כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,966 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע להגיד לי מתי בערך AMD/NVIDIA יוציאו סדרות חדשות של כרטיסים. אני כרגע בלבטים אם לקנות כרטיס חדש או לחכות שתצא הסדרה החדשה. תודה
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי איזה כרטיס מסך הכי טוב (ללא התחשבות במחיר): ATI x1600PRO NVidia 6600GT NVidia 6800xt תודה
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך dell u2711 והרזולוציה המקסימלית שלו היא 2560X1440 ואני יכול להגיע לרזולוציה הזו רק עם חיבור DVI-I Dual Link והגעתי למצב שאני צריך להחליף את הכבל מבעיות מקום כרגע הוא קצר לי (1.8 מטר) ומאחר ואני הולך לקנות כבל חדש אולי עדיף לי לעבור ליציאת DisplayPort כמה היא איכותית והאם היא יותר איכותית מהכבל שכבר יש לי? תודה לכולם
-
- 22 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
לפי זאפ, חדש עולה כ 1000 ש"ח ,מה שאומר שכנראה ניתן להשיג אותו באזורי ה900+ אם מחפשים היטב. השאלות שלי הן בעצם אם : א) כדאי לקנות עכשיו כרטיס כזה? (לאור חילופי הטכנולוגיה ויציאת סדרת הRים)... ב)800 ש"ח זה מחיר סביר לכרטיס כזה במצב משומש? אני זוכר את הדיון הארוך על המחירים שראויים והוגנים בקניה מיד שניה, אבל אני לא מוצא אותו וגם עבר זמן מה מאז... תודה רבה.
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מדבר על כרטיסיי מסך שיש כיום בארץ... תודה מראש install
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש, ואני נורא רוצה לקנות את ה6800GT מפני שאני מאוד רוצה לקנות את המחשב כמעט הכי חזק שאני יכול לקנות אבל לאחר קיראת ביקורות רבות על ה6600GT השתכנעתי שה6800GT הרבה פחות משתלם מה6600GT. אבל בכל זאת אני רוצה מאוד לקנות מחשב מאוד מאוד חזק, אבל כואב לי הלב להוציא סכום של מעל 6K בידיעה שאני יכול להשיג מחשב סבבה לגמרי ב5K השאלה שלי היא כזו (מפני שאני לא ממש יודע פרטים על טכנולוגית הSLI) האם אני יכול לקנות היום לוח אם שתומך בטכנולוגית הSLI ולקנות נגיד את ה6600GT, ואם אני ארגיש שהמחשב יתחיל קצת להתפגר במחשקים לקנות כרטיס מסך נוסף ולחבר אותו לSLI ככה אני לא מפסיד את הכרטיס הקודם. השאלות שלי לייתר דיוק הן: 1) האם ניתן לחבר כל שלי כרטיסים בSLI א…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי אם זה משולב עם מאיץ גראפי, אני משער שהמחיר יוכפל, ויש לי תקציב די מוגבל. הדרישות הבסיסיות הן: איכות טובה. זרם ווידאו טוב, שלא ייקרטע בקטעים עמוסי פעילות. שלט AIO- יכול להעביר ווידאו מהמחשב לטלוויזיה, ויכול לשדר כבלים על המסך של המחשב, או כל פונקציה אחרת שקשורה למושג ALL IN ONE. חשוב- תמורה שווה למחיר, שאני לא אשלם הרבה ואני אקבל חרא של מוצר. תנו הצעות. בתודה רבה מראש, רועי אחירון, שהתייאש מלראות הכל במסך של המחשב.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שנייהם באותו תקציב ובמדריך הקנייה כתוב בתקציב הזה את ה 9600xt ומישהו אחד הזכיר שם שעדיף את ה9800SE. אני לא מדבר על חברה מסויימת ושנייהם עם 128MB. אז מה עדיף? תודה רבה לעונים
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי PENTIUM III 500 256sdram והכרטיס הגרפי שלי בינתיים הוא riva tnt 2 32mb השאלה היא שאם אני יקנה gigabyte radeon 9000 128mb ddr זה ישפר את הביצועים של הגרוטאה ויגרום למשחקים חדשים לפעול מהר? חבר שלי קנה את אותו המאיץ ויש לו pentium iii 800 192SDRAM והיה לו VOODOO3 8MB (LOL) והביצועים שלו השתרפו מאוד ואפילו DOOM3 ALPHA פועל דיי חלק ומהר השאלה שלי האם עם המערכת שלי יהיו גם שיפורים ומשחקים כבדים כמו DOOM3 יפעלו באופן סביר?
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מה אתם ממליצים? בהחלט לא פוסל גם יד שניה, מה כדאי לחפש? השימוש הוא להריץ גם משחקים, אך באופן בסיסי בלבד- כלומר משחקים ישנים (לפני שנה-שנתיים) ירוצו סביר ומשחקים חדשים רק יעבדו... דרא"ג מה מידת הFPS המינימלי ע"מ שאפשר יהיה לשחק במשחק?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיצר אני קונה מפרט ואני מתעכב איתו על כרטיס מסך אני סגור על כל המפרט והוא מוכן הדבר היחיד שאני אוכל עליו תסביכים זה הכרטיס מסך ..אני רוצה לדעת מי מבניהים יותר חזק... - הערה - אם אפשר לקבל כמה דעות על ה 260 GTX OC ..ועל ה 285 GTX..אני מוכן להשקיע עוד כסף אבל אני רוצה לדעת אם ההשקעה שלי שווה את זה ואם המחיר שווה בהתאם לתוצאות של הכרטיס...בגדול אני משווה אותם ל 4870 ואני רוצה לדעת אם הם יותר טובים או פחות ממנו..תודה..
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך טוב, תקציב: 3500 +- (לא SLI). תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני לפני רכישת מחשב ואני שוקל לקנות את ה 6600GT. נתקלתי בהמון חברות והרבה מחירים. אני שוקל לקחת את גיגהבייט. נתקלתי ב 2 דגמים- ראשון- לחץ כאן והשני- לחץ כאן 1. מה ההבדל ביניהם? 2. מה שווה יותר לקנות מבחינת מחירים של חברות שונות (למשל "אלברטון" מוכרים ב 1500,ונראה לי שגיגהבייט טובים יותר , לא?) אשמח לייעוץ והכוונה מדוייקת לפני הרכישה.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חושב לקנות את הכרטיס 7900GT , שכרגע יש אותו רק בגירסאות של 256MB , אבל אמור לצאת גם גירסאות של 512MB השאלה אם יש טעם לחכות ? , אם זה בכלל משמעותי כמות הזכרון מעל 256MB
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. הכרטיס מסך שלי GTX260 gainward הלך לעולמו.. יש לי אותו רק שנה, והוא עדיין כלול באחריות אז לקחתי אותו לפנדה מחשבים והיום הם התקשרו אליי ואמרו שהחליפו לי אותו ב GTX 460 . עכשיו השאלה שלי היא מה אני צריך לבדוק??? כי לא נשמע לי הגיוני שיחליפו לי אותו בכרטיס כזה (או שאני טועה :s05:) תודה לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
החברה האלה משוגעים לגמרי... http://www.vr-zone.com.sg/?i=2938 זה הסוף לויכוח כמה ה-SLI של הכרטיסים האלה יעשה, בקושי מגרד את ה-1800K (שלא תבינו אותי לא נכון, יש כבוד )
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.freeweb.siol.net/bnemec3/7802.jpg רוצים אחד? P:
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שזה נראה המחליף של 800GTO לא מאכזב ונותן לנו אפשרות להפוך אותו ל 1800XL כמו ש X800GTO הופך ל 800XTPE. 90% שיצליח עוד מידע ומקורות פה : http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=95269 מה כדאי עכשיו 7600GT או 1800GTO? ;D
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
x800 GTO 256MB\256 pci - e 12 צינורות, של פאליט ונמכר ב570 שקלים, לעומת זאת שאר החברות שמוציאות x800 גם ג'טו וגם לא ג'טו - הכרטיסים שלהם עולים יותר מ750 שקל. הגיוני?
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תגידו מי יביא לי ביצועים יותר טובים ברוב המשחקים ?? זה PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe או זה BFG nVIDIA GeForce GTX 260 OC 896MB DDR3 PCIe (לשניהם מחיר דומה מאוד, הבדל של כמה שקלים) תודה 8)
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בכרטיס 9600GT SONIC מבית PALIT. חיברתי אותו למחשב, והוא אכן עובד. אבל בצורה מאוד לא מרשימה. הפעלתי את המשחק אססינס קריד, והוא פעל משמעותית פחות טוב מאשר בכרטיס 8500GT הקודם שלי. כמו כן הפעלתי את מדד חווית המשתמש של ווינדוס (אני משתמש vista 32) והציון של כרטיס המסך היה 3.7. לא הגיוני בעליל. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה, ומה יכול להיות הפיתרון? אני אציין שההתקנה כללה אך ורק את דחיפת הכרטיס לחריץ ה PCI-E. שמתי לב שהכרטיס מגיע עם חיבור לספק. האם יש לחבר גם אותו?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שסערת ה-2900xt התבהרה הבנתי שזה לא הבחירה בשבילי בגלל שכנראה אפילו הליבטי 400w לא יחזיק אותו והתקציב שלי לספק הוא בקושי 250 שקל... וגם המחיר גבוה מידי, תיכננתי בכלל לקחת 8600gts עד שהבנתי שהוא חרא של כרטיס והחלטתי ללכת על בטוח... האם באמת 8800gts 320mb היא הבחירה הנכונה היום? וצפוייה ירדית מחירים שלו בימים הקרובים? התקציב הכללי שלי למחשב הוא 4500 שקל, מסך lcd 17". ואני רוצה תמיכה ב-dx10 לא משנה כמה שזה יהיה פתאטי... ומתי יוצאים ה-2600xt/2900xl/2900pro או ה-8600 המשופר? אם הם יוצאים תוך שבועיים שלוש אולי אני יחכה... כי אני ממילא מחכה כבר חודש בלי שקרה כלום...
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הכרטיסים האלו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1824&CatCode= http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2002&CatCode= תודה לעוזרים!
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי X800 PRO POWERCOLOR המפרט שלי מחזיק טוב את הכרטיס וגם יש לי ספק איכותי.. מה שקורה זה שלפעמים באמצע משחק כבד כלשהו לדגומא רומא מלחמה טוטלית, המשחק יוצא בלי שום התראה... לי בכרטי אני רוצה לדעת ממה זה נובע ואיך אני יכול לתקן את זה?? יכול להיות זה קורה בגלל שהתקנתי כמה פעמים דרייברים אחד על השני..
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-