ'יפ סט של VIA זכרון: 128 SDRAM כרטיס מסך : REDEON 9000 אני חושב שיש צורך בהוספת זכרון .... האם אני צודק? ובקשר לבעיה שלי ... אין לי מושג! :-\ תודה מראש .

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  19. קודם כל מי ששם לב זו שאלה ולא הכרזה אז אל תתקיפו ישר. הסיבה שאני שואל את זה כי אני יודע שכל הג'י פורס TI הם מצויינים וכרטיסים חזקים, אבל מה יהיה שייצא הDIRECT X 9 ? מי שקוונה ג'י פורס 4 TI4600 באיזה 2000 שקל ועוד איזה שנה הכרטיס לא יתמוך בDX9 אז בעצם לא כ"כ השקיע לטווח הארוך, מישהו רוצה לתקן אותי ?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by SpiritKnight,

לאחר שראיתי את החדשה, עלתה לי מחשבה: מה הטעם בזכרונות כ"כ מהירים אם אין להם מספיק רוחב פס כדי להביא לביצועים אופטימליים במהירות הזאת? מה דעתכם?

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by tal249,

אני לא מכיר את הכרטיס radeon אבל שמתי לב שמדברים עליו כאן הרבה מישהו יכול לכתוב לי לאיזה מכרטיסי ה- geforce אפשר להשוות את radeon 9000 והאם זה יהיה כרטיס מסך טוב למחשב- amd 2000 256ddr לוח אם gigabyte ga 7vax amd מבחינת צוואר בקבוק שהחומרה הנ"ל תיצור. האם הוא תומך או לא ב-direct x חדש שיצא ומה זה משנה אם לא? אני מחפש את הכרטיס מסך הטוב ביותר לתקציב של עד 700 שקל. בתודה.

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by fire15,

כי חבר שלי רוצה ליקנות את ה-Radeon 9700 אבל אמרתי לו לחכות ל-NV 30 האים צדקתי ? או שיקנה את ה- Radeon 9700 אכשיו ולא יחכה ל-NV 30 ?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  23. יש לי PENTIUM III 500 256sdram והכרטיס הגרפי שלי בינתיים הוא riva tnt 2 32mb השאלה היא שאם אני יקנה gigabyte radeon 9000 128mb ddr זה ישפר את הביצועים של הגרוטאה ויגרום למשחקים חדשים לפעול מהר? חבר שלי קנה את אותו המאיץ ויש לו pentium iii 800 192SDRAM והיה לו VOODOO3 8MB (LOL) והביצועים שלו השתרפו מאוד ואפילו DOOM3 ALPHA פועל דיי חלק ומהר השאלה שלי האם עם המערכת שלי יהיו גם שיפורים ומשחקים כבדים כמו DOOM3 יפעלו באופן סביר?

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by tordek,

ברצוני לקנות כרטיס מסך Radeon 9000 pro ויש לי התלבטות בין שתי יצרניות: Tyan Techayon G9000Pro 64Mb,TV,DVI Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB שתיהם ב 550 ש"ח החנות שמוכרת את כרטיס ה TYAN נמצאת ליד ביתי, איזה יצרנית תיתן לי תוצאות טובות יותר ?!?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by SoftMaker,

אני מת לקנות geforce4 128 ti4200 עכשיו מצבי הכלכלי הוא ממש לא יציב..... יש לי את הכסף לקנות אבל יש לי עוד המון דברים לשלם עליהם בבקשה תגידו למה תורם לי ה-128 האם זה תורם במשהו או שאני לא ישים לב בהבדלים בין 64 ל-128? האם יצא גירסת ti ל-64? בבקשה תעזרו לי!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.